teşekkürler yardımcı oldun fakat şunu sorucam bu çatlatma iğnesini hiç doktora gitmeden gidip eczanede yaptırsam oluyormu ilacı 5 gün içiyosun ya iğneyi kaçıncı gün yapıyo
bakalım doktora gıdeyım olmazsa ovıtrelle alırım bende bu kadar seyle uğrasıyoruz bırde bu ılaçların pıyasada olmaması cok üzücü bişi teşekkürler canımo igne kolay bulunmuyor zaten cnm onun yerine doktorlar genelde ovitrelle diye bir igne veriyor banada doktorun geçen ay onu yazdı belki bulamazsın yoksa ovitrelleyi al demişti ama ikisinin arasıonda fiyat farkı var ovitrelle 75 falandı sanırım..boşuna onu aramakla vakit geçirme ben büyükşehirde olmama ragmen aramadıgım yer kalmamıştı çünkü..
iğnenin gününe doktor karar veriyo 80 milyona aldım benimki genelde 13 yada 14. güne denk geldi yumurtanındurumuna göre bence sakın kendin yaptırma derim.
zeze26 canim bu sabah doktor randevun vardi diye hatirliyorum gelismeleri bildir bitanem merak ettim..insallah hersey yolundadir..
nasılsın ranacım..ben iyi sayılırım..umarım badem arkadaşın biraz toparlanabilmiştir..tekrar sabırlar diliyorum..
doktorumuz rahimde keseye benzer bişeyler var dedi:sm_confused: çok küçük diye yorum yapmak istemedi..büyük ihtimalle dış gebelik değil ama sen yine de 2 hafta sonra tekrar gel dedi canım..bir de kistik yapılar varmış yumurtalıklarda..doktor pek üstünde durmadı,normal dedi ama benim canım sıkıldı..işte böyle canım arkadaşım tek yapabildiğim yatıp kalkıp dua etmek..hem kendim hem de sizler için ne yapayım başka...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Rabbim yüzümüze baksın,ağlatmasına.s.
çok iyiymiş bana hiç söylenmedi iğneye akşam gittik hatta...iğneyi bulana kadarda canımız çıktı....Bana drum rapor yazmıştı 15 ytl almıştım ovitrelleyaı ve göbekten kendin yapıcaksın dedi bana drum:)göbüştenn görümceme vurdurdum hiç acımadıhihoyyyt
selam arkadaşlar bende 14 şubat cumartesi günü ovitrelle iğne oldum fiyatı 76 ytl fakat ben emekli sandığı oldugum için %20 sini maaşımdan kesecekler sadece.pregnly iğneyi bulmak imkansız onun yerine ovitrelle alıyorsunuz bulamayan arkadaşlar için söylüyorum.BALSURAT maaşşallah valla ben bütün polikinlikleri gezdim iğne yaptıracak birini aradım haftasonu olunca zor buldum.ve bugun acayip midem bulanıyor sendede varmı yan etkisi ilacın.
a.s ceylanim umidini kaybetme bitanem hem bak senin bu ay yumoslarin gayet iyiydiler Allahin izniyle bebisin bu ay gelicek guzel dusunup guzel haberler alalim insallah.. :CüvCüv:
canım pek giremedim.girdiğimdede şöyle bi yazılanları okudum o kadar..ayakta fazla kalmamaya çalışıyorum ama nerdeee...amiinn canım inşallah bebeğim benimle kalır.RABBİM en kısa zamanda hayırlısıyla sizlerede bu duyguyu yaşatır,tabii sorunsuz bir şekilde inşşş...canım sevil en son eylül anneleri topiğinde görmüştüm,bende daha göremedim inşş bebeğide kendiside iyidir..canım sabah geldim senin yazdığın bişey var mı diye bütün yazılarına baktım.(en son 10 şubatta yazmışsın) Ya inşallah direnir ve sağlıklı bir şekilde aramıza katılır.allah seni ve bebeğini korusun. Çıkmadık candan ümit kesilmez biliyorsun..
bir de sevil den haber alabilsek hayırlısıyla..
Onu da araştırdım O da Şubatta hiçbir topikte yazmamış. İnşallah iyidir
karamelek arkadaşım bahsettiğin tstten haberim yok. Ama mutlaka hormonlarla iligili bir testtir canım. Bilen varsa mutlaka cevaplayacaktır.
sagol canım ben ogrendım progesteron tahlılıymış catlama olup olmadıgına daır
bugun ıgneyı yaptırdım haftaya tahlılı yaptırıcam hayırlısı olsun hepımız hakkında :Saruboceq:
Arkadaslarim suanda cok uzgunum senağlama temmuz anneleri topiginde bulunan badem arkadasimizin dun hamileligi sona ermis ama cok aci bir sekilde.. biri kiz biri erkek 4 aylik ikizlere hamileymis hersey normalken dun gece ani sanci ile erken dogum yapmis eline dusmus bebekleri tuvalette canli canli.. senağlama Allahim yasatma yarabbim cok uzgunum bu yuzden kizlar hicbir sekilde bebegim neden hemen olmuyor diye uzulmeyin hep hayirlisini isteyin varsin gec olursa olsun Allahim herkeze hayirli zamanda hayirli evlatlar versin ve saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. :Saruboceq: badem arkadasimiza buradan da bassagligi ve kendisyle esine sabirlar diliyorum..
selam kızlar nabersiniz bayadır giremedim kusura bakmayım mazeretim var memleketten geldikten sonra gripe yakalandım 20 gün çektim arkasındanda mide bulantılarım başladı giremedim hamişler baya çogalmış allahım saglıklı sıhatli kucagınıza almayı nasip etsin
beni merak eden varmı bilmiyorum ama yazayım dedim kendinize iyi bakın unutulmadınız ya herzaman kalbimdesiniz...
selam kıslar nasılsınız?
badem arkadaşımızın başına gelenleri okudum.buradan başsağlığı diliyorum.RABBİM kimseye böyle bir acı yaşatmasın...bademimizede tez zamanda tekrar bebişler nasip edip, sağlıcakla kucağına almasını dilerim..
kıslar dr'a gittim bebişim 8 haftalık olmuş ama 6,5-7 haftalık kadar,gelişmemiş.dr kalp atışının durduğunu tahmin ediyormuş,çok dirençli bebek,kese hala bozuk,tahminime göre 2 hafta içinde kalp atışı durur yinede ALLAH'tan umut kesilmez dedi..kıslar dua ederken beni unutmayın benim dualarım sizlerle..hepinizi çoook öpüyorum..
arkadaşlar yardım edin lütfen çatlatma iğnesını bulamıyorum pregnly izmitte hiç bir yerde yok acaba bu iğne olmadan olmazmı yaa.bu gün doktora gıtmem gerekıyordu gıdemedım belkı yarın gıdıcem bakalım bu iğneyı bulamayan napıyo ki.
nasılsın ranacım..ben iyi sayılırım..umarım badem arkadaşın biraz toparlanabilmiştir..tekrar sabırlar diliyorum..
doktorumuz rahimde keseye benzer bişeyler var dedi:sm_confused: çok küçük diye yorum yapmak istemedi..büyük ihtimalle dış gebelik değil ama sen yine de 2 hafta sonra tekrar gel dedi canım..bir de kistik yapılar varmış yumurtalıklarda..doktor pek üstünde durmadı,normal dedi ama benim canım sıkıldı..işte böyle canım arkadaşım tek yapabildiğim yatıp kalkıp dua etmek..hem kendim hem de sizler için ne yapayım başka...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Rabbim yüzümüze baksın,ağlatmasına.s.
kıslar dr'a gittim bebişim 8 haftalık olmuş ama 6,5-7 haftalık kadar,gelişmemiş.dr kalp atışının durduğunu tahmin ediyormuş,çok dirençli bebek,kese hala bozuk,tahminime göre 2 hafta içinde kalp atışı durur yinede ALLAH'tan umut kesilmez dedi..kıslar dua ederken beni unutmayın benim dualarım sizlerle..hepinizi çoook öpüyorum..
Benimde çatlatıcıı vuralıı bugünn 11.günnn bakalım adet ne zaman gelir:jeyyar:
sevgili rana Badem arkadaşımızla görüşüyorsun sanırım. okudum fena oldum çok. Hafta sonu sayfaya girmemle çıkmam bir oldu. Tamam dedim artık girmem. Kendime gelemedim bütün gün.Acılar biz insanlar için diye diye kendimi avuttum. Daha önce bahsetmiştim kuzenimin başına da aynı şey geldi. Çok etkileniyorum ben. Hatta hepinizin çok etkilendiğine eminim. Çünkü herkes duygusal olarak çok hassas dönemler yaşıyor. Allah o kızcağıza sabırlar versin. Ona ve hepimizi gelecekte böyle bir acı yaşatmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?