Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar...
benim klomen tedavisinde 3. ayım.... bu sefer yumurtalar baya iiii ama....25,23 ve18mm olmak üzere 3 tane yumurtam oluşmuş..... iğneyide vuruldum bugün.....
çalışmalara hemen başlayın dedi doktor.....
inşl. bu sefer olur.....

canım genelde 5. yada 4. gün başlanıyor... doktorun tavsiyesine göre.... ben ilk ayımda 5. gün başlamıltım ama son iki ayda 4. gün başladım...5 gün kullanılıyor sabah akşam genelde....ve doktor yumurta takibine alıyor.... yumurtaların büyümesi gerekiyor... ortalama 20 ila 22 mm olduğunda ya kendiliğinden çatlıyor yada iğne ile çatlatılıyor.....çatlamayan yumurtalar kiste neden olabilir....umarım aydınlatabilmişimdir senii.......sen tedavi görüyor musun?

ayyy canım çok üzüldümsenağlamasenağlamaboğazım düğümlendi yazdıklarını okurken...kim,nasıl teselli edicek şimdi o kızcağızı...Rabbim sabırlar versin..dayanma gücü versin..Allahım yar ve yardımcısı olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

diğer sorunu sonra yanıtlıyayım canım şimdi yazamıycam çok üzüldüm ellerim titiriyo ...yine de ilgin için çok sağol....

canım sen hangi doktora gidiyorsun.

bebeklerini talihszce kaybeden arkadaşımıza sabırlar diliyrm allah inşallah en yakın zamanda yüzünü güldürür ve sonunda sevincini 2 kat artırır çok zor bişidir emininm 4 ay taşı heycanla bekle ve sonunda...
neyse çok kötü oldum daha fazla bişi diyemicem allahım kimseye yaşatmasn:çok üzgünüm:

kızlar bademin yazdıklarını okudum ve eşimede anlattım çok acı ya rabbim sabırlar versin...

bademe allah sabır versin vallahi bilemiyorum ne diyeceğimi gerçekten çok üzüldüm allahım bu acının karşılığında biran önce onu tekrar sevindirsin inşallah yine de hafifletmez acısını belki ama bir nebze olsun azaltır belkii allahım yüzüne gülsün inşallah birdaha böyle talihsiz olaylarla karşılaşmaz inşallah

içimden bi ses benim bu ay da olmayacak diyo nası biliyomusunuz kızlar o mucize bana bu kadar çabuk gelmez diye düşünüyorum olmayacakmış gibi geliyo nedense bu ay hiç ümitli değilim geçen ay çok ümitliydim fos çıktı bu ay da en ufak bi umut yok içimdeee

benneyaptımkiCeylanım canım bende sendenm yanlız değilsinn bende aynıı şekildeee bu aydaa olmadııı işe hissediyorummm..mirmirmirmir

arkadaşlar selam benim bugün iğne vurulalı 3 gün oldu kasıklarımda ve belimdeki ağrılar daha geçmedi sizdede oluyomu böyle beni aydınlatırsanız sevinirim

arkadaşlar selam benim bugün iğne vurulalı 3 gün oldu kasıklarımda ve belimdeki ağrılar daha geçmedi sizdede oluyomu böyle beni aydınlatırsanız sevinirim

canımbendede inanılmaz ağrı oluyo herkesde ağrı yapıyor doktor ağrı yapacağını söylemişti bana adet olana kadar ağrım devam ediyo benim seninki nasıl olcak bakalım bu aralar vücut ısında artacak hatta artmış olması lazım iğnen 3 gn olduysa yapılalı senin yaklaşık 1 haftadır vücut ısın yüksektir sevin bence herşeyin yolunda oduğunu gösteriyor...a.s

bende bu ay klomene başlıycam ama şu çatlatma iğnesinden çok korkuyorum:bbo: nereden yapılıyo çok acıyomu ben klomen kullansam ama iğneyi yaptırmasam yumurtanın zaten kendiliğinden çatlaması gerekir bence öyle olmazmı yabenneyaptımki ben okuyorum bazılarına doktor iğne yapmıyormuş bide bu kontroller yumurta büyümüşmü diye falan nereden bakılıyo yani ben dr.a gidicem ama alttan hiçbir müdahale yada kontrol olmak istemiyorum :1no2:mümkünmüdür sizce

şimdi ben ilacı aldım bugün adet oldum 5. gün ilaca başlıcam 5 gün içicem sonra ilacı bıraktığım gün ilişkiye girmeye başlıyıcam günaşırı yani çatlamayan yumurta kist yapsada zaten ilk ay denemede yapmaz uzun süreli kullanımlardan sonra yapıyormuş oda zaten iyi huylu olup zamanla kendiliğinden yok oluyormuş çok araştırdım ve bu sonuca vardım sizcede mantıklımı ben bikere gitmiştim özel hastaneye doktor erkekti bende kaçtım oradan bidahada gitmem hamiş kalana kadar

canım çatlatma iğnesi kalcadan veya göbekten oluyo iğnene göre ben iki aydır kalçadan yaptırıyorumm

ayrıca yumurta takibinide çoğu doktor vajınal usg ile yapıyor

canım senin doktorun seni bilgilendirmiyor mu? her doktorun tavsiyesi başka oluyor....yumurta belli bir büyüklüğe ulaştıktan sonra çatlamasının akabinde ilişki oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…