canım demek ilk gabaliğinde de böyle oldu, hadi inşallah peki bhcg yi şimdi yaptırsan çıkmazmı ki neden pazartesiyi bekle dedi acaba?
kıslar test yapan yok mu daha bende pazar günü yapacam klomen ve çatlatma iğnesi vurulupta adeti geciken var mı aranızda benim de yarın adet olmam lazım ha bide progestan kullanıyorum yarın akşama bitiyo oda dr. vermişti oda etkiler mi adet tarihini canlarım
selam arkadaşım ben de 3 ay ilaç+iğne kullandım. Sonuç hüsran .14 Ocakta rahim içi filmi çekildi. Yani senden de istedikleri film. Hiç korkulacak bişey değil. Bende biraz regl sancısına benzer sancı yaptı. Film çekildikten sonra ağrı kesici içtim ve hemen geçti. Hayırlısı olsun senin için de arkadaşım. Elbette dualarımızdasın. Allah isteyen herkesi bebeklerine tez zamanda kavuştursun.tesekkurler cerot.kızlar ben 3 ay klomen ve catlatmaignesi kullandım.doktorum 3 ayda ılacsız denıyceksınız dedı.bu ay ilac almadım sadece bal corekotu vetarcın karısımı yedım esımde yedi 1gun arayla ılskıye gırcez bugun ikıncı olacak.ne olur bana dua edın.cok ıstıyorum.allah hepimıze nasıp etsın.3ay dolup hamıle kalamassam tup fılmi geekecekmıs.nasıl bısy.bılgısı olan yoldaslar varsa yardımcı olurlarsa sevınırım.cerot msj yazmam hosuma gıttı.bırbırımızı ancak bızler en ıyı sekılde anlarız.hepimize nasip olur insallah.burdan mujde verırız.
kızlar ya benim yumoşlarım buyümüyo sanırım bu ay hiç hissetmiyorumm
siz hissediyomusunuz yumoşlarınızın büyüdüğünüü benimki büyüyomudur acaba yaaa offff
zeytiiiinnnn ay hadi canım hayırlı olsun çok sevindim tatlım doğrudur o ya çift çizgide hata olmuyo genelde canım hadi tebrikler kaçıncı ayındı tatlım klomendee
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :uhm::uhm::uhm:
Test yaptım ve çift çizgi çıktı adet olmama daha 3 gün var..Hemen doktorumu aradım sabah erkenden kan testi yapılacak ayyy çokkk heycanlandım yaaa sizce doğrumudur sevineyim napayım bilemedim inanılmaz geliyoooo ayyyyyyyyy:teytey::teytey: :uhm:
zeytincim doğrudur doğrudur hadi tebrik ederimm
ranacığm geçen ay kullandığımda hafif hafif sızlamalar hissetmiştim arada bir ama bu ay pek bişiy hissetmiyorumm gerçi şuda var geçen ay ben sağda hissetmiştimm ama istenilen büyüklükteki yumoş solda çıktıı sağda 3 tane küçük gelişmeye çalışıyomuş ben onları hissetmişimm soldakini hissetmemiştim benn
bide geçen ay oldu yumoşumm 2 klomenle bu ay olmama gibi bi ihtimali varmı sence
bu arada inciri nasıl kullanıyosun canım inşallah bu ay tutturursunuz canım zeytin gibi
ranacığım inşallah faydasını görürsün tatlımmm bende kullanmak istiyorum aslında inciri ama bende pko olduğu için klomenle birlişte aşırı yumurta oluşmasına neden olur diye korkuyorumm
inşallah bak sen hissediyomuşsun yumoşlarının büyüdüğünüü ovulasyon testleriyle de onaylarsan değme keyfine artık gerisi allaha kalmış inşallah yakında kavuşuruz artık bebişlerimize çok yıpratıcı bi süreç çünküü siz de olmasanız hiç içinden çıkamazdım herhalde
CANIM HİÇ ÜZME KENDİNİ. BEN 3 AY İLAÇ+İĞNE KULLANDIM. HER SEFERİNDE YUMURTAM GELİŞTİ. HAMİLE KALAMADIM GERÇİ AMA SEBEBİ BENDE ÇİKOLATA KİSTİ OLMASI. YUMOŞLARIM VE BEN ŞU BAŞ BELASI KİSTİ YENEMEDİK 3 AYDIR . KİST SORUNUN FALAN YOKSA EMİNİM ÇOK KISA SÜREDE SONUÇ ALIRSIN BİR LİSTEMİZ VAR GÖRMÜŞSÜNDÜR. ORADA İLAÇLA HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİNİ VE NE KULLANDIKLARINI GÖREBİLİRSİN. KİMİ İLK KULLANIŞINDA KİMİ 2.- 3. SEFERDE KİMİ İLACI BIRAKTIĞI AYDA HAMİLE KALMIŞ.
VALLA BEN PEMBE BÖLÜME BAKIP BAKIP MORALLENİYORUM. :1rolleyes: DİĞER BÖLÜMLERDEKİLER İÇİN DE DUA EDİYORUM:Saruboceq:
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :uhm::uhm::uhm:
Test yaptım ve çift çizgi çıktı adet olmama daha 3 gün var..Hemen doktorumu aradım sabah erkenden kan testi yapılacak ayyy çokkk heycanlandım yaaa sizce doğrumudur sevineyim napayım bilemedim inanılmaz geliyoooo ayyyyyyyyy:teytey::teytey: :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?