bu arada benim 12 . günüm ama kahverengi akıntım oluyor neden acaba hiç böyle bişeyim olmamışdı şimdiye kadar 6 . günde biterdi dahada akıntı falan gelmezdi kasıklarımdada çok hafif agrı var ama belli belirsiz klomenden mi acaba yada ben çok kendimi dinlemeye başladım
bu arada benim 12 . günüm ama kahverengi akıntım oluyor neden acaba hiç böyle bişeyim olmamışdı şimdiye kadar 6 . günde biterdi dahada akıntı falan gelmezdi kasıklarımdada çok hafif agrı var ama belli belirsiz klomenden mi acaba yada ben çok kendimi dinlemeye başladım
seldacı iyi değerlendirin valla..doktor bana şöyle söylemişti birliktelikten1 saat önce eşin kahve içsinsperm hareketlerini tetikler dedi araştırdım gerçektende doğrukızlar ben doktordan geldim şimdi. Benim çarşamba günü 14. mm olan yumurta puffff. Yerinde yeller esiyor. Doktorcum rahim duvarlarını ince buldu. ama yine de şansın var çalışın bu akşam ve yarın dedi.Gelecek ay klomen kullanmayacağız eğer hamile kalamazsam. İğneyle geliştirecekmiş yumoşları.
Yalnız eşime çok güldüm. Çatlamış düşmüş mü yumurta yaaaa,tühhh dedi. Üzülmüş düşürdük diye şaşkın işte. Sonra açıklayınca ben bu kadın metobalizmasını hiç anlayamayacağım herhalde dedi. Benim moral kaynağım da eşim. Böyle saftirik konuşmalarla beni gülme krizlerine sokuyor...
caanım bu ilaç yumurta kalitesini arttırıyor ardından iğne il yumurta çatlatılıyor ve çalışma isteniyor sonrada hamilelik....çok kolay gibi görünüyor ama bu iş aylar dönüşünce stresi insan bunaltıyor ilkinde inşallah tutar..hihoyyytKıslar salı günü doktora çıkmıştım kaşıntımdan dolayı.. birde çocuk istediğimizi belirttim bu rahatsızlık olmasa idi özelinize eşimle çıkıcaktık dedim.. doktor bir tane fitil,krem ve hap verdi eve geldiğimde akşamına regl oldum.. o gün doktor hiç bir tahlil almadı.. Adetinin 3. günü gel dedi.. bende gittim bugün fitili kullanabilirmiyim dedim.. hayır kullanma adetin bitsin ondan sonra kullan ama diğer verdiklerimi kullanabilirsin mantar olmuşsun dedi hormon testi istedi.. bende tahlil verdim bugün.. sonuçlar için herşey normal ve sana bir hap yazıyorum, verdiğim bu hapa'da adetinin 5. günü yani pazar günü başla.. 5 gün kullan ve pazartesi günü tekrar gel dedi..
Krem Klomen 50 mg 10 Tablet
Klomifen Sitrat
Birde üzerinde Gonadotropik Ovülasyon oluşturucu yazıyor.
Endikasyonlarını okudum kadınlarda ovülasyonun sağlanması ve daha bir çok şey yazıyor.. fakat sizlerinde düşüncesini almak istedim kullananları gördüm ilk sayfada yazılanları okudum bu ilaç hamile kalmamıza yardımcı oluyor sanırım..
meraba kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım.Sizlere bi sorum olacak .İlk defa bu ay kalomen kullandım bugün yumurta takibi için doktora giitiğimde sağ yumurtalığımda 3 cm kist oluşmuş.İnanılmaz derecede moralim bozuuuuk.Mehter takımı gibi iki iler bi geri.Benim şimdi bu ay hamile kalma şansım hiç yok mu sizce .Lütfen bi fikriniz varsa yardımcı olun(
caanım bu ilaç yumurta kalitesini arttırıyor ardından iğne il yumurta çatlatılıyor ve çalışma isteniyor sonrada hamilelik....çok kolay gibi görünüyor ama bu iş aylar dönüşünce stresi insan bunaltıyor ilkinde inşallah tutar..hihoyyyt
kızlar ben doktordan geldim şimdi. Benim çarşamba günü 14. mm olan yumurta puffff. Yerinde yeller esiyor. Doktorcum rahim duvarlarını ince buldu. ama yine de şansın var çalışın bu akşam ve yarın dedi.Gelecek ay klomen kullanmayacağız eğer hamile kalamazsam. İğneyle geliştirecekmiş yumoşları.
Yalnız eşime çok güldüm. Çatlamış düşmüş mü yumurta yaaaa,tühhh dedi. Üzülmüş düşürdük diye şaşkın işte. Sonra açıklayınca ben bu kadın metobalizmasını hiç anlayamayacağım herhalde dedi. Benim moral kaynağım da eşim. Böyle saftirik konuşmalarla beni gülme krizlerine sokuyor...
Aman canım bolursun başıma geleni biliyosun sakın ilaç almayın sakın yaa,tatlım sagol inş alırız güzel haberler...cnm fazla iş yapmıyorum bile..ilaç almamya çalışıyorum doktorun verdikleri dışında...ama bende migren var o bazen azıyor benim için zor oluyor yarın bir gün gebelikte agrılarım azarsa diye korkuyorum..
Ben ganophenenle kaldım, Nazan iki kere klomenle kaldı, başka kalan çok arkadaşlar varr , listeden görebilirsin canım.bende çok merak ediyorum klomenle hamile kalan varmı gerçekden işe yarıyormu
NOSTOK BU İLAÇ KİSTMİ YAPIYOR? KORKMAYA BAŞLADIM ŞİMDİ:çok üzgünüm:
BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİN LÜTFEN!!!
12.gün çok önemliymiş bende eşime içirem bu akşam kahve olurya bu ay tutururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?