slm kızlar benimde dün akşam pembemsi akıntım geldi..sabah yoktu az önce yeniden dünkünden daha az pembelik vardı.....sanırım kırmızılar yolda..bu ayda olmadı aşılamada fosss çıktı üstelik bu sefer yumurtam iyi gelişmişti ama kısmet degilmiş demekki...şimdiki dygularım çok donuk ne hissettgimi bende bilmiyorum..ama bir sonraki aşılamayı şimdi düşünmüyorum..seldacım cerotcum nazan sizler sanırım aşılama yaptırdınız daha önce 2 aşılamayıda yaptırdınızmı yoksa ara verdinizmi? doktorumu aramaya çekiniyorum çünkü ben biraz ara vermek istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum artık...ama aradıgımda doktorumun beni ikna etmeye çalışmasından korkuyorum..
slm kızlar benimde dün akşam pembemsi akıntım geldi..sabah yoktu az önce yeniden dünkünden daha az pembelik vardı.....sanırım kırmızılar yolda..bu ayda olmadı aşılamada fosss çıktı üstelik bu sefer yumurtam iyi gelişmişti ama kısmet degilmiş demekki...şimdiki dygularım çok donuk ne hissettgimi bende bilmiyorum..ama bir sonraki aşılamayı şimdi düşünmüyorum..seldacım cerotcum nazan sizler sanırım aşılama yaptırdınız daha önce 2 aşılamayıda yaptırdınızmı yoksa ara verdinizmi? doktorumu aramaya çekiniyorum çünkü ben biraz ara vermek istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum artık...ama aradıgımda doktorumun beni ikna etmeye çalışmasından korkuyorum..
Canım cerot bir kere yaptırdı şimdi ara vermiş durumda nazancım da bir kez aşılama denedi. 2. yaptırmayacak. Ben hiç yaptırmadım. Önce bu ay yaparız dedi dr. şimdi de 3 ay menogon kullandıralım sana. 3. ayın sonunda belki aşılama düşünürüm. Olmazsa tüp bebeğe yönlendiririm seni dedi. Yani aşılama belki tüp bebk kesin bu üç ay içinde.
valla cerotun sanayi tüpü önerisinden faydalanıp birer ikişer patlatmak lazım bebişleri..Böyle olmayacak
ay nazanım düşük gibi bişey olmuş yani. off off. Bizi tüp paklayacak anlaşıldı.Ben de dr değişikliği mi yapsam diyorum. 3 ay da iğneyle devam edelim diyor ama zaman kaybı gibi gelmeye başladı bana. senin gibi bi sağlam mola verip ver elini tüp bebe merkezi mi yapsam. düşünüp duruyorum hindi gibi.
Kırmızılar gelmeye çalışıyor bu arada. ne düşüneyim ne yapayım bilemiyorum.
crazybaby__eemell__hulyaeyup__ kızlar üzülmeyin desem de biliyorum ki üzülüceksiniz nasıl bi hüsran oldugunu biliyorum.. ama ne olur kendinize eziyet etmeyin.. eninde sonunda olcak dimi güzel şeylere inanalım ki güzel olsun.. Allahım dualarımızı kabul edicek birgün hayat_70 umarım dedigin gibi olur ve gün güzel biter..
adet olan arkadaşlarım ne olur üzmeyin kenidnizi. tıp çok gelişti. şuan yumurtalıkları ve rahmi sağlam olan herkes tedavi ile hamile kalabilir deniyor. ne yapaolım olmadı tüp bebek yaptırırız bizde. tüpişlerimiz olur. canımız sağolsun
crazybaby,emel, hülyaeyüp bu ay kısmet değilmiş demekki. Üzüldüğünüze eminim.
Benim de karnım ağrıyor bugün . Her nekadar kafama takmıyorum desemde regl olduğumda küçük bi umutsuzluk üzüntü ve hayal kırıklığı yaşayacağım. Yani ne hissettiğinizi anlıyorum(anlıyoruz) Önemli olan çabuk toparlanmak takıntı yapmamya çalışmak. Mutlaka olacak kızlar bunu aklınızdan çıkarmayın.
OHH MAŞALLAH. bAK NE GÜZEL OLMUŞ YUMOŞLAR. ŞİMDİ KİME GİDİYORSUN CANIM?kızlar dün doktora gittim sağda16mm solda 18 mm yumoşum olmuş.bugün iğne yaptırcam.iyiki doktorumu değiştirmişim.bana yarım tedavi uyguluyodu.
selam kızlar. Haftasonu giremedim siteye şimdi tüm yazılanları okudum. Öncelikle hcgl emilyacım sana şimdiden geçmiş olsun. Üzülme olur mu? Hayırlısı budur belki. Daha gençsin(dir eminim). Tez zamanda yeniden gebe kalır sağlıkla evladına kavuşursun inşallah.
başakcım o yazıyı kim yazdı ise söyle ki. Biz de ona göre hakettiği muameleyi gösterelim. msjın silinmiş olması mühim değil. zihniyet önemli. Burada moral bozanlara en çok kızanlardan biri benim. Ama kuru kuruya saçma sapan bunalımlar yapılırsa. Her seferinde bu arkadaşlara daha acı şeyler yaşayanları örnek gösterdim. bence hamile kalmaya çalışanlardan çok gebeliğin sağlıklı devam etmesi önemli. kendi adıma pembe listedekilerin durumunu daha çok merak ediyorum. Başımıza kötü bişey gelse paylaşmayacak mıyız? İlk aklıma siz gelirsiniz..Kaldı ki mehtap gülü canım arkadaşım ne kadar metanetli ve güçlü yazılar yazmış. Artık bittim ben yokum falan dememiş. Umutlu ve güçlü. Allah ona kalbinden geçeni verecek mutlaka ama şimdi değilmiş.
neysem şekerler kara bulutları kaldıralım. Nazanım gelmiş hoş gelmiş. Bu hafta patlatırmıyız kızz hamileyim diyerek bombaları. sevilcimin belirtilerini düşünüyorum da... Bu mübarek vücudumda bir tanesi bile yok. Sıfır gebelik belirtisiyle gebe olacağım inşallah.
ÖPÜYORUM CÜMLETEN.
ilahi nazancım dedigin şeye bak ama belli mi olur belki sizede kardeş gelir haa....başak cım o kişi kim bilmiyorum ama ben mehtabın yazılarında hakaret falan görmedim..ama yaptıgı çok ayıpmış ukala bir yazıdır eminim kim yazmışsa artık..baksana yazıda yok olmuş benimde dikkatii hiç çekmemişti halbuki tüm saqyfaları okumaya çalışıyorum...burada gördügünden eminsin degilmi?...mehtapcım lütfen kendini kötü hissetme biz her daim iyi yada kötü günde burada paylaşıyoruz yeri geliyor seviniyoruz yeri geliyor üzülüyor..bu gerçek degiştiremeyiz...rabbim sabır versin....eee kızlar nasılsınız bakalım..
SELDAM keşke öyle birşey olsa da hepimiz buradan bayram etsek..inan eylül ayına kadar kendi kendine olursa tüp bebeğe verilecek parayı çocuk sahibi olmaya çalışan gariban bir aileye destek olsun diye verecem..eşimde aynı fikirde..herşey nasip..
CEROT um valla sen benden delisin kız sanayi tüpüyle bütün yurda yetecek kadar çocuk yaparız kıızzkaydirigubbakcemile3...benim kocanın gözü :1shok: böyleydi vallaha ikincisi de olur..delüüüü ben biliyom olcek ama vakti zamanı var..
MAVİ DENİZİM kız deme öyle valla cici kaynana çocuk yaparsa benim koca kalp krizi geçirir(ALLAH KORU YARABBİM birtanecik mis kokulu melek(saaff)kocamı..amin)
DENİZİM senin kaldı 2 gün hadi inşallah gelecek meleğin..inşallah..
ARKADAŞLAR yazamadan edemeyeceğim yazmayacaktım dayanamadım..MEHTAP GÜLÜ ile ilgi olumsuz bir mesaja hiç denk gelmedim..hafızam çok kuvvetlidir yanılmaz beni..sanırım BAŞAK arkadaşımız yanıldı..ayrıca msj silinmiş olamaz..yayınlandı ise silinmez..neyse uzatmayayım elbetteki bu konular hepimizin hassasiyet duyduğu ve ilgilendiğimiz şeyler..iyi de yazılsa kötü de yazılsa sonuçta burası herkese açık bir platform..MEHTABIM da bunları ayırt edecek kadar birikimlidir..onu çok öpüyorum metanetle güçlü durduğu için..en azından gelişmeleri adım adım anlattığı için..
kızlar hepinize iyi akşamlar. internette araştırırken bir şey buldum. klomen kullanırken n-asetil sistein içeren öksürük şurubundan kullanılırsa yumurtaların gelişimi,ne yardımcı oluyormuş. hiç duyan yada kullanan varmı aranızda.
canım o şurubu duymadım ama.ben klomeni kullanmaya başladığım ilk ay dr munodox diye bir antibiyotik hap verdi.beraber kullandım önce tereddüt ettim kullanıp kullanmamada.dr a sormadım neden bu hapı kullanmam gerek diye.ama bilmiyorum o hapın etkisiylenmi. Klomeni kullandığım ilk ay hamile kaldım.allahım hepimizin çabalarını boşa çıkarmasın inşallah.:1hug:
canım peki idrar yollarında yada vajinada iltihap falan varmuydı. Ya bende birde idrar yollarında ve vajina iltihap çıktı. Kutu kutu antibiyotik banamısın demedi. Senin adına sevindim. şimdi bende martta ilk defa başlıcam klomene. çok heyecanlı ve kararlıyım. Ilkinde tutturucam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?