Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gün aşırı olacak canım.

arkadaşalar aymuele katılıyorum bende dün oldum igneyi ve doktor bana 36._40. saatlerde çalışmamızı söyledi. ve 3 gün dedii.. ama bende sizlerden bi fikir almak istiyorumm

bazı arkadaşlar 36 saat ilişki yazmış bazılarıda ilk 3 gün ilşki yazmış kafam karıstı

Bana dr 36 .saat diye belirtmedi :) iğneden 36.saat önce çalışan 2 arkadaşım hamile kalmıştı .Ve benım dr iğneden sonraki diğer gün sıra ile peşpeşe 3 gün çalışma dedi..gerçi taktik bana tutmadı 14-saat ve 38 saatte olmuştu 4 yumoşta tutmadı heheşutarafagitti

kızlar slm ben geldim kendimi anca toparladım hatırlarsanız bende klomenden doleayı kist olmuştu.şükür şimdi kist yok dün klomene başladım dr um bu sefer günde 2 adet iç 5 gün sonra gel ve igneyi vuralım dedi.hayırlısı .bu arada soru soran arkadaşlarım benim dr um 36 saat sonra dedi igneyi vurunca bende igneyi vuruldugum gün ve sonra ki 3 gün çalışma yaptıl .KIZLAR EGER BENİ DİNLERSENİZ DR LAR 36 SAAT SONRA İGNEDEN DİYOLAR BENCEDE DİNLEYİN BEN DİNLEMEDİM SONU HÜSRAN OLDU VE GÜN AŞIRI BİRLİKTELİK LÜTFEN UYUN BEN UYMADIM VE ÇOK AGLADIM

Balsuratcım bende senin gibi 36 saate uymadım igneyi vurdurdugum gün ve sonraki 3 gün çalıştık ama o zaman gün aşırı olmadıgı için yumurta lar olsada verimli olmuyormuş kalitesi düşüyormuş lütfen benim yapyıgım hatalara siz düşmeyin

bazı arkadaşlar 36 saat ilişki yazmış bazılarıda ilk 3 gün ilşki yazmış kafam karıstı

canım bana da dr um kadında yumurtaların 24 saat yaşadığını ve olası yumurtayı kaçırmamak adına çatlatma iğnesinden önceki gece ve bir de iğneden sonraki gece demişti..ama aşılama 36. saat yapılmıştı...

Evet doğru diyorsun canım ama bazende erkende çatlayabiliyormuşş yumoşlarr..Aslında değişen birsey yok aslında spermlerin kanalda hazır belkliyor olmasıda avantaj.Aslında kısmet işi olmayınca olmuyoo saatlere kaldıysakk :)rabbım nasıl uygun görürüse:smiley-cool:

nazannnnn canım arkadaşım seninle de regl kardeş gibi olduk valla..hep aynı gidiyor tarihlerimiz..bugün benim de olmam gerekiyor canım, kuzu kuzu bekliyorum..sen geçen ay kaçında olmuştun sahi..aynı gün olmaması gerek dimi ikimizin..sen 1 gün sonra oldun gibi hatırlıyorum ama..
çok öpüyorum hepinizi kızlarrrrrrrrr[/QUOTE]

Evet birtanem sorma..geçtiğimiz ay 4nde oldum..bugün ayın 3 ve oldum..az önce ağrı kesici aldım..bu arada ben galiba dayanamayıp eylüle ertelediğim tüp bebeği erkene alacam..bugün 3 merkezle konuştum ooofffpppppppppfffff karman çormanım..ne yapacağımı şaşırdım CEROTUM ne yapak erken mi yapsak şu tüp işini...senin,benim SELDANIN,MAVİDENİZİN regli hep aynı döneme geliyor..aşılama gibi tüpleri de mi aynı günlere denk getirsek..çocukları beşik kertmesi yaparız belkiimm..:roflol:kaydirigubbakcemile3....

slm kızlar şimdi dr dan geldim yumurtalarım olmuş ve kendiliginden çatlamış hadda hamile bile olabilirsin dedi dr gerçekden olmuş olabilirmiyim sag kasıgım agrıyor zaten hiç geçmedi klomen bitti biteli belimde agrıyor memelerim hafif dolgunlaşdı inşallah adet olomam 6 günüm var adet olmama sonuşların çok güzel dedi hamile olmasam bile çok moralim düzeldi kist olur diye çok korkuyordum

Kızlar yumurta çatlasa bile de kist olur mu? Ben bu ay ilkkez gonaphne kullandım.Geçenyaz 3 ay çocuk istemiştik olmamıştı ben de çok strese girince vazgeçtik tekrar eşim korundu ama bu ay çocuk yapmaya karar verdik ben gonaphene kullandım yumurtalarım çatladı.Ayın 26sında çatlamıştı ama dünden bu tarafa bel ağrım beni öldürüyor kasıklarımda bir de afedersiniz vajende hafif hafif batmalar var çok korkuyorum kist falan var diye.Ne olur bana yardımcı olun lütfen.

canım yumurtalar çatladıktan sonra da ağrı olabiliyor. çatlatma iğnesi olduysan mutlaka çatlamıştır. Ben 4 ay ilça ve iğne kullandım . Kist falan oluşmadı. Ama yine de herkesin bünyesi farklı en güzel cevabı doktorundan alabilirsin

Evet birtanem sorma..geçtiğimiz ay 4nde oldum..bugün ayın 3 ve oldum..az önce ağrı kesici aldım..bu arada ben galiba dayanamayıp eylüle ertelediğim tüp bebeği erkene alacam..bugün 3 merkezle konuştum ooofffpppppppppfffff karman çormanım..ne yapacağımı şaşırdım CEROTUM ne yapak erken mi yapsak şu tüp işini...senin,benim SELDANIN,MAVİDENİZİN regli hep aynı döneme geliyor..aşılama gibi tüpleri de mi aynı günlere denk getirsek..çocukları beşik kertmesi yaparız belkiimm..:roflol:kaydirigubbakcemile3....[/QUOTE]

NAZANIM NE DİYOR TÜP BEBE MERKEZLERİ. NERELERLE GÖRÜŞTÜN MÜSAİT OLUNCA ÖZELDEN YAZAR MISIN? HEYECANLANDIM BEN YİNE. BEKLE BEKLE NEREYE KADAR YAVRIM YAA. YAPTIRALIM TÜPTE BEBE , KOYDURALIM GİTSİN BEEE. :lepi:

MAŞALLAH. İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CANIM.:CüvCüv:

Çok teşekkür ederim canım.Çok saol.Yumurtam çatladı ben biliyorum gördüm çünkü.Isım da arttı.Ama yine de korktum.Bel ağrılarım dayanamayacak kadar olunca korktum mart 13te adet olacağım 10günüm var yani.Ama belim acıyor.Adet belirtisi sanırım.

kızlar yumurta çatlatma iğnelerinin fiyatlarını yazar mısınız.Ben emekli sandığına bağlıyım.Klomen bu ay kist yaptı iğn eolmamıştım.Bu ay iğne olmak istiyorum fakat fiyatları hakkında bilgim yok.Şimdiden teşekkürler

a.s Nazanim birkac gundur yogundu giremedim canim aslinda belirtmistim adetimin geldigi gun hatta Sevilciminde o gun dogum gunuymus 31 Mart'ta cifte bayram yapariz diye destek oldu sagolsun.. :1hug:
birde bu ay adetim ilacsiz kendiliginden geldigi icin sevinmistim bile hihoyyyt

canim adet oncesi ultrasona girdim ovulasyon olmus rahim duvarimda kalinmis doktorum iyi konustu pco oldugu icin zorlaniyorsun ama disaridan kucuk bir destekle hamile kalabilirsin dedi birazdan hsg icin hastaneye gidecegim yarinda sono var dua edin bir sorun cikmasin :Saruboceq: gelismeleri yazarim canlarim hepinizi opuyorum.. :enbuyukkk:

Son düzenleme:
seldacım nasılsın 2 günümüz kaldı canım dua edelim:1no2: sonuç hüsran olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…