Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

nazanım seldam henüz gelen giden birşey yok benimki borsa gibi oldu soran sorana reglin geldimi durum ne diye öglene dogru kahverengi leke geldi şimdi yine sus pus dalgamı geçiyor benle anlamadım ..hele akşam gelsin bir an önce doktor hnm ne diyecek..bende bonus kart yok world olmazmı?

ŞU MERKEZLERİ BEN DE ARAYAYIM NAZAN YAVRIM. a.sGERÇİ BENİM ARAMAYA GEREK YOK HAMİLE HİSSEDİYORUM KENDİMİ HER AY.:smiley-cool: REGL BELİRİLERİME İNAT.
KENDİMİ AZ TANIDIYSAM BU AYI DA BOŞ GEÇİCEM BEN. BELİRTİLER BU YÖNDE. AMA UMUT FAKİRİN EKMEĞİ. YA TUTMUŞSA :uhm:

ne zaman doktora gideceksin canım. Bi kan testi yapılsa rahatlasak

Seldacım akşam gidecem doktora o yüzden bekliyorum akşama kadar bakalım kırmızılar gelecekmi gelmeyecekmi valla ara ara kasıgıma batan birşey ler var hala ben bi wc ye gidem belkim gelir kırmızılar.. Akşam doktorumun yorumuna göre kan testine gerek varmı yokmu ögrenecem..

merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza :) bende anne olmak istiyorum 2 yıldır uğraşıyorum ama polikistik overli olduğum için işim çok zor. ben 2 defa 6 aylık süreyle denedim klomen i ve onunla birlikte glukofaj kullandım ama bir sonuç alamadım. şimdi de bana iğne tedavisi veya aşılamayı tavsiye ediyorlar ya da tüp bebek olabilir ama ben ne yapacağıma karar veremedim bilgisi olan ya da benim gibi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler :)

Selam kızlar nasılsınız. bişey sorcam çatlıyorum meraktan aranızda progesteron tahlili yaptıran varmı reglin 21. günü yapılıyormus. ben yaptırdım değerim 26,0 çıktı ay ancak hafta sonu gidebilicem doktora sızce nasıl değerim?

CADIARZU
canım bend yaptırdım bu ay progeston testi 21.günü benim degerlerimde 19.96 çıkdı dün dr um bakdı yumurtlaman olmuş hadda kendiliginden çatlamış herşey çok güzel görünüyor dedi senin degerlerinde öyledir inşallah bana hamile kalmış bile olabilirsin dedi sabırsızlıkla bekliyorum 6 gün var adetime ama belim ve kasıklarım agrıyor hayal kırıklıgına ugramakdan korkuyorum

ah canım ya benımde 8 gunum var nasıl gececek bu gunler hiç bilmiyorum. hadi insallah tuturursun canım.

:1ninca:Ben cidden mahvoldummm :1ninca:
Doktordan geldim şimdi yumoşlara baktıı 3 tane iyi kalitede büyümüşlerr..Ve bu ayı değerlendirelim aşılama yapalım sana dedi yaa..Korkuyorum ben yaaaa.anesteziye gerek yok Rahım flimi gibi zor değil dedi.Aşılama çok kısa sürüyor dedi ..Anestez almaya değmez dedii..2 dk sürücek dedi spekulumdaan korkuyom yaaaa.Yavaş takıcam dedi yavaş yavaş merak etme dedi :)Cuma akşamı 4 buçukta hastaneye gidicem ben mahvoldum kızlarr doğruyu söyleyın acıcakmısenağlamasenağlama

canım muaynede spekulum takmıyormu zaten. , yavas dediyse yavas takar. korkma gülüm daha doğum yapıcaz spekulumda neymış :)))

canım muaynede spekulum takmıyormu zaten. , yavas dediyse yavas takar. korkma gülüm daha doğum yapıcaz spekulumda neymış :)))

:çok üzgünüm:Ben hiç spekulumla muayne olmadım ama .Rahim flimi çektirdim oda anestezi ile.vajinal usg oldum azcık acıyo.ama spekulum korkunc bişii gibi geliyor bana:1ninca::1ninca:

ula bal kafa ne korkuyorsun acımazkii sadece kendini kasttıgın için acıdıgını sanıyorsun tamam sonuçta spekulum düşüncesi güzel degil ama öyle anesteziye gerek kalcak yada agrıyacak bişe degil..üzülme..bak bende yaptırdım 15 gün önce inan sadece hafif kasılıyorsun ama derin nefes aldıgında rahatlarsın bende inanılmaz kasardım kendimi ama inan aşılama o kadar kısa ve acısız sürdü kü sadece aşılamadan sonra biraz yatman gerekiyor ya o biraz sıkıcı oluyor...bak ne güzel helede 3 yumurta ile aşılama rabbim hayırlısı nı versin. la ben tek yumurta ile (çok küçüktü digeri) aşılama yaptırdım bekliyom işte akşamı doktorum görecek bu lekeler nedir ne degildir diye. denemekte fayda var tırsma bacım rahat ol..

:asigim:Canım inşallahh söylediğin gbi çok kolay şekilde atlatırımm..Belkide senin lekelenme yerleşme lekesidirrrr inşallahhhhh:CüvCüv:inşallahh bu akşam güzel haberler alırsın :lepi:

inşşş bal suratımmm..rabbim bu kadar kişinin duası hatırına hayırlı bir bebk nasip et bana..ami,n..

mavideniz peki canımrahim flimindeki gibi yeşil önlükmü giydiriyorlarrr.Hazırlanma nasıl oluyor merak edıyorumda:çok üzgünüm:

cnm ben rahim filmi çektirmedim ama ben aşılamada önlük falan giymedim yani aşıla yaptırdıgını anlamıyorsun bile ben daha uzun bir süreç bekliyordum..normal muayene için altını çıkarıyorsun ya iç çamaşırını falan yine o şekilde üstüne örtü alıyorsun koltuga oturuyorsun hafifi yatak duruma getiriyor seni o şekilde aşılama yapılıyor...

:1ninca::1ninca:SAĞolasın canım teşekkür ederim yardımın için :asigim:

slm kendım yaptırmadım ama cok samımı bı arkadasım 10 gun once yaptırdı canım asılamayı anlatıldıgı gıbı ıse kı ınanıyorum ona ben su anda dr bana asılama yapalım dese gozum kapalı gıderım tabı oncekı o ıgnelerı saymazsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…