CANIM DÜN HERKESİN KAFASI ATIK MORALİ BOZUKTU. VALLA BEN OLUMSUZ ETKİLENİYORUM DİYE TOPİĞE GİRMEME KARARI BİLE ALMAYI DÜŞÜNDÜM. SEVİNÇLERİ NASIL PAYLAŞIYORSAK ÜZÜNTÜLERİMİZ DE BİR O KADAR ETKİLİYOR HEPİMİZİ. HEP SÖYLÜYORUM. NE KADAR NEGATİF OLURSAK O KADAR GERİLİRİZ. TÜPLERİMİZ DE BÜZÜŞÜR HAMİŞ KALAMAYIZ İYİCE DELİRİRİZ delikafadulden
HADİ BAKALIM SİLKİNSİN HERKES. ÇALIŞMALARA DEVAM....
cnm bnce doktorn ne zman tavsiye edicekse ilacı al hemen derm bırkma yaaa bazı arkadşlar oluo burda pes ediorm yok bırakıorm fln dio çok kzıorm bn ne demek bırakıp pes etmek yaa olmaz öle şey olana kdr devam 40 yaşıma kdr bile pes etmem bn (tabi allah inşallh ozmna kdr bırakmaz :) ) ama şöle bişide var bnm arkadaşmn sölediği bişide vardı bn bu ay çocuğu falan hiç düşünmemştm tamamen aklmdan çıkarmştm demişti gerçktnde öle ama herkes psikolojik olduğnu sölüo...
canım moraller yüksek olcak böyle yapmatın lütfen kullandığımız bu klomen en basit tedavi yöntemi ne sancılar çekenler var hadi yıkılmak yok .....Selam mavi deniz bende yarın doktora gidiyorum bu ay klomen kullandım yarın çatlama iğnesi yapacak.allahım inşallah banada bir evlat verir bu ay hayırlısıyla ve isteyen herkese tabi.amam ben neden toparlanamıyorum neden bu kadar kötüyüm anlamıyorum.sanki kafayı yicek gibiyim.:1no2:
neden düşünüyorsunuz anlamadım..ilaqç bittikten zaten bir kaç gün sonra ortalama yumurtalama dönemlerini oluşuyor zaten doktor kontrolde sana söyler..o degişiyor benim yumurta klomenle pek büyümedi ama doktorum söylüyordu bana günleri..
kızlar o kadar kendımı caresız hıssedıyorum kı anlatamam dun butun gece agladım esımde cok uzuldu sabaha kadar oturduk hıc konusmadan içimden oyle seyler soylemek gelıyordu kı hepsı bogazımda dugumlendı konusamadım....ona bunları yasattıgım ıcın defalarca pısman oldugumu belkıde benım yuzumden hıc baba olamayacagını soylemek ıstedım benım yuzumden mutsuzsun demek ıstedım ama konusamadım kelımeler ıcımde buyudu keske dedım ben olmasaydım hersey daha farklı olurdu artık hıc umudum yok uzaklara gıtsem kımsenın benı tanımadıgı gormeyecegı bır yere kendımden bu kadar nefret etmeyecegım bır yere cok korkuyorum hep boyle mı olacak ben umıtlerın tukendıgı yerdeyım umarım allah sızlerın yuzunu guldurur bebıslerınıze kavusursunuz .....
kızlar o kadar kendımı caresız hıssedıyorum kı anlatamam dun butun gece agladım esımde cok uzuldu sabaha kadar oturduk hıc konusmadan içimden oyle seyler soylemek gelıyordu kı hepsı bogazımda dugumlendı konusamadım....ona bunları yasattıgım ıcın defalarca pısman oldugumu belkıde benım yuzumden hıc baba olamayacagını soylemek ıstedım benım yuzumden mutsuzsun demek ıstedım ama konusamadım kelımeler ıcımde buyudu keske dedım ben olmasaydım hersey daha farklı olurdu artık hıc umudum yok uzaklara gıtsem kımsenın benı tanımadıgı gormeyecegı bır yere kendımden bu kadar nefret etmeyecegım bır yere cok korkuyorum hep boyle mı olacak ben umıtlerın tukendıgı yerdeyım umarım allah sızlerın yuzunu guldurur bebıslerınıze kavusursunuz .....
kızlar o kadar kendımı caresız hıssedıyorum kı anlatamam dun butun gece agladım esımde cok uzuldu sabaha kadar oturduk hıc konusmadan içimden oyle seyler soylemek gelıyordu kı hepsı bogazımda dugumlendı konusamadım....ona bunları yasattıgım ıcın defalarca pısman oldugumu belkıde benım yuzumden hıc baba olamayacagını soylemek ıstedım benım yuzumden mutsuzsun demek ıstedım ama konusamadım kelımeler ıcımde buyudu keske dedım ben olmasaydım hersey daha farklı olurdu artık hıc umudum yok uzaklara gıtsem kımsenın benı tanımadıgı gormeyecegı bır yere kendımden bu kadar nefret etmeyecegım bır yere cok korkuyorum hep boyle mı olacak ben umıtlerın tukendıgı yerdeyım umarım allah sızlerın yuzunu guldurur bebıslerınıze kavusursunuz .....[/Q
canım ya çoküzüldüm yazdıklarına bende bunalıyorum ama ginede biraz daha sabır lütfen
bide canım benim drun bi şeymi dedi sana bu kadar strese girdin :çok üzgünüm:
STRESE GİREN ARKADAŞLARA BURAYI OKUYUN LÜTFEN..açıkkcası burayı okumaya başladıkça bnde depresyona gircem diye korktum daha önce söylemiştim 3 ay öncede ben bu topikte yazıyodum o zaman bu kadar depresyon yoktı geçmişi okursanız görürsünüz ı dönem aylardr yazan arkadaşlar vardı takip ediyordum hepsini hiç biri bu kadar bunalmamıştı.....veeeeeee şimdi topiğe yeniden başladığımda onların hepsinin hamile listesinde olduğunu gördüm ve çok sevindim kızlar yapmayın böyle birbirimizi strese sokuyoruz vücut o zaman direncini kaybediyor bilgilerime güvenin bu işin eğitimini gördüm ben.....sizlerden ricam kendinizi sıkıntılı hissettiğiniz an boş bir kağıda yazın biriktirmeyin onları sonrada atın inanın oda rahatlatır...buraya yazdıkça heran o stresi yaşıyorsunuz toparlanın hadiiiiiii....
klomen kullandım iğne yapmadı doktorum o çatlıyucak aşamaya gelmiş dedi gün aşırı ilişki tavsiye etti ve denedik 10 unda adet günümdü gelmedi bugün 13 ve kırmızılarım geldi kızlar sizce neden böle oldu yani ben şimdi hamile değilmiyim((((((((( offfffff ya çok kötüyüm...
daha önce böle bir şey yaşayan ve hamile olduğunu öğrenen oldumu lütfen cevappppppppppp
evet nostok haklı..ingilizceci lütfen cnm bunlar geçecek sen topikleri gezdinmi şçyle neler var bir baksan döner haline şükredersin..biliyorum hepimizi acısı kendimze ama şükür etmeyide bilmek gerekir bence..rabbim hayırlısı ile nasip edecek bizlerede...
seldacım yok göbekten vuruldugum gonal f menegonu kalçadan vuruluyordum..bu ay sadece gonal f vuruldum ilk gün menegon vuruldum oda eczane kapanmıştı gonal f alamazdım o günde vurulması gerkitigi için doktorum kendisinde varmış oradan vurdu..sen bu ay igne kullanıyormusun?
klomen kullandım iğne yapmadı doktorum o çatlıyucak aşamaya gelmiş dedi gün aşırı ilişki tavsiye etti ve denedik 10 unda adet günümdü gelmedi bugün 13 ve kırmızılarım geldi kızlar sizce neden böle oldu yani ben şimdi hamile değilmiyim((((((((( offfffff ya çok kötüyüm...
daha önce böle bir şey yaşayan ve hamile olduğunu öğrenen oldumu lütfen cevappppppppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?