Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

haklısın seldacim insanın moralleri bozuk olunca ister istemez etkileniyorsun bende bir ara uzak kalıyordum gebelik topiklerinden aklımda hem olumsuzluklar olmasın hemde bebk fikri olmasın diye..bu aralarda zayıflama topiklerinde genelde oluyorum...hülyacım umarım hayırlı haberler almak nasip eder rabbim bu aya bizlere. seldacım henüz reglim tam bitmedi ama bitmek üzere bugün 6.günüm büyüme dönemine giriyor sanırım bu aralar..ignede kullanıyorum bu arada göbekten..inş hayırlı sonuçlar alırız hepimiz..

canım çok haklısın valla bu aralar herkes birbirine kötü örnek oluyo toparlansın herkes olmadı herkes günde defa buraya fıkra yazsın oyalanmış oluruz....kaydirigubbakcemile3

doğru söylüyosun tatlım çalışmalar tam gaz devam hadi kızlar umudunuzu kaybetmeyin hepimiz hamiş olcaz ve burda onu kutlucaz sabırlı ve birbirimize destak olalım....dualarım sizinle..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım moraller yüksek olcak böyle yapmatın lütfen kullandığımız bu klomen en basit tedavi yöntemi ne sancılar çekenler var hadi yıkılmak yok .....

doktorun verdiği ilişki günü öncesi 2 3 gün düşünüyoruz c perhiz.daha iyi olur düşüncesindeyim.daha ilk ayım olduğu için tam tedavi nasıl olucak bilmiyorum.
doktor bize iğneden hiç bahsetmedi.belkide iğne vurulmam.bilmiyorum.
ama Allah verirse 2. çocuğum olucağı için çok rahatım.stres yok yani.
ama doktorum günümden 4 gün önce hastalandığım için stres yapmışsın dedi.
bu topikleri okuyunca biraz üzülüyorum.
Allah yardımcımız olsun....:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar o kadar kendımı caresız hıssedıyorum kı anlatamam dun butun gece agladım esımde cok uzuldu sabaha kadar oturduk hıc konusmadan içimden oyle seyler soylemek gelıyordu kı hepsı bogazımda dugumlendı konusamadım....ona bunları yasattıgım ıcın defalarca pısman oldugumu belkıde benım yuzumden hıc baba olamayacagını soylemek ıstedım benım yuzumden mutsuzsun demek ıstedım ama konusamadım kelımeler ıcımde buyudu keske dedım ben olmasaydım hersey daha farklı olurdu artık hıc umudum yok uzaklara gıtsem kımsenın benı tanımadıgı gormeyecegı bır yere kendımden bu kadar nefret etmeyecegım bır yere cok korkuyorum hep boyle mı olacak ben umıtlerın tukendıgı yerdeyım umarım allah sızlerın yuzunu guldurur bebıslerınıze kavusursunuz .....

canımcım ne diyeyim ben sana şimdi. Üzülme diyeceğim uygunsuz olacak. ama şu bir gerçek ki kendimizi biraz da biz depresyona sokuyoruz. Senin niye bu kadar umutsuz olduğunu da bilmiyorum. Doktorlar falan bişey mi dediler? ne olur arkadaşım biraz daha sabır. Hepimizin yüzü gülecek bir gün. Şimdi değil ama birgün mutlaka...

Son düzenleme:
nostok arkadaşım çok haklısın. Hem topik amacından sapıyor hem de moraller bozuluyor. fıkra fikrini sevdim. eemel di galiba sperm muhabbetleri yollamıştı çok güldüm kopyalayıp eşime yolladım.

mavicim inşallah iğneler işe yarar. Göbekten menogon mu kullandırıyor?

canım lütfen bu kadar ümitsiz olma..tamam söylemesi kolay diyeceksin ama ben kendimden örenek vereyim ilk çocuğuma yani kızıma 4 sene sonra sahip oldum ben..yani tam 4 sene senin bu yaşadığın stresle yaşadım canım..çok sabahladık eşimle bizde..seni çok iyi anlıyorum..ama yaşadığım stres yanıma kar kalmadı..yine 4 sene bekledim ve gerçekten de nasip ne zamansa o zaman olacak canım..er ya da geç..lütfen ümidini yitirme..dikkat et 22. ayında bebek sahibi olanlar var...lütfen moral canım..MORALLL...
ÇOK ÖNEMLİ...eşin de üzülüyordur bu haline canım..sonuçta sen varsın ve aslolan sensin yani..hayat arkadaşısın sen onun..ayrıca sen istemedin böyle bir durumu canım ya..kim ister değil mi..

STRESE GİREN ARKADAŞLARA BURAYI OKUYUN LÜTFEN..açıkkcası burayı okumaya başladıkça bnde depresyona gircem diye korktum daha önce söylemiştim 3 ay öncede ben bu topikte yazıyodum o zaman bu kadar depresyon yoktı geçmişi okursanız görürsünüz ı dönem aylardr yazan arkadaşlar vardı takip ediyordum hepsini hiç biri bu kadar bunalmamıştı.....veeeeeee şimdi topiğe yeniden başladığımda onların hepsinin hamile listesinde olduğunu gördüm ve çok sevindim kızlar yapmayın böyle birbirimizi strese sokuyoruz vücut o zaman direncini kaybediyor bilgilerime güvenin bu işin eğitimini gördüm ben.....sizlerden ricam kendinizi sıkıntılı hissettiğiniz an boş bir kağıda yazın biriktirmeyin onları sonrada atın inanın oda rahatlatır...buraya yazdıkça heran o stresi yaşıyorsunuz toparlanın hadiiiiiii....

:1hug:Çekici bir genç kadın, çok zayıf bir bebeği doktora kontrole götürür. Bebeğe bakan doktor: - "Bu çocuk iyi gıda almıyor", der ve kadına dönerek: - "Lütfen soyununuz", diye rica eder. Soyunan kadının göğüslerini iyice kontrol eden doktor: - "Düşündüğüm gibiymiş hanımefendi" der, "sizin hiç sütünüz yok." Kadın: - "Tabi olmaz doktor bey", der. "Ben çocuğun teyzesiyim...":tomato:

Hay ağzına sağlık nostok. (Eline sağlık da diyebiliriz) Ne güzel yazmışsın.
Fıkra için sağol güzeldi....Devamını bekleriz.

evet nostok haklı..ingilizceci lütfen cnm bunlar geçecek sen topikleri gezdinmi şçyle neler var bir baksan döner haline şükredersin..biliyorum hepimizi acısı kendimze ama şükür etmeyide bilmek gerekir bence..rabbim hayırlısı ile nasip edecek bizlerede...
seldacım yok göbekten vuruldugum gonal f menegonu kalçadan vuruluyordum..bu ay sadece gonal f vuruldum ilk gün menegon vuruldum oda eczane kapanmıştı gonal f alamazdım o günde vurulması gerkitigi için doktorum kendisinde varmış oradan vurdu..sen bu ay igne kullanıyormusun?

klomen kullandım iğne yapmadı doktorum o çatlıyucak aşamaya gelmiş dedi gün aşırı ilişki tavsiye etti ve denedik 10 unda adet günümdü gelmedi bugün 13 ve kırmızılarım geldi kızlar sizce neden böle oldu yani ben şimdi hamile değilmiyim ((((((((( offfffff ya çok kötüyüm...

daha önce böle bir şey yaşayan ve hamile olduğunu öğrenen oldumu lütfen cevappppppppppp

her ay nerdeyse yaşıyorum 2 yada 3 gün geçikiyo sıkma canını.....:teselli:

Yok canım ben iğne kullanmıyorum. Menogon almıştım geçen ay 1 tanesini kullandım. diğer 4 tane de buzdolabında duruyor. Aşılama mı yapıcaz aynen devammı edeceğiz onu da bilmiyorum. Gerçi aşılama yapmayı düşünse iğne verirdi değil mi? Ben aradım. klomen iç gel dedi. Bakalım ne çıkacak bahtımıza çarşamba günü göreceğiz. Gonal f klomenin bir üstü. doğru biliyorum değil mi?

canım inşallah hamileysen yerleşme kanaması denen birşey var o da olabilir.

Adetin düzenli ise mutlaka doktorunla bir görüş. Benim ablam da 2,5 aylıkken öğrenmişti hamile olduğunu. Çünkü adet gördüğünü sanmış.

Ama bebiş yoksa da çok üzülme tamam mı? Tez zamanda hayırlısıyla olur inşallah.

evet kızlar ya noluyo bıze bu ara herkes ısyanlarda dun bende boleydım bugun daha ıyıyım kızlar kendımıze gelelım napalım olmazsada olmaz olum yok ya ucunda allah vermedıkten sora zorla koysanda onu oraya olmuyo ıste olmayınca aglamaya keselım halımıze sukur edelım nıce ınsanlar ne hastalıklarla ugrasıyolar cok sukur bu gunumuze bu kaderımız dıyecez oturacaz tovbe hasa yaratma gıbı ozellıgımız yokkı olsa zaten ugrasmazdık dun berbat durumdaydım ama sımdı ıyıım bence ısyan edecek bıseyde lmamalı ama bazen dayanamıyoruz her kotu syden sonra ıcımızden sukur deyemezsek bıle dılımızle dıye dıye yuregımızede oretmelıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…