geçen ay gördüğün kahveringi adet ya yerleşme kanamasıydıysa belkide hamileydin ama sonrasında klomen kullanmışsın ne olucak ya geçen ay gebe kaldıysan
prenses anlaşılan yeni üye olmuşsun ama neredeyse her topige slm arkadaşlar yazıp kaçmışsın azıcık beklesen sana cvp veren çıkacak ama durmuyorsun ki bacım yerinde bir orada bir burada her yerde aynı şeyi yazmışsın...daha tanışmadan herkese nerelisin diye soran ilk defa görüyorum profiline girip yorumları okudumda..
slm kızlar doktora gittim rahim duvarı kalın imiş o yüzden gebelikten şüphelenebiliriz yarın gebelik testi yaptır dedi...yarın yaptıracam bakalım..eger rahim duvarı ince olsa idi bekletecekti beni,, reglim gelsin diye..bakalım inşallah olumlu sonuç alırız dedi....işte böyle kızlar yarın öglen test yaptıracamm ...hadi iyi akşamlar ben kaçarım artık..
slm kızlar doktora gittim rahim duvarı kalın imiş o yüzden gebelikten şüphelenebiliriz yarın gebelik testi yaptır dedi...yarın yaptıracam bakalım..eger rahim duvarı ince olsa idi bekletecekti beni,, reglim gelsin diye..bakalım inşallah olumlu sonuç alırız dedi....işte böyle kızlar yarın öglen test yaptıracamm ...hadi iyi akşamlar ben kaçarım artık..
slm bende bu ay ilk kez klomen kullandım bendede herzamankinden farklı belirtiler oluyor inşallah hamileyizdir canım ve benimde ağrılarım soldan soldan geliyor senin adetine kaç gün varslm kızlar bişey sorucam inşallah şu an biri okur ve cvp verir, ben bu ay ilk kez klomen kullandım doktor çok güzel bir tane yumurtan olgunlaşmış dedi, çatlatma iğnesi verdi ve çok uzun uğraşlardan sonra o akşam bulduk ve iğneyi yaptırdık, doktor o günde dahil olmak üzere 3 gün ilişki önerdi, aynen dediğini yaptık ve sonra bende bikaç gün sol tarafımda belirgin bi ağrı oldu bel ağrısı falanda oldu sol yumurtalığımın olduğu yerde batmalar oldu bugün ise bu geçti gibi sizdede bu oldumu gebelik oluşmuş olabilirmi
slm bende bu ay ilk kez klomen kullandım bendede herzamankinden farklı belirtiler oluyor inşallah hamileyizdir canım ve benimde ağrılarım soldan soldan geliyor senin adetine kaç gün var
birde bana çatlatma iğnesi flakon verdi siz hangisini kullandınız
ağrılarım olduğundada telaşlanıyorum ama mutluda oluyorum, ağrım olmadığında üzülüyorum sanki oluşmamış gibi geliyo
ranacım maşallah gidişat güzel. İnşallah sonodan sonra da hiçbir sorun çıkmayacak.
Maşallah birtanem iki tüpün açıkmış Allah nazarlardan saklasın..inşallah dr.un dediği küçük müdahale erken olur ve mis kokulu bebeğine kavuşursun..dualarımız seninle..:1hug:
hihoyyytCanım hadi kurtuldunn geçmiş olsunnn.Kanallar açıkmışş gözünaydınn olsunn Şeniz
:1ninca:Ben cidden mahvoldummm :1ninca:
Doktordan geldim şimdi yumoşlara baktıı 3 tane iyi kalitede büyümüşlerr..Ve bu ayı değerlendirelim aşılama yapalım sana dedi yaa..Korkuyorum ben yaaaa.anesteziye gerek yok Rahım flimi gibi zor değil dedi.Aşılama çok kısa sürüyor dedi ..Anestez almaya değmez dedii..2 dk sürücek dedi spekulumdaan korkuyom yaaaa.Yavaş takıcam dedi yavaş yavaş merak etme dedi :)Cuma akşamı 4 buçukta hastaneye gidicemben mahvoldum kızlarr doğruyu söyleyın acıcakmısenağlamasenağlama
BENİM BUGÜN 28. GÜNÜM. ADETİM 29-30 GÜN ARAYLA OLABİLİYOR. DAHA FAZLA GECİKMEZ. YANİ 6 MARTA KADAR KIRMIZI KART GÖRMEZSEM 7 MARTTA ALLAHIN İZNİYLE KAN TESTİMİ YAPTIRIRIM.
ÖTE YANDAN VÜCUDUMDA REGL BELİRTİLERİ VAR. AMA BEN İNKAR EDİYORUM İŞTE. YOK YOK DİYE.:CüvCüv:HAMİLE OLABİLME İHTİMALİM OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK DAHA MUTLU EDİYOR BENİ GALİBA . O YÜZDEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?