Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Evet seldacım silik falan bişe çıkar dedim ama koca bir tek çizgi hayırlısı artık ne diyim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

amin canım. Sen yine cesaret edip test yapmışsın. Ben ona bile cesaret edemiyorum. Tek çizgi fobisi var bende ondan sanırım.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim cevabın için. dün gerçekten dünyam karardı. inşallah dediğiniz gibi olur ve yumurtalarım büyür.bidahaki ay başlıcaz baklım umarım hayırlısı olur.baya moralim bozulmuştu.

[

sweetbaby canım ben pko yum ve bırak yumurta gelişimini, tumurta oluşmuyordu bile 6 ay öncesine kadar..klomen günde 2 tane verdi dr um ve Allaha şükür bir kaç yumurta oluşuyor her ay ve 18-20mm arasında..bir türlü testte pozitifi göremedim gerçi ama bekliyorum ümitle..
canım sende zaten yumoş var ve sadece büyüyecek..günde 1 klomen bile yeter diye düşünüyorum canım sana..tabii dr un en doğru kararı verir...
İnşallah dilediğin sonuca ulaşırsın canım..
sevgiler...

[/QUOTE]

sana da cevabın için çok teşekkürler arkadaşım.gerçekten dün moralim çok bozulmuştu.yumurtan oluşmamış diyince dünya başıma yıkıldı ne yani hamile kalmıcam mı hiç diye düşünmüştüm. bidahaki ay klomwene başladığımda listenize ben de dahi olucam. hepinize teşekkürler.

CANIM HİÇ ÜZME KENDİNİ. BEN 3 AY İLAÇ+İĞNE KULLANDIM. HER SEFERİNDE YUMURTAM GELİŞTİ. HAMİLE KALAMADIM GERÇİ AMA SEBEBİ BENDE ÇİKOLATA KİSTİ OLMASI. YUMOŞLARIM VE BEN ŞU BAŞ BELASI KİSTİ YENEMEDİK 3 AYDIR . KİST SORUNUN FALAN YOKSA EMİNİM ÇOK KISA SÜREDE SONUÇ ALIRSIN BİR LİSTEMİZ VAR GÖRMÜŞSÜNDÜR. ORADA İLAÇLA HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİNİ VE NE KULLANDIKLARINI GÖREBİLİRSİN. KİMİ İLK KULLANIŞINDA KİMİ 2.- 3. SEFERDE KİMİ İLACI BIRAKTIĞI AYDA HAMİLE KALMIŞ.
VALLA BEN PEMBE BÖLÜME BAKIP BAKIP MORALLENİYORUM. :1rolleyes: DİĞER BÖLÜMLERDEKİLER İÇİN DE DUA EDİYORUM:Saruboceq:

Evet seldacım silik falan bişe çıkar dedim ama koca bir tek çizgi hayırlısı artık ne diyim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım ben çok korkuyorum tek çizgi görmekten:1shok: senin kadar cesaretli değilim sanırım..yarın adet günüm..sen tek çizgi gördüm deyince üzüldüm:çok üzgünüm: dur bakalım ben testi p.tesi yapıcam sanırım..ya da yarın..tek başıma görmek istemiyorum sonucu ,annem yanımdayken o baksın bari..ben bakamıycam:tomato:sen de bi kan testi yaptır inşallah orda çıkar da sevinirsin..valla ben de kendim gebe kalmış gibi sevinirim inana.s.

amin canım. Sen yine cesaret edip test yapmışsın. Ben ona bile cesaret edemiyorum. Tek çizgi fobisi var bende ondan sanırım.

seldacım aynı durumdayız..ben de yapamıyorum şu testi...belki annem burda diye yaparım o bakar..belki p.tesi ye bırakırım karar veremiyorum...geçen sefer ilk bi eczanede bakılmıştı..o bana uğur getirmedi..şimdi tek başıma bakmaya korkuyorum...Rabbim yardımcımız olsun..
tek çizgi çıkarsa üzülmiycez dimi arkadaşlar,dua etmeye ve çalışmalara devam..pes etmek yok değil misıramız gelince vericez güzel haberlerimizi:lepi:

kızlar adetime 3 gün var daha, zaman geçmek bilmiyo sabretmek çok zooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

zezecim. senin 6 şubattı değil mi? Var mı bir belirti? Adetlerin düzenli mi? Ben ağustos ayında 31. gün olmuşum. Onun dışında hep 28-29 günde bir. Deli dumrula döndüm ya hesap yapmaktan saymaktan. Bir taraftan regl sinyali alıyorum geliyoruz diye bir taraftan acaba bu ay var mı bişey diye düşünüp duruyorum. Ne yapcaz şekerim böyle ya... Olaki regl olursam hiç üzülmeyeceğim tabii kendimi hazırladım buna da.

HSG çekildiği ay adeti geciken var mı kızlaaarrr?

seldacım ben öyle bir link görmüştüm yazılanlarda genelde yok öyle bir şey denilmiş ama bir kişi gecikme yaşamış, ben de bu ay hsg çekildim, sendemi bu ay çektirdin canım?

kızlar adetime 3 gün var daha, zaman geçmek bilmiyo sabretmek çok zooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım. Bak benim regl günüm bugün ama ben de senin gibi hisediyorum. Ne olacaksa olsun artık diyorum. sabrım tükeniyor. İşe konsantre olamıyorum.Allah sonumuzu hayır etsin valla.:Saruboceq:

canım. Bak benim regl günüm bugün ama ben de senin gibi hisediyorum. Ne olacaksa olsun artık diyorum. sabrım tükeniyor. İşe konsantre olamıyorum.Allah sonumuzu hayır etsin valla.:Saruboceq:

canım evet Allah sonumuzu hayır etsin ya benimde bir sürü yapmam gereken iş var ama pc nin başından ayrılamıyorum. sen bugün test yapcakmısın peki?:içelim::içelim:

Canım benım hsg gecen ay cekıldı adetım 1 gün önce geldii gecıkme olmadı.Burda başka arkadaşımında 3 gün önce gelmişti:1rolleyes:

aLLAHIMA şükürler olsun geçen ay günde 2 klomenle 1 yumoşum gelişmemişken.Pkolu oldugum alde bu ay günde 4 klomenle 4 tane yumoşumm olmuş maşallah :) çok sasırdım 4 düde saglıklı yumurta olgun ve daha 12.günümdü dün.yarın aksam dr ovıtrelle catlatma ıgnenı vurdur dedı :1rolleyes:

merseraycım evet ocak 14 te çektirdim. Onun etkisiyle zor sökülecek harhalde diye düşündüm. Ama sanırım ondan değil. Daha gecikmiş de sayılmam da. Merak paranoya haline dönüşüyor bir zaman sonra bende olduğu gibi.delikafadulden
balsurat tşk cevabın için. Maşallah arkadaşım inşallah güzel haberlerini de alırız bu ay. 4 yumurta ve hepsi sağlıklı harikaaa.:sm_cool: Gelsin ikizler:teytey:

harika canım çok sevindim hadi inşallah Allah bu sefer hiç birimizi boş çevirmez şu anda ezan okunuyo ve hepimiz için dua ediyorum kızlar hep beraber amin deyin:Saruboceq:

sweetbaby canım ne demek niye varız bizler burada, hem sorup hem cevaplıyoruz yeri geldiğinde..hem burası çok motive ediyor canım insanı inan..o listede yer almak bile moral veriyor insana..birgün teker teker hamiş bölümüne de geçeceğiz inanıyorum ben..
sevgiler canımm:1hug:

balsuratcığım Maşallah canımmm yumoşlarınaa..inşallah balsurat bi bebişin olur canım arkadaşım..bebeklerin hepsi melek ve balsurat gerçi ama senin isimden dolayı seninkine balsurat deriz biz:))
Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım...
sevgiler..:1hug:

kızlar adetimin 3. günü bugün fakat kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor ve kırmızı kanı göremedim hala. şimdiye sökmesi gerekiyordu reglimin..1. günü kahverengi başlar genelde bilirsiniz, 2. günü söküp bugün azalması gerekiyordu..dr umu aradım yerleşme kanaması olabilme ihtimali var dedi ama asla ümitlenmek istemiyorum..pazartesiyi bekleyip beta hcg baktıralım dedi ve şimdilik klomene başlama dedi.
unutmadan kızımda da ben bu şekilde gebe kaldığımı öğrenmiştim ve neredeyse doğuma kadar devam etmişti bu şekilde...off Allahım ne kadar zor beklemek..ister istemez karı koca ümitlendik bekliyoruz..ben şu an ne yeni aşılama heyecanı ne de gebelik heyecanı yaşayabiliyorum anlayacağınız..garip vakayım garip:)

canım demek ilk gabaliğinde de böyle oldu, hadi inşallah peki bhcg yi şimdi yaptırsan çıkmazmı ki neden pazartesiyi bekle dedi acaba?

kıslar test yapan yok mu daha bende pazar günü yapacam klomen ve çatlatma iğnesi vurulupta adeti geciken var mı aranızda benim de yarın adet olmam lazım ha bide progestan kullanıyorum yarın akşama bitiyo oda dr. vermişti oda etkiler mi adet tarihini canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…