-ya benim eşim hiç bebek istemiyo zaten ama ben çok istiyorum diye olmayınca üzülüyo oda mart ayında burdan bir çok hamile haberi duyarız inşallah kediler bir yandan biz bir yandan malum çiftleşme mevsimi. kız çocuk pacaz diye çalış çalış nerdeyse yara çıkacak oralarda . sabah akşam uğraş bir yerden sonra insanın canıda istemiyo valla.:jeyyar:
evet oku oku doktor olucaz yakında evede birer tane ultrason cihazı aldıkmı tamam. evde spermde yıkarız aşılamada yaparız.çocuğu yaparız. hiç de ümitsiz değilim. korkmuyorum bu hayattan o benden korksun. eninde sonunda yapıcam işte.
-ya benim eşim hiç bebek istemiyo zaten ama ben çok istiyorum diye olmayınca üzülüyo oda mart ayında burdan bir çok hamile haberi duyarız inşallah kediler bir yandan biz bir yandan malum çiftleşme mevsimi. kız çocuk pacaz diye çalış çalış nerdeyse yara çıkacak oralarda . sabah akşam uğraş bir yerden sonra insanın canıda istemiyo valla.:jeyyar:
ağrısız ve kolay bir yöntem diye duymuştum ama ben henüz kendim yaptırmadım. yanlış bilgi vermeke istemem en iyisi bunu doktora sormak valla bende muyane olmayı hiç sevmiyorum. ama sonunda yaşanacak mutlluk için acuya değer ne yapalım.
:mymeka:
doğru vallaa bebiş için her acıya dayanılır allah kimsenin kucağını boş bırakmasn
mart ayı hepimize uğur getrsn :Saruboceq:
o tüpe bıraklma esnasında ağrı falan oluomu artk korkmaya başladm bn içime bişiler girmesnden
rahim flmnden snra hele daha fazla oldu bu ağrılı mı peki cnm
Nazancım seldacım sagol bir tanem beni sorup merak ettiginiz için..dün iş çıkışı yaptırdım aşılamamı ilkti doktorum hayrışı olsun diyerek aşılamayı yaptı bir ayndan ulatrasonla takip ederk bir yandan yaptı..uzun sürmedi o bahsettiginiz kanam falanda olmadı şükür yani hiç sorun yaşamadım kısa bir sürede bitti aşılama sonrasına 15 dk falanda yattım.. önümüzdeki günlerde progestana başlayacam2 hafta içecem,, şeker ilacımıda birakacam bir süre sonra. 5 martta çagırdı o zmanda kadar regl olursan zaten erken gelirsin olmazsan o gün dedi tabii arkasından inş regl olmazsın 5 martta görüşürüz dedi..durum bu dün fazla ayakta durmamaya gayret ettim dün akşamdan beri kasıgımda agrı var sanırım normal bu çatlamadan kaynaklanıyor..rabbim inş kısa zamanda nasip eder hepimize..
MAVİ DENİZ nerede arkadaşlar yazılarını göremedim...canım dün aşılaman vardı nasıl geçti nasıl oldun bir ses ver birtanem merak ediyoruz...inşallah herşey yolunda giderde emeğin boşa gitmesin hadi dualarımız seninle..İNŞALLAH MART BAŞINDA HAMİŞ PATLAMASI YAŞARIZ..İNŞALLAH
slm kızlar ısımın yogunlugundan dolayı gıremıyorum fazla.adet tarıhım 20 subattı ama bugun kırmızıyı gordum:çok üzgünüm:.neyse olsun ben ınanıyorum bırgun burda hepimiz hamıs oldugumuzun haberını verecegız.sabırla bekleyıip herkes ıcın dua edıyorum:Saruboceq: sızde benım ıcın dua edın kıb hamıs haberlerı almak dılegıyle
ayyyy işte aynı bende senin gibiyim yaa.rahim filminden sonra aşılamadan çok korkuyrm.bende bugün yine regl oldum.mayısa kadar olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyrm.dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?