slm arkadaşlar size bir sorum olacak.bugün adet olmam gerekiyordu olmadım.2 gün önce test yaptırmıştım 0,217 çıktı yani negatif.bugün doktorumu aradım cumaya kadar gelmezse tekrar test yaptır dedi.yani niye test istemiş olabilir?eğer gelirse 3.pregnlyli olucam.inşallah arkadaşımın sayesinde iğne bulmak çok zor çünkü.
ooo arkadaşım öyle hemen umutsuzluğa kapılmak olur mu? Öncelikle rahat ol. evet canım vereceği ilaçlar yumurtlama sağlayan yada yumurtaları uyaran ilaçlar. (klomen yada gonaphene) bunları adetin 5. veya 3. günü başlamak üzere kullanıyorsun. doza doktorun karar veriyor. Günde bir yada 2 tane. Bazı durumlarda 3 e çıkardıkları da oluyor. Bu ilaca rağmen yumurtaları gelişmeyen arkadaşlar da var. Ama genellikle istenen büyüklüğe ulaşıyor. 16-18 mm olduktan sonra ya kendiliğinden çatlayacaktır yada şansa kalmaması için iğne olman gerekebilir.Mrb kızlar. lütfen bana fikir verin çünkü bugün morlim çok bozuldu adetimin 3.günü ilk dafa yumurta takibine başladık testlerim de yapıldı, herşey normal ve 27-28 günde düzenli adet görüyorum ozaman solda 3-4 folikül yani yumurta adayı var demişti ve bugün 11. günü gittiğimizde sağda 3-4 tane folikül dah gördü ama şuan şöyle 18 mm falan bir yumurtan olmalıydı dedi ama yoktu. oluşmamıştı ve ilaç desteğine ihtiyacın olacak dedi, birdahaki ay klomene başlıcaz. böyle bişey başına gelen varmı, klomen kullanınca o küçük foliküller büyürmü, aynı şeyleri yaşayanlar varsa lütfen bana yardım etsin.
slm arkadslar ben aranıza yenı gırdım.takıp edıyordum ama uye degıldım bugun oldum bende sızlerle aynı yolda yuruyorum hepimız bırbırımıze destek ve yardımcı olalım.allah hepimıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın.insallah hepimız mujde verırız bırbırımıze.sız tecrubelısınız gordugum kadar banada yardımcı olursanız sevınırım
Mrb kızlar. lütfen bana fikir verin çünkü bugün morlim çok bozuldu adetimin 3.günü ilk dafa yumurta takibine başladık testlerim de yapıldı, herşey normal ve 27-28 günde düzenli adet görüyorum ozaman solda 3-4 folikül yani yumurta adayı var demişti ve bugün 11. günü gittiğimizde sağda 3-4 tane folikül dah gördü ama şuan şöyle 18 mm falan bir yumurtan olmalıydı dedi ama yoktu. oluşmamıştı ve ilaç desteğine ihtiyacın olacak dedi, birdahaki ay klomene başlıcaz. böyle bişey başına gelen varmı, klomen kullanınca o küçük foliküller büyürmü, aynı şeyleri yaşayanlar varsa lütfen bana yardım etsin.
ranacım soru işaretlerini koymuş ismimizin yanına.:1rolleyes: Belki merak eden olur son durumum şöyle kızlar:
Dün geceden beri regl olacakmışım gibi belim ağrıyor şimdi de öyle. Yani gelecek kırmızılar hissediyorum ama sökülemiyor. Bekliyoruz bakalım teşrif etmelerini.
İnşallah bekleyen diğer arkadaşlar hamile kalmıştırlar:Saruboceq:
Öpüyorum hepinizi...
emelcim pembe pembe fazla uzun sürmüyo canım hamiş misin yoksa
canım aha da geldim..söyle kıss ne yapayım ki sizi hamile bırakayımkaydirigubbakcemile3
keşke sihirli değneğim olsa SELDA al sana ikiz,CEROT sen ikiz istiyordun ben bonkör olup 1 tane de bonus olsun benden, etti sana da üçüz..MAVİ DENİZ gel ksım buraya sen ne diyordun al sana da ikiz(kız olan çok yaramaz olacak feleğini şaşırtacakkaydirigubbakcemile3)
RANA cım kız içimden geldi sana da üçüz....değnek elimdeyken daha isteyen varmııı...??
canlarım benimde bugün yarın olmam lazım tık yok..inşallah olmazda...inşallah hepinizi HALA ve TEYZE yaparım...
oynatmaya hihoyyyt az kaldı doktorum nerdeeedelikafadulden:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?