sevilim sağolasın şekerim. Ne yalan söyliim ben her ay hamile sanıyorum kendimi.delikafadulden kafayı bozmak böyle bişey olsa gerek. ara ara akıntı oluyor başka da birşey hissetmiyorum. 1 hafta sonra göreceğiz zaten sonucu.cerot, selda, berna, ebrunisa ne durumdasınız kızlar, az kalmış regl tarihine, İRanacım senin tarih benim doğumgünü İNŞALLAH uğurlu gelir, 31 mart vakası yaşar bayram yaparız senlede, Ve Nazocuuum Black çiim inşallah sizede süpriz olur bu ay, Balsuratta Klomenden ömrü billah kurtulur,Ve diğer Bütün kızlarda İNŞALLAHH BU AY REGL MEGL olmassınız, kırmızılarıda en az 1 sene görmezsiniz İNŞALLAHHHH, Buluşup halayları çekeriz burdakilerle istiklal caddesinde vallahhhhh
Cerotcum Seldacım varmı idrarda koyuluk, şişlik, kasık veya bel ağrısı, duygusallık, bol tükrük filan. Sizin az kalmış bayaa, Gerçi Cerotum vakit bulabildimi bu ay kuzucuğu hastalandı onun, Amaaan hayırlısı olsundaa, sağlıklı olsundaa ne yapalım. (ama inşallah yinede bu ay hayırlı haberlerinizi alırım yaa).
esercim selam. Ben de ocak 14 te çektirdim. ağrımıyor arkadaşım. Sadece regl ağrısının tıpkısı bir ağrı. Ona da dayanırsın yavrucum. korkma. Bi ağrı kesici iç fazla düşünmeden yallah git(apranax vermşti benim dr) Çektir kurtul.slm en son hsg cektıren sensın galıba arkadasım bende eger hamıs kalamassam 1 ay sora cektırecem cok acı hıssedıyomusun cok korkuyorum ben
sağol canım kasık ağrım var göğüslerim çok acıyor bilemiyorum artık bu belirtileri her ay yaşıyoruz sonuç hüsran.sen iyisindir umarım.cerot, selda, berna, ebrunisa ne durumdasınız kızlar, az kalmış regl tarihine, İRanacım senin tarih benim doğumgünü İNŞALLAH uğurlu gelir, 31 mart vakası yaşar bayram yaparız senlede, Ve Nazocuuum Black çiim inşallah sizede süpriz olur bu ay, Balsuratta Klomenden ömrü billah kurtulur,Ve diğer Bütün kızlarda İNŞALLAHH BU AY REGL MEGL olmassınız, kırmızılarıda en az 1 sene görmezsiniz İNŞALLAHHHH, Buluşup halayları çekeriz burdakilerle istiklal caddesinde vallahhhhh
Cerotcum Seldacım varmı idrarda koyuluk, şişlik, kasık veya bel ağrısı, duygusallık, bol tükrük filan. Sizin az kalmış bayaa, Gerçi Cerotum vakit bulabildimi bu ay kuzucuğu hastalandı onun, Amaaan hayırlısı olsundaa, sağlıklı olsundaa ne yapalım. (ama inşallah yinede bu ay hayırlı haberlerinizi alırım yaa).
canım arkadaşlarım..hatırlarsanız bugün dr'a gidecektim bebişimin kalp atışı için..sabah kalktım kasıklarımda şiddetli bi ağrı,kanamam yine az az devam ediyor.çocukları okula bırakıp ordan dr'a giderim dedim.yolda benden birşey boşaldı (gelinimizide yanıma almıştım)okul tuvaletine girdim,çıkmam bir oldu aşırı bir kanama, ne kilot kalmış ne tayt hemen eve geri döndük,tuvalete girdim benden bir kan boşaldıki anlatamam doğumdan sonra bile böyle olmamıştı.kanamanın peşine pat diye birşey düştü bi hamle yaptım yakalayayım diye,o an yakalarsam bebeğim benimle kalacakmış gibi hissettim, ama elimden kaydı gitti,bebeğim düşmüştü,o an beni bir görseniz şaşkınlık,üzüntü ağlamak karma karışık oldum.senağlamainanın ped yetiştiremedim.hemen dr'a gittik ultrasonla baktı bebek düşmüş et parçası gibi birşey düştümü dedi,evet dedim,yine gelir korkma için temiz dedi ve 2 ay korunma süresi verdi,korunma bitince 3 ay olmazsa gel ilaç tedavisine başlarız dedi..
seldacım beni listeden silebilirsin tatlım, korunma sürecim geçince yeni tarihimi veririm canımm..
arkadaşlar RABBİM hepinize tez zamanda hayırlısıyla,tombiş tombiş bebişler nasip etsin..hepinizi öpüyor ve çooooook seviyorumm..:1hug:
arkadslar bbenım 6 yıl olmadı herseyı denedım tup bebek bıle olmadı suan 2 tane var duası var merak edenlere anlatırım duayla oldu benım
seldacım msjını okudum ama cevap vermek için çok geç sen zaten çözmüşsün olayı :):)
canım ya adti diye bi arkadaş duayla oldu benim çocugum demişya tanıyormusun bu arkadaşı bi dahada bi şey yazmamış nasıl ulaşcaz
özelden mesaj atsak. Görür mü acep?[/
atalım bence şansımızı deniyelim
Sağol canımm, iyiyim çok şükür, Allahın dediği olur, neyi ne zaman nasip etmişse, İnşallah güzel şeyler yazar canım, ben hep bunu söylüyorum biliyosunuz canım,gerçi sizde böylesiniz ve bizi güçlü kılanda birbirimize bu kadar bağlayanda bu bence.sağol canım kasık ağrım var göğüslerim çok acıyor bilemiyorum artık bu belirtileri her ay yaşıyoruz sonuç hüsran.sen iyisindir umarım.
esercim selam. Ben de ocak 14 te çektirdim. ağrımıyor arkadaşım. Sadece regl ağrısının tıpkısı bir ağrı. Ona da dayanırsın yavrucum. korkma. Bi ağrı kesici iç fazla düşünmeden yallah git(apranax vermşti benim dr) Çektir kurtul.
Benim film evde şimdi eşim bakıp bakıp yorum yapıyor. ya ben tüp denen şeyi daha kalın sanıyordum burdan nasıl geçecek bizim çocuk aşkım diyor. Evlere şenlik bir kocam var anlayacağınız..
canım sağol ya sizlerde olmasanız daha zor bi durum bu.rabbim herkese hayırlısını versin.Sağol canımm, iyiyim çok şükür, Allahın dediği olur, neyi ne zaman nasip etmişse, İnşallah güzel şeyler yazar canım, ben hep bunu söylüyorum biliyosunuz canım,gerçi sizde böylesiniz ve bizi güçlü kılanda birbirimize bu kadar bağlayanda bu bence.
Canım doğru söylüyosun regl belirtisine çok benziyo ama dahada şiddetlisi (ben kist oldu sanmıştım) bide idrarın çok farklılaşıyo,göğsünün etrafındaki halka koyulaşıyo bunlar en bariz olanlar bide aynen regl ağrısının dahada şiddetlisi olmuştu, Allaaaaah nur topu gibi kistlerim oldu kessin bu ay çatlamadı yumurtalar demiştim. Akıntımda iki kere olmuştu hele regl günümde su gibi boşalıyoduuuu, birde birlikte olduktan bi hafta kadar sonra koyu bi akıntım oldu, reglmden bir iki gün sonrada pembe akıntım oldu. Daha sonrada her gün oluyor zaten. Tabi bünyeden bünyeye değişiyo bunlar. Ay hadi Darısı başına, herkesin başına en hayırlı şekilde.:enbuyukkk:bizim kızlar.
seldacım msjını okudum ama cevap vermek için çok geç sen zaten çözmüşsün olayı :):)
canım ya adti diye bi arkadaş duayla oldu benim çocugum demişya tanıyormusun bu arkadaşı bi dahada bi şey yazmamış nasıl ulaşcaz
Mavicim selam . Evet buldum siteyi sevil koymuş linki sağolsun..nasılsın iyi misin. Ben heyecanlıyım her ay bu zamanlarda olduğu gibi 5 martı bekliyorum işte senin gibi.a.s Bu sefer sevinmeyi umarak tabi.
ceylan arkadaşım çok sağol güzel dileklerin için. inşallah diyorum.
zeynep sav. hayırlısı olsun arkadaşım .Martta hepimizin yüzü gülsün
Mavicim selam . Evet buldum siteyi sevil koymuş linki sağolsun..nasılsın iyi misin. Ben heyecanlıyım her ay bu zamanlarda olduğu gibi 5 martı bekliyorum işte senin gibi.a.s Bu sefer sevinmeyi umarak tabi.
ceylan arkadaşım çok sağol güzel dileklerin için. inşallah diyorum.
zeynep sav. hayırlısı olsun arkadaşım .Martta hepimizin yüzü gülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?