Cevap yok en iisi ben gidip test alayım...İnşallah çift çizgi çıkar da müjde veririm:ecrin_bebek:
Teşekkür eerim ceylan83. kızlar yalnız bir şey sorucam hsg için neden aylarca ilaç kullandıktan sonra yapılıyor. mesala benim doktarum (doğru olanda bu) adet olmam için ilaç verdi. adetin 3. günü hormon testleri yapılacak bitincede hsg çekilecek. yani bebek olmuyorsa kadın ve erkeğin incelenerk sorun ne ise ona göre tedavi uygulanmalı. tüpleriniz kapalı ise yumura oluşsada sonuç alınamazki.
-ya benim eşim hiç bebek istemiyo zaten ama ben çok istiyorum diye olmayınca üzülüyo oda mart ayında burdan bir çok hamile haberi duyarız inşallah kediler bir yandan biz bir yandan malum çiftleşme mevsimi. kız çocuk pacaz diye çalış çalış nerdeyse yara çıkacak oralarda . sabah akşam uğraş bir yerden sonra insanın canıda istemiyo valla.:jeyyar:
kızlar bana yardım edin bu ay klomen ve ovitrella kullandım adetime 8 gün var ama kanamam oldu bugun bu bir yerleşme kanaması olabilirmi? yoksa adetmi oluyorum yardım edin çıldıracam
valla ben tedaviye yeni başlıyorum ama tüplerin kapalı çıkmasından çok korkuyorum inşallah bir şey çıkmaz vaal zor iş allah herkese kolaylık versin. benim bir arkadaşım evlendikten 2 ay sonra hamile kaldı. hemde çekme yöntemini kullandıkları halde. yani eşi içine hiç boşalmadı ama kaldı. ne şans var insanlarda biz için için yanarken olmuyo işte.
canım çok sağol.SELADCIM sevindim valla seni gömeyince çok bunaldı strese girdi heralde yazayım destek olayım istedim.....
28 adet günüm kızlar ama maalesef şimdiden karın ve bel ağrılarım başladı geçen ayki gibi sanırım benim bu ay da olmadı
sıkma canını tatlım bu ay olmazsa dier ay var umudumuzu kaybetmicez olcak haa şimdi haa ha bi kaç ay sonra yeterki sabredip dua edelim allahım hayrlıısnı versnde gerisi önmli diilyerimseniben
Kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.ben yaklaşık 6 yıllık evliyim.bir türlü hamile kalamadım.ama rabbim bu ay yüzüme güldü.sadece 5 gün klomen kullandım ve sonuç hamileyim.allahım isteyen herkeze yaşatsın bu kutsal duyguyu.
Seldafid listeye adımı eklediğin için tesekür ederim. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. ben 2.5 yıllık evliyim. pko var. bu 8. klomen deneyişim. daha fazla beklemem inşallah.
Kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.ben yaklaşık 6 yıllık evliyim.bir türlü hamile kalamadım.ama rabbim bu ay yüzüme güldü.sadece 5 gün klomen kullandım ve sonuç hamileyim.allahım isteyen herkeze yaşatsın bu kutsal duyguyu.
Merhaba bende bu ay klomen kullanmıstım. bugün doktora gittim. 2 tane yumurta olusmuş. 18 ve 17mm
bir tanede küçük varmış. çarşamba günü ovitrelle vurulacağım. insallah bu ay tutar.
sat 8 şubattı.8 martı bekliyorum. eğer tutarsa kasımda doğacak insallah. kasım benim için önemli bir ay.Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin bizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?