a.s Balim birkac gune kadar kanda sonucun cikar insallah bu ay kirmizilar gelmeyecek ve mujdeli haberi bizlere vereceksin :CüvCüv:
selam kıslar nasılsınız?
badem arkadaşımızın başına gelenleri okudum.buradan başsağlığı diliyorum.RABBİM kimseye böyle bir acı yaşatmasın...bademimizede tez zamanda tekrar bebişler nasip edip, sağlıcakla kucağına almasını dilerim..
kıslar dr'a gittim bebişim 8 haftalık olmuş ama 6,5-7 haftalık kadar,gelişmemiş.dr kalp atışının durduğunu tahmin ediyormuş,çok dirençli bebek,kese hala bozuk,tahminime göre 2 hafta içinde kalp atışı durur yinede ALLAH'tan umut kesilmez dedi..kıslar dua ederken beni unutmayın benim dualarım sizlerle..hepinizi çoook öpüyorum..
canım sabah geldim senin yazdığın bişey var mı diye bütün yazılarına baktım.(en son 10 şubatta yazmışsın) Ya inşallah direnir ve sağlıklı bir şekilde aramıza katılır.allah seni ve bebeğini korusun. Çıkmadık candan ümit kesilmez biliyorsun..
bir de sevil den haber alabilsek hayırlısıyla..
Onu da araştırdım O da Şubatta hiçbir topikte yazmamış. İnşallah iyidir
kızlar ya ilaca başladım bu ay söylemiştim; sabah akşam içiodum dün gece içmeyi unutmuşum!!!!!!
daha önce bu durumu yaşayan oldu mu?ya doktoruda saat 1 den önce arayamıyorum..bu dururmu yaşayanlar doktor size napmanızı sölemişti??
:asigim::asigim::asigim:Canım inşallahh dediğin gibidir ama hiçmii hiçç umudum yokk%1 bilee olucam hissediyorum vücudumu yıllardır tanıdım artıkkk.Artık tedaviyide bırakıcam anası :1ninca:4 yumoşu tutmadı boşu boşu ilaç içip bari vücuduma işkence yapmayım:dilcikar:
BALSURATÇIM ilaçların vücuda işkence yaptığı konusundaki düşüncene %100 katılıyorum..eğer tedavin 4 aydır devam ediyorsa ara vermende fayda var..ama inşallah 4 güne kalmaz artık tedavi medavi gerektirecek birşey olmazda buradan HAMİLEYİM çığlıkları atarsın..pozitif düşün inşallah iyi sonuçlar bekliyoruz senden..hadi bu haftanın ilk hamişi de sen ol inşallah..:CüvCüv:
:1hug:Canım tedavide bu ay 2.ayımdı .3.aya geçemiycem maleseff inşallahh dediğin gibi olurr ama umudum yokk...Şeniz
hiç öyle deme inan her an bir mucize olabiliyor.bak moralin yerine gelsin SEVİL78 i biliyorsun o da 7 aydır uğraşıyordu ikimizde aynı anda çatlatma iğnesi olduk ve o iğnin 15.günü gidip kanda baktırdı çıkmadı sonuç 0 dı..idrar testlerinede de çıkmıyordu..ve hatta kist oldu deyip(küçük aklımızla:roflol:) aspirin kullandı adeti sökülsün diye..o da olmadı 8 km yürüdüğü oldu..adeti geçeli 3 gün olmuştu dr a gitti dr kist yok yumurtanda çatlamış bekle belki hamilesin dedi..adet gecikmesinin üçüncü günü kandaki değeri 970 ti yani hamile..inşallah sende hamile kalırsında geç öğrenirsin..3 gün 5 gün kendini saklasın sorun değil yeterki olsun..
slm kızlar nasılısınız? bende doktora gittim dün doktorum çok güzel gidiyor dedi bi aksilik çıkmazsa çarş.aşılama yapılacak inş güzel sonuç alırım bu sefer rabbimin izniyle..
kızlar benımde bu ay 4 yumosum olmustu ama adet oldum adetım yaklasık 2 gun surdu ve bıttı sımdı sag kasıgım cok agrıyor sagda yumurtam yoktu neden agrıyor bılmıyorum sankı yumurta varda catlıo gıbı bır agrı neyse ben artık tedavıyı bıraktım uzuuuun zaman hıc bırsey kullanmıcam bılıyorum bu zamanda da hamıle kalamıcam ama en azından bosa umıtlenmemıs olurum ıns sızler bebıslerınıze kavusursunuz
kızlar yardım....adetim 15 şubattı ama hala olmadı başım aşırı dercede dönüyo uyuşukluk gibi midem çok bulanıyo.hamile bile olsam şuan bunu yaşamak için erken değilmi napıym sizce...
dr la gorusmedım canım gıdesım yok aramadımda zaten kendım dogum kontrol hapı kullancam o zaman gecıyor kıst varsada
canım çok sevindim inşallah herşey yolunda gider..inşallah aşılaman tutarda seninde bizimde yüzümüz güler..
kızlar valla bu ay hepinizden ümitliyim..BALSURAT,SELDAAA,CEROT,MAVİ DENİZ,RANA..ben kendimi saymıyorum çünkü ne çalışasım var..ne de ilaç alacak halim...zaten son 4 aydır çalış çalış vallahi evde dışarıda böyle gezer oldum-tatlicadiarzu-...her ay sonunda kırmızıları görünce de aynen böylegamyoncuiremsudelikafaduldenkafamçokkarıştı...
yinede 4 yıldır kendime dediğimi diyorum sabır sabır sabır(gerçi nereye kadar dediğimde oluyor)
BOL HAMİŞLİ BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAH...belki sevgiler günü hürmetine ay sonunda hamiş patlaması olur:roflol:
kızlar benımde bu ay 4 yumosum olmustu ama adet oldum adetım yaklasık 2 gun surdu ve bıttı sımdı sag kasıgım cok agrıyor sagda yumurtam yoktu neden agrıyor bılmıyorum sankı yumurta varda catlıo gıbı bır agrı neyse ben artık tedavıyı bıraktım uzuuuun zaman hıc bırsey kullanmıcam bılıyorum bu zamanda da hamıle kalamıcam ama en azından bosa umıtlenmemıs olurum ıns sızler bebıslerınıze kavusursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?