Farklı şylermiş canım, bendede polikistik vardı ama polikistik over değildi, adetim düzenliydi kıllanma yada kilo olmadı, daha sonra evlenince ve doğum kontrol hapı kullanınca geçti, 7. ayımda hamile kaldım. Adetin düzenliyse bence sende benim gibisin.
bende yeni klomen tedavisine başladım rabbim emeklerimizi zayi etmesin.benide aranıza alırsanız sevinirim herkese selamlar.
Saol canım, bakalım görücez 12 haftalık olsunda, İnşallah Allah sanada sorunsuz bi şekilde nasip eder. Hangi şehirdesin sen, ne zamandır ordasın ranacım. Orada daha zor bu doktor işlri öyle elini kolunu salllaya sallaya gidemiyosun, bizimki gibi zırt pırt arıyamıyosun dimi bide çokk pahalı, Allah kolaylık versin, ama bebişin olunca Allahın izniyle çok rahat ediceksin, çok güzel imkanlar var bebekliler için.:1hug:
bu arada takip edenler bilir adetim geldikten sonra hormon testlerim tekrarlanacak birde hsg ve sono filmleri cekilecek esiminde vermesi gereken testler var doktorum sonuclara gore yeni tedavi uygulayacak.. yarin icin randevu verdiler ultrasonla bakilacak birde kan verecegim tekrar seker vs. degerlerim icin.. icinde bulundugumuz durum gercekten cok zor moral ve sabir gerektiriyor Allahim hepimize kolaylik versin..:Saruboceq:
bu arada takip edenler bilir adetim geldikten sonra hormon testlerim tekrarlanacak birde hsg ve sono filmleri cekilecek esiminde vermesi gereken testler var doktorum sonuclara gore yeni tedavi uygulayacak.. yarin icin randevu verdiler ultrasonla bakilacak birde kan verecegim tekrar seker vs. degerlerim icin.. icinde bulundugumuz durum gercekten cok zor moral ve sabir gerektiriyor Allahim hepimize kolaylik versin..:Saruboceq:
Rabbim hayırlı ,iyi haberlerle döndürsün inşallah seni:Saruboceq::Saruboceq:..güzel haberlerini bekliyorumŞeniz
canım hsg yi duymuştum doğruysa eğer rahim filmi idi peki sono nedir....ben hiç duymamıştım...:uhm:
merhaba arkadaşlar ben yeniyim bende gonephanla glukofen kullanmıştım ve hamile kalmıştım 1.5 yaşında oğlum var şu anda.inanın 5gün kullandım ve hamile kaldım gerçkten etkisini gördüm inşallah allah isteyen herkeze bebiş verir annelik duygusunu tattırır.
kızlar kansızlık gebeliği engelliyormu:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?