Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sılam buse bugün 12.gününmüş.En önemli günlerden biri,bence çalışmaya tam gaz devam.Ama yumurta takibi içinde mutlaka git doktoruna çünkü kist olabiliyo.Mesala ben, bugün gittim kistim oluşmuş ilaçtan dolayı.

klomen bazılarında ara kanama yapabiliyormuş bazılarında öyle demişti doktorum

canım bu sızlamalar kisttende olabiliyo,dediğim gibi doktoruna yumurta takibi için git bence.

teşekkürler arkadaşlar ya insanın moralide ister istemez bozuluyor sülalemde böyle bişeyi olan yok herkes normal koşularda hamile kaldı ister istemez bi üzüntü oluyor sitres yapmamaya çalışıyorum ama elimde deyil

kızlar ben doktordan geldim şimdi. Benim çarşamba günü 14. mm olan yumurta puffff. Yerinde yeller esiyor. Doktorcum rahim duvarlarını ince buldu. ama yine de şansın var çalışın bu akşam ve yarın dedi.Gelecek ay klomen kullanmayacağız eğer hamile kalamazsam. İğneyle geliştirecekmiş yumoşları.
Yalnız eşime çok güldüm. Çatlamış düşmüş mü yumurta yaaaa,tühhh dedi. Üzülmüş düşürdük diye şaşkın işte. Sonra açıklayınca ben bu kadın metobalizmasını hiç anlayamayacağım herhalde dedi. Benim moral kaynağım da eşim. Böyle saftirik konuşmalarla beni gülme krizlerine sokuyor...

seldacı iyi değerlendirin valla..doktor bana şöyle söylemişti birliktelikten1 saat önce eşin kahve içsinsperm hareketlerini tetikler dedi araştırdım gerçektende doğru

caanım bu ilaç yumurta kalitesini arttırıyor ardından iğne il yumurta çatlatılıyor ve çalışma isteniyor sonrada hamilelik....çok kolay gibi görünüyor ama bu iş aylar dönüşünce stresi insan bunaltıyor ilkinde inşallah tutar..hihoyyyt

NESLİM GEÇMİŞ OLSUN YA BENDE KLOMEN HAPINA PAZAR GÜNÜ BAŞLAYACAĞIM BU HAPI KULLANINCA KİSTMİ OLUYOR TIRSTIM ŞİMDİ:bbo:

NOSTOK BU İLAÇ KİSTMİ YAPIYOR? KORKMAYA BAŞLADIM ŞİMDİ:çok üzgünüm:
BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİN LÜTFEN!!!

merhaba arkadaslar benım adet tarıhım 18 mart insallah olmam:jeyyar::j14 martta dogum gunum ınsallah :Saruboceq:bana ugur getirir mart ayı. herkese getırsın.hepimiz hamis olalım.bebeıslerımız olsun

merhaba kızlar ben de yarın adetimin 3. gününde doktorumla randevum var.takibe ve klomene başlıyorum. niyeyse çok umutluyum. inşallah bi sürü yumoşum olur. adet tarihim 17 mart. beni de listenize eklermisiniz. bu ilk ilaçlı takibim olacak.

Koptumm, yaaa, düşmüş kırılmış deseydin puhaha
Kızım çatlamış işte ne güzel tasdiklenmiş olduuu, geç kalmadan çalışın, tutturun İnşallahh canım benim.

Aman canım bolursun başıma geleni biliyosun sakın ilaç almayın sakın yaa,
kahve iç migrenin için, migren ilalçarında kafein var canım, başına burnuna sıcak-ılık su torbası koy, bide çikolatadan uzak dur.

NOSTOK BU İLAÇ KİSTMİ YAPIYOR? KORKMAYA BAŞLADIM ŞİMDİ:çok üzgünüm:
BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİN LÜTFEN!!!

evet ama duyduğuğumuz sorun yapan kist değil sana şöyle anlatayım klomeni içyoruz 13. yada 14 duruma göre yumurta olgunluğuna doktor bakıyo iğne yapıyo yumurta çatlasın diye bazen bazı yumurtalar çatlamıyo folikülün içinde kalıyo bizde buna kist diyoruz sonra dökiyoruz onu çok sorun olmuyo uzun zaman kullanılınca bu kist durumları olabiliyo doktorunun iyi olması gerekiyo bazıları anlamıyor....

kızlar ben bugün kırmızıyı gördüm biraz erken geldi bu ay dün kü testten umutlanmıştım ama olmadı yine Çok üzgünüm çoook yeni tarihim 21 mart..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…