klomen kulandıkdan sonra mutlaka çatlama ignesi olmak gerekiyormu acaba
meraba kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım.Sizlere bi sorum olacak .İlk defa bu ay kalomen kullandım bugün yumurta takibi için doktora giitiğimde sağ yumurtalığımda 3 cm kist oluşmuş.İnanılmaz derecede moralim bozuuuuk.Mehter takımı gibi iki iler bi geri.Benim şimdi bu ay hamile kalma şansım hiç yok mu sizce .Lütfen bi fikriniz varsa yardımcı olun(
meraba kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım.Sizlere bi sorum olacak .İlk defa bu ay kalomen kullandım bugün yumurta takibi için doktora giitiğimde sağ yumurtalığımda 3 cm kist oluşmuş.İnanılmaz derecede moralim bozuuuuk.Mehter takımı gibi iki iler bi geri.Benim şimdi bu ay hamile kalma şansım hiç yok mu sizce .Lütfen bi fikriniz varsa yardımcı olun([/QUOTE
hoşgeldin aramıza arkadaşım. Kistten korkmana gerek yok. kiste rağmen hamile kalbilirsin. Ve bu ilaçları kullanmaktan kaynaklanan kistler vücuttan kolay atılıyor. Hiç üzme kendini en fazla biraz tedaviye ara verirsiniz
canım çatlatma iğnesi falan vermedi ki.Bugün adetimin 12.günü.Bu gün için randevu vermişti.Dediğim gibi kist oluşmuş.Kendiliğinden vücut atar falan dedi ama ben sanırım bu aya hamilelik ihtimalimi sıfırlamış oldum.Ne dersin
5.5 ml büyükmü yanlışın olmaın kuzum rakamı mı yanlış anladın 5 ml küçük ama anlamadım ben tam olarak ne demek istedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?