Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

CANIM BENDE BU AY İLK KEZ KLOMEN KULLANICAN ADETİMİN 2. GÜNÜ YARIN DOKTORA GİDİCEM BAKALIM BEN BU TOPİKTE OKUDUKLARIMA GÖRE SANA CEVAP YAZICAM. GENELDE ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA BU TÜR AĞRILAR OLUYMUŞ. YANİ İĞNE İŞE YARAMIŞ VE BU AĞRI YUMURTLADIĞININ BELİRTİSİ OLABİLİR. İNŞALLAH HAMİLELELİK BEKLİRTİSİDİR.:CüvCüv:

Ranacım günaydın.( Tabi sen şimdi büyük ihtimal uyuyorsundur.) sononun iyi çıkmasına sevindim. Ben çok kısa sürede hamile kalacağına inanıyorum canım. Allah yardımcın olsun.

Mavi denizcim. .Rahim kalınlığı çok önemli onu biliyorum. İnşallah bebişin sana tutunmaya başlamıştır.

kızlar günaydın bende bugün başladım klomene günde iki tane kullancam 12 dr gidecem ovillete diye bir iğne verdi onu yapcak heralde ya meğer ne zormuş hamile kalmak istemezken hiçte öyle değildi regli geçince korkuyoduk şimdi regli geçince heyecan sarıyor Allah hepimize yardım etsin inş. burdan güzel haberi birbirimize veririz

canım başınız sagolsun Allah sabır versin

canım Allah kalbine göre versin sabırsızlıkla güzel haberini bekliyoruz bugün.inşallah hamilesindir :Saruboceq:bebişin sana tutunmuştur

evet ya hamile kalmak ne zormuş kimi istemez korundugu halde bile hamile kalır bizde didiniyoruz hesaplar kitaplar yapıyoruz gine kalamıyoruz bende cumartesi gidicem dr bakalım ne yapcak 2 ay aradan sonra offf offff

:dance::dance:Canım inaşşallhhh bebeğin habercisidir rahim kalınlığımm.Dualarım seninlee.yarın inşallahhh alacağın güzel haberler yüzün gülerr:ecrin_bebek:Şeniz

işallah hamilesindir canım

tşk ederim kızlar verdiginiz destek ve güzel yazılar için...öglen gidip kan verecem ..çok karışıgım heyecan korku sevinç endişe hepsi bir arada..tuhafm yaniii...rahim kalınlıgınızn iyi oldugunu söyledi doktorum o yüzen kan testi için yönlendirdi...hemen hemen her 4 gebeden birinde bu tür olay görülebiliyormuş lekenme falan...hayırlısı olsun bakalım..

herkese günaydın arkadaşlar, Ranacım çok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına, biliyorsun hsg gebelik şansını arttırıyor, bende geçen ay çektirmiştim, İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerini de alırız

bugün listemizde regl günü olan bir kaç arkadaş var inşallah olmazlarda onlar da bize müjde verirler, şöyle bir kaç hamile haberi alsak hiç fena olmaz, benim 2 gün kaldı reglime ama galiba bu ay da bişey yok, sizce hassas gebelik testimi yapsam yoksa günümü mü beklesem?

günaydın kızlar acil cevap istiyorum reglimin 8inci günü yumurtlama olurmu

mavi denizcim işallah:CüvCüv:hamişsindir bebeğin seninledir işallah sana tutunur ve hiç bırakmaz umarım beklemek ve kaybetmenin ne olduğunu iyi bilirim

günaydın kızla nasılsınız benimde reglime 2 gün kaldı prenses 8. günü yumurtlamış olabilirsin bende erken yumurtluyorum dr. 10. gün gitmiştim yumurtam 24mm. di çabuk gelişiyo dedi 10. gün çatlatma iğnesi vuruldum sen çalışmalara başla canım :)) slm selda nasılsın

belirtim akıntım biraz fazlalaştı canım bide ağzım bişeylere sulanıp duruyo göğsümün çevresi hafif koyulaşmış gibi rengi sende belirti varmı

o hiç belli olmaz prenses bazen erken yumurtlama oluyor bazen geç sen yurmutanın çatlamasını sormuyorsun dimi yumruta oluşumunu diyorsun?yumurta oluşumu 3 günü başlar ama bu 10 güne kadarda devam edebilir bunu doktor bilir ultrasondada görerekbak ben geçen ay geç yumrutaladım ama bu ay aşılama reglimin 10 günüde yapıldı o yüzden belli olmuyor ..sen doktor kontrolünde degilmisin?beklemek ve kaybetmenin ne demek oldugunu bilirim demişsin..ne kadardır bebk bekliyorsun ve önemlisi bebeginimi kaybettin?

canım günaydın dr dan geldim rahim kalın dedi ve tahlil istedi öğleden sonra belli olacak

belirtim akıntım biraz fazlalaştı canım bide ağzım bişeylere sulanıp duruyo göğsümün çevresi hafif koyulaşmış gibi rengi sende belirti varmı

hihoyyythihoyyytCanımm iyiyim sen nasılsınn :)adete az kalmıs heyecanlısındır şimdi bu belirtilerr güzell bir işarett inşallahh bebek habercisidirrrrr.Aminnn güzel haberlerr alırz sendne inşallahh :Saruboceq::Saruboceq:

evet çatlama gününü soruyorum 1sene 10aydır evliyim 2tane bebeğimi kaybettim 3aydır uğraşıyorum ikisinede doğal yolla hamile kalmıştım iki kayıp adetlerimi allak bullk etti hangi dr gittiysem bir sorun yok denildi tedavi gerekmez denildi en son özel bi hastaneye gitmeye başladım aynı şeyi oda söyledi ama istediğim için tedaviye başladım

mavi denizcim sen ne kadarlık evlisin test ne zaman yaptıracan işallah bebişin içindedir

evet zeytincim benim hamileliğimdede aynı belirtiler olmuştu işallah bebişin yoldadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…