Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım kontroller alttan yapılıyo yoksa yumrta görünmüyo bide ilacı aynı saatlerde içmeye dikkat etmen gerekiyo kist 6 aydan fazla kullananlarda yavaş yacaş ouşmaya başlıyo bazılarında ise oluşmayadabiliyor şunu söyleyebilirim şlacı 6 aydan fazla kullanmak uygun olmuyo bazı doktorlar ısrarla kullandırıyor ama benim doktorum prof ve ona sordum ona dayanarak söylüyorım iğne kalçadan vuruluyo iğneden sonraki günlerde kasıkların bayağı ağrır korkmana gerek yok....umarım yardımcı olabilmişimdir...

selam kızlar nabersiniz bayadır giremedim kusura bakmayım mazeretim var memleketten geldikten sonra gripe yakalandım 20 gün çektim arkasındanda mide bulantılarım başladı giremedim hamişler baya çogalmış allahım saglıklı sıhatli kucagınıza almayı nasip etsin
beni merak eden varmı bilmiyorum ama yazayım dedim kendinize iyi bakın unutulmadınız ya herzaman kalbimdesiniz...

arkadaşlar ben de bu ay aşılamaya başladım klomen kullanmıyorum bu nedenle beni listeden silebilirsiniz umarım listedeki hamişler artar badem arkadaşımıza da Allah sabır versin okuyunca çok üzüldüm

canım senin doktorun seni bilgilendirmiyor mu? Her doktorun tavsiyesi başka oluyor....yumurta belli bir büyüklüğe ulaştıktan sonra çatlamasının akabinde ilişki oluyor....

ben doktora hiç gitmedim bir süre daha deniyicem olmazsa gidicem cevabın için sağol

teşekkürler yardımcı oldun fakat şunu sorucam bu çatlatma iğnesini hiç doktora gitmeden gidip eczanede yaptırsam oluyormu ilacı 5 gün içiyosun ya iğneyi kaçıncı gün yapıyo

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

16-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::::::
zeze26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT ???????
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT ???????
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT???????
ummahan_d::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT???????
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT ???????
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
BAHTIM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
guleysa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT

MART AYI LİSTESİ

karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 MART
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART
BLACK_PEARL:::::::::::::::::::::::::::10 MART
aymuel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MART

kızlar adet tarihim muhtemelen 15 mart olucak inşallah olmaz tabi listeye eklersenz sevinirm

a.s ceylanim umidini kaybetme bitanem hem bak senin bu ay yumoslarin gayet iyiydiler Allahin izniyle bebisin bu ay gelicek guzel dusunup guzel haberler alalim insallah.. :CüvCüv:

slm kızlar nasılsınız badem arkadaşımıza üzüldüm allah saglıklı evlatlar versin.umarım bir dahakinde kucagına sag salim almak nasip eder....aabeyaz melek nasılsın merak etmiştik seni inan nerede bu hatun diye sormuştum kaç kere ?şimdi iyi olduguna sevindim..

aabeyazmelek canım geçmiş olsun. Vallahi kendi adıma asıl merak ettiklerim hamile kalanlar oluyor canım. Aman ne yaptılar nasıl gidiyor herşey yolunda mı diye. Dualarımız sizlerle:Saruboceq:
interhat ohh maşallah mide bulantısı iyidir canım. Hamileliğin sağlıklı olduğunu gösteryor. allah sana da sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.
hayat70 maşallah yumoşlara arkadaşım. İnşallah bunlardan biri ya da ikisi bebiş olarak döner sana:Saruboceq:
karamelek arkadaşım bahsettiğin tstten haberim yok. Ama mutlaka hormonlarla iligili bir testtir canım. Bilen varsa mutlaka cevaplayacaktır.

sevgili rana Badem arkadaşımızla görüşüyorsun sanırım. okudum fena oldum çok. Hafta sonu sayfaya girmemle çıkmam bir oldu. Tamam dedim artık girmem. Kendime gelemedim bütün gün.Acılar biz insanlar için diye diye kendimi avuttum. Daha önce bahsetmiştim kuzenimin başına da aynı şey geldi. Çok etkileniyorum ben. Hatta hepinizin çok etkilendiğine eminim. Çünkü herkes duygusal olarak çok hassas dönemler yaşıyor. Allah o kızcağıza sabırlar versin. Ona ve hepimizi gelecekte böyle bir acı yaşatmasın inşallah.

mavi deniz selam canım. bu ay kafama takmıcam sayfaya girmicem falan diyorum yok olmuyor. Çarşamba yumurta kontrolüne gidicez bakalım hayırlısı.
Canım ben iğne kullanmıyorum ama her ay yumurtam oluyor ve büyüyorda.8öyle sanıyorum) Yalnız son ay 18 mm kalmıştı. Doktor azıcık daha büyütelim diyerek 1 tane menogon yaptırdı. sonra çatlatma iğnmesi oldum.
Bazen doktorlar bizi oyalıyor mu acaba diyorum. 4. doktorum oldu artık. Bu kadına güveniyorum açıkçası. Allah sonumuzu hayır etsin.

teşekkürler yardımcı oldun fakat şunu sorucam bu çatlatma iğnesini hiç doktora gitmeden gidip eczanede yaptırsam oluyormu ilacı 5 gün içiyosun ya iğneyi kaçıncı gün yapıyo

canım eczaneler reçetesiz iğne yapmazlar. Öyle kafana görede ilaç iğne falan kullanma arkadaşım. Başka türlü rahatsızlar yaratabilir. sonuçta ilaç bunlar üstelik hormon ilacı. Sakın ha.... kontrolsüz yaparsan sonra başına daha büyük dertler açabilir.

canım seni kaçıncı ayın? biz bu hafta paso çalışcaz bakalım......doktor bu sefer 7 gün dedi.....yalnız buna ben nasıl dayanacam bilmiyorum-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı.........bu sefer yumurtaların büyüklüğüne bende hayret ettim....

şekerim ben ilk ay ilaç+iğne kullandım.Ekim Kasım Aralık aylarında. ocak ayında hsg çektirdim. İlaç kullanmadım. Şubat ayında yani bu ay yine ilaç kullandım. Çarşamba kontrolüm var. Ya aşılama yapılacak ya da bu ay da iğne ve normal çalışmaya devam edeceğiz. Yani ilacı 4. kullanışım oluyor bu.
Canım, benim doktorum da iğneden sonra 2 gün arka arkaya sonra 1 gün dinlenme ve tekrar çalışma yapın diyor hep. ama bu ay biz de aşılama olmazsa iğneden sonra bir hafta çalışma kararı aldık. non-stopkafamçokkarıştı . bakalım dayabilirsek tabiia.s

selam kıslar nasılsınız?
badem arkadaşımızın başına gelenleri okudum.buradan başsağlığı diliyorum.RABBİM kimseye böyle bir acı yaşatmasın...bademimizede tez zamanda tekrar bebişler nasip edip, sağlıcakla kucağına almasını dilerim..
kıslar dr'a gittim bebişim 8 haftalık olmuş ama 6,5-7 haftalık kadar,gelişmemiş.dr kalp atışının durduğunu tahmin ediyormuş,çok dirençli bebek,kese hala bozuk,tahminime göre 2 hafta içinde kalp atışı durur yinede ALLAH'tan umut kesilmez dedi..kıslar dua ederken beni unutmayın benim dualarım sizlerle..hepinizi çoook öpüyorum..

canım sabah geldim senin yazdığın bişey var mı diye bütün yazılarına baktım.(en son 10 şubatta yazmışsın) Ya inşallah direnir ve sağlıklı bir şekilde aramıza katılır.allah seni ve bebeğini korusun. Çıkmadık candan ümit kesilmez biliyorsun..

bir de sevil den haber alabilsek hayırlısıyla..
Onu da araştırdım O da Şubatta hiçbir topikte yazmamış. İnşallah iyidir

karamelek arkadaşım bahsettiğin tstten haberim yok. Ama mutlaka hormonlarla iligili bir testtir canım. Bilen varsa mutlaka cevaplayacaktır.

sagol canım ben ogrendım progesteron tahlılıymış catlama olup olmadıgına daır
bugun ıgneyı yaptırdım haftaya tahlılı yaptırıcam hayırlısı olsun hepımız hakkında :Saruboceq:

arkadaşlar yardım edin lütfen çatlatma iğnesını bulamıyorum pregnly izmitte hiç bir yerde yok acaba bu iğne olmadan olmazmı yaa.bu gün doktora gıtmem gerekıyordu gıdemedım belkı yarın gıdıcem bakalım bu iğneyı bulamayan napıyo ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…