Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mavi denizim valla ben de saldım bu ay..inan bana olursa olur olmazsa nanay bile dedim eşime..baktı bana şööle bi :1shok: adam şok oldu nooldu kadına demiştir:)))
canım ağrı bende hiç olmadı aşılama sonrası..ama şunu biliyorum klomenden sonra çatlatma iğnesi olmasan kiste belki dönüşebilir ama çatlatma iğnesi vurulunca mümkün değil canım..yerleşme ağrısı diyelim, öyle olsun valla..inşallah yeğenimiz geliyordur..

nazaaannnnn..kuzum gelip gitmişsin....ben senden deliyim ha..eee üzüm üzüme baka baka:))) yevrüm kararlıyım sanayi tüpü kesin bundan sonraki aşama:))öle ufak ufak yürümek yok artık..:)
canım benim koca da regl olunca yıllık izin almış gibi yayılıyo görsenn:roflol: şakadan yumurta lafı duysa balkona kaçıyooooooooo:)))))) evde yumurta pişirmek yasak tedavi başladı başlayalı..:))))
öptüm bitanemmm..inşallah aşılama günlerimizi saydığımız gibi 9 ayımızı da sayarız seninle hafta hafta...

öyle bişey demedi.ama ümitsiz gibiydi.17 veya 18 mmolması gerekiyormuş yumoşlorın gelecek ay klomeni günde 2e çıkattıcaz dedi okadar.

cnm doktorunun bi daha çağrması lazımdı normalde çnkü 13mm yeterli olmuo çatlaması için tekrar bakıp iğne gerekiomu gerekmiyomu die seni yönlendrmesi gerekrdi..
dr.un sni unutmş olablrmi acaba ne biliyim çok saçma bu yaptığı yada senin yumurtalar kndiliğnden sorunsz bi şeklde çatlıyomu ondan mı??CADIARZU

yok be cnm fırsatm olmadı ki bi türlü gidiyim aliyim inşallah alcam bu hafta içinde çıkablrsem hep birileri gelip gidiyo sn naptn cnm aldn mı ?? kullandın mı

bende alamadım daha ama kuşburnu aldık ondan içtim dün bugünde yapıcam içicem ama o köktende muhakkak alıcam.

teşekkür edrim canım zaten başka doktordan randevü aldım şimdi.orda takip ettircem bakalim one dicek

Selam mavi deniz. Iyiim cicim ben. Regl belirtilerim başladı. Ama ben hala umut içindeyim. Niye bilmiyorum. Allah beni ıslah etsin..

Lütfen arkadaşlar klomen ya da gonaphene kullananlarınızda dediğim kasık ağrıları oldu mu ne olur cevap verin kimse cevap vermedi

cnm merhaba.ben geçen ay klomen i kullandım 5 adet.kasık ve bel ağrısı yaşadım.hemde çok şiddetli.iki büklüm oldum diyebilirim.dr.a kontrole gittiğimde ise yumurtlamam olduğunu ama kist oluştuğunu ögrendim ve çok moralim bozuldu.şimdi kisti yoketmek için ilaca başladım.umarım sende yan etkisini göstermez.ve bize güzel haberlerini iletirsin.allah hepimize sabır versin.

cnm normal kşburnu çayıda olurmu belki onun gösterdii etkiyi göstermez ama

bilmiyorumki faydası vardır tabi ama onun kadar deildir herelde bide şimdi dediler illa kuşburnu kökü olcak diye o yüzden ondan alalım.bendeki kuş burnuda kurutulmuş önce tzu gitsin diye yıkıyorum sonra çay gibi demliyorum rengi degişene kadar kökü alana kadar bunu içicem

arkadaşlar ben kuşburnu kökünü ne için içtiğinizi öğrenebilirmiyim?

hamiş kalmak için şekerim benim tanıdıgım 2 kişi bu yolla kaldıklarını söyledide ne kadar dogru bilmiyorum gerçi onlar söylemedi çünkü onlar bilmiyor benim çocuk istedigimi ve olmadıgını bana görümcem söyledi dogrusu bu

kızlar hepinize iyi akşamlar. internette araştırırken bir şey buldum. klomen kullanırken n-asetil sistein içeren öksürük şurubundan kullanılırsa yumurtaların gelişimi,ne yardımcı oluyormuş. hiç duyan yada kullanan varmı aranızda.

peki nasıl içiliyor ay bizede şurdan atla hamile kalccan deseler boşluga atı vericez kendimizi :roflol: :içelim: yinede içelim tabi

peki nasıl içiliyor ay bizede şurdan atla hamile kalccan deseler boşluga atı vericez kendimizi :roflol: :içelim: yinede içelim tabi

valla öyle haklısın ben deli oldum zaten artıklaelaelaelaelae kuşburnu kökü alıyosun canımcım agaç kbugu gibiymiş herelde oda kaynatıyorsun tadını sevmezsen tarçın köküde al ondanda içine atıp kaynatıyorsun banada böyle anlattı görümcem

annaamm karmen bu doğru olsaydı doktorlarımız tavsşye ederdi. bence kulaktan duyma bişey :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…