Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sevilim sağolasın şekerim. Ne yalan söyliim ben her ay hamile sanıyorum kendimi.delikafadulden kafayı bozmak böyle bişey olsa gerek. ara ara akıntı oluyor başka da birşey hissetmiyorum. 1 hafta sonra göreceğiz zaten sonucu.
Bu ay kalamazsam benim dr klomen vermeyip menogon iğnesi verecekmiş. Belkide 2 ay kadar ara veririm Daha karar vermedim yani

Son düzenleme:
mehtap gülü canım arkadaşım. Çok üzüldüm senin adına. Allah sana sabır sıhhat versin canım. Benim hep umudum vardı biliyorsun ama bebek sahibi olmak konusunda kaderci olmak lazım. Çok üzülürüz aksi takdirde. Takdir Allah'tan gülüm. Ol demediyse olmuyor...İnşallah en kısa sürede toparlanırsın. İyi bak kendine

başakcım zezecim bizi bırakmadığınız için sağolun. Allahım bu vefanızın ve güzel kalbinizin karşılığını versin inşallah. Evlatlarınızdan güldürsün sizi.. Ara sıra küçük mesajlar atıverin böyle olur mu?

slm en son hsg cektıren sensın galıba arkadasım bende eger hamıs kalamassam 1 ay sora cektırecem cok acı hıssedıyomusun cok korkuyorum ben
esercim selam. Ben de ocak 14 te çektirdim. ağrımıyor arkadaşım. Sadece regl ağrısının tıpkısı bir ağrı. Ona da dayanırsın yavrucum. korkma. Bi ağrı kesici iç fazla düşünmeden yallah git(apranax vermşti benim dr) Çektir kurtul.
Benim film evde şimdi eşim bakıp bakıp yorum yapıyor. ya ben tüp denen şeyi daha kalın sanıyordum burdan nasıl geçecek bizim çocuk aşkım diyor. Evlere şenlik bir kocam var anlayacağınız..

sağol canım kasık ağrım var göğüslerim çok acıyor bilemiyorum artık bu belirtileri her ay yaşıyoruz sonuç hüsran.sen iyisindir umarım.

Günaydın En şirin Geleceğin Engüzel anne adayları ..
Şubatın son cuması umarım bu hayırlı günde bol bol hamile haberiyle seviniriz :hooray:

Slm kızlar zezecim sagol tatlım sordugun için bakalım ahyrılısı diyorum artık bıraktım öylesine olur yada olmaz rabbim hayırlısı versin bende yoruldum sanırım..başakcım iyi olmana sevindim cinsiyeti belli olunca bizede haber ver..
Mehtap gülü cnm çok üzüldüm hayırlısı olsun be güzelim belkide en hayırlısı buydu bilemeyiz sen sabırlı olmaya çalış dua et yaradana güven ve ona sıgın emeklerinin dualarınızn karşılıgı gelir..öptm..

Seldacıd msj attıgında yoktum nette bugün gördüm daha ..neyseki sende bulmuşsun..site degişmiş biraz...

Umarım hepimiz güzel haberler alırız arkadaşlar... bende heycanla 10 martı bekliyorum hadi hayırlısı bakalım... tüm bekleyenlere sabırlar.

canım benim çok geçmiş olsun okurken inan gözlerim dolu dolu oldu içim sızladı yaa üzülmemeye çalış kendini inşallah hemen toparlarsın benim ananem hep şöyle der düşükten sonra hemen hamile kalınır çocuk çabuk tutar der inşallah seninde 2 ay dinlenmeden sonra hemen nur topu gibi olur bi tane

arkadslar bbenım 6 yıl olmadı herseyı denedım tup bebek bıle olmadı suan 2 tane var duası var merak edenlere anlatırım duayla oldu benım

lütfen duayı yaz bizlerede sevap işlersin

seldacım msjını okudum ama cevap vermek için çok geç sen zaten çözmüşsün olayı :):)
canım ya adti diye bi arkadaş duayla oldu benim çocugum demişya tanıyormusun bu arkadaşı bi dahada bi şey yazmamış nasıl ulaşcaz

Mavicim selam . Evet buldum siteyi sevil koymuş linki sağolsun..nasılsın iyi misin. Ben heyecanlıyım her ay bu zamanlarda olduğu gibi 5 martı bekliyorum işte senin gibi.a.s Bu sefer sevinmeyi umarak tabi.
ceylan arkadaşım çok sağol güzel dileklerin için. inşallah diyorum.
zeynep sav. hayırlısı olsun arkadaşım .Martta hepimizin yüzü gülsün

özelden mesaj atsak. Görür mü acep?

Son düzenleme:
Kızlar Allah a el açıp dua edin, Allahım bana sağlıklı hayırlı evlatlar,nesiller nasip eyle diye, gönlünüzden ne geçerse dileyin, bu bizim dinimizin güzelliği arada hiçbirşey yok rabbimiz ve bizim aramızda, gönlümüzü tam olarak açalım, bu bir sihir diil, yüce rabbim kalbe bakar, unutmayın canım arkadaşlarım takılmayın bu kadar canlarım.

sağol canım kasık ağrım var göğüslerim çok acıyor bilemiyorum artık bu belirtileri her ay yaşıyoruz sonuç hüsran.sen iyisindir umarım.
Sağol canımm, iyiyim çok şükür, Allahın dediği olur, neyi ne zaman nasip etmişse, İnşallah güzel şeyler yazar canım, ben hep bunu söylüyorum biliyosunuz canım,gerçi sizde böylesiniz ve bizi güçlü kılanda birbirimize bu kadar bağlayanda bu bence.

Canım doğru söylüyosun regl belirtisine çok benziyo ama dahada şiddetlisi (ben kist oldu sanmıştım) bide idrarın çok farklılaşıyo,göğsünün etrafındaki halka koyulaşıyo bunlar en bariz olanlar bide aynen regl ağrısının dahada şiddetlisi olmuştu, Allaaaaah nur topu gibi kistlerim oldu kessin bu ay çatlamadı yumurtalar demiştim. Akıntımda iki kere olmuştu hele regl günümde su gibi boşalıyoduuuu, birde birlikte olduktan bi hafta kadar sonra koyu bi akıntım oldu, reglmden bir iki gün sonrada pembe akıntım oldu. Daha sonrada her gün oluyor zaten. Tabi bünyeden bünyeye değişiyo bunlar. Ay hadi Darısı başına, herkesin başına en hayırlı şekilde.:enbuyukkk:bizim kızlar.

saol cvanım cok urkutuyoe benı ya kımısı cok agrı oluyor o andan 10 dak sora gecıyor dıyo ama nasıl dayancam dıye dusunup duruyorum keske koru korune cekseydıınsallah buna gerek kalmaortugum durumlar basıma geldı hayırlısı saol canım cevasp vermıssın

canım sağol ya sizlerde olmasanız daha zor bi durum bu.rabbim herkese hayırlısını versin.

cnm o arkadaş neden gelmedi bir daha bilmem ama hep bu tür şeyleri görüyorum topikte yazacak deyip gidenler..burada çok hassa arkadaşlarımız var umutla onu bekleyenler bence biraz daha duyarlı olun daha aydınlatıcı 2 kelime daha yazabilirdi..yada açıklama yapana kadar duanın ismini yazabilirdi..ne bileyim sonra arkasından acaba neydi gelirmi buraya geri diye düşünen arkadaşlarımız için üzülüyorum ben..

cnm sendemi 5 martta gidecektin doktra daha dogrusu regl tarihinmi o gün..ben listeye bakmadıgım için bilmiyorum...

Bakalım arkadaşım inş. bu ay güzel sonuçlar alırız. regl günlerimiz çok yakın güzel haberi ilk önce sen sonrada ben veririm inş sabırsızlıkla 10 martı bekliyorum....:lepi:

tam tahmin ettigim gibi ben başka topiktede görmüştüm bu arkadaş yazmıştı ben 5 yıl bebk olmadı 2 dua onun sayesinde gebe kaldım gibi yazıları görmüştüm oradaki topiklerdede hep sormuşlar ama hala cvp yok...ve toplamında benim baktıgım 4 5 farklı konuda buradaki kelimeleri kullanmış dualardan bahsetmişsin ...bak arkadaşım duaların gücüne inanırım ama senin yaptıgın hiç dürüst birşey degil geliyorsun dua var onun sayesinde gebe kaldım diyorsun gidiyorsun .arkandan arka arkasına gelen sorular buradaki bebek bekleyenlerin ,hemen hemen hepsi hassas durumdalar. belki saçma bile gelse sırf bebk olsun diye farklı yöntemler deneyen gebe adayları var yazık degil mi onlarda bir ümit senden acaba ne duası diye haber bekliyorlar..yazık ya ben üzülüyorum bunlara..en basit örnek ayın 9 da tüp bebek kampanyası ile ilgili olan yere yazmışsın duası var diye sana sormuşlar o zamandan beri tık yok hala dua vereceksin başka topiklerde yazıyorsun ama önceden yazdıgın topiklerde o duanın ne oldugunu yazmamışsın..kusura bakma ama insanı tereddüte düşürüyorsun ..artık nasıl inanmamızı beklersin...arkadaşlar isterseniz arkadaşın msjlarının inceleyin girin bir profiline..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…