Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

doktorun ne güzel olumlu konuşmuş..inşallah yarın da sorun çıkmaz ve martta güzel haberi verirsin..yarın güzel haberlerini bekliyoruz canımŞeniz

canım ben ilk çatlatma ignesini adını bile unuttum 18 e almıştım ama bu sefer ovilette diye bi igne vurdular onu 76 ya aldım biraz tuzluydu yani ama inş. işe yarar..

doktorun ne güzel olumlu konuşmuş..inşallah yarın da sorun çıkmaz ve martta güzel haberi verirsin..yarın güzel haberlerini bekliyoruz canımŞeniz

tesekkur ediyorum zezecim.. hsg sonucum guzel iki tupumde Allahima sukurler olsun acik.. biraz korkuyordum ama agri sizi hicbirsey hissetmedim yarinida bir atlatayim rahatlayacagim..

tşk ederim haklısın ama bende hala umut var gibi yani bugün belli olacak
dün dr aradım ve beni hemen kan testine çağırdı çünkü belirtilerim hala devam ediyor ve kanamam kesildi 4 günlük bir gecikmeden sonra yerleşme lekesi yada düşük olabileceğini söyledi
inş yerleşme lekesidir ve bugün benim günüm olur:Saruboceq:

crazybaby inşallah yerleşme kanamasıdır canım.

ranacım maşallah gidişat güzel. İnşallah sonodan sonra da hiçbir sorun çıkmayacak.

ebrunisacım nasıl isterim hamile olmayı ama ben de adet belirtileri başladı canım. Umudumu kaybettim mi? Tabiki hayır. regl olana kadar umutluyum.Hergün dua ediyorum. Belirtilere rağmen. Sen de durumlar nasıl?

zeze sen ne yapıyorsun canım? Bebişimiz nasıl?

Son düzenleme:
tesekkur ediyorum zezecim.. hsg sonucum guzel iki tupumde Allahima sukurler olsun acik.. biraz korkuyordum ama agri sizi hicbirsey hissetmedim yarinida bir atlatayim rahatlayacagim..

Maşallah birtanem iki tüpün açıkmış Allah nazarlardan saklasın..inşallah dr.un dediği küçük müdahale erken olur ve mis kokulu bebeğine kavuşursun..dualarımız seninle..:1hug:

inşallah hamilesindir anım. Inşallah mart ayında hepimizin yüzü güler

hihoyyytCanım hadi kurtuldunn geçmiş olsunnn.Kanallar açıkmışş gözünaydınn olsunn Şeniz

MERABA KIZLAR 24 ÜNDEN BERİ GİREMİYORUM DAHA DOGRUSU YAZDIK LARINIZI TAKİP EDİYORUM KIZLAR HSG ÇEKİLDİM ÇEKİLMEK İSTEYENLER KORKMASINLAR ÇOK ZOR DİYİLL BU ARDA BEN ÇIKTIM VE EVE GAYET RAHAT Bİ ŞEKİLDE GİTTİM YANLIZ Bİ SORUNUM VAR KIZLAR
TÜPLERİM AÇIK HERŞEY NORMAL FİLİMİ ÇEKTİRDİKTEN SONRA 3 GÜN BENDE HAFİF HAFİF KANAMALAR OLDU NEDEN OLUR SİZCE BU NORMAL MİDİRRRR:çok üzgünüm::tomato:

canım bende ıkı hafta oluyo cektireli hiç kanama olmamıstı ama bir arkadasım hsg den sonra resmen regl kadar kanaması olmustu. çeken kişiye ce çekilenin bunyesine gor değişiyormu inin hiç bilmiyorum. neyse kanama olsun o gecer. ama tuplerinin ikininde açık olmasına çok sevindim kaydirigubbakcemile2

canım benim dr kanaman olabilir demişti ama olmadı. Fazlaysa kanam doktoruna bi danış istersen

CANIM RAHİM FİLMİNDEN SONRA OLABİLİYORMUŞ AMA BİR KAÇ GÜNDEN UZUN SÜRERSE YADA KANAMA ŞİDDETLİ OLURSA DOKTORA GİTMEK GEREKİRMİŞ. BU AY BENDE ÇEKTİRİCEM İNŞALLAH BENİMKİLERDE AÇIK ÇIKAR. GEÇMİŞ OLSUN.:CüvCüv:AHANDA BÖYLE OLURSUN İNŞALLAH

slm kızlar cerotcum ümitliydin evet biliyorum aslında ben çok rahttaım bu ay ama yine dün akşam hafifte olsa pembe kırmızı akıntıyı görünce hepten cnm sıkıldıyine de içimde burukluk oldu ...ara avermek aslında bende öyle düşünüyorum..işin hem maddi hem manevi kısmı var yoruldum sanırım..ara vereyim ama 3 yıl dolsun rapor çıkartır olmadı tüp bebge geçeriz diyorum ama 3 yıl dolmasınada 6 ay var ee sonrasında bazı prosedürler cart curt bir sürü işlem test mest gerekir ee bunlarda biraz zaman alsa nerden baksan 7 8 aydan önce öyle birşeyi hayal bile etmem yasak..hepten ertelemeek gerk gibi görünüyor..beni bu dönemler aşılama bile aşıyor...hayırlısı diyorum dün akşamdan bu ayana hala gelen giden yok..yarınki randevumu bugüne aldı doktorum gel bi göreyim hemen diye progestana devam et bırakma diye...reglmiyim degilmiyim onuda anlamadım hayırlısı diyorum hakkımda....eee nazanım şu araştırmanı banada açsaydın biraz..yakında lazım olur ha....

Evet birtanem sorma..geçtiğimiz ay 4nde oldum..bugün ayın 3 ve oldum..az önce ağrı kesici aldım..bu arada ben galiba dayanamayıp eylüle ertelediğim tüp bebeği erkene alacam..bugün 3 merkezle konuştum ooofffpppppppppfffff karman çormanım..ne yapacağımı şaşırdım CEROTUM ne yapak erken mi yapsak şu tüp işini...senin,benim SELDANIN,MAVİDENİZİN regli hep aynı döneme geliyor..aşılama gibi tüpleri de mi aynı günlere denk getirsek..çocukları beşik kertmesi yaparız belkiimm..:roflol:kaydirigubbakcemile3....[/QUOTE]

nazanım, canım benim dr uma da kalsa ara vermek sıfırdan başlamak gibi olabilir, ilaçların etkisi vücudunda devam ederken tüp bebek yaptır dedi( MAVİ DENİZ in de dediği gibi bu işin hem maddi hem manevi yönü de var canım..bence biz dördümüz elele tutuşup bi tüp bebek merkezine gidip toplu indirimden faydalanalım:)))))))))))))))) :roflol:bonusa 5 taksit yaparlar belki:))))ay Allahım yaa..yedik yedik kafayı yedik...-tatlicadiarzu-

MAVİ DENİZİM canım yerleşme kanaması da olabilir eğer artmadıysa kanaman..benim aşılamadan sonraki reglim çok fenaydı canım hatırlarsanız..3 ünde başlamıştı ve 8 inde artmıştı??!!! şok yani..ve ben o süre içinde hep kendimi gebe sandımsenağlama dr um bile ilişki yasak, bol bol dinlen yerleşme kanamasına benziyor dedi yaa yani güler misin ağlar mısın..ama kan sonucum 0,38 di yani nanay...

öpüyorum kızlar hepinizii..

cerotum senin ara o kadar sürdümü hiç farkında degilim bende başımda huni takıp gezdigim için hatırlamıyorum bile..valla benimkide öyle olabilir..bakalım doktorum ne diyecek onlar önceden sezinliyor olmadı ertesi gün kan testi al sona negatif..neyse allah hem maddi hem manevi güç versin bizlere....

seldafid ve karmen bana bilği verdiğiniz için teşekkür ederim bu arada karmen hiç korkma evet açıyoo ama 1 -2 saat önce agrı kesici iç kesin artı rahat olmaya çalış çanım sana agdet sancısı kadar demiycem çünkü bıraz daha fazla hada dogrusu benim çanım sanırım çok acıdı bide kızlar hsgden sonra gebe kalan varmı aranızda

Cerot regl olmadın daha değil mi? Ah bi sevindirsen bizi.. :lepi: bi bakmışız patlatmışsın haberi. Hayali bile güzel.
Tüp bebeye toplu indirim yapıyorlarsa hiç kaçırmayalım derim ben. Bonusa +3 taksit avantajıyla...kartları hazırlayın...:içelim:
Ben bi oğlan bi kız tüp bebek rica edeyimkaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

MAVİ DENİZCİM inşallah hayırlı haberle gelirsin. Bize de yaz olur mu sonucu?

:roflol:
:roflol:SELDAM alemsin valla..yaparlarmı..?dur ben yine arayayım merkezleri sorayım.. hem o kadar iyi davranıyorlar ki kendini hamile olmuş gibi hissediyorsun..bu merkezler çok etkili telefonda bile hamile kalınıyorkaydirigubbakcemile3

CEROT kıız senin adet gelmemiş hadi inşallah kurumuştur gelmezde 9 ay 10 şiş şişş :CüvCüv: aha böyle gezersin.
MAVİ DENZİM belki yerleşme kanamasıdır birtanem don't panik(yaniii kii panik yokkaydirigubbakcemile3) yahu ben kalamadım bari siz kalın YÜCE RABBİM bugün yarın inşallah sizden iyi haberler almayı nasip eder..
SELDAM sende de tık yok değilmi hadi inşallah inşallah kızlar iyi haberlerinizi bekliyorum..canım oynamak istiyor halay falan:teytey:hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…