slm kızlar bişey sorucam inşallah şu an biri okur ve cvp verir, ben bu ay ilk kez klomen kullandım doktor çok güzel bir tane yumurtan olgunlaşmış dedi, çatlatma iğnesi verdi ve çok uzun uğraşlardan sonra o akşam bulduk ve iğneyi yaptırdık, doktor o günde dahil olmak üzere 3 gün ilişki önerdi, aynen dediğini yaptık ve sonra bende bikaç gün sol tarafımda belirgin bi ağrı oldu bel ağrısı falanda oldu sol yumurtalığımın olduğu yerde batmalar oldu bugün ise bu geçti gibi sizdede bu oldumu gebelik oluşmuş olabilirmi
merhaba kızlar...ben de bi görünüp bi kaybolanlardanım ama cenazemiz vardı dayım vefat etti...malum üzüntü...kalabalık..yoğunluk ...giremedim siteye..zaten yeni üyelerdenim kendimi tanıtamadan unutulacam senağlama
slm kızlar doktora gittim rahim duvarı kalın imiş o yüzden gebelikten şüphelenebiliriz yarın gebelik testi yaptır dedi...yarın yaptıracam bakalım..eger rahim duvarı ince olsa idi bekletecekti beni,, reglim gelsin diye..bakalım inşallah olumlu sonuç alırız dedi....işte böyle kızlar yarın öglen test yaptıracamm ...hadi iyi akşamlar ben kaçarım artık..
kızlar günaydın bende bugün başladım klomene günde iki tane kullancam 12 dr gidecem ovillete diye bir iğne verdi onu yapcak heralde ya meğer ne zormuş hamile kalmak istemezken hiçte öyle değildi regli geçince korkuyoduk şimdi regli geçince heyecan sarıyor Allah hepimize yardım etsin inş. burdan güzel haberi birbirimize veririz
:dance::dance:Canım inaşşallhhh bebeğin habercisidir rahim kalınlığımm.Dualarım seninlee.yarın inşallahhh alacağın güzel haberler yüzün gülerr:ecrin_bebek:Şeniz
işallah hamilesindir canım
Canim korkma bitanem doktoruna guven cok kisa surecek demis acimaz korkma.. haydi bakalim bu ay insallah melegine kavusacaksin.. :Saruboceq:
a.s Seldam insallah bu ay kirmizilar gelmez dualarim seninle..
mavi denizcim sabirsizlikla sonucunu bekliyoruz canim insallah hamissindir.. :CüvCüv:
Ranacım günaydın.( Tabi sen şimdi büyük ihtimal uyuyorsundur.) sononun iyi çıkmasına sevindim. Ben çok kısa sürede hamile kalacağına inanıyorum canım. Allah yardımcın olsun.
Mavi denizcim. .Rahim kalınlığı çok önemli onu biliyorum. İnşallah bebişin sana tutunmaya başlamıştır.
canım başınız sagolsun Allah sabır versin
canım Allah kalbine göre versin sabırsızlıkla güzel haberini bekliyoruz bugün.inşallah hamilesindir :Saruboceq:bebişin sana tutunmuştur
evet ya hamile kalmak ne zormuş kimi istemez korundugu halde bile hamile kalır bizde didiniyoruz hesaplar kitaplar yapıyoruz gine kalamıyoruz bende cumartesi gidicem dr bakalım ne yapcak 2 ay aradan sonra offf offff
günaydın kızla nasılsınız benimde reglime 2 gün kaldı prenses 8. günü yumurtlamış olabilirsin bende erken yumurtluyorum dr. 10. gün gitmiştim yumurtam 24mm. di çabuk gelişiyo dedi 10. gün çatlatma iğnesi vuruldum sen çalışmalara başla canım :)) slm selda nasılsın[/QUOT
ikimizde gün sayıyoruz zeytincim, senin herhangi bir belirtin varmı?
canım günaydın dr dan geldim rahim kalın dedi ve tahlil istedi öğleden sonra belli olacakRanacım günaydın.( Tabi sen şimdi büyük ihtimal uyuyorsundur.) sononun iyi çıkmasına sevindim. Ben çok kısa sürede hamile kalacağına inanıyorum canım. Allah yardımcın olsun.
Mavi denizcim. .Rahim kalınlığı çok önemli onu biliyorum. İnşallah bebişin sana tutunmaya başlamıştır.
belirtim akıntım biraz fazlalaştı canım bide ağzım bişeylere sulanıp duruyo göğsümün çevresi hafif koyulaşmış gibi rengi sende belirti varmı
belirtim akıntım biraz fazlalaştı canım bide ağzım bişeylere sulanıp duruyo göğsümün çevresi hafif koyulaşmış gibi rengi sende belirti varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?