Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

klomen bazılarında adeti geciktiriyor
bende 4 gün uzatıyor canım

kızlarr yarın kandan gebelık testı yaptırcammm
doktorum 14 unde yaptır dedı.
adetıme ıse daha 1 hafta var
nedersınız sızcee:CüvCüv: olabılırmıyımmm
ayın 5 ınde catlatma ıgnesı olmsutum

inşallah canım. eğer döllenme olmuşsa rahim içine yerleşme falan 7-10 gün sürüyor.Ve artık adete bir hafta kala bile doğru sonuç veren idrar testleri var. Sende inşallah gebelik varsa kanda mutlaka çıkacaktık. Hadi hayırlısı bakalım.Allah gönlünden geçeni versin.

bende bu ay kendimi inandırmıştım hamile olduğumu amaa.....
ilk başta biraz kötü oldum.. ama sonra dedim ki hayırlsıı böyle imiş belkide.. çünkü ben Allah'tan hep hayırlsını istedim. doktora gittim doktor ban yumurtlama beyinde başlar dedi stres yapmamalısın dedi bu bir maraton koşusu gibi deddi kimileri 100 mt de bayrağı alır kimileri 1000 mt. de ...

o yüzden isyan etme arkadaşım. Allah'tan hayırlısını iste.....

öncelikle dilerimm bütün isteyenler ( ablamda ) bir an önce bebeklerinize kavuşursunuz...ablamın yumurta takibi yapılıyor ve doktor bu ay gittiğimizde yine gün aşırı 3 kez ilişki verdi ..bu sitede okuduğum kadarıyla çok daha uzun bir periyotta deneyip başarılı olanlar var...3 kez olunca tutmayadabilir ama şansı arttırmak için 9-20./periyodunuza göre ) günler arası gün aşırı ilişki deneyenleri okudum ve hamile olanlarda vardı...tecrübe ve fikirlerinizi bekliyorum..Allah gönlünüze göre versin.

iyiakşamlar arkadaşlar hamileliğim 5 hafta olmuş ve çok kötü geçiriyom aşırı kusma va mide ağrısı var serumla besleniyorum.şimdide kelebek var hergün bi serum yiycem neyse sizlerde iyi akşamlar..

:mrh arkadslara.s. kısa bır suredır isimin yogunlugundan dolayı topige gıremedım.sayfalarda soyle bır dolastım uzucu seyler gordum.lutfen umutsuzluga kapılmayın ve allahtan hayırlısını ısteyın.ben özel egıtım okulunda engellı cocuklara ögretmenlık yapıyorum ve ococukların aılelerının ne halde oldugunu hergun goruyorum.onun ıcın allaha sukredelım dua edelım.allah hepimize hayırlı zamanda saglıklı sıhatli hayırlırlı evlatlar nasıp etsın:Saruboceq:ayrıca benım adetım ayın 20sınde buyuk bır heyecenla beklıyorum ne olur bırbırımıze dua edelım.allah hıc bırımızın kollarını bos burakmasın.hamıs haberlerı almak dılgıyle kendınıze ıyı bakın.:1hug:

slm kızlar.. seldacım aşılama olsa ihne verirdi diye düşünüyorum ama belli olmaz klomnele yumurtan istedigin büyüklüge geliyormu peki?cnm gonal f de klomen gibi bir igne ama tabii etkisi daha fazla bende klomen pek fayda etmedi ama menegon ve gonal f kullanınca yumurtam büyüdü..gonal f falan aslında aşılama tüp bebektede kullanılıyormuş ama normal yumurta gelişimi için de kullanan var tabii ki..hayırlısı bakalım bugün kontrole gidecem bakalım doktorum ne diyecek..sen ne zaman gidecektin?

interhat cnm geçmiş olsun mu diyeyim yoksa hayırlı olsun mu bak bebişin orada oldugu için bu bulantıların mide agrın öyle degilmi? cnm ya peki ne kadar sürecek doktorun ne diyor?

incisu canım adetim 2 gün gecikti ve daha yaptırmadım acaba diyorum kendimce olumsuz çıkarsa çok üzülücem ama bazı belirtiler var tabi hayırlısı artık.

canım bence kandan baktır bıran once.
ınsan olumsuz cvp alınca evet cok uzuluyo ama
iyi yada kötü sonuctan kacıs yok.
bak ben bugun oglen kandan gebelıgıme baktırıcam
üstelık adetıme daha 1 hafta varken.
bence senın gununde gecmıs olumlu sonuc alırsın bencee
güzel haberı gecıktırme canımmmm:CüvCüv:

kızlar bende dün doktora gittim ilk defa ilaç kullanıcam bu ay,bana serophene verdi..şansımızı bide böle denicez..Allah hepimizinkini rast getirsin inş.

Kızlar sakın ümitsizliğe kapılmayın bakın önceden bende öyle düşünüyodum hayal bile edemiyordum inan hamile kalabileceğimi ama bakın oldu sadece stresinizi yenin inanın ozaman oluyor .Dün bebişimin kesesini gördüm teyzeleri allah hepinize tez zamanda versin kızlarr hergün sizler için dua ediyorum inan çünkü sizi çok iyi anlıyorum neler düşündüğünüzü neler hissettiğinizi biliyorum...

HEPİNİZİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN......SİZLERİ SEVİYORUMMMM

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

14-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::::::
zeze26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT ???????
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT ???????
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT???????
ummahan_d::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT???????
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT ???????
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
BAHTIM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
guleysa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT

MART AYI LİSTESİ

karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 MART
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART
BLACK_PEARL:::::::::::::::::::::::::::10 MART
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
aymuel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART

MERHABA KIZLAR.. SEVGiLiLER GUNUNUZ KUTLU OLSUN.. BU GUZEL GUN BOL BEBiSLi BiR GUN OLUR iNSALLAH...

a.s zeytincim guzel dileklerin ve dualarin icin cok tesekkur ediyoruz keseyide gormussun canim insallah guzel Allahim bebisini kucagina aldigin gunleri tez zamanda gosterir..:Saruboceq:

zeze26 canim bu sabah doktor randevun vardi diye hatirliyorum gelismeleri bildir bitanem merak ettim..insallah hersey yolundadir..

Arkadaslarim suanda cok uzgunum senağlama temmuz anneleri topiginde bulunan badem arkadasimizin dun hamileligi sona ermis ama cok aci bir sekilde.. biri kiz biri erkek 4 aylik ikizlere hamileymis hersey normalken dun gece ani sanci ile erken dogum yapmis eline dusmus bebekleri tuvalette canli canli.. senağlama Allahim yasatma yarabbim cok uzgunum bu yuzden kizlar hicbir sekilde bebegim neden hemen olmuyor diye uzulmeyin hep hayirlisini isteyin varsin gec olursa olsun Allahim herkeze hayirli zamanda hayirli evlatlar versin ve saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. :Saruboceq: badem arkadasimiza buradan da bassagligi ve kendisyle esine sabirlar diliyorum..

SLM HERKESİNSEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN badem arkadaşımıza bende çok üzüldüm Allah sabır versin bişey sorabilirmiyim klomene adetin 5 gün sürmese bile yinede 5. gün mü başlanıyo bide sonra ne oluyo kaç gün kullanılıyo doktor baktı diyelim yumurta gelişmedi yinede ozaman ne yapıyo çatlatma iğnesine neden ihtiyaç duyuluyo çatlayınca sperm yumurtayı dahamı kolay döllüyo

ay çok acı bişey ya çok üzüldüm :çok üzgünüm: evet arkadaşlar herşeyin hayırlısını dileyelim, benim reglim bugün bitti ve yeniden ümitler başladı, ümitsiz lmuyo malum, bakalım bu aki çalışmalarımız sonuç verir inşallah, hepinize bol şansa.s.

badem arkadasımıza burdan bas saglıgı dılıyorum.allah esıne ve kendısıne sabır versın.:Saruboceq:

ıyı aksamlar arkadaslar
hamıslerımızı kutluyorum benım gıbı tedavı surecınde olanlarada tedavılerınde pozıtıf sonuclar dılıyorum
ben pazartesı 2.catlama ıgnesmı yaptırıcam sıze bır sorum olacak
dr.um ıgneden 1 hafta sonra gel bır tahlıl yaptıralım dedı elde ettıgımız yumurtaların kalıtelı catlayıp catlamadıgına daır hıc duymadıgım bır tahlıl aranızda buna benzer bır tahlıl yaptıran var mı acaba
bu ayda olmazsa rahım fılmı cekılecek ve asılama olacak korkuyorum bıraz fılmden ınsallah gerek kalmaz allah ım hıcbırımızın emeklerını bosa cıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…