ben bu gün adet oldum ilk defa 29. günümde mart 20 olarak değiştirebilirsiniz....
merhaba arkadaslar benım adet tarıhım 18 mart insallah olmam:jeyyar::j14 martta dogum gunum ınsallah :Saruboceq:bana ugur getirir mart ayı. herkese getırsın.hepimiz hamis olalım.bebeıslerımız olsun
merhaba kızlar ben de yarın adetimin 3. gününde doktorumla randevum var.takibe ve klomene başlıyorum. niyeyse çok umutluyum. inşallah bi sürü yumoşum olur. adet tarihim 17 mart. beni de listenize eklermisiniz. bu ilk ilaçlı takibim olacak.
kızlar ben bugün kırmızıyı gördüm biraz erken geldi bu ay dün kü testten umutlanmıştım ama olmadı yine Çok üzgünüm çoook yeni tarihim 21 mart..
arkadaşlar bişey soracam doktorlar tüplerimiz açıkmı deyilmi bakmadan klomen veriyor bizde kulanıyoruz ya tüpler kapalıysa bu kadar ay boşuna ugraşmış olmuyormuyuz neden ilk tüplerimize bakmıyorlarda klomen veriyorlar benim doktorda bana klomen bitince gel falan demedi 3 gün oldu biteli ancak pazartesi gidebilirim doktora oda geç olurmu acaba of ya
kızlar doktorum bana bu ay aşılama yapalım dedi özele gidiyorum ne kadara maal oluyor bileniniz varsa bana söyleyin lütfen çok fazlaysa ertelemek zorunda kalacazyasakkelime:çok üzgünüm:
ya arkadaşlar klomenden sonra kasıklarda olması yumurtaların çatlamsı anlamına mı geliyor ayrıca adetim biteli 6 gün olmasına ragmen bu gün yine kanla karışık akıntım geldi ilaçla alaklımı acaba iyice stres oldum pazartesi iyi bi doktora gideyim bari
SWEET BABY canım özellikle senin için yazıyorum bak okumuş ılduğun polikist over sendromu yani hastalık embriyo oluşsa bile oluşan kistler mantar gibi çoğalarak ebmriyonun stünü kapatıyor ve adet kanaması gibi düşürüyor bu sendromlu kişilerde kanama 50 günde yada 3 ayda olabiliyor.bu hastalıktır canım üzerine basarak söylüyorum....şimdi senin durumuna geleyim POLİ zaten latincede çok demek polikistik denilen kadın çok sayıda yumurta üreten ve hangi gün üreteceği tam kestirilemeyen kadın tipi hep diyoruz ya 14. 13. gün kritiktir diye polikistikler için bu pek sölenemiyor ayrıca polikistik kadın çok geç menepoza girer aslında sağlıklı bir durumda diyebiliriz....bende ploikistik bir kadınım doktorumla bu konu üzerinde yoğun bir şekilde konuştuk zaten kendimde biyoloji öğretmeniyim umarım yardımcı olabilmişimdir...
Farklı şylermiş canım, bendede polikistik vardı ama polikistik over değildi, adetim düzenliydi kıllanma yada kilo olmadı, daha sonra evlenince ve doğum kontrol hapı kullanınca geçti, 7. ayımda hamile kaldım. Adetin düzenliyse bence sende benim gibisin.canım açıklaman için öncelikle teşekkürler ama biraz daha aydınlatırmısın beni.demek istediğin polikistik over sendromu ile hastalığı farklı şeyler mi. ve sadece küçük yumurta sayısının fazlalığı pko teşhisi konmasına yeterli değildir dimi. yani yumurta ilaçla büyüse de döllensede embriyonun üstünde kistler mi oluşuyo.ben bi kez düşük yaşadım ama benim adetlerim hiç şaşmaz. sence bende pko varmıdır anlayamadım.
canımm sağol napıyım bu ilaç beni mhvetti anormal bi şişliğim var daha iki hafta kullanıcakmışım tehlike geçene kadar, cerotcum nerde gerçekte yaa, canım benim, moral kaynağımız, Allah onunda, seninde, Nazomunda, Seldacımında, Rananında, Black indeeeee Hepinizin, hepinizin, bütün kızlarıııın, en kısa sürede hamiş haberlerinizi, en tez zamanda bebiş haberlerinizii, almak nasip etsin. Çalışın çalışın çaaaalışşşşıııııın bnhamile kaldığım ay yumurtlama zamanı hergün (hatta çatladığı gün sabah ve akşam), onun dışında 8. günden itibaren 2 günde bir çalışmıştım, unutmayın nooolurr, bide beslenmenize dikkat edin, süt ürünleri yiyin bolca dondurma, süzme yoğurt tam yağlı peynir gibi, kırmızı eti çok tüketmeyin, küçük patates, soya, soya yağı, ayçiçek yağı tercih edin benim tavsiyelerim bunlar ve dualarım sizlerle hepp, Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin.seldacım koptum ya ne güzel düşmüş :roflol: bir yumurtayı tutamadık deseydin... simeraycım bazen uzaklaşmak en iyisi valla bende bazen hiç girmeyeyim bu siteler diyorum ama yinede günde bir kez ugruyorum...kafadan atmak lazım bu düşünceleri ama kolay olmuyor maalesef..sevilcim nasılsın?cerot bu hafta dogru dürüst ugramadı neden acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?