- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
mehtapcıgım üzülme insallah bebegını saglıkla alırsın kucagına :Saruboceq:bol bol dua edıcem senınve dıger arkadslarımicin bırde kendım icin habrlerını beklıyorumselam kıslar herkes iyidir inşallah.
yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz.RABBİM tez zamanda göbüşlerinizi bebişlerle doldursun inşallaaahh..
benden sonra maşallah,hamişlerimiz çoğalmış.RABBİM sağlıklı bi hamişlikten sonra, sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..
kıslar uzun zamandır giremedim..sorunum çook..dr'a gittim dış gebelikten şüphelendi,çok şükür değilmiş.bu sefer düşük tehlikem var diye 10 gün yattım,10 gün daha yatacakmışım..bebişim gelişmiyomuş rahimin verimsiz yerine yerleşmiş..ondanda geçtim,cumartesi başka bi dr'a gittim kese var bebek görülmüyo dedi ve kanda gebelik testi yaptırdı,değerim 4473,2 çıktı.bugün tekrarlayacaktık ama yaptırmadım.kendi dr'un gelmiş ona kontrol oldum.durumu anlattım,testin sonucu çok güzel değerin yükselmiş dedi.vajınal ultrasonla baktı yine bitmedi,5,5-6 haftalık kadar,kesede şekil bozukluğu var,kalbi belli belirsiz atıyo p.tesi kontrole gel bakalım düzelme olmuşmu,büyük bir ihtimal kürtaj .progestan ve folik asite devam et dedi..
kıslar işte benim durumum bundan ibaret.kafayı yemek üzereyim,çook üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım..RABBİM'e dua etmekten başka çarem yok.arkadaşlar sizlerde beni dualarınızdan eksik etmeyin noooluuurrr..hepinizi öpüyorum canlarımm..
zeze tebrik ederim canım kıslar ben adet oldum yeni tarihim 7 mart canlarım allah herkesin hakkında hayırlısını versin
hülyacım. Bu yöntemle hamile kalan ve gebeliği son derece sağlıklı olan arkadaşlarımız da var. Bu ilacı içenlerin sakat çocuğu olmuş yok beşizi olup hepsi ölmüş. Bunlar afedersin ama cahilce konuşmalar. Benim bile canım sıkıldı valla okuyunca. Kimbilir sen neler hissettin birinci ağızdan duyunca. Tedavi sürecindeki insanlara bunlar söylenir mi. Sonuçta tüp bebek de yaptırsan aşılama da hep bu ilaçları kullanıyorsun. O tarz bi etkisi varsa niye içirsinler bize ama değil mi? Hepimiz değişik hastanelere doktorlara gidiyoruz. Hepimiz aynı tedaviyi görüyoruz.
Ilaç içmediği halde çocuğu sakat olanlar da var. Ilaç içmediği halde çoğul gebelik yaşayıp bebeklerini kaybedenlerde.
Yüreğini ferah tut canım ya. .
seldacım kan sonucum 780 çıktı..3-4 haftalık yani:asigim: ama keseyi göremedik..c.tesi konrole gitcez..hala tedirginimkese görülmezse dış gebelik olabilir dedi doktor..ilk kayıptan sonra tedirginliğimi atmak kolay olamayacak..Allah yardımcımız olsun Allahım yüzümüze baksın hepimizin inşalllah....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mehtap üzülme bal Allah sana 2 evlat vermiş.inşallah onların yüzü suyu hürmetine 3.yüde kucağına alırsın.
bak görümcem 10 senelik evli.her sene bu yazdıklarının aynısı başından geçiyo.en son dış gebelikten amelyat oldu.sonuç hüsran.....1 tane bari olsa ama yok...
canııımmm valla içime su serptin.sanki beni anlattın,değişik olan yalnızca kesenin etrafında kan var demedilir bi o kaldı(inşş demezlerde)selda canım inşallah benim bebeğimde biran önce düzelir..arkadaşını RABBİM tek avazda kurtarsın..mehtapçım siteye girersen diye şöyle kısaca anlatayım. bu arkadaşım hamile kaldı. sonra kanama şikayetiyle doktora gitti. Önce dış gebelik dediler sonra yok gelişmesi yavaş yok kese bozuk. yok kesenin etrafında kanama var diye bi sürü değişik şey söylediler. yaptığı tek şey evde yatmak ve progestan içmek. geçen gün öğrendim aanesi gelecekmiş doğum için 7 hafta sonra bekliyorlar oğullarını inşallah.
amiiinn canımm ALLAH razı olsun.RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin..:1hug::1hug:
mehtapcıgım üzülme insallah bebegını saglıkla alırsın kucagına :Saruboceq:bol bol dua edıcem senınve dıger arkadslarımicin bırde kendım icin habrlerını beklıyorum
seldacım kan sonucum 780 çıktı..3-4 haftalık yani:asigim: ama keseyi göremedik..c.tesi konrole gitcez..hala tedirginimkese görülmezse dış gebelik olabilir dedi doktor..ilk kayıptan sonra tedirginliğimi atmak kolay olamayacak..Allah yardımcımız olsun Allahım yüzümüze baksın hepimizin inşalllah....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canımm benim zaten iki çocuğum daha var.dr sağlığım için bir bebek daha yapmamı söyledi.geçen yıl ocak'da 10 haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj olmuştum.
bu defa RABBİM büyük inşallah başıma böyle birşey gelmez ve sağlıcakla kucağıma alırım inşallah..
canım RABBİM seni ve tüm arkadaşlarımın tez zamanda göbüşlerinizi bebişlerle doldursun amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?