a.s Nazanim birkac gundur yogundu giremedim canim aslinda belirtmistim adetimin geldigi gun hatta Sevilciminde o gun dogum gunuymus 31 Mart'ta cifte bayram yapariz diye destek oldu sagolsun.. :1hug: birde bu ay adetim ilacsiz kendiliginden geldigi icin sevinmistim bile hihoyyyt
canim adet oncesi ultrasona girdim ovulasyon olmus rahim duvarimda kalinmis doktorum iyi konustu pco oldugu icin zorlaniyorsun ama disaridan kucuk bir destekle hamile kalabilirsin dedi birazdan hsg icin hastaneye gidecegim yarinda sono var dua edin bir sorun cikmasin :Saruboceq: gelismeleri yazarim canlarim hepinizi opuyorum.. :enbuyukkk:
kızlar yumurta çatlatma iğnelerinin fiyatlarını yazar mısınız.Ben emekli sandığına bağlıyım.Klomen bu ay kist yaptı iğn eolmamıştım.Bu ay iğne olmak istiyorum fakat fiyatları hakkında bilgim yok.Şimdiden teşekkürler
doktorun ne güzel olumlu konuşmuş..inşallah yarın da sorun çıkmaz ve martta güzel haberi verirsin..yarın güzel haberlerini bekliyoruz canımŞeniz
crazybaby__eemell__hulyaeyup__ kızlar üzülmeyin desem de biliyorum ki üzülüceksiniz nasıl bi hüsran oldugunu biliyorum.. ama ne olur kendinize eziyet etmeyin.. eninde sonunda olcak dimi güzel şeylere inanalım ki güzel olsun.. Allahım dualarımızı kabul edicek birgün hayat_70 umarım dedigin gibi olur ve gün güzel biter..
crazybaby,emel, hülyaeyüp bu ay kısmet değilmiş demekki. Üzüldüğünüze eminim.
Benim de karnım ağrıyor bugün . Her nekadar kafama takmıyorum desemde regl olduğumda küçük bi umutsuzluk üzüntü ve hayal kırıklığı yaşayacağım. Yani ne hissettiğinizi anlıyorum(anlıyoruz) Önemli olan çabuk toparlanmak takıntı yapmamya çalışmak. Mutlaka olacak kızlar bunu aklınızdan çıkarmayın.
tesekkur ediyorum zezecim.. hsg sonucum guzel iki tupumde Allahima sukurler olsun acik.. biraz korkuyordum ama agri sizi hicbirsey hissetmedim yarinida bir atlatayim rahatlayacagim..
tşk ederim haklısın ama bende hala umut var gibi yani bugün belli olacak
dün dr aradım ve beni hemen kan testine çağırdı çünkü belirtilerim hala devam ediyor ve kanamam kesildi 4 günlük bir gecikmeden sonra yerleşme lekesi yada düşük olabileceğini söyledi
inş yerleşme lekesidir ve bugün benim günüm olur:saruboceq:
tesekkur ediyorum zezecim.. hsg sonucum guzel iki tupumde Allahima sukurler olsun acik.. biraz korkuyordum ama agri sizi hicbirsey hissetmedim yarinida bir atlatayim rahatlayacagim..
MERABA KIZLAR 24 ÜNDEN BERİ GİREMİYORUM DAHA DOGRUSU YAZDIK LARINIZI TAKİP EDİYORUM KIZLAR HSG ÇEKİLDİM ÇEKİLMEK İSTEYENLER KORKMASINLAR ÇOK ZOR DİYİLL BU ARDA BEN ÇIKTIM VE EVE GAYET RAHAT Bİ ŞEKİLDE GİTTİM YANLIZ Bİ SORUNUM VAR KIZLAR
TÜPLERİM AÇIK HERŞEY NORMAL FİLİMİ ÇEKTİRDİKTEN SONRA 3 GÜN BENDE HAFİF HAFİF KANAMALAR OLDU NEDEN OLUR SİZCE BU NORMAL MİDİRRRR:çok üzgünüm::tomato:
MERABA KIZLAR 24 ÜNDEN BERİ GİREMİYORUM DAHA DOGRUSU YAZDIK LARINIZI TAKİP EDİYORUM KIZLAR HSG ÇEKİLDİM ÇEKİLMEK İSTEYENLER KORKMASINLAR ÇOK ZOR DİYİLL BU ARDA BEN ÇIKTIM VE EVE GAYET RAHAT Bİ ŞEKİLDE GİTTİM YANLIZ Bİ SORUNUM VAR KIZLAR
TÜPLERİM AÇIK HERŞEY NORMAL FİLİMİ ÇEKTİRDİKTEN SONRA 3 GÜN BENDE HAFİF HAFİF KANAMALAR OLDU NEDEN OLUR SİZCE BU NORMAL MİDİRRRR:çok üzgünüm::tomato:
nazannnnn canım arkadaşım seninle de regl kardeş gibi olduk valla..hep aynı gidiyor tarihlerimiz..bugün benim de olmam gerekiyor canım, kuzu kuzu bekliyorum..sen geçen ay kaçında olmuştun sahi..aynı gün olmaması gerek dimi ikimizin..sen 1 gün sonra oldun gibi hatırlıyorum ama..
çok öpüyorum hepinizi kızlarrrrrrrrr
Cerot regl olmadın daha değil mi? Ah bi sevindirsen bizi.. :lepi: bi bakmışız patlatmışsın haberi. Hayali bile güzel.
Tüp bebeye toplu indirim yapıyorlarsa hiç kaçırmayalım derim ben. Bonusa +3 taksit avantajıyla...kartları hazırlayın...:içelim:
Ben bi oğlan bi kız tüp bebek rica edeyimkaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu
MAVİ DENİZCİM inşallah hayırlı haberle gelirsin. Bize de yaz olur mu sonucu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?