Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slmmmm kızlar bende bu ay ılk kez ovıtrella oldum gecen ay pregnly olmuştum ovıtrella dan nasıl bi sonuç çıkacak bakalım güyaaa daha ıyısıymış. doktorumda o yuzden yumoşların 21 mm olmasına kadar bekledı ve ole yaptırdı ovıtrellayı bırde bana bir fitil verdi adı vagi-c ilişki olmayan gecelerde bunu kullanıyorum şimdi bır akşam ılşkı bır akşam fitil yani.inşallah mart ayı bütün topiğe şanslı ve uğurlu gelır.

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

23-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::::::
zeze26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT???????
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT ???????
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT ???????
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT ???????
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT ???????
incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT ???????
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ŞUBAT
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
bilhun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT

MART AYI LİSTESİ

karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 MART
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART
BLACK_PEARL:::::::::::::::::::::::::::10 MART
aymuel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MART
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
kelebekafyon1::::::::::::::::::::::::::::::18 MART
nisan 13:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MART
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MART
reyyan86::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART
guleysa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART

BEYAZCIM DEĞİŞTİRDİM TARİHİNİ . BUGÜN REGL OLMAN LAZIM. AMA İNŞALLAH HAYIRLISIYLA OLMAZSIN DA HAMİLEYİM HABERİ VERİRSİN.
MAZBUT HOŞGELDİN ARAMIZA ARKADAŞIM . SEN TARİH YAZINCA BEN DE TUTAMADIM KENDİMİ.. LİSTEYE EKLEDİM SENİ. BENİ EKLEYİN DEMEDİĞİNDEN TEREDDDÜT ETTİM AZICIK. HAYIRLISI OLSUN SENİN İÇİN DE. İNŞALLAH HEPİMİZ EN GEÇ MARTTA HAMİLE OLUR KASIM DA DA BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ.kaydirigubbakcemile5

Tüp yapışıklığı çoğunlukla batın ameliyatı( karın bölgesindeki ameliyatlar) geçirmş kadınlarda görülür.Ben 3 ayrı doktora yalvardım HSG için bana gerek olmadığını söylediler.
Muhtemelen sen de ameliyat hikayesi olduğundan doktorun ilk tercihi Hsg olmuş.
Bu arada ben doktorumu aradım. Duphastonu bıraktıktan sonra 10 gün içinde adet olunabilirmiş.Yani 25ini beklemem lazım. -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ya bak doktorlar bizi kullanıyo olabilir. neden biliyomusun tüp yapışıklığı yalnızca amaliyatta olmaz. benim öyle bir durumum yok. ama tüpler iltihap ve kist gibi nedenlerlede kapanabiliyomuş. düşünsene doğuştan yapısal olarak tüplerin kapalı aylarca hormon ilacı kullanacaksın ve bebek olmayınca doktor birde tüplere bakalım diyecek. neden en başında bakılmasınki. benim doktorum amaliyatı falan hiç sormadı. bende pco var. muayene sonucu iltihap ve mantardda olduğu çıktı. şimdi iltihap ve mantar için birde adet söktürücü kullanıyorum. adetin 3. günü hormon testleri yapılacak bitincede rahim filmi. ben çok araştırdım ve doğru yöntem bu. ayrıca eşim içinde sperm testi yapılacak . yani bebek olmamasının bir çok nedeni olabilir ve bunların en başından tespit edilmesi gerekir. ama umarım senin dedğin doğrudur. herhangi bir amaliyat geçirmediğim için ikiside açık çıkra. daha adet bile olmadım ama o kadar heyecan ve korku varki içimde. umarım allah hepimize bal gibi çocuklar verir. canım cevapladığın için teş.:CüvCüv:

SELADCIM sevindim valla seni gömeyince çok bunaldı strese girdi heralde yazayım destek olayım istedim.....

ya canım aynı sorun bendede var ne yapmamız lazım bıktım artık ben canım istemiyo zoraki oluyo hergün aynı yemek yenirmi ona döndü kötükedihüso

kızlar bana yardım edin bu ay klomen ve ovitrella kullandım adetime 8 gün var ama kanamam oldu bugun bu bir yerleşme kanaması olabilirmi? yoksa adetmi oluyorum yardım edin çıldıracam

canım ben 3 ay kullandım hiç böyle kanama yapmadı hatta hamiş olduğum ayda yapmamıştı doktorunu ara istersen sor bakalım miktarı va rengi önemli olabilir onlardanda bahset bence....

ah canım ah bi biz böyle olamadık çalışmadan sonra sırtüstü kımıldamadan 1 saat yatıyumda yine tutmuyo neler denedim neler yok olmayınca olmuyo hayırlısıyla bekliyoruz artık napalım
:sm_confused:

Seldafid listeye adımı eklediğin için tesekür ederim. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. ben 2.5 yıllık evliyim. pko var. bu 8. klomen deneyişim. daha fazla beklemem inşallah.

Kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.ben yaklaşık 6 yıllık evliyim.bir türlü hamile kalamadım.ama rabbim bu ay yüzüme güldü.sadece 5 gün klomen kullandım ve sonuç hamileyim.allahım isteyen herkeze yaşatsın bu kutsal duyguyu.

28 adet günüm kızlar ama maalesef şimdiden karın ve bel ağrılarım başladı geçen ayki gibi sanırım benim bu ay da olmadı

28 adet günüm kızlar ama maalesef şimdiden karın ve bel ağrılarım başladı geçen ayki gibi sanırım benim bu ay da olmadı

sıkma canını tatlım bu ay olmazsa dier ay var umudumuzu kaybetmicez olcak haa şimdi haa ha bi kaç ay sonra yeterki sabredip dua edelim allahım hayrlıısnı versnde gerisi önmli diilyerimseniben

sıkma canını tatlım bu ay olmazsa dier ay var umudumuzu kaybetmicez olcak haa şimdi haa ha bi kaç ay sonra yeterki sabredip dua edelim allahım hayrlıısnı versnde gerisi önmli diilyerimseniben

canım inşallah hepimiz isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur bebeiğine hayırlısıylaa

merhaba yazgülüm. çok sevindim senin adına.Allah kucağına almayı da nasip etsin. İznin olursa seni listemize eklemek isteriz. Çünkü topiğimizin amacı bu. bu ilaçları kullanarak hamile kalan var mı hangi süreçlerden geçiliyor tüm bunları öğrenmek ve yaşadıklarımızı paylaşmak. Belkide birbirimize bu şekilde yardımcı olmak..:teselli:
sorunun neydi onu da paylaşırsan seviniriz.

Seldafid listeye adımı eklediğin için tesekür ederim. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. ben 2.5 yıllık evliyim. pko var. bu 8. klomen deneyişim. daha fazla beklemem inşallah.

İnşallah arkadaşım. İnşallah hiç kimse fazla beklemez. Bu süreçler oldukça yıpratıcı çünkü.allah yardımcımız olsun.

a.s.teprık ederım canım senı darısı bızım basımıza ınsallah:Saruboceq:

mrb canım yumurtaların güzel gelişmiş.aman nazar değmesinbu ay il kez mi kullandın. ben de yeni başladım adetin kaçıncı günü gittiğinde böyle gelişmiş olduğunu gördünüz. benim 10 günü randevum var da belli olur mu acaba.senin problemin neydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…