slm kızlar
canım benim sorma yaa bugün kahve rengi bir akıntım oldu.sabah 8.30 da o saatten beri bekliyorum hiçbişey yok kafam karma karışık yarın dr a gidicem adetim gelsede gelmesede.crazybaby inşallah yerleşme kanamasıdır canım.
ranacım maşallah gidişat güzel. İnşallah sonodan sonra da hiçbir sorun çıkmayacak.
ebrunisacım nasıl isterim hamile olmayı ama ben de adet belirtileri başladı canım. Umudumu kaybettim mi? Tabiki hayır. regl olana kadar umutluyum.Hergün dua ediyorum. Belirtilere rağmen. Sen de durumlar nasıl?
zeze sen ne yapıyorsun canım? Bebişimiz nasıl?
canım benim sorma yaa bugün kahve rengi bir akıntım oldu.sabah 8.30 da o saatten beri bekliyorum hiçbişey yok kafam karma karışık yarın dr a gidicem adetim gelsede gelmesede.
Kızlar listeye benide ekleyebilirsiniz. Adet tarihim 4 mart kızlar pcol'lu olanlara bir şey sormak istiyorum klomen yada ganaphonla birlikte şeker hapı (glifor, glukofen....) kullananlar varmı
slm kızlar bende 3aydır klomen kullanıyorum ilk ay yumurtam 10mm geçmedi ikinci ay büyümüş ve kendiliğiyle çatlamıştı ama bişey olmadı erken adet oldum normal reglimlerime hiç benzemedi kahverengiydi bu ayda kullanıyorum bakalım ne olacak bugün 8inci günüm hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?