Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

seldacım bende çok sık giripte kafama takmamaya çalışıyorum..malum etkilenmememiz lazım bu durumdan bi,lmiyorum artık hayırlısı bende bu ay gerçekten bekliyorum rabbim affetsin ama yoruluyorum inan

o igne kolay bulunmuyor zaten cnm onun yerine doktorlar genelde ovitrelle diye bir igne veriyor banada doktorun geçen ay onu yazdı belki bulamazsın yoksa ovitrelleyi al demişti ama ikisinin arasıonda fiyat farkı var ovitrelle 75 falandı sanırım..boşuna onu aramakla vakit geçirme ben büyükşehirde olmama ragmen aramadıgım yer kalmamıştı çünkü..

teşekkürler yardımcı oldun fakat şunu sorucam bu çatlatma iğnesini hiç doktora gitmeden gidip eczanede yaptırsam oluyormu ilacı 5 gün içiyosun ya iğneyi kaçıncı gün yapıyo

iğnenin gününe doktor karar veriyo 80 milyona aldım benimki genelde 13 yada 14. güne denk geldi yumurtanındurumuna göre bence sakın kendin yaptırma derim.

perşembe günü hsg çekilcek offf korkuorm hem ağrır die hemde kötü sonçla dönerim die..
inşallah tüplermde bi sorn yoktur rabbimm temz haberler almamı nasib etsn kızlar çok zor yaa valla
offff inşşallah bişi yoktur lütfen dua edin banada

bakalım doktora gıdeyım olmazsa ovıtrelle alırım bende bu kadar seyle uğrasıyoruz bırde bu ılaçların pıyasada olmaması cok üzücü bişi teşekkürler canım

iğnenin gününe doktor karar veriyo 80 milyona aldım benimki genelde 13 yada 14. güne denk geldi yumurtanındurumuna göre bence sakın kendin yaptırma derim.

Bana drum rapor yazmıştı 15 ytl almıştım ovitrelleyaı ve göbekten kendin yapıcaksın dedi bana drum:)göbüştenn görümceme vurdurdum hiç acımadıhihoyyyt

zeze26 canim bu sabah doktor randevun vardi diye hatirliyorum gelismeleri bildir bitanem merak ettim..insallah hersey yolundadir..

nasılsın ranacım..ben iyi sayılırım..umarım badem arkadaşın biraz toparlanabilmiştir..tekrar sabırlar diliyorum..
doktorumuz rahimde keseye benzer bişeyler var dedi:sm_confused: çok küçük diye yorum yapmak istemedi..büyük ihtimalle dış gebelik değil ama sen yine de 2 hafta sonra tekrar gel dedi canım..bir de kistik yapılar varmış yumurtalıklarda..doktor pek üstünde durmadı,normal dedi ama benim canım sıkıldı..işte böyle canım arkadaşım tek yapabildiğim yatıp kalkıp dua etmek..hem kendim hem de sizler için ne yapayım başka...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Rabbim yüzümüze baksın,ağlatmasına.s.

canım benim geçen ay testim çift çizgi çıkınca doktora gittim gebelik kesesi oluşmuş dedi 2 hafta sonra gel çok küçük dedi ovakite kalmadan kanamam oldu önce düşük dedi sonra hamile değilmişsin dedi başka doktora gittim sonra kistik yapılar görüyorum acil kürataj yapmalıyım dedi korkyum yine başka bir doktora gittim tabi kanamalar hala devam ediyoru aradan 5gün geçmiş oldu oda baktı düşük olmuş dedi yine diğer ay gelmen kazım deyip tedaviye tekrar başlamalısın dedi anlıycan kafam o kadar karıştıki adetmi düşükmü bilemedim.imşallh seninki böyle bir durum değldir doktorun güven vermiyosa değiştir herbiri bişey diyo....

Bana drum rapor yazmıştı 15 ytl almıştım ovitrelleyaı ve göbekten kendin yapıcaksın dedi bana drum:)göbüştenn görümceme vurdurdum hiç acımadıhihoyyyt
çok iyiymiş bana hiç söylenmedi iğneye akşam gittik hatta...iğneyi bulana kadarda canımız çıktı....

selam arkadaşlar bende 14 şubat cumartesi günü ovitrelle iğne oldum fiyatı 76 ytl fakat ben emekli sandığı oldugum için %20 sini maaşımdan kesecekler sadece.pregnly iğneyi bulmak imkansız onun yerine ovitrelle alıyorsunuz bulamayan arkadaşlar için söylüyorum.BALSURAT maaşşallah valla ben bütün polikinlikleri gezdim iğne yaptıracak birini aradım haftasonu olunca zor buldum.ve bugun acayip midem bulanıyor sendede varmı yan etkisi ilacın.

Canım ilaçtanmıdırrr psikikoljımıdır bilmiyorum adetime 4 gün varrr belkide iğneden yemek yiyemedim bugunn miğde bulantısından yemek kokuları bileee.Off allahımm bu ilaçlarr ne kadar lanet bişi:1ninca::1ninca:

a.s ceylanim umidini kaybetme bitanem hem bak senin bu ay yumoslarin gayet iyiydiler Allahin izniyle bebisin bu ay gelicek guzel dusunup guzel haberler alalim insallah.. :CüvCüv:

inşallah ranacım inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşalım bebişlerimize çok özlettiler amaaasenağlama

canım pek giremedim.girdiğimdede şöyle bi yazılanları okudum o kadar..ayakta fazla kalmamaya çalışıyorum ama nerdeee...amiinn canım inşallah bebeğim benimle kalır.RABBİM en kısa zamanda hayırlısıyla sizlerede bu duyguyu yaşatır,tabii sorunsuz bir şekilde inşşş...canım sevil en son eylül anneleri topiğinde görmüştüm,bende daha göremedim inşş bebeğide kendiside iyidir..

yelizcim inşallah hayırlı haberler yazarsın tatlişkom..

canım çok üzüldüm ben yaaa..senağlama Allah yardımcısı olsun eşinin de onunda..Allahım asla üzülmemek gerek olmuyor diye, böylesi daha acı olsa gerek..canım evet hayırlı zamanda ve hayırlısıyla olsun inşallah bebişlerimiz..

aabeyazmelek hoşgeldin canımmm...geçmiş olsun öncelikle..her hamile gibi senin de bağışıklık sistemin zayıf ve çabuk hasta oluyorsun canım..çok geçmiş olsun..özletme kendini...
seni merak ettim ve hatta yazdım toipkte aabeyazmelek nerelerde acaba diyee...çok öpüyorum..sende kalbimizdesinnn...:1hug:

canım hep hayırlısı için dua et lütfen..Allahım hayırlısıyla bağışla bebeğimi de..inşallah bi sorun olmaz canım benim..

yelizcim inşallah hayırlı haberler yazarsın tatlişkom..[/QUOTE]

sagol canım ya ınsallah hepımıze buradan hamıleyım dıye haykırmak nasıp olsun

msjını okudum bebısının kalp atısı devam edıyormus hayırlısı olsun
saglıkla gelıssın ınsallah

canım iğne depolarda yok. sadece stok yapan eczanelerde var....
doktorunu arayıp söyleseydin keşke.... bir çaresine bakılırdı....

a.s merhaba zezecim ben iyiyim canim sagolasin doktorun normal dediyse vardir bir bildigi bitanem sıkma guzel canini bu 2 hafta sure zarfinda kotu seyler dusunmemeye calis Allahin izniyle guzel sonuclar alacaksin ve bizlerde burada senin sevincini paylasacagiz insallah.. :Saruboceq: dualarimiz seninle..

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

17-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::::::
zeze26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT ???????
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT ???????
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT???????
ummahan_d::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT???????
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT ???????
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBAT ???????
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT ???????
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
BAHTIM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
guleysa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT

MART AYI LİSTESİ

karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 MART
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART
BLACK_PEARL:::::::::::::::::::::::::::10 MART
aymuel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MART

GUNU GECEN ARKADASLARIM NERELERDESINIZ??? INSALLAH GUZEL HABERLERLE BIZE DONERSINIZ TOPIGIMIZIN BU ARALAR MORALE IHTIYACI VAR.. BOL HAMISLI BIR GUN GECIRMEMIZ DILEGIYLE.. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

mehtapcim doktorununda dedigi gibi Allahtan umit kesilmez pozitif dusunmeye calis senin icin dua edecegim bitanem..

Benimde çatlatıcıı vuralıı bugünn 11.günnn bakalım adet ne zaman gelir:jeyyar:

a.s Balim birkac gune kadar kanda sonucun cikar insallah bu ay kirmizilar gelmeyecek ve mujdeli haberi bizlere vereceksin :CüvCüv:

seldacim bademle ilgili mesaji yazip yazmamakta kararsizdim ama o anki ruh halimle paylasmak istedim okuyunca bircok arkadasimizin badem adina uzuldugunu biliyorum ama amacim sizi uzmek degildi kendi adimizada bir pay cikartmak istedim bak kuzenininde basinda gecmis, bircok kotu olay yasayan var bizler halimize sukretmeliyiz bebegimiz olmuyor diye cok yipratiyoruz kendimizi tevekkul edelim hayirlisini dileyelim Allahim bizleri kotu olaylarla karsilastirmasin :Saruboceq: karsilasanlarada sabirlar versin..
kucaklarimizida bos birakmasin.. :Saruboceq:

slm kızlar nasılısınız? bende doktora gittim dün doktorum çok güzel gidiyor dedi bi aksilik çıkmazsa çarş.aşılama yapılacak inş güzel sonuç alırım bu sefer rabbimin izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…