ranacım aslında ara vermek istemiyorum ama biraz mecburiyetten olucak adetin 5.gününe kadar gidemicem doktora 2-3 gün rotarlı gideceğim için doktorunda bana ilacı vermeyeceğini tahmin ediyorum....inşallah senin dediğin gibi olur arkadaşım ilaç kullanmadanda mutlu sona ulaşırım tabiii hepimiz için dualarımm....
aslında umudumu kaybetmiyorum biraz mantıklı da bakmaya çalışıyorum ama dediğim gibi korkum hiç olmaması.saolsun eşim bana bu konudA çok destekçi...kısmet ne zamansa o zamn diyorr..ne biliyim işte bazen psikolojik olarak kötü hissesdyorum..sanırım bu ilaçlarda dengemi bozdu gibi...
hepimize Allah'IM EN KISA VE HAYIRLI ZAMANDA SAĞLIKLI EVLATLAR NASİPPP ETSİNNN:Saruboceq::Saruboceq:
Arkadaşlar merhaba; eşim şehir dışında bu ay klomen kullanmayı düşünmğyorum pkoluyum zayıflamayı + bal çörekotu tarçın adaçayı gibi takviyelerle duphaston kullanmayı düşünüyorum..
Ne dersiniz?
canım benim eş.m önceki ay gitmiştiayrı kaldık bende napacağımı şaşırmıştımdoktoru aradım kullan bünten ara vermesin dedi klomen kullanımımın 3.ayıydı sonraki ay içtim eşimde geldi hamiş oldum.ne yazıkki düşük olduArkadaşlar merhaba; eşim şehir dışında bu ay klomen kullanmayı düşünmğyorum pkoluyum zayıflamayı + bal çörekotu tarçın adaçayı gibi takviyelerle duphaston kullanmayı düşünüyorum..
Ne dersiniz?
canım sağol. Umarım hiçbişey yoktur tüplerinde. Ben dış gebelikten sonra bir kez hamile kaldım. Kendi kendime...geçen yıldı. Düşükle sonuçlandı. O yüzden doktor hemen hsg çekmeyelim 3 ay ilaç iğne devam edelim dedi. baktıkki kalamadım hamile sonra filmi çekti. Hem şansın da artar dedi. Bekliyoruz işte şansımızın gülmesini..
arkadaşlar sormak istediğim bişey var ben geçen ay düşük yaptım klomenle hamile kalmıştım zaten bu ay ilaç kullanmadım sizce bu ay adet olduktan sonra yine klomene başlasammı iğne yaptırsammı doktor hiçbişey söylemiyo of of...ne yapacağımı şaşırdım biran önce olsun dedikce aksilik çıkıyo...
cnm bnmde bi arkadaşm varı üşük yaptı 1 ay bekledi adetini sonraki ay çalşmalara başladı ve 2.ayında hamile kaldı..
bnce sende tedavine başlamalısn..
bırakma derim ben hayrlısı olsn hepimz için inşallah
klomen kullandım ve hala bekliyorum adetim 3 gün gecikti sabırsızım..
inşallah bana moral verdin o zaman doktora hmen gitsemmki adetimin 3.günümü gideyim ne dersin...:uhm:
slm kızlar.
klomen kullanıyorum ilk defa bu ay ya.
ilaç bittikten kaç gün sonra dr ilişki veriyo acaba?
5 gün kullanıcam ben.
cinsel perhiz düşünüyoruz da bi kaç gün.
Günaydın kızlar nasılsınız?bende yarın tekrar doktoruma gidiyorum.. Inş yumurta geliimi normal syrinde devam ediyordur şuanda büyük degillerdir ama.
26eser26 canım hemşehrim. Adet tarihini verirsen ekleyelim. Bundan önceki listede yazdım da görmemişsin anlaşılan sen patricia..eylül.falan yeni tarih vermemişsiniz. Verirseniz ekleyeyim diye. Sakın kızma bana olur mu? Aklımdasınız yani
Günaydın kızlar nasılsınız?bende yarın tekrar doktoruma gidiyorum.. Inş yumurta geliimi normal syrinde devam ediyordur şuanda büyük degillerdir ama.
CANIM DÜN HERKESİN KAFASI ATIK MORALİ BOZUKTU. VALLA BEN OLUMSUZ ETKİLENİYORUM DİYE TOPİĞE GİRMEME KARARI BİLE ALMAYI DÜŞÜNDÜM. SEVİNÇLERİ NASIL PAYLAŞIYORSAK ÜZÜNTÜLERİMİZ DE BİR O KADAR ETKİLİYOR HEPİMİZİ. HEP SÖYLÜYORUM. NE KADAR NEGATİF OLURSAK O KADAR GERİLİRİZ. TÜPLERİMİZ DE BÜZÜŞÜR HAMİŞ KALAMAYIZ İYİCE DELİRİRİZ delikafaduldendun alınma gunumdeydım canım kızmadım ama kırıldım sankı ne bıleyım dun kotuydum 21 subat adet tarıhım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?