Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

prenses anlaşılan yeni üye olmuşsun ama neredeyse her topige slm arkadaşlar yazıp kaçmışsın azıcık beklesen sana cvp veren çıkacak ama durmuyorsun ki bacım yerinde bir orada bir burada her yerde aynı şeyi yazmışsın...daha tanışmadan herkese nerelisin diye soran ilk defa görüyorum profiline girip yorumları okudumda..

Kızlar listeye benide ekleyebilirsiniz. Adet tarihim 4 mart kızlar pcol'lu olanlara bir şey sormak istiyorum klomen yada ganaphonla birlikte şeker hapı (glifor, glukofen....) kullananlar varmı

slm arkadaşlar adet günüm yarın merak etmeye başladım sıvılceler oldu ama karın kasık ağrısı gıbı bişi yok henüz inşallahda olmaz bakalım nolacak keşke bugun test alsaydım acaba adetıme 1gün kala olsa bişi çıkarmıydı bılen varmı olurmu öylebenımle bırlıkte 5martı beklıyenler var ınşlh guzel haberler alırız

merhaba kızlar...ben de bi görünüp bi kaybolanlardanım ama cenazemiz vardı dayım vefat etti...malum üzüntü...kalabalık..yoğunluk ...giremedim siteye..zaten yeni üyelerdenim kendimi tanıtamadan unutulacam senağlama

neyse gene de hazır girmişken yazayım demi ben de regl oldum olacam beklemedeyim..bi kaç belirtim var gibi geliodu ama şimdi onlar da psikolojiktir diye düşünüyorum:bbo: internetteki hesaplayıcıya göre 3 martta adet olmam gerekiyodu(27. gün oluyo)ama ben klomen kullanmadan önce 30 günde oluyodum.bu ay da kist var diye ilaç kullanmadığım için 30. günü yani 6 martı bekliyorum.zaten adet olacam diye hissediyorum.ne biliiim ümitsizlik oldu iice senağlama

şimdi adet olursam yine klomene başlıcaz tabii kist efendi gittiyse klava: klomenle 2. ayım olmuş olucak eğer başlarsak...aslında ben rahim filmi de istiyorum ama dr. üç ay gebelik olmazsa zaten çekicez dedi.yine de acele ediosanız çekelim dedi.ben de bir ay daha bekliim bari diye düşünüyom..bu arada kimse de yok kendü kendüme konuşuyom habire delüüüü gibükafamçokkarıştı
neyse bişi sorucam klomen filan derken olmazsa gene bebiş bunun sonu ne...sonraki aşama ne oluyo?aşılama mı?aşılama nası bişi?bi ara cvp yazarsanız çook sevinirim.

neyse ben şimdi gene kaçacam ama akşam gelmeye çalışıcam bu sefer...sööölemesi ayıp bbıcı bıcı yapıcam...yapınca illaki geliyo reglim...eğer o zaman da gelmezse belki ümitlenirim ama olursam da hemen haber verecem beni de listenize eklersiniz dimi yerimseniben eklersiniz dimi :teselli: ekler siniz....di.....eklersi...dim ...hebe höbö hebe...noluyo bana yaw...kafamçokkarıştı bebek için kafayı kıracam yakında ooooofff of :uhm: hadi kaçtım been...bana cvp verin bak unutmayın zuzucuk ben heeeee

canım benim sorma yaa bugün kahve rengi bir akıntım oldu.sabah 8.30 da o saatten beri bekliyorum hiçbişey yok kafam karma karışık yarın dr a gidicem adetim gelsede gelmesede.

Selam zuzucuk. öncelikle başın sağolsun. Allah sabır versin. Ilaç için diyeceklerim var sana. Ben 4 ay kullandım canım ilaç ve iğne. Ama bu ay regl olursam klomen yerine iğne verecekmiş onunla 2 ay daha deneyecek. Yine olmazsa 3. Aya aşılama yapabilirim dedi. Yani ilaçtan sonraki aşama aşılama canım.

canım benim sorma yaa bugün kahve rengi bir akıntım oldu.sabah 8.30 da o saatten beri bekliyorum hiçbişey yok kafam karma karışık yarın dr a gidicem adetim gelsede gelmesede.

EN İYİSİNİ YAPARSIN CANIM. BENİM BUGÜN 28. GÜNÜM. ADETİM 29-30 GÜN ARAYLA OLABİLİYOR. DAHA FAZLA GECİKMEZ. YANİ 6 MARTA KADAR KIRMIZI KART GÖRMEZSEM 7 MARTTA ALLAHIN İZNİYLE KAN TESTİMİ YAPTIRIRIM.
ÖTE YANDAN VÜCUDUMDA REGL BELİRTİLERİ VAR. AMA BEN İNKAR EDİYORUM İŞTE. YOK YOK DİYE.:CüvCüv:HAMİLE OLABİLME İHTİMALİM OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK DAHA MUTLU EDİYOR BENİ GALİBA . O YÜZDEN

Son düzenleme:
mavi denizcim ben çıkıyorum . Senin sonucunu merak ederekten. Inşallah sabahleyin hayırlı ve güzel haberini alırız.

Kızlar listeye benide ekleyebilirsiniz. Adet tarihim 4 mart kızlar pcol'lu olanlara bir şey sormak istiyorum klomen yada ganaphonla birlikte şeker hapı (glifor, glukofen....) kullananlar varmı

evet bende de pco var ve klomenle birlikte glukofen850 mglık kullanıyorum canım

slm kızlar bende 3aydır klomen kullanıyorum ilk ay yumurtam 10mm geçmedi ikinci ay büyümüş ve kendiliğiyle çatlamıştı ama bişey olmadı erken adet oldum normal reglimlerime hiç benzemedi kahverengiydi bu ayda kullanıyorum bakalım ne olacak bugün 8inci günüm hayırlısı

bana kimse cevap yazmıycakmı sürekli ağrım var 2aydır hiç geçmedi

geçen ay gördüğün kahveringi adet ya yerleşme kanamasıydıysa belkide hamileydin ama sonrasında klomen kullanmışsın ne olucak ya geçen ay gebe kaldıysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…