Evet seldacım silik falan bişe çıkar dedim ama koca bir tek çizgi hayırlısı artık ne diyim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
ooo arkadaşım öyle hemen umutsuzluğa kapılmak olur mu? Öncelikle rahat ol. evet canım vereceği ilaçlar yumurtlama sağlayan yada yumurtaları uyaran ilaçlar. (klomen yada gonaphene) bunları adetin 5. veya 3. günü başlamak üzere kullanıyorsun. doza doktorun karar veriyor. Günde bir yada 2 tane. Bazı durumlarda 3 e çıkardıkları da oluyor. Bu ilaca rağmen yumurtaları gelişmeyen arkadaşlar da var. Ama genellikle istenen büyüklüğe ulaşıyor. 16-18 mm olduktan sonra ya kendiliğinden çatlayacaktır yada şansa kalmaması için iğne olman gerekebilir.
Bu arada buradakaki kızların ben dahil büyük çoğunluğu aynı dertleri yaşıyor arkadaşım
çok teşekkür ederim cevabın için. dün gerçekten dünyam karardı. inşallah dediğiniz gibi olur ve yumurtalarım büyür.bidahaki ay başlıcaz baklım umarım hayırlısı olur.baya moralim bozulmuştu.
Evet seldacım silik falan bişe çıkar dedim ama koca bir tek çizgi hayırlısı artık ne diyim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
amin canım. Sen yine cesaret edip test yapmışsın. Ben ona bile cesaret edemiyorum. Tek çizgi fobisi var bende ondan sanırım.
seldacım aynı durumdayız..ben de yapamıyorum şu testi...belki annem burda diye yaparım o bakar..belki p.tesi ye bırakırım karar veremiyorum...geçen sefer ilk bi eczanede bakılmıştı..o bana uğur getirmedi..şimdi tek başıma bakmaya korkuyorum...Rabbim yardımcımız olsun..
tek çizgi çıkarsa üzülmiycez dimi arkadaşlar,dua etmeye ve çalışmalara devam..pes etmek yok değil misıramız gelince vericez güzel haberlerimizi:lepi:
zezecim. senin 6 şubattı değil mi? Var mı bir belirti? Adetlerin düzenli mi? Ben ağustos ayında 31. gün olmuşum. Onun dışında hep 28-29 günde bir. Deli dumrula döndüm ya hesap yapmaktan saymaktan. Bir taraftan regl sinyali alıyorum geliyoruz diye bir taraftan acaba bu ay var mı bişey diye düşünüp duruyorum. Ne yapcaz şekerim böyle ya... Olaki regl olursam hiç üzülmeyeceğim tabii kendimi hazırladım buna da.
HSG çekildiği ay adeti geciken var mı kızlaaarrr?
canım. Bak benim regl günüm bugün ama ben de senin gibi hisediyorum. Ne olacaksa olsun artık diyorum. sabrım tükeniyor. İşe konsantre olamıyorum.Allah sonumuzu hayır etsin valla.:Saruboceq:kızlar adetime 3 gün var daha, zaman geçmek bilmiyo sabretmek çok zooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım. Bak benim regl günüm bugün ama ben de senin gibi hisediyorum. Ne olacaksa olsun artık diyorum. sabrım tükeniyor. İşe konsantre olamıyorum.Allah sonumuzu hayır etsin valla.:Saruboceq:
zezecim. senin 6 şubattı değil mi? Var mı bir belirti? Adetlerin düzenli mi? Ben ağustos ayında 31. gün olmuşum. Onun dışında hep 28-29 günde bir. Deli dumrula döndüm ya hesap yapmaktan saymaktan. Bir taraftan regl sinyali alıyorum geliyoruz diye bir taraftan acaba bu ay var mı bişey diye düşünüp duruyorum. Ne yapcaz şekerim böyle ya... Olaki regl olursam hiç üzülmeyeceğim tabii kendimi hazırladım buna da.
HSG çekildiği ay adeti geciken var mı kızlaaarrr?
aLLAHIMA şükürler olsun geçen ay günde 2 klomenle 1 yumoşum gelişmemişken.Pkolu oldugum alde bu ay günde 4 klomenle 4 tane yumoşumm olmuş maşallah :) çok sasırdım 4 düde saglıklı yumurta olgun ve daha 12.günümdü dün.yarın aksam dr ovıtrelle catlatma ıgnenı vurdur dedı :1rolleyes:
balsuratcığım Maşallah canımmm yumoşlarınaa..inşallah balsurat bi bebişin olur canım arkadaşım..bebeklerin hepsi melek ve balsurat gerçi ama senin isimden dolayı seninkine balsurat deriz biz:))aLLAHIMA şükürler olsun geçen ay günde 2 klomenle 1 yumoşum gelişmemişken.Pkolu oldugum alde bu ay günde 4 klomenle 4 tane yumoşumm olmuş maşallah :) çok sasırdım 4 düde saglıklı yumurta olgun ve daha 12.günümdü dün.yarın aksam dr ovıtrelle catlatma ıgnenı vurdur dedı :1rolleyes:
canım demek ilk gabaliğinde de böyle oldu, hadi inşallah peki bhcg yi şimdi yaptırsan çıkmazmı ki neden pazartesiyi bekle dedi acaba?kızlar adetimin 3. günü bugün fakat kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor ve kırmızı kanı göremedim hala. şimdiye sökmesi gerekiyordu reglimin..1. günü kahverengi başlar genelde bilirsiniz, 2. günü söküp bugün azalması gerekiyordu..dr umu aradım yerleşme kanaması olabilme ihtimali var dedi ama asla ümitlenmek istemiyorum..pazartesiyi bekleyip beta hcg baktıralım dedi ve şimdilik klomene başlama dedi.
unutmadan kızımda da ben bu şekilde gebe kaldığımı öğrenmiştim ve neredeyse doğuma kadar devam etmişti bu şekilde...off Allahım ne kadar zor beklemek..ister istemez karı koca ümitlendik bekliyoruz..ben şu an ne yeni aşılama heyecanı ne de gebelik heyecanı yaşayabiliyorum anlayacağınız..garip vakayım garip:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?