bende bu ay klomene başlıycam ama şu çatlatma iğnesinden çok korkuyorum:bbo: nereden yapılıyo çok acıyomu ben klomen kullansam ama iğneyi yaptırmasam yumurtanın zaten kendiliğinden çatlaması gerekir bence öyle olmazmı yabenneyaptımki ben okuyorum bazılarına doktor iğne yapmıyormuş bide bu kontroller yumurta büyümüşmü diye falan nereden bakılıyo yani ben dr.a gidicem ama alttan hiçbir müdahale yada kontrol olmak istemiyorum :1no2:mümkünmüdür sizce
canım senin doktorun seni bilgilendirmiyor mu? Her doktorun tavsiyesi başka oluyor....yumurta belli bir büyüklüğe ulaştıktan sonra çatlamasının akabinde ilişki oluyor....
canım çatlatma iğnesi kalcadan veya göbekten oluyo iğnene göre ben iki aydır kalçadan yaptırıyorumm
ayrıca yumurta takibinide çoğu doktor vajınal usg ile yapıyor
canım kontroller alttan yapılıyo yoksa yumrta görünmüyo bide ilacı aynı saatlerde içmeye dikkat etmen gerekiyo kist 6 aydan fazla kullananlarda yavaş yacaş ouşmaya başlıyo bazılarında ise oluşmayadabiliyor şunu söyleyebilirim şlacı 6 aydan fazla kullanmak uygun olmuyo bazı doktorlar ısrarla kullandırıyor ama benim doktorum prof ve ona sordum ona dayanarak söylüyorım iğne kalçadan vuruluyo iğneden sonraki günlerde kasıkların bayağı ağrır korkmana gerek yok....umarım yardımcı olabilmişimdir...
kızlar adet tarihim muhtemelen 15 mart olucak inşallah olmaz tabi listeye eklersenz sevinirm
içimden bi ses benim bu ay da olmayacak diyo nası biliyomusunuz kızlar o mucize bana bu kadar çabuk gelmez diye düşünüyorum olmayacakmış gibi geliyo nedense bu ay hiç ümitli değilim geçen ay çok ümitliydim fos çıktı bu ay da en ufak bi umut yok içimdeee
teşekkürler yardımcı oldun fakat şunu sorucam bu çatlatma iğnesini hiç doktora gitmeden gidip eczanede yaptırsam oluyormu ilacı 5 gün içiyosun ya iğneyi kaçıncı gün yapıyo
mavi deniz selam canım. bu ay kafama takmıcam sayfaya girmicem falan diyorum yok olmuyor. Çarşamba yumurta kontrolüne gidicez bakalım hayırlısı.
Canım ben iğne kullanmıyorum ama her ay yumurtam oluyor ve büyüyorda.8öyle sanıyorum) Yalnız son ay 18 mm kalmıştı. Doktor azıcık daha büyütelim diyerek 1 tane menogon yaptırdı. sonra çatlatma iğnmesi oldum.
Bazen doktorlar bizi oyalıyor mu acaba diyorum. 4. doktorum oldu artık. Bu kadına güveniyorum açıkçası. Allah sonumuzu hayır etsin.
canım seni kaçıncı ayın? biz bu hafta paso çalışcaz bakalım......doktor bu sefer 7 gün dedi.....yalnız buna ben nasıl dayanacam bilmiyorum-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı.........bu sefer yumurtaların büyüklüğüne bende hayret ettim....
inşallah glmez..:lepi: onun yerine bebiş gelir umarımBenimde çatlatıcıı vuralıı bugünn 11.günnn bakalım adet ne zaman gelir:jeyyar:
canım sabah geldim senin yazdığın bişey var mı diye bütün yazılarına baktım.(en son 10 şubatta yazmışsın) Ya inşallah direnir ve sağlıklı bir şekilde aramıza katılır.allah seni ve bebeğini korusun. Çıkmadık candan ümit kesilmez biliyorsun..selam kıslar nasılsınız?
badem arkadaşımızın başına gelenleri okudum.buradan başsağlığı diliyorum.RABBİM kimseye böyle bir acı yaşatmasın...bademimizede tez zamanda tekrar bebişler nasip edip, sağlıcakla kucağına almasını dilerim..
kıslar dr'a gittim bebişim 8 haftalık olmuş ama 6,5-7 haftalık kadar,gelişmemiş.dr kalp atışının durduğunu tahmin ediyormuş,çok dirençli bebek,kese hala bozuk,tahminime göre 2 hafta içinde kalp atışı durur yinede ALLAH'tan umut kesilmez dedi..kıslar dua ederken beni unutmayın benim dualarım sizlerle..hepinizi çoook öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?