Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

benim doktor biraz aceleci hap kullanmadan menogon verdi direk :S

47. aya girdim hala yok bebiş, ssk da karşılamıyo artık menogonu kendim alcam nakit mecburr (

47 yazmışım yuhhhhhhhhhhhhhhhh allah söyletmiş olmasın inşallah ((
4. aya girdimm :S

kızlarr ben de kaçarım birazdan..iyi akşamlar hepinizeee
mavim denizim iyi bak bebişe:)))) benimki oynamaya başladı :))))))))))))))))

delikafadulden
nazancığım gelmiş topiğe göördüm göördüm...

delikafadulden

kızlar valla hepiniz çılgınsınız yazdıklarınızı okuyup kırıldım gülmekten..

bende yumurtladığımda gün sayardım adamı akşam vahşiler gibi..ilk iki gün benim herif gayet iyiydi 3.gün baktım benim kii-tatlicadiarzu- aynen böyle bide adam habire bahaneler uyduruyordu çünkü canını çıkarıyordum bide söylemesi ayıp kısslaar bu işi adama zorla yaptırınca beni alır bir gülme krizi:roflol::roflol: durdur nazanı durdurabilirsen..birde benim gülmem normal değil yarım saat kriz geçmez..

anlayacağınız canlarım ha yumurta çatladı ha ben çatladım yinede bu günlere geldim...yemin ediyorum geçtiğimiz ay bende kocamda aynen böyleydik-tatlicadiarzu-
işin komik tarafı kocam ben kendisine bakınca sanki gene isteyecekmişim gibi aynen böyle gözü seğiriyordu:1shok:
....
CEROTCUM özelden yazdıklarım en son olan daha da arttı canım...valla kendimi hiç iyi hissetmiyorum...ne dersin..

alemsin yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen yine iyi yumurtalam günlerinde -tatlicadiarzu- oluyomuşsunn biz gün aşırı yapıyosss tutarmı kaçarmıı edermi diyee düşün halimi artıkk öğğ geldi vallaaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- zaten b planım aşılamayı kendi kendime yapmakk, toplicamm gerekli malzemeyi atcam buzluğaa lazım olduğunda aşılamayı yapcammmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

47 mi:1shok: 4 aymış bende hıhh dedim bi an..valla ciicm zor bana da bu aya pahalıya patladı bu igneler kendim aldım..ssk 3 yıl dolması gerekiyormuş karşılaması için mecbur el mahkum verdim ben gonal f de aldım oda 316 tl idi çatlatma ignesi 76 derken muayene parası menegon. ne yapaılım yeterki bebişlerimiz geldin..
kızlarr ben de kaçarım birazdan..iyi akşamlar hepinizeee
mavim denizim iyi bak bebişe:)))) benimki oynamaya başladı :))))))))))))))))

oynuyormu ayy ne güzel..bakarım bebişe sen merak etme..ben yokum p.tesiye kadar..görüşürüz cnm sonra..

nazancım ben de koptum valla yazdıklarına adam korkmuş ayol senden valla benimkide kaçacak yakında ..ee neler çektigimizi görüyorlar hele benimki bu ay benim yedigim igneleri görünce acıdı sanırım bana kendisi vurdu göbekten igneleri eli titreyerek ...naz yapıyorum valla..

Kızlar bu halleriniz bana Nazanla ikimizin 3 ay önceki halini hatırlattı valla Nazan bildiğiniz hamileydi hatta aşerip ev işlerini kocasına yaptırıyodu benim desen hamileliği geçmiştim kırkım çıkmıştı sonra popomuzun üstüne oturuşduk aynen ama o zamanlar çok toyduk, sadece 36. saat oda lütfen çalışıyoduk, sonrada aha tamam diyip 5. gün idrar testi yapıyoduk, ee tabi ilaçların etkisiyle pozitif çıkınca bi o bi ben bi o bi ben tekrar tekrar idrar testlteri yaptırıyoduk negatif çıkınca idrar testlerine 20 liralıktan başlayıp 5 le devam edip adete sattler kala 1 milyonluk dandiklerde hala test yapıyoduk ya günah valla o verdiğiiz paralara bee, İşin komik yanı geçen ay ben bi kere knda baktırdım negatify dahada 1 milyon bile vermem dedim Nazana regl im gecikmiş karbonat testi yaptım köpürünce hamilesin demekmiş deli gibi köpürdü puhahaha salak teste bak bana hamile diyo diye yarıldık gülmekten, harbi hamileymişim bana garip bi his doldu ya sanki sizde böyl dalga geçerken hamilemisiniz acaba. İnşllah öyledir, Adak adayın kızlar hamileysem birine şu kadar yardım edicem diye ben lösev e birde gazze li çocuklara yardım edicem evden ilk çıkabildiğimde, bi yürüme iznim olsunda yataktan tuvalete kadar var ancak şu anda(( Neyse Allahın dediği olur, çaresiz dert vermesin öptüm sizii.

Selam herkese kızlar.
Benim adet günüm ya yarın ya da cumartesi.
Ara ara belimde sancı oluyor.Heralde kırmızılar yine gelecek...........
bu ay son kullanışımdı.Hayırlısı....

CANIM BENİM :roflol::roflol: neydi o günler..hani ben bütün sülaleyi aradım sonra cümlesine rezil oldum:çok üzgünüm:...sonra kızlarrr hamileyim diye yazdım...sonra benim hamilelik fos çıkınca benim koca aynen :mymeka: böyle...test mest yok..SEVİL kız biz test bağımlısı olduk...verdiğim kanla kızılayın 1 yıllık kanı toplanmış olurdu:roflol:
hele karbonat pehh dedik sonra bak hamile çıktın kızz..
KOMPÜTERİN açık olsun 2 saate kalmaz yazacam sana..Uğurumu bekliyorum..

kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin işin maddi kısmı bir yere kadar ama manen çökertiyor bu süreç..iyi ki varsınız:enbuyukkk::lepi:

slm arkadaşlar ben bayağıdır girmiyodum dün beta hcg yaptırmıştım tahlili bugün aldım ama dkt a yarın göstericem sonuç296,22 bu nedemek acaba bilen varmı pozitifmi negatifmi

Selam deli kızlardelikafadulden
esip yağmış buralar. Sayfalar uçup gitmiş.patricianın evde ultrason işine çok güldüm. Cerot ve mavi denizin yazdıklarına pes diyorum .Zira takvime bakıp ben kaç günlük hamileyidir acaba hesabı yaptım. (bu arada 7 günlüğüm). Sevilin çift çizgi animasyonunu görünce test yapmışımda 2. çizgiyi görmüşüm gibi geldi. Tabi nazancımı unutmayalım. Bizim evde işler tam tersi anacım. Ben kaçıyorum koca yakalıyor. Bugün adetin 23. günü hala akşama çalışalım diyor.kaydirigubbakcemile Ne olur ne olmaz diye. O da delirdi bi anlamda ... Kızlar ne yapcaz biz ya... Ben huniye lastik geçireyim akşam. etrafta huniyle dolaşırken ve holayıp zıplarken deliler gibi, kafamdan düşmesin.-tatlicadiarzu-

Başakcım inşallah mide bulantıların tez zamanda geçsin. Hasretle bebişini istediğin günleri hayal et. Allah sağlık sıhhat versin yeğenimize ve sana. Bize öncelikle akıl fikir versin tabii:mymeka:

aynen canım..2 gündür çarşıya çıkıyom eczanelerin önünde ciğerci kedisi gibi bekliyorum...tip tip bakmaya başlayınca kaçıyom:roflol:almıycam ben de tutuyorum kendimi:1ninca:nasıl tutmaksa bu 6 şubata kadar bekliycemkafamçokkarıştı

slm arkadaşlar ben bayağıdır girmiyodum dün beta hcg yaptırmıştım tahlili bugün aldım ama dkt a yarın göstericem sonuç296,22 bu nedemek acaba bilen varmı pozitifmi negatifmi

arkadaşııııııııııııııııııııııııııııııııım. Bilmezmiyiz yahuuu... Hamişsin hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş. İlk tebrik eden de ben olayım ....tebrikler..............
allahım sana ve bebişine sağlık versin

bu arada değerin 0,1-5 arası ise negatif. Üstü pozitif demektir. Hatta yanılmıyorsum3-4 haftalık hamilesin değerlerine göre. süper ya. Arkası gelir inşallah interhatcım. bu haftaki açılışı sen yaptın..

kızlar nerdesiniz herkes yemek yapmaya mı gitti?. Ben daha yeni çıkıyorum işten. Vee çoook mutluyum.

Son düzenleme:
kızlar ağzızınız bal yesin eviniz bebiş dolsun inşallah çok teşekkürler ama bi düşük yaptığım için tam sevinemiyorum korkuyorum inşallah rabbim sen büyüksün isteyen herkese ver sağlıklı sıhatli evlat

çooook teeeebbbbbikkk ederim canımhihoyyytkaydirigubbakcemile2:teytey:canım benim nihayet bi hamile haberi daha...Allahım tamamına erdirsin sağ salimayağını sürt de devamı gelsin

ranacım nerdesin bak bi hamilemiz daha varşutarafagitti listemizi yenile:lepi:

Hadi bee 5. kontrol edişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…