Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım demek ilk gabaliğinde de böyle oldu, hadi inşallah peki bhcg yi şimdi yaptırsan çıkmazmı ki neden pazartesiyi bekle dedi acaba?

canım evet garibim dedim ya:) 12 haftalıkken öğrenmiştim kızımda gebeliğimi.ve 36 haftalıkken doğum yaptım 1 hafta öncesine kadar da oldu bu şekilde kahverengi akıntım..ama aradan 6 sene geçti canım bilmiyorum yani..ve her çocukta aynı olmaz belirtiler hani..off inan bilemiyorum..belki dayanamaz giderim bu akşam kan testi için..kırmızılar gelir belki diye dr um bekletiyor olabilir canım..

canım ben çatlatma iğnesinden sonraki 16. gün regl oluyorum hep..3 aydır hep böyle..dr um gecikme olmaz çatladıktan sonraki 16-18. günü arası olursun dedi..

slm kızlar tekrar cerotcum bir türlü karşılaşamadık valla bende beklemekten helak olcam kasıgımda batma devam bazen vajinamın üst kısmı pıt pıt oluyor tırsıyorum bazen aksi gibi de kabızım wc ye gidiyorum ıkınamıyorum korkumdan çok garip bir şey valla bir aklım git pa.tesi kan testi yaptır diyor ama bilmiyorum tabiii..neyse herkese iyi akşamlar dileyeyim şimdiden..

a.s Seldacim ne durumdasin canim bir gelisme varmi? nazandanda haber yok bugun merak ediyorum insallah guzel haberler alacagiz bu aralar.. cerot canim kan testini biran once yap belkide hamissin :dance:

Son düzenleme:
selam arkadaşım ben de 3 ay ilaç+iğne kullandım. Sonuç hüsran .14 Ocakta rahim içi filmi çekildi. Yani senden de istedikleri film. Hiç korkulacak bişey değil. Bende biraz regl sancısına benzer sancı yaptı. Film çekildikten sonra ağrı kesici içtim ve hemen geçti. Hayırlısı olsun senin için de arkadaşım. Elbette dualarımızdasın. Allah isteyen herkesi bebeklerine tez zamanda kavuştursun.

kızlar ya benim yumoşlarım buyümüyo sanırım bu ay hiç hissetmiyorumm

siz hissediyomusunuz yumoşlarınızın büyüdüğünüü benimki büyüyomudur acaba yaaa offff

seldacım filminin temiz çıkmasına sevindim canımm şimdide klomene devam ediyosun dimi canım inşallah çabucak kavuşursun bebişine canımm

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :uhm::uhm::uhm:

Test yaptım ve çift çizgi çıktı adet olmama daha 3 gün var..Hemen doktorumu aradım sabah erkenden kan testi yapılacak ayyy çokkk heycanlandım yaaa sizce doğrumudur sevineyim napayım bilemedim inanılmaz geliyoooo ayyyyyyyyy:teytey::teytey::uhm:

zeytiiiinnnn ay hadi canım hayırlı olsun çok sevindim tatlım doğrudur o ya çift çizgide hata olmuyo genelde canım hadi tebrikler kaçıncı ayındı tatlım klomendee

kızlar ya benim yumoşlarım buyümüyo sanırım bu ay hiç hissetmiyorumm

siz hissediyomusunuz yumoşlarınızın büyüdüğünüü benimki büyüyomudur acaba yaaa offff

ceylancim ben en son genophene kullanmama ragmen yumosum buyumemis 13 mm de kalmisti zaten o donem fazla hissetmemistim sadece bir kac kez hissettim.. bu ay ilac kullanmiyorum adetimi bekleyip rahim filmi cekilecegim yalniz bos gecmesin diye incir kuru yapayim dedim birde bal tarcin corekotu.. ve asiri harekletlenme var yumurtaliklarimda hissediyorum yumurta takibide yapmiyoruz bu ay bakalim hayirlisi ne olacak.. senin adetinin kacinci gunuydu? bazilarinda gec buyuyor yumoslar seninde buyur insallah canim..

zeytiiiinnnn ay hadi canım hayırlı olsun çok sevindim tatlım doğrudur o ya çift çizgide hata olmuyo genelde canım hadi tebrikler kaçıncı ayındı tatlım klomendee

Canım inşallah yaa acyip heycanlıyım..Ben 4 ay klomen kullandım canım ama son 2 ay doktor kesti aşılama yapılacak diye o sırada hipotroidi olduğum ortaya çıktı onun tedavisini oluyordum yani bebek için ilk defa bu ay özel bir çalışma yapmadık gün saymadık böle olduu inşallah doğrudur ya...:teytey:

:teytey: :teytey: canim tebrik ediyorum cift cizgi ciktiysa kesin hamilesin :dance: :dance:

zeytincim doğrudur doğrudur hadi tebrik ederimm

ranacığm geçen ay kullandığımda hafif hafif sızlamalar hissetmiştim arada bir ama bu ay pek bişiy hissetmiyorumm gerçi şuda var geçen ay ben sağda hissetmiştimm ama istenilen büyüklükteki yumoş solda çıktıı sağda 3 tane küçük gelişmeye çalışıyomuş ben onları hissetmişimm soldakini hissetmemiştim benn

bide geçen ay oldu yumoşumm 2 klomenle bu ay olmama gibi bi ihtimali varmı sence

bu arada inciri nasıl kullanıyosun canım inşallah bu ay tutturursunuz canım zeytin gibi

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

05-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

OCAK AYI LİSTESİ

reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK ????????
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK ????????
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK ????????
ilinay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK ????????
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK ????????

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT ???????
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT ???????
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT ???????
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT ???????
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT ???????
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
eylül01:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
umutlu 22:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
BAHTIM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
guleysa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??

MART AYI LİSTESİ

karamelek-07:::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
sevdalinka59::::::::::::::::::::::::::::::::??

Son düzenleme:

canim bu ayda klomen aldiysan buyuk bi ihtimalle ise yaramistir bak sende diyorsun solda hisetmedigini ama yumosun solda gelismis.. yumoslar bize surpriz yapmayi seviyorlar benimde dusuk oncesi hamileligimde ilac kullanmiyordum hic umudum yokken hamile kalmistim..

ben inciri su sekilde uyguluyorum; yarim litre klorsuz kaynayan suyun icine 7-8 tane hafif kesilmis kuru inciri birakip bir 10 dakika daha kaynatiyorum soguyunca ikiye bolup bir kismini sabah, kalanida aksam ac karna iciyorum.. bende ise yarar mi bilmiyorum ama ben bu incirin mucizesine cok inaniyorum Kuran-i Kerim'de bile bu konuyla ilgili incir yapraginin faydalari hakkinda bir ayet var.. Hakimizda hayirlisi diyelim..

ranacığım inşallah faydasını görürsün tatlımmm bende kullanmak istiyorum aslında inciri ama bende pko olduğu için klomenle birlişte aşırı yumurta oluşmasına neden olur diye korkuyorumm

inşallah bak sen hissediyomuşsun yumoşlarının büyüdüğünüü ovulasyon testleriyle de onaylarsan değme keyfine artık gerisi allaha kalmış inşallah yakında kavuşuruz artık bebişlerimize çok yıpratıcı bi süreç çünküü siz de olmasanız hiç içinden çıkamazdım herhalde

canim bendede pco var bizim problemimiz bircok sayida bulunan yumurtalarin ayni anda buyumeye calismasi ve malesef hepsinin basarisiz olmasi.. ilaclar yardimiyla iclerinden bir yada birkac tanesi buyuyebiliyor.. incirde yumoslarin buyumesini sagladigigi icin benim kendi fikrim bu kuru kullanmakta bi sakinca oldugunu zannetmiyorum..

canım öyle bi umut verdinki bana.umarım ben de o pembe listedekilerden olurum.arnıza katılıp mutlka listenizde yeralıcam ama ilaca başladığım ay. şimdi umudum olmadığı için yazılmıyorum,çünkü yumoşum oluşmamış. çok sağol bana umut verdiğin için.

ranacığım bende kullanmak istiyorum ama klomen tedavisinden cevap alamazsam o zaman yani senin gibi sen şimdi klomen kullanmıyosun ya bende ilaç kullanmadığım zaman yönelecem alternatif tıbba tatlım şimdi korkuyorum ohhs falan olabiliyomuş ya o yüzden kullanmıycam canım klomenle beraber

cnm tebrk ederm sevin bnce sevinnn kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
çok gzl yaa bereketli bereketli artıyo hamileler maşallaahh darısı bzlern başına hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…