Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar benimde dün akşam pembemsi akıntım geldi..sabah yoktu az önce yeniden dünkünden daha az pembelik vardı.....sanırım kırmızılar yolda..bu ayda olmadı aşılamada fosss çıktı üstelik bu sefer yumurtam iyi gelişmişti ama kısmet degilmiş demekki...şimdiki dygularım çok donuk ne hissettgimi bende bilmiyorum..ama bir sonraki aşılamayı şimdi düşünmüyorum..seldacım cerotcum nazan sizler sanırım aşılama yaptırdınız daha önce 2 aşılamayıda yaptırdınızmı yoksa ara verdinizmi? doktorumu aramaya çekiniyorum çünkü ben biraz ara vermek istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum artık...ama aradıgımda doktorumun beni ikna etmeye çalışmasından korkuyorum..

Canım cerot bir kere yaptırdı şimdi ara vermiş durumda nazancım da bir kez aşılama denedi. 2. yaptırmayacak. Ben hiç yaptırmadım. Önce bu ay yaparız dedi dr. şimdi de 3 ay menogon kullandıralım sana. 3. ayın sonunda belki aşılama düşünürüm. Olmazsa tüp bebeğe yönlendiririm seni dedi. Yani aşılama belki tüp bebk kesin bu üç ay içinde.

valla cerotun sanayi tüpü önerisinden faydalanıp birer ikişer patlatmak lazım bebişleri..Böyle olmayacak

kızlar bugün 12. gümnümdü yumoşum 15 mm olmuş.perşembe günü yine randevum var.18 mm olursa o gün çatlatma iğnesi vurulcak. olmazsa bidaha gidicem ertesi gün iğne için. bu ay tek yumoşum var ama o bile beni mutlu etmeye yetti.geçen ay yumurtan yok deyince dünya başıma yıkılmıştı. 5 gün günde 2 tane klomen kullandım ama banamısın dememiş.doktorum belki ilç kullanmasan bile bu yumurtayı geliştirecektin dedi. o şimdiden bidahaki ay hem klomen hem iğne kullanacaz dedi. daha çok yumoş yapmak için.ama ben yine de umutluyum.b elki olur sonuçta bir yumurtam var. olmazsa yine de üzülmicem bidahaki ay daha çok olur.artık çok umutluyum.üzülmek yok artık. kendimi doktorumun yanında rahat hisssediyorum ve bu benim psikolojimi iyi etkiliyo yani daha umutluyum. aman olmadı tüp bebek yaparım beklemicem çok fazla.hem belki ikizim olur. doktorum bünyen ilaç ve iğneye rağmen güzel yumurta oluşturmazsa tüp bebeğe geçeriz vakit kaybetmeyiz deedi. ama anlamadığım şu yumurtam gelişmeden nasıl tüp bebek yapılcak,dışardamı geliştiriyolar yumurtaları. ama ona gerek kalmıcak bence hamile kalacağıma inanıyorum bikaç aya kadar.Allahım dileğimi gerçekleştirir inşallah.tabi hepimizin. böyle olalım.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

MAVİ DENİZİM evet SELDAMIN da dediği ben bir kez yaptırdım..fakat benim drum istersen tüp yapalım aşılamayı es geçelim demişti ben herşeyi deneyip sonra tüp yapmak istiyorum dedim..ama aşılama yaptığı gün eşime %100 kesin bebek olacak demiş bu kadar emindi..hatta benim bir gün geçti olmadı..mide bulantılarım ve koku hassasiyetim vardı..aniden belime çok şiddetli ağrı girdi lavaboya gittiğimde parça parça pıhtılaşmış kan geldi..ilk defa reglim 3 gün sürdü ve hep parça parçaydı..dr bebeğin tutunamadığını yine eşime söylemiş..daha önce yaşadıklarımdan (kötü şeyler)dolayı çoğu şeyi eşime söylüyor..

2.aşılamayı artık düşünmüyorum direk tüp olacak..ama hemen değil çünkü yoğun tedavilerden sonra ara vermekte vücudu kimyasallardan arındırmakta fayda var..öyle olmasa ben 4 yıllık tedavide 150 kilo olurdum her yerimden hormon fışkırırdı..
MAVİ DENİZİM hiç üzülme en azından denemiş oldun..valla şu saatten sonra hiçbir dr beni yeni tedavi için ikna edemez..kendimce bu yaz tatilinde beynimdekileri resetleyip öyle denemek istiyorum..

bu arada bugün benim kırmızılar göründü..

Birtanem inşallah bunların hiçbirine ihtiyaç duymazsın..Allah nazarlardan saklasın senin tüplerinle ilgili prob.yok eşinde problem yok..bence sen aklından atamadığın için olmuyor..

yavrııımm gel ben seni balığa götüreyim balık tutmayı öğreteyim..ne bileyim doğaya çıkıp resim çekelim börtü böcek ne varsa..bu tür şeyler yapmak lazım aklı dağıtmanın yollarını bulmak lazım..mesela ben tedaviye ara verdiğim dönemlerde annemlere 15 günde bir gidiyorum..annemde olsa sorması canımı sıkıyor..amcamın kızı evlendiği geçe hamile kalmış 20 yaşında 10 günlük bir tosuncuğu var..ee haliyle sülale bunları konuşurken ben burkuluyorum her ne kadar sahte kahkahalar atsamda..

bizde mi gudubetlik var MAVİ DENİZ NAZAN CEROT üç aşılama üç foooss..SELDAM bence sende dene baktın olmadı topluca tüp yaparız..ama önce iyi bir tatil değilmii?:içelim:sositososito

ay nazanım düşük gibi bişey olmuş yani. off off. Bizi tüp paklayacak anlaşıldı.Ben de dr değişikliği mi yapsam diyorum. 3 ay da iğneyle devam edelim diyor ama zaman kaybı gibi gelmeye başladı bana. senin gibi bi sağlam mola verip ver elini tüp bebe merkezi mi yapsam. düşünüp duruyorum hindi gibi.
Kırmızılar gelmeye çalışıyor bu arada. ne düşüneyim ne yapayım bilemiyorum.

Kızlar RANACIM yok sesi soluğu çıkmaz oldu birtanemin(RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::31 MART) sessiz sessiz adını yazmış listeye..inşallah 31 MARTTA adını hamileyim diye yazarsın birtanem..

ses veerrr neredesin:1hug:

nazan yavrım. Tüpler açık gibi. ama dış gebelik olan tarafta daralma var dedi. Bir de bana sülük gibi yapışan çikolata kisti var. bu iki durum dışında sorun yok gibi. He sen diyorsanki balık tut böcek incele iyi olur ,hemen yaparım. ...

SELDAM işte bu çıkmaz insanı kasıyor..şimdi ne yapayım inan bu çocukla ilgili bir günüm diğerini tutmaz oldu dengesiz oldum..eşim korkuyor konuyu açmaya oysaki onunda hakkı var konuşmaya ama yok onu da delirttim..SELDAM drun ne diyorsa onu yap bence..bir bildiği vardır elbet..ama şöyle bir durum var yumurtlama yardımcı ilaçlarla rezervdeki yumurtalarımızı birer ikişer üçer tüketiyoruz sonuçlar ortada..zaten bunu düşünüp kendimi tutuyorum..yoksa ben yine silbaştan yapacak dengesizlikteyim..işte o sağlam mola gerçekten şart...

kızlar dün doktora gittim sağda16mm solda 18 mm yumoşum olmuş.bugün iğne yaptırcam.iyiki doktorumu değiştirmişim.bana yarım tedavi uyguluyodu.

kızlar teselliniz için çok teşekür ederim

mavi denizcim canıım bugün pek giremedim kk ya işlerden, şimdi gördüm yazını..bitanem ben de ocak ayında aynı duyguyu yaşadım seninle..lütfen içini rahat tut canım..hayırlısı buymuş demek..biraz kafamızı rahatlatalım bence de nazanımın dediği gibi..ben şu aralar onu yapıyorum canım..dr um anlamış olsa gerek ki ara verelim dedi ilk aşılamadan sonra..kanamam olduğunda 1 ay ara verelim 2. yi martta yapalım dedi bu ay için..inşallah gerek kalmaz dedi ama artık ben bu cümleleri duymuyorum canım ya..inan bana düşünmeyeceğim artık..2. aşılamayı da hemen düşünmüyorum zaten..dr uma kalırsa ara vermeyelim diyor ama gücüm azalıyor sanki tedaviye aşılamaya olan inancım da azalmaya başlıyor böyle olunca..üç kişi yaptırdık ve üçümüzünki de foss yani yaa( senden ümitliydim ama ne yalan söyleyim..
Allahım hayırlısını versin canım benim..

nazannnnn canım arkadaşım seninle de regl kardeş gibi olduk valla..hep aynı gidiyor tarihlerimiz..bugün benim de olmam gerekiyor canım, kuzu kuzu bekliyorum..sen geçen ay kaçında olmuştun sahi..aynı gün olmaması gerek dimi ikimizin..sen 1 gün sonra oldun gibi hatırlıyorum ama..
çok öpüyorum hepinizi kızlarrrrrrrrr

kıslaaar bana vermiş olduğunuz desteklerden dolayı çok teşekkür ederim.öyle kendini bilmeyen densizleri takmıyorum artıkın..ee kıslar sizlerden naberler.adet olan arkadaşlar kendinizi üzmeyin.bu ay olmadı inşallah öbür aya toptan hamişlerimiz çıkaarr..kıslar çıkmak zorundayım uzun yazacaktım ama olmadı sonra görüşürüz.hepinizi öpüyor ve çok seviyoruuum..Şeniz

CANIM O ŞURUBU DUYMADIM AMA.BEN KLOMENİ KULLANMAYA BAŞLADIĞIM İLK AY DR MUNODOX DİYE BİR ANTİBİYOTİK HAP VERDİ.BERABER KULLANDIM ÖNCE TEREDDÜT ETTİM KULLANIP KULLANMAMADA.DR A SORMADIM NEDEN BU HAPI KULLANMAM GEREK DİYE.AMA BİLMİYORUM O HAPIN ETKİSİYLENMİ. KLOMENİ KULLANDIĞIM İLK AY HAMİLE KALDIM.ALLAHIM HEPİMİZİN ÇABALARINI BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH.:1hug:

canım peki idrar yollarında yada vajinada iltihap falan varmuydı. Ya bende birde idrar yollarında ve vajina iltihap çıktı. Kutu kutu antibiyotik banamısın demedi. Senin adına sevindim. şimdi bende martta ilk defa başlıcam klomene. çok heyecanlı ve kararlıyım. Ilkinde tutturucam inşallah.

Kızlar yumurta çatlasa bile de kist olur mu? Ben bu ay ilkkez gonaphne kullandım.Geçenyaz 3 ay çocuk istemiştik olmamıştı ben de çok strese girince vazgeçtik tekrar eşim korundu ama bu ay çocuk yapmaya karar verdik ben gonaphene kullandım yumurtalarım çatladı.Ayın 26sında çatlamıştı ama dünden bu tarafa bel ağrım beni öldürüyor kasıklarımda bir de afedersiniz vajende hafif hafif batmalar var çok korkuyorum kist falan var diye.Ne olur bana yardımcı olun lütfen.

canım iltihap konusunda dr um bişi söylemedi.2 kere gittim zaten ben bu dr a.ilk gittiğim de 3 ay diane 35 kullanmamı söyledi.3 ay sonra tekrar gittim klomen ve munodox verdi.hem karnımdan muayene etti.hiç idrar testi falan yaptırmadı yani.ama bilmiyorum karından bakınca iltihap olup olmadığı anlaşılabiliyormu.ama hamile olduğumu öğrendikten sonra başka bir dr a gittiğimde dr idrar testinde hafif iltihap olduğunu söyledi.tek kullanımlık bir toz verdi.onu kullandım.İNŞALLAH CANIM RABBİM KALBİNE GÖRE HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN.:1hug:

kızlar acil bişey sorcam.yaklaşık bi saat önce iğnemi oldum.bügün ilişki olması gerekiyormu.bugünden sonra hergünmü gün aşırımı olması gerekiyor.doktor gün aşırı dedi ama bi de size danışıyım dedim

Kızlar yumurta çatlasa bile de kist olur mu? Ben bu ay ilkkez gonaphne kullandım.Geçenyaz 3 ay çocuk istemiştik olmamıştı ben de çok strese girince vazgeçtik tekrar eşim korundu ama bu ay çocuk yapmaya karar verdik ben gonaphene kullandım yumurtalarım çatladı.Ayın 26sında çatlamıştı ama dünden bu tarafa bel ağrım beni öldürüyor kasıklarımda bir de afedersiniz vajende hafif hafif batmalar var çok korkuyorum kist falan var diye.Ne olur bana yardımcı olun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…