cerotum varmı bilmem ama inanmayacaksın ilk defa bu ay saldım ben iyice saldım gitti ayaklarındayım..ah ara ara giren halen kasık agrım olmasa daha iyi olacam da,,bacak bacak üstüne bilem atamıyorum agrıyor geri bacagımı indiriyorum..kız çatlamadan sonra kist oluşmaz dimi..hani kist oluştuysa onun agrısı falan degildir dimi...şimdide 4444 gözle perşembeyi bekliyorum bakalım artık.hayırlısı olsun diyelim..
CEROT um valla sen benden delisin kız sanayi tüpüyle bütün yurda yetecek kadar çocuk yaparız kıızzkaydirigubbakcemile3...benim kocanın gözü :1shok: böyleydi vallaha ikincisi de olur..delüüüü ben biliyom olcek ama vakti zamanı var..
doktorların dediklerini hem yapmaya çalışmalı hem de çok kafamıza takmamalıyız canım. Senin yumoşların daha büyür bence17.18. güne kadar büyüyebilirler.Günde 1-1,5 mm büyüyebildiklerini varsayarsak hala şansın var.evet benim de garibime gitti çağırmaması. Büyümez mi dedi bu doktor?
meraba kızlar daha öncede yazmıştım bana bır fikir verin.cumartesi adetimin12.günü doktora gittim yumurtam13mmolmuş.beni bi daha çağırmadı takibe.belki bugün büyümüştür yumurtam.bidaha çağırmaması garibime gitti.doktorummumu degiştirsem bana yardımcı olun.
aşkkızı sen ne yaptın aldınmı kuşburnu kökü?
yok be cnm fırsatm olmadı ki bi türlü gidiyim aliyim inşallah alcam bu hafta içinde çıkablrsem hep birileri gelip gidiyo sn naptn cnm aldn mı ?? kullandın mı
cnm doktorunun bi daha çağrması lazımdı normalde çnkü 13mm yeterli olmuo çatlaması için tekrar bakıp iğne gerekiomu gerekmiyomu die seni yönlendrmesi gerekrdi..
dr.un sni unutmş olablrmi acaba ne biliyim çok saçma bu yaptığı yada senin yumurtalar kndiliğnden sorunsz bi şeklde çatlıyomu ondan mı??CADIARZU
bende alamadım daha ama kuşburnu aldık ondan içtim dün bugünde yapıcam içicem ama o köktende muhakkak alıcam.
teşekkür edrim canım zaten başka doktordan randevü aldım şimdi.orda takip ettircem bakalim one dicek
Lütfen arkadaşlar klomen ya da gonaphene kullananlarınızda dediğim kasık ağrıları oldu mu ne olur cevap verin kimse cevap vermedi
cnm normal kşburnu çayıda olurmu belki onun gösterdii etkiyi göstermez ama
arkadaşlar ben kuşburnu kökünü ne için içtiğinizi öğrenebilirmiyim?
hamiş kalmak için şekerim benim tanıdıgım 2 kişi bu yolla kaldıklarını söyledide ne kadar dogru bilmiyorum gerçi onlar söylemedi çünkü onlar bilmiyor benim çocuk istedigimi ve olmadıgını bana görümcem söyledi dogrusu bu
peki nasıl içiliyor ay bizede şurdan atla hamile kalccan deseler boşluga atı vericez kendimizi :roflol: :içelim: yinede içelim tabi
kızlar hepinize iyi akşamlar. internette araştırırken bir şey buldum. klomen kullanırken n-asetil sistein içeren öksürük şurubundan kullanılırsa yumurtaların gelişimi,ne yardımcı oluyormuş. hiç duyan yada kullanan varmı aranızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?