Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

22-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::::::
zeze26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT???????
ummahan_d::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT???????
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT ???????
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT ???????
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT ???????
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT ???????
incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT ???????
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
guleysa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
bilhun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT

MART AYI LİSTESİ

karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 MART
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART
BLACK_PEARL:::::::::::::::::::::::::::10 MART
aymuel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MART
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
kelebekafyon1::::::::::::::::::::::::::::::18 MART
nisan 13:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MART
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MART

Balcim kirmizilari gormussun bitanem bunyen ilaca ters tepki vermemis olsaydi kesinlikle tedavine devam et derdim ama belkide ara vermek sana iyi gelecektir guzel Allahim insallah gonlune gore verir en kisa zamanda bebisine kavusursun.. :Saruboceq:

a.s BAHTIM canim Turkiyedeki asilama fiyatlari hakkinda pek bilgim yok bilgisi olan arkadaslarimiz sana yardimci olacaklardir..seninde insallah asilaman ilk seferde tutar bol sanslar.. :lepi:

sevilcim guzel dileklerin ve tavsiyelerin icin cok tesekkur ediyorum canim bebisin nasil? :CüvCüv: insallah sorunsuz bir sekilde saglicakla kucagina alirsin..

slm kızlarr

bayadır yazamadım bu aralar baya yoğunum....geçen salı günü gittim doktora bilenler bilir doktorumu değiştirdim....yeni doktorum önce ultrasondan muayene etti ve bugün için çağırmıştı.bugün gittim solda oluşan yumurtalarımın olduğunu söyledi ama henüz çokta gelişmiş sayılaz sadece 12.12 mm.salı günü tekrar çağırdı eğer 18 mm olmazsa ilaç vericem dedi....malum diğer doktorum bende polikistik olduğunu söyledi amA yeni doktorum bununla ilgili bişey demedi.diğer doktorun pko dediği görüntüyü bugün kendimde gördüm yeni doktoruma sorduğumda bunlar senin yumurtan hepimiz bunlardn varolduk dedi:)ben de bu durumda "inşallah benim içinde bunlardan biri varolur"dedim:Saruboceq::Saruboceq:çok sorunlu bir durum olsaydı söylerdi herhalde doktorum....dosyam bende genelde gördüğü herşeyi not alıyor.incelediğim kadarı ile olumsuz bişeye rastlamadım.sanki pko olmadığımı der gibi oldu....tabiii bu arada eşimde spermiogram yaptırmasını istedi bugün onuda hallettik.salı günü tekrar gidicem...duruma göre yol izleriz dediii.bakalım hayırlısı artık.

bu arada hastaneye gittiğimde kadın doğum bölümü ayrı bir yerde ve hiç bu kadar hamileyi bir arada görmemiştimfisfisfisfisfisfis delikafaduldendelikafadulden bu durum beni tabii umutlandırdı ve iyice isteğimi arttırdı....

sevilcim seni gördüğüme de sevindim herşey yolunda inşallah gelişmelerden haber et...

Allah'Immmm en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasippp etsinnnnnn:Saruboceq:

bende de pko var.ama doktorum bunu önemsemiyo.
aynı doktorum.sen geç onu yumurtalara bakalım biz diyo.
bende bu ay ilk defa klomen kullandım ve bu gün iğnemi vuruldum.
bakalım kısmet artık....

Black cim çok sevindim canım benim, İnşallah. Canım çörekotu bal karışımı alsana yumurtaları büyütüyomuş. Birde incir sanırım. Nazan ( -tatlicadiarzu- ) olsa Nar suyu iç derdi:roflol::roflol:
İnşallah bu ay muradına erersin.:CüvCüv:

sevilcim guzel dileklerin ve tavsiyelerin icin cok tesekkur ediyorum canim bebisin nasil? :CüvCüv: insallah sorunsuz bir sekilde saglicakla kucagina alirsin..
Saol canım, bakalım görücez 12 haftalık olsunda, İnşallah Allah sanada sorunsuz bi şekilde nasip eder. Hangi şehirdesin sen, ne zamandır ordasın ranacım. Orada daha zor bu doktor işlri öyle elini kolunu salllaya sallaya gidemiyosun, bizimki gibi zırt pırt arıyamıyosun dimi bide çokk pahalı, Allah kolaylık versin, ama bebişin olunca Allahın izniyle çok rahat ediceksin, çok güzel imkanlar var bebekliler için.:1hug:

selam kızlar.Benim sizlere sormak istediğim bir konu var.Akşamdan beri göz yaşım kurumadı.Öncelikle baştan anlatayım.Ben üç ay kadar çocuk için uğraştım.Bu üç ayda o kadar çok strese girmişim ki adetlerim alt üst oldu.Doktora gittim pko var dedi.ama adetli iken bakmıştı. Çok korkmuştum.Çünkü adetlerim hiç düzensiz değildi.< tüğlenmem de yoktu.Neyse ben çocuk işini bıraktım tekrar korunmaya başladı eşimn.Stres gidince etkrar günü gününe adet olmaya başladım.Ablamın doğum uzmanı bir arkadaşına göründüm.Sende pco falan yok dedi.adetin biringününden itibaren sayarak 12. gü ile 18.gün arasında ilişki önerdi.Ben de doktorum hiç bir ilaç önermediği halde gittim gonaphene aldım.Günde 2 doz içiyordum Glukofaj ile birlikte dün sonuncusunu akşam içecektim.1tane kalmıştı ama ben bi türlü ilacı bulamadım yani atmışım.Deliye döndüm.5günde 10 tablet almam gerekirken 5 günde 9 tablet aldım.Şimdi benim yumurtalarım büyümez mi?Bilgi verirseniz çok sevinirim Lütfen bişeyler söyleyin rahat olayım mı?

canım keske ılacı kendı basına alacağına doktorunu değiştirseydın
yanı bır tablette sorun olacağını sanmıyorum.

aysima canım bu ilaçlar doktor kontrolü olmadan kullanılmıyo canım ilaca başlamadan önce doktorunun yumurtalıklarının rahminin durumuna bakarak onay vermesi gerekiyo ve ilaca başladıktan sonrada takip gerektiriyo

keşke başlamasaydın canım ilaca yaa inşallah olumsuz durumlarla karşılaşmazsın canım çünkü bu ilaçlar bazı bünyelerde kiste neden olabiliyo ve mutlaka doktor takibi gerektiriyo

ki eğer kistin varsa bilmediğin ve sen kullandıysan kistinin büyümesine neden oluyo sana tavsiyem biran önce doktoruna görünsen ve durumu anlatsan iyi olur canım

Öncelikle cevap verdiğin için saol canım.Ocak 21de doktor alttan muayene etmişti. Kist falan hiç bir şey yoktu.Gayet normal dedi. Tedavi vermiyorum normal deneyin dedi.Ama ben gittim saf aklımla aldım içtim.Kendime engel olamadım.Umarım hayırlı olur.Sol kasığımda batma var bir ağrı var o da korkuttu.Ablam doktor ama korkuyorum ona söylersem beni parçalar.Bana sıkı sıkı tenbih etmişti. Sakın başka bir doktora gidip yumurta ilacı alma.Hiç bişr sorunun yok adetlerin düzenli öyleyken çoğul gebelik yaşarsın demişti. Dinlemedim şimdi de çok korkuyorum kist olur diye.

AYSİMA çevrimiçi olduğunu görünce hemen yazdım dün akşaman bahsediyorsan eğer bugün hemen git ve ilacını al iç canım doktor kontrolünde olmadan içmen yanlış ama olmuş bikere doktr bana unutunca ertesi gün aynı anda al demişti istersen öyle yap dozu tamamla derim

inşallah kist falan olmaz şuan düşünğyorum hem doktodan habersiz hemde eksik doz bilmiyorumki ne desem aynı hatayı bende klomen alarak yapmıştım kimseye söylemeden ne kadar strese giriyorsak böyle hatalar yapabiliyoruz işte benimkisi daha önce doktor vermişti ama kırmızıları görünce doktora gıcık olup gitmemiştim alıp kendim içtim iğnede yaptırmadım o ay kist olmadı şanstan...sendede olmaz inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

:CüvCüv::sm_cool:seldacım nerelerdesin gerçektende topik seni olumsuz etkilemeye başladı heralde hepimiz başaracaz inşallah...

bende yeni klomen tedavisine başladım rabbim emeklerimizi zayi etmesin.benide aranıza alırsanız sevinirim herkese selamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…