Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar,
aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum önce.
Haftasonu giremedim siteye. Bahtım Balsurat Reyyan,Esomos Nisan kırmızıları görmüşler.(atladığım yok herhalde) İnsan açnca daha çok hamile haberi duymak istiyor ki kendisi için de umutlansın. Ama var bir vakti zamanı hepimiz için. Bize beklemek yazılmış ne yazıkk ki! Önemli olan bu bekleyişin sonunda sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlara sahip olabilmek. O yüzden üzülmek yok umut etmek ve sabretmek var.
Hepinize sevgiler

sevilcim ben de çok içten bir şekilde amin diyorum. İyi dileklerin için sağol. Allah sana ve bebeğine de sağlık sıhhat versin inşallah.
nostok arkadaşım giremedim hafta sonu nete. Yoksa moralim bozuluyor diye girmemezlik yapmadım canım. Bir ara çok negatif yazılar vardı. bizim ihtiyacımız olan en son şey negatiflik biliyorsun. yoksa üzüldüğüm kadar da seviniyorumdur bu sitede bir çok habere. Kopamıyorum işte vesselam....
blackcim. yeni doktorun hayırlı olsun. İnşallah doğru doktoru bulmuşsundur. Çok ama çok önemli.
ranacım hadi hayırlısı canım. Öyle güzel anlatmışsınki bir tane de sono çektirmek istedim ben de.İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın.

Arkadaşlar ben bu ay klomen ve duphaston kullandım.Ancak merak ettiğim bu ilaçlar adet düzeninizi değiştiriyor mu.1 haftadır adet olacakmışım gibi göğüslerim büyüdü ve el değmeyecek şekilde ağrıyor.2 gündür barsaklarım hızlı çalışıyor.( ben adetimden önce sık dışarı çıkarım)
19-20 sinde olmam lazımdı.Dupastonu 15inde bıraktım.Ama hala adet görmedim.
Ne dersiniz 2 gün daha bekleyeyim mi. Yoksa test mi alayı ?

esomoscum kansızlığın hamile kalmaya etkisi var mı bilmiyorum. ama düşük riskini çok fazla arttırıyor arkadaşım. Pek iyi bişey değil anlayacağın. Bol bol kuru siyah üzüm. pekmez yiyerekten o sorunumuzu azaltabiliyoruz. bunu yaparken kalsiyum u da abartmıyoruz.

merhaba arkadaşım. Klomen ben de regl gecikmesi yapmadı . Çatlatma iğnesi olduysan 14-15 gün sonra regl olman lazım. adetlerin düzenli ise test yaptırabilirsin. Biz buradaki kızlar pipirikli olduğumuzdan adetimiz gecikmeden bile yapıyoruzzdelikafadulden Kaldı ki senin gögüs ağrın hamile olabileceğin ihtimalini güçlendiriyor. :CüvCüv: İnşallah da hamilesindir

İğne olmadım.5. gününde klomene başladım.Sabah akşam içtim. Siklüsün 15-24 arası duphaston yani progesteron hapı içtim. Ayın 15inde duphastonum bitti.Yani 15i 24üncü günümdü.20si 30. günümdü.Ben 29 veya 30 günde adet oluyorum.3 gün geciktim ama test yaptırmak için erken mi bilmiyorum.
Bu ay ilk kez kullandığım için eğer ade gecikmesi yapıyorsa hiç havalanmiim diyorum.Eşime bile oldum dedim.
Peki idrar testinde 3 gün gecikince çıkar mı yoksa kan testi mi yapayım?

Cevap yok en iisi ben gidip test alayım...İnşallah çift çizgi çıkar da müjde veririm:ecrin_bebek:

Senden kurtuldumm klomenkötükedihüso
Bir dahamıı aslaakötükedihüso
Atom bombası etkisi bıraktım banakötükedihüso
Mahvettin hormonlarımıı kötükedihüso
İstemiyorum seni benden uzakk olkötükedihüso
Sensiz yumoşum gelişirkötükedihüso
Sanki sayende 4 yumoşum olduda ne olduu hiçbişikötükedihüso
Kırmızı kart şutuu vurduu Klomen foss oldukötükedihüso

kız ne oldu hayırdır:teselli:

kızlar bana yardım edin bu ay klomen ve ovitrella kullandım adetime 8 gün var ama kanamam oldu bugun bu bir yerleşme kanaması olabilirmi? yoksa adetmi oluyorum yardım edin çıldıracam

slm kızlar bi soru sordum ama cevap alamadım sanırım atladınız
ama olsun ben eminimki bilen arkadaşlar bana yardımcı olucak bu aydan sonra doktorum bana hsg çekilcek ve ardın dan asılama yapılacak dedi asılama nasıl bişe ve nekadara mal oluyooo yardım cı olurmusunuz
bu arada hülyaaa arkadaşımmm bence doktoruna bi muayne ol yerleşme kanamasıda ola bilir....

inşallahhh yerleşme kanamasıdır canım. aşılama 400-500 e mal oluyor eşinin kalıteli spremleri alıp yıkıyor ve senin yumurtanın içine yerleştiriyor.ben aşılama olmadım ama herşeyi araştırdım.tedavidede ilk ayım ama yarım doktor oldum:)

KLOMEN VE GONAPHENE hakkında bilgiye ihyitacım var arkadaslar.bilgi vereblir misiniz?nedir?yan etki yaptı mi?

Teşekkür eerim ceylan83. kızlar yalnız bir şey sorucam hsg için neden aylarca ilaç kullandıktan sonra yapılıyor. mesala benim doktarum (doğru olanda bu) adet olmam için ilaç verdi. adetin 3. günü hormon testleri yapılacak bitincede hsg çekilecek. yani bebek olmuyorsa kadın ve erkeğin incelenerk sorun ne ise ona göre tedavi uygulanmalı. tüpleriniz kapalı ise yumura oluşsada sonuç alınamazki.

anaaaaaaaaaamm sıyırdı bu kız kaydirigubbakcemile
klomenin bi yan etkiside(kilo alımı dışında) kafayı yememizi sağlamak sanırım...
ama benimde geleceğim bölyle sanırım yavaş yavaş belrtilerini gösteriyokafamçokkarıştı
bende şimdiden amaaaan gelmezsen gelme dmeeye başladm gibi..
artık bende takmıyrm ya eskisi gibi valaayerimseniben

slm karmencima.s.
aynen bende senin gibi düşünüyrm vallaa hatta geçen kız kardeşimede böyle söledm dedim en baştan çekseydim fimimi bilirdim sorunumu die bazen bu doktorlar gerçkten salak oluyolaar çok sinirlendim ztn sağ tüpüm kapalıymş dış gebelik geçrdiiğm için :çok üzgünüm:
ama allah büyük hiç ummadığımz bi anda olcak bnce sadece kafamıza takmayalım bnde bıraktm artık çok düşünmeyi..
size tavsiyem kndinzle uğraşn ne bilimm çıkın alışveriş yapın kuaföre gidip değiklik yapn saçınzda başınzda falan filan...
ben yapçam artık sanırm saçlarımda bi deişklk hem kndimi iyi hissederm hemde bebişi biraz olsn kafamdan atmş olurm ne dersiniz???yerimseniben

valla ben tedaviye yeni başlıyorum ama tüplerin kapalı çıkmasından çok korkuyorum inşallah bir şey çıkmaz vaal zor iş allah herkese kolaylık versin. benim bir arkadaşım evlendikten 2 ay sonra hamile kaldı. hemde çekme yöntemini kullandıkları halde. yani eşi içine hiç boşalmadı ama kaldı. ne şans var insanlarda biz için için yanarken olmuyo işte.

maşallah eşinin spermide koşmuş sanki..
hareketi iyimiş dmeekki allah işte biz naapsakta olmaz allah nasib etmediği sürece allah hepimize hayrlısını versn gerisi boş çok istemeyelim arkadaşlar istedkçe kafamıza takıyorz biraz rahatlayn değim gibi başka şelerle meşgul olun yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…