klomen kullandım iğne yapmadı doktorum o çatlıyucak aşamaya gelmiş dedi gün aşırı ilişki tavsiye etti ve denedik 10 unda adet günümdü gelmedi bugün 13 ve kırmızılarım geldi kızlar sizce neden böle oldu yani ben şimdi hamile değilmiyim((((((((( offfffff ya çok kötüyüm...
daha önce böle bir şey yaşayan ve hamile olduğunu öğrenen oldumu lütfen cevappppppppppp
kızlarr yarın kandan gebelık testı yaptırcammm
doktorum 14 unde yaptır dedı.
adetıme ıse daha 1 hafta var
nedersınız sızcee:CüvCüv: olabılırmıyımmm
ayın 5 ınde catlatma ıgnesı olmsutum
kızlar o kadar kendımı caresız hıssedıyorum kı anlatamam dun butun gece agladım esımde cok uzuldu sabaha kadar oturduk hıc konusmadan içimden oyle seyler soylemek gelıyordu kı hepsı bogazımda dugumlendı konusamadım....ona bunları yasattıgım ıcın defalarca pısman oldugumu belkıde benım yuzumden hıc baba olamayacagını soylemek ıstedım benım yuzumden mutsuzsun demek ıstedım ama konusamadım kelımeler ıcımde buyudu keske dedım ben olmasaydım hersey daha farklı olurdu artık hıc umudum yok uzaklara gıtsem kımsenın benı tanımadıgı gormeyecegı bır yere kendımden bu kadar nefret etmeyecegım bır yere cok korkuyorum hep boyle mı olacak ben umıtlerın tukendıgı yerdeyım umarım allah sızlerın yuzunu guldurur bebıslerınıze kavusursunuz .....
incisu canım adetim 2 gün gecikti ve daha yaptırmadım acaba diyorum kendimce olumsuz çıkarsa çok üzülücem ama bazı belirtiler var tabi hayırlısı artık.
Kızlar sakın ümitsizliğe kapılmayın bakın önceden bende öyle düşünüyodum hayal bile edemiyordum inan hamile kalabileceğimi ama bakın oldu sadece stresinizi yenin inanın ozaman oluyor .Dün bebişimin kesesini gördüm teyzeleri allah hepinize tez zamanda versin kızlarr hergün sizler için dua ediyorum inan çünkü sizi çok iyi anlıyorum neler düşündüğünüzü neler hissettiğinizi biliyorum...
HEPİNİZİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN......SİZLERİ SEVİYORUMMMM
Arkadaslarim suanda cok uzgunum senağlama temmuz anneleri topiginde bulunan badem arkadasimizin dun hamileligi sona ermis ama cok aci bir sekilde.. biri kiz biri erkek 4 aylik ikizlere hamileymis hersey normalken dun gece ani sanci ile erken dogum yapmis eline dusmus bebekleri tuvalette canli canli.. senağlama Allahim yasatma yarabbim cok uzgunum bu yuzden kizlar hicbir sekilde bebegim neden hemen olmuyor diye uzulmeyin hep hayirlisini isteyin varsin gec olursa olsun Allahim herkeze hayirli zamanda hayirli evlatlar versin ve saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. :Saruboceq: badem arkadasimiza buradan da bassagligi ve kendisyle esine sabirlar diliyorum..
ay çok acı bişey ya çok üzüldüm :çok üzgünüm: evet arkadaşlar herşeyin hayırlısını dileyelim, benim reglim bugün bitti ve yeniden ümitler başladı, ümitsiz lmuyo malum, bakalım bu aki çalışmalarımız sonuç verir inşallah, hepinize bol şansa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?