Selam deli kızlardelikafadulden
esip yağmış buralar. Sayfalar uçup gitmiş.patricianın evde ultrason işine çok güldüm. Cerot ve mavi denizin yazdıklarına pes diyorum .Zira takvime bakıp ben kaç günlük hamileyidir acaba hesabı yaptım. (bu arada 7 günlüğüm). Sevilin çift çizgi animasyonunu görünce test yapmışımda 2. çizgiyi görmüşüm gibi geldi. Tabi nazancımı unutmayalım. Bizim evde işler tam tersi anacım. Ben kaçıyorum koca yakalıyor. Bugün adetin 23. günü hala akşama çalışalım diyor.kaydirigubbakcemile Ne olur ne olmaz diye. O da delirdi bi anlamda ... Kızlar ne yapcaz biz ya... Ben huniye lastik geçireyim akşam. etrafta huniyle dolaşırken ve holayıp zıplarken deliler gibi, kafamdan düşmesin.-tatlicadiarzu-
Başakcım inşallah mide bulantıların tez zamanda geçsin. Hasretle bebişini istediğin günleri hayal et. Allah sağlık sıhhat versin yeğenimize ve sana. Bize öncelikle akıl fikir versin tabii:mymeka:
10 12 günlük hamilesin İnterhat cım yani yumurtan 18-22 gün önce çatlamış olması gerekiyo canım benim hesaplarıma göre
arkadaşııııııııııııııııııııııııııııııııım. Bilmezmiyiz yahuuu... Hamişsin hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş. İlk tebrik eden de ben olayım ....tebrikler..............
allahım sana ve bebişine sağlık versin
cnm. günüm 4 gün geçti ama normalde hep 10 gün geçer neyse yarın öğrenicem artık hayırlısı teşekkür ederim inş. rabbim herkese sağlıklı sıhatli evlat versin.aminnnnnnnnnn:CüvCüv:
aslında benim bildiğim yumurta 24 saat yaşar, ve spermin vaginadan yola çıkıp yumurtaya gitmesi 12 saat oluyor kısacık yol ama anca gidiyor yavrucak:) o yuzden çatladıktan sonra zaten anca belki ilk gün çalışmalı. geri kalan günler bi faydasını goreceğimizi sanmıyorum canım. hımm ama doktor bana dun dedıkı bu gun yarında çalışın. e dün sinirimiz bozuktu çalışamadık. bugunu hiç bilmiyorum :1shok:
tamam bıakıyorummereti 1 günlük hamileyim dimi :roflol::roflol: ayy hiç gülecegim yoktu sıkılıyordum sizlerle konuşmak iyi geldi valla..kaydirigubbakcemile5
yanlış yazmışım adetim 1 şubat
aslında benım 8 şubatta lısteye dokuz yazdırmışım dalgınlığıma geldı sanırım aynen aynı duyguları paylaşıyoruz canım gırmeden duramıyıorum ki her gün evdeysem mutlak bakıyorum merak edıyorum herkesi allah yardımcımız olsun yerimseniben
ranacım nerdesin bak bi hamilemiz daha varşutarafagitti listemizi yenile:lepi:
kızz..maşallah hamilesin işte daha ne doktoru buradayız biz profta oluruz pratisyende..kaydirigubbakcemile3a.s. TEBRİKLER arkadaşım darısı hepimizin başına...
SELDACIM evet inşallah sen 7 günlük hamilesindir..çoookk hakeettin..kız bu erkek milleti bir alem..yemin ediyorum hepsi uçkur manyağıkaydirigubbakcemile3
olsun seninkinin kovalaması iyi inşallah beni HALA yapacak kocan..amiiinnn..
günaydın selda nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?