SLM HERKESİNSEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN badem arkadaşımıza bende çok üzüldüm Allah sabır versin bişey sorabilirmiyim klomene adetin 5 gün sürmese bile yinede 5. gün mü başlanıyo bide sonra ne oluyo kaç gün kullanılıyo doktor baktı diyelim yumurta gelişmedi yinede ozaman ne yapıyo çatlatma iğnesine neden ihtiyaç duyuluyo çatlayınca sperm yumurtayı dahamı kolay döllüyo
Arkadaslarim suanda cok uzgunum senağlama temmuz anneleri topiginde bulunan badem arkadasimizin dun hamileligi sona ermis ama cok aci bir sekilde.. biri kiz biri erkek 4 aylik ikizlere hamileymis hersey normalken dun gece ani sanci ile erken dogum yapmis eline dusmus bebekleri tuvalette canli canli.. senağlama Allahim yasatma yarabbim cok uzgunum bu yuzden kizlar hicbir sekilde bebegim neden hemen olmuyor diye uzulmeyin hep hayirlisini isteyin varsin gec olursa olsun Allahim herkeze hayirli zamanda hayirli evlatlar versin ve saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. :Saruboceq: badem arkadasimiza buradan da bassagligi ve kendisyle esine sabirlar diliyorum..
canım sen hangi doktora gidiyorsun.ıyı aksamlar arkadaslar
hamıslerımızı kutluyorum benım gıbı tedavı surecınde olanlarada tedavılerınde pozıtıf sonuclar dılıyorum
ben pazartesı 2.catlama ıgnesmı yaptırıcam sıze bır sorum olacak
dr.um ıgneden 1 hafta sonra gel bır tahlıl yaptıralım dedı elde ettıgımız yumurtaların kalıtelı catlayıp catlamadıgına daır hıc duymadıgım bır tahlıl aranızda buna benzer bır tahlıl yaptıran var mı acaba
bu ayda olmazsa rahım fılmı cekılecek ve asılama olacak korkuyorum bıraz fılmden ınsallah gerek kalmaz allah ım hıcbırımızın emeklerını bosa cıkarmasın
içimden bi ses benim bu ay da olmayacak diyo nası biliyomusunuz kızlar o mucize bana bu kadar çabuk gelmez diye düşünüyorum olmayacakmış gibi geliyo nedense bu ay hiç ümitli değilim geçen ay çok ümitliydim fos çıktı bu ay da en ufak bi umut yok içimdeee
canım sen hangi doktora gidiyorsun.
tamam canım ben merkezde mi diye sormuştum.benim bir ayağım antalya da dır o yüzden.merak ettim sağol.bulent tahhan canım alanya can hastanesınde 2 aydır tedavı edıyor benı
benneyaptımkiCeylanım canım bende sendenm yanlız değilsinn bende aynıı şekildeee bu aydaa olmadııı işe hissediyorummm..mirmirmirmir
arkadaşlar selam benim bugün iğne vurulalı 3 gün oldu kasıklarımda ve belimdeki ağrılar daha geçmedi sizdede oluyomu böyle beni aydınlatırsanız sevinirim
bende bu ay klomene başlıycam ama şu çatlatma iğnesinden çok korkuyorum:bbo: nereden yapılıyo çok acıyomu ben klomen kullansam ama iğneyi yaptırmasam yumurtanın zaten kendiliğinden çatlaması gerekir bence öyle olmazmı yabenneyaptımki ben okuyorum bazılarına doktor iğne yapmıyormuş bide bu kontroller yumurta büyümüşmü diye falan nereden bakılıyo yani ben dr.a gidicem ama alttan hiçbir müdahale yada kontrol olmak istemiyorum :1no2:mümkünmüdür sizce
şimdi ben ilacı aldım bugün adet oldum 5. gün ilaca başlıcam 5 gün içicem sonra ilacı bıraktığım gün ilişkiye girmeye başlıyıcam günaşırı yani çatlamayan yumurta kist yapsada zaten ilk ay denemede yapmaz uzun süreli kullanımlardan sonra yapıyormuş oda zaten iyi huylu olup zamanla kendiliğinden yok oluyormuş çok araştırdım ve bu sonuca vardım sizcede mantıklımı ben bikere gitmiştim özel hastaneye doktor erkekti bende kaçtım oradan bidahada gitmem hamiş kalana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?