Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

a.s Balim birkac gune kadar kanda sonucun cikar insallah bu ay kirmizilar gelmeyecek ve mujdeli haberi bizlere vereceksin :CüvCüv:

:asigim::asigim::asigim:Canım inşallahh dediğin gibidir ama hiçmii hiçç umudum yokk%1 bilee olucam hissediyorum vücudumu yıllardır tanıdım artıkkk.Artık tedaviyide bırakıcam anası :1ninca:4 yumoşu tutmadı boşu boşu ilaç içip bari vücuduma işkence yapmayım:dilcikar:

kızlar ya ilaca başladım bu ay söylemiştim; sabah akşam içiodum dün gece içmeyi unutmuşum!!!!!!
daha önce bu durumu yaşayan oldu mu?ya doktoruda saat 1 den önce arayamıyorum..bu dururmu yaşayanlar doktor size napmanızı sölemişti??

CANIMM..birtanem kıyamam sana tabiki dualarımız seninle sen sadece çok düşünmemeye çalış üzme kendini(sonuç her ne olursa olsun)Allah eğer yazdıysa varlığını devam ettirir meleğin..inşallah herşey yolunda gider ve iyi haberlerini alırız..Allahım seni ve bebeğini korusun..aminn

SELDAM inşallah sende bu ay iyi haberler verirsin bize artık falasıyla hakettin arkadaşım..inşallah herşey yolunda gider..

canım ben SEVİLLE hergün tlf görüşüyorum gayet iyi bilgisayarında sorun olduğu için giremiyor..SEVİLİN dru bebek 12 haftalık oluncaya kadar dikkat et demiş..zaten o da çok dikkat ediyor herşey yolunda çok şükür...

Kızlar ben sayfaya sık sık girmiyorum çünkü artı yazılan her olumsuzluktan inanılmaz derecede etkilenir oldum..dularım sizlerle ALLAHTAN HEP HAYIRLISINI DİLEYELİM...çünkü hamile kalıp sonrasında yaşanan kötü şeyler daha çok acı veriyor..ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLI OLAN NE İSE ONU VERSİN..aminn

canım kullandığın klomen yada muadili bir ilaçsa hemen al sorun olmaz..

BALSURATÇIM ilaçların vücuda işkence yaptığı konusundaki düşüncene %100 katılıyorum..eğer tedavin 4 aydır devam ediyorsa ara vermende fayda var..ama inşallah 4 güne kalmaz artık tedavi medavi gerektirecek birşey olmazda buradan HAMİLEYİM çığlıkları atarsın..pozitif düşün inşallah iyi sonuçlar bekliyoruz senden..hadi bu haftanın ilk hamişi de sen ol inşallah..:CüvCüv:

:1hug:Canım tedavide bu ay 2.ayımdı .3.aya geçemiycem maleseff inşallahh dediğin gibi olurr ama umudum yokk...Şeniz

:1hug:Canım tedavide bu ay 2.ayımdı .3.aya geçemiycem maleseff inşallahh dediğin gibi olurr ama umudum yokk...Şeniz

hiç öyle deme inan her an bir mucize olabiliyor.bak moralin yerine gelsin SEVİL78 i biliyorsun o da 7 aydır uğraşıyordu ikimizde aynı anda çatlatma iğnesi olduk ve o iğnin 15.günü gidip kanda baktırdı çıkmadı sonuç 0 dı..idrar testlerinede de çıkmıyordu..ve hatta kist oldu deyip(küçük aklımızla:roflol:) aspirin kullandı adeti sökülsün diye..o da olmadı 8 km yürüdüğü oldu..adeti geçeli 3 gün olmuştu dr a gitti dr kist yok yumurtanda çatlamış bekle belki hamilesin dedi..adet gecikmesinin üçüncü günü kandaki değeri 970 ti yani hamile..inşallah sende hamile kalırsında geç öğrenirsin..3 gün 5 gün kendini saklasın sorun değil yeterki olsun..

Haklısın canım hayat mucizelerleee doluu ..Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün ısnallah:Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar nasılısınız? bende doktora gittim dün doktorum çok güzel gidiyor dedi bi aksilik çıkmazsa çarş.aşılama yapılacak inş güzel sonuç alırım bu sefer rabbimin izniyle..

canım çok sevindim inşallah herşey yolunda gider..inşallah aşılaman tutarda seninde bizimde yüzümüz güler..

kızlar valla bu ay hepinizden ümitliyim..BALSURAT,SELDAAA,CEROT,MAVİ DENİZ,RANA..ben kendimi saymıyorum çünkü ne çalışasım var..ne de ilaç alacak halim...zaten son 4 aydır çalış çalış vallahi evde dışarıda böyle gezer oldum-tatlicadiarzu-...her ay sonunda kırmızıları görünce de aynen böylegamyoncuiremsudelikafaduldenkafamçokkarıştı...

yinede 4 yıldır kendime dediğimi diyorum sabır sabır sabır(gerçi nereye kadar dediğimde oluyor)
BOL HAMİŞLİ BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAH...belki sevgiler günü hürmetine ay sonunda hamiş patlaması olur:roflol:

kızlar benımde bu ay 4 yumosum olmustu ama adet oldum adetım yaklasık 2 gun surdu ve bıttı sımdı sag kasıgım cok agrıyor sagda yumurtam yoktu neden agrıyor bılmıyorum sankı yumurta varda catlıo gıbı bır agrı neyse ben artık tedavıyı bıraktım uzuuuun zaman hıc bırsey kullanmıcam bılıyorum bu zamanda da hamıle kalamıcam ama en azından bosa umıtlenmemıs olurum ıns sızler bebıslerınıze kavusursunuz

:1hug:Canım 2 adet olmuşş çok az ama .Drun adet olunca kontrole çağırmadımı seni kist olup olmadığını kontrol etmek için..:uhm:

kızlar yardım....adetim 15 şubattı ama hala olmadı başım aşırı dercede dönüyo uyuşukluk gibi midem çok bulanıyo.hamile bile olsam şuan bunu yaşamak için erken değilmi napıym sizce...

kızlar yardım....adetim 15 şubattı ama hala olmadı başım aşırı dercede dönüyo uyuşukluk gibi midem çok bulanıyo.hamile bile olsam şuan bunu yaşamak için erken değilmi napıym sizce...

Canım belirtilerr herkezde değişebilirrr bence hamileliktende olabilirr belli olmazz güzel belirtilerr benceeee ..2 günün geçmiş neden bir test yapmadınn had hayırlı haberler alalım senden ınsallh:CüvCüv:hihoyyyt

cnm çok sagol..inş bu sefer olur diyorum..kuzum sende bırakma kendini lütfen yapma böyle sabır demiyorum artık bende bunları duymak istemiyorum bazen geç olsun güç olmasın stres yapma hayırlısı olsun gibi kelimeler duymak inan canımı sıkıyor bazen tamam bunların hepsi gerçek biliyorum ama insan hassas olunca bunları duymak istemiyor..inş bundan sonra bol hamiş patlaması olur..

ingilizceci sakın kendi kafana göre gidip ilaç falan kullanma d.kontrol bile olsa bu iş şakaya gelmez sonra geri dönülmez hatalara girme bende ara verecektim ama doktorum istemedi para falan için degil kesinlikle belki öyle düşünülebilir ama bana yoksa başa döneriz sonra demişti bende dinledim devam o halde tedaviye dedim ve bu ay yumurta oluşumun bile geçen aydan daha iyi bir durumda daha kaliteli daha saglıklı doktroum mukemmel dedi nazar degmesin diye dilini bile ısırdı..çarş aşılama yapacak hayrılısı diyorum rabbim hayırlı eli ayagı düzgün aklı fikri yerinde imanlı evlatlar vermek nasip etsin...

kızlar aslında haklısınız ama o kadar saldım kı kendımı zaten izinde alamıyorum ben klomenden kıst oldu dıye dusunuyorum cunku sol kasıgım resmen sancıyor ve atıyor o yuzden dogum kontrol kullancam bakalım dr la goruseyımde aslında herkes test yap belkı ustune gormedır dıyor ama artık guluyorum ben emınım kıstten oldu nerdeeee bende o sans neyse aslında bunları yazınca kendıme kızıyorum cunku herkesın moralını bozuyorum benden bu kadar ınsss sızın hamılelık haberlerınızle sevınırım hepınız allaha emanet olun tatlı anneler :)

arkadaşım sakın test yapmadan kendi kafana göre hap kullanma lütfen hamileysen eger çok üzülürsün sonra.inşallah hamilesindir bu arada.
Dün apartmana yeni tasınan komsumla tanıştım 5 aylık evli 4 aylık hamile hemde ikiz erkek bebek onun adına çok sevindim.nasıl bu kadar çabuk hamile kalabiliyolar biz neden kalamıyoz:1no2: allahım lütfen bizlerede ver hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…