ya ben kolmene başlayınca kullanmayı düşünüyorum. martta başlicam bu arada. bir de bal çörek otu tarçını denicem. ne yapacamı şaşırdım yani. benim kocişde soğan kaynat iç diyor
canım benim ne yapsın işte ben üzülüyom diye
bilmiyorumki faydası vardır tabi ama onun kadar deildir herelde bide şimdi dediler illa kuşburnu kökü olcak diye o yüzden ondan alalım.bendeki kuş burnuda kurutulmuş önce tzu gitsin diye yıkıyorum sonra çay gibi demliyorum rengi degişene kadar kökü alana kadar bunu içicem
merhaba arkadaşlarr bugün doktora gittim malum kontürollerden biriydi benim yumoş 19.8 olmuş çatlatma ignesi vurdu ovitrelle bakalım hayırlısı allahım bu sefer yüzümüze güler inş. çalışmalara başlıyoruz yanisırnaşık şey cuma günü tekrar çagırdı kistleştimi yoksa çatladımı onu kontürol edicekmişş
eylemcim mrb. seninlşe konuşmuştuk hemen hemen aynı durumdayız diye. senin 12. gününde 14.5 mmdi sanırım. bugün kaçıncı günündü ne güzel 19.8 olmuş. çok sevindim. klomen kullnmıştın dimi.yarın da benim randevum var umarım benimki de büyümüştür. bitanemi yumurtan var.ya bende merak ediyorum .ben de sevinirim inşalalh. benim 10. günümde 13 mmdi. yarın 13. günüm ama yine sabah erken ne olcak acaba
canım 13.günümde 14.5mm di 15.günümde 19.8mm. olmuştu tek yumurta gelişmiş bende sagdaki solda yok bugünde ovilette çatlatma ignesi vurdular ben gonaphene kullandım. umarım Allah sonuna kadar sevindirir. tabi hayırlısı olsun yinede... inş. yarında senden mutlu haberler alırızz.. kızlarrr tam mesaiye devam bu ay çok ümitliyim herkesten umarım herşey güzel olur :1hug:
karmencim soğanın ne faydası var nasıl kaynatcaz bak ben bunu bilmiyordum sen şimdi yazsan bende bide bunu denesem şekercim olurmu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?