Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

klomenle hamile kalan biçok arkadaşımız var kızlar listemiz var bizim önceki sayfalarda ordan bakabilirsiniz inşallah hamiş olursunuz

klomen kulandıkdan sonra mutlaka çatlama ignesi olmak gerekiyormu acaba

çatlatma iğnesi olmayanlar da varmış ama sanırım yumurtanın çatlamasını garantiye almak için veriyor doktor...çünkü yumurta büyüyüp büyüyüp çatlamazsa kist oluyo...ben geçen ay ilk kez klomen kullandım çat. iğnesi oldum.buna rağmen bi tanesi çatlamamış kist oldu.bu ay ara verdik ilaca.öbür ay yumurta atıldıysa devam etcez...tabii inşallah hamiş olurum da bu ay bişeye gerek kalmaz :Saruboceq:

inşalalh hamiş oluruz ne zormuş bu hamile kalmak ama bana doktorum klomen kulan dedi sonra gel falan demedi kafam karışdı ne yapacagımı bilmiyorum

kızlar bana da doktor yumurtalar ii demişti kontrolde ama hiç şu kadar cm olmuş filan demedi fisfisfis siz sorunca mı sölüyolar yoksa kendileri sölüyomu benim dr çok meşgul 11lere kadar hastası var...

meraba kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım.Sizlere bi sorum olacak .İlk defa bu ay kalomen kullandım bugün yumurta takibi için doktora giitiğimde sağ yumurtalığımda 3 cm kist oluşmuş.İnanılmaz derecede moralim bozuuuuk.Mehter takımı gibi iki iler bi geri.Benim şimdi bu ay hamile kalma şansım hiç yok mu sizce .Lütfen bi fikriniz varsa yardımcı olun(

canım çatlatma iğnesi oldun vs adet olunca mı gittin doktora da kist oldu dedi? benim de öyle olduuuuu :1no2:

bana doktor ilaca ara vericez kist yok olunca (vücuttan atılınca )devam edicez dedi...bu ay kendisi atılmazsa doğ.kontrol hapı veriyolarmış....ne saçma dimi bebek istiyoz doğ. kont. hapı kullanmak senağlama

canım çatlatma iğnesi falan vermedi ki.Bugün adetimin 12.günü.Bu gün için randevu vermişti.Dediğim gibi kist oluşmuş.Kendiliğinden vücut atar falan dedi ama ben sanırım bu aya hamilelik ihtimalimi sıfırlamış oldum.Ne dersin

bana doktor bu ay da gebelik bekleyebiliriz sadece ilacı kesicez dedi bence sen de moralini bozma neden şans olmasınki kist engel değil ilacın yan etkisi eskiden beri var olan bişi değil...bence sen bu günleri ii değerlendir valla ben öyle yapıyorum her şey olabilir bakarsın hamişiz delikafadulden

zuzucuk82 arkadaşım ağzın bal yesin emii.Valla hamile kalmasamda en azından moralimi düzelttiniz.Allah sizden razı olsun ne diiim:))

inşaalllaahh (bak bugün cuma) ben inanıyorum hepimiz hayırlısıyla kavuşacaz bebişlerimize :Saruboceq: burdan mutlu haberi vericez...yanlız olmadığımızı bilmek ne güzel dimi...sıkıntımızı da mutluluklarımızı da burdan paylaşıyoruz ne güzel moralleri hiiiiç bozmayalım şekerler ayyy bak coştum ben yine hihoyyyt

ah arkadaşlar bizde alacakmıyız ya bu haberi ben hamile oldugumu ögrendigimde kafayı kırarım heralde ya bana doktorum gel falan demedi çatlama ignesi için ne yapayım ya bu gün de 12 . gün adetimin of ya kolay bi yolu yokmu bu hamile kalma işinin yumurtlama günü olmadan hamile kalanlar var şaşırıp kalıyorum anlamdım bu işi

bu arada benim 12 . günüm ama kahverengi akıntım oluyor neden acaba hiç böyle bişeyim olmamışdı şimdiye kadar 6 . günde biterdi dahada akıntı falan gelmezdi kasıklarımdada çok hafif agrı var ama belli belirsiz klomenden mi acaba yada ben çok kendimi dinlemeye başladım

5.5 ml büyükmü yanlışın olmaın kuzum rakamı mı yanlış anladın 5 ml küçük ama anlamadım ben tam olarak ne demek istedin?

pardon canım 5.5 cm olmuş daha sonra kiste dönüştü 2 gün hastanede yattım rahmim çok su toplamış çünkü o da tehlikeliymiş.. doktorum çok korktu o günden sonra ilk defa bende görmüş klomene karşı bu kadar büyük tepkiyi.. eşimde doktor olunca çok mahçup olmuştu bize karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…