evet çatlama gününü soruyorum 1sene 10aydır evliyim 2tane bebeğimi kaybettim 3aydır uğraşıyorum ikisinede doğal yolla hamile kalmıştım iki kayıp adetlerimi allak bullk etti hangi dr gittiysem bir sorun yok denildi tedavi gerekmez denildi en son özel bi hastaneye gitmeye başladım aynı şeyi oda söyledi ama istediğim için tedaviye başladım
canım çok geçmiş olsun, üzüldüm gerçekten, inşallah olur yine bak en azından hamile kalabildiğini biliyosun, inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın tekrar ve inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur:1hug::1hug:
işallah canım ben mardinde yaşıyorum ailem çok uzakta bisürü problemim var belki ö yüzden gelmek istemiyor bebişim[/QUOTE
canım biliyosun gebeliği geciktiren en önemli etkenlerden biri strestir, öyle herşeye üzülmemeye çalışacaksın vücudun gerilmeyecek rahatlat kendini güzelim, hayat işte istediğin herşey aynı anda seninle olamıyo maalesefa.s.
canım günaydın dr dan geldim rahim kalın dedi ve tahlil istedi öğleden sonra belli olacak
nazanım cnm benim inş temenierin dogru çıkar hayırlısı olsun be arkadaşım rabbim hayırlı ise versin..ha ne demişti kayındpederin senindi dimi hayırlı ise gelsin hayırsızsa öteye gitsin nasıl kız o cümle
PİİİREEnses..gülüm dur bir yerinde valla yeni üyeyimişin ama hepimizin sayfalarına girip nerelisiniz demişin hadi onu geçtim valla ben seni bir ara ünv.tez hazırlayan gebe kalamayan kadınları araştıran bir ERKEK diye düşünmedim değil yani..düşüncem halende devam ediyor..PİRE gibisin tatlım soru soruyorsun hooooppp öteki kanallara geçiyorsun seni takip edecem diye bu topikte nefes nefese kaldım..relax ol..sakin ol...sorularını tek tek sorr...bir bekle cevaplarını...oofff aha da darlandıımm vallahaaa..
canım biliyosun gebeliği geciktiren en önemli etkenlerden biri strestir, öyle herşeye üzülmemeye çalışacaksın vücudun gerilmeyecek rahatlat kendini güzelim, hayat işte istediğin herşey aynı anda seninle olamıyo maalesefa.s.
arkadaşlar sayfamızı 1000 e ulaştırdık hepimize hayırlı uğurlu olsun, bu uğurlu topiğimize bulaşan herkese Allah en kısa zamanda tombik tombik bebişler nasip etsin inşallah,
bu arada size rüyamı anlatmak istiyorum rüyamda göğüs uçlarım neredeyse simsiyah olmuştu ama şöyle hani gözleme pişirirken böyle ara ara siyah noktalar falan olur ya aynı onun gibi zaten bakınca da diyorumki aynı pişmiş gözlemeye benziyo göğislerim diyorum ve herkese gösteriyorum eşime, ablama, enişteme falansırnaşık şey faekettiğiniz gibi saçma salak bir rüya, neyse idare edin henüz kafayı yemediğime şükredin:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?