Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım çok geçmiş olsun, üzüldüm gerçekten, inşallah olur yine bak en azından hamile kalabildiğini biliyosun, inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın tekrar ve inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur:1hug::1hug:

işallah canım ben mardinde yaşıyorum ailem çok uzakta bisürü problemim var belki ö yüzden gelmek istemiyor bebişim

üzüldüm hakkında hayırlısı olsun emin ol rabbim hayırlı olanı nasip etsin...ben 2 buçuk sene lik evliyim...öglen yaptıracam testi

MAVİ DENİZİM ve EBRUNİSACIM kızlar hadi hayırlısı olsun inşallah öğleden sonra ikinizinde iyi haberlerini alacaz..inşallah yüce Rabbim yüzünüzü güldürür..bizimde buradan iyi haberlere ihtiyacımız var..

SELDAM sende durum nedir birtanem inşallah valla gün gece demeden dua ediyorum inşallah regl olmassın birtanem..

CEROTTTTT benim delüüü arkadaşım kızz yoksun ortalıkta içimdeki ses CEROT hamile diyor..inşallah..(sanayi tüpünü birtek sen kullanacan nazan diyor,içimdeki seste delüü sen gibi)

şu listeye hadi bu hafta adınızı yazdırın kızlar yawww...Allahım bugün kızlardan iyi haberler almayı nasip et..aminn..

Selam zeytincim. Bekliyoruz işte kırmızıları. Listede koymuş rancım adımızın yanına soru işaretini ya. Aynı öyle kafamızda koca bir soru işaretiyle bekliyoruz. Benim de 5 mart yazıyor ama bugün dahil 2 gün beklemem gerekiyor. Yani 5 mart ve 6 mart bitmeli ki ben umutlanayım.test dersen almıyorum ve yapmıyorum inatla. Adet belirtilerim var hafiften. Bakalım hayırlısı hakkımızda

nazanım cnm benim inş temenierin dogru çıkar hayırlısı olsun be arkadaşım rabbim hayırlı ise versin..ha ne demişti kayındpederin senindi dimi hayırlı ise gelsin hayırsızsa öteye gitsin nasıl kız o cümle

PİİİREEnses..gülüm dur bir yerinde valla yeni üyeyimişin ama hepimizin sayfalarına girip nerelisiniz demişin hadi onu geçtim valla ben seni bir ara ünv.tez hazırlayan gebe kalamayan kadınları araştıran bir ERKEK diye düşünmedim değil yani..düşüncem halende devam ediyor..PİRE gibisin tatlım soru soruyorsun hooooppp öteki kanallara geçiyorsun seni takip edecem diye bu topikte nefes nefese kaldım..relax ol..sakin ol...sorularını tek tek sorr...bir bekle cevaplarını...oofff aha da darlandıımm vallahaaa..

canım biliyosun gebeliği geciktiren en önemli etkenlerden biri strestir, öyle herşeye üzülmemeye çalışacaksın vücudun gerilmeyecek rahatlat kendini güzelim, hayat işte istediğin herşey aynı anda seninle olamıyo maalesefa.s.[/QUOTE]

mersaraycım problem ailemin uzakta olması değil aşıktık seviyorduk babiş vermedi bizde kaçtık ve evlendik çok mutluyum ama babam beni affetmiyor

aha da şöyle birtanem..HAYIRLI İSE BERİ GELSİN,DEĞİL İSE ÖTE GİTSİN...

yok canım erkek felan değilim yeni olduğum için daha alışamadım ama artık buradayım kusura bakmayın

mersaraycım problem ailemin uzakta olması değil aşıktık seviyorduk babiş vermedi bizde kaçtık ve evlendik çok mutluyum ama babam beni affetmiyor[/QUOTE]

anladım canım, sen yinede bozma moralini bebeğinle birlikte ziyareitne gittiğinde herşey düzelecektir merak etme, tab, sen bu arada sık sık arayıp özür dilemeye devam et ne de olsa anne baba hakkı ödenmez, şu anda kırgın olmaları normal zaman herşeyin ilacı

BALSURATÇIM Tatlım inşallah herşey güzel olur senin için...drunun son anda aşılama yapalım demesini de takdir ettim..çünkü ben 1 ay önceden aşılama olacam diye biliyordum son ana kadar o heyecandaydım hatta ölüyordum heyecandan..güzel olacak arkadaşım..kendini kasmazsan ağrın olmaz.. ama benim gibi kasım kasım kasılırsan 2 gün süren berbat ağrılar seni terk etmez..yapacağın tek şey sanki ultrasonda muayene olacakmışın gibi rahat olmak..Allah seninde yüzünü güldürsün sağlıklı hayırlı bir bebiş hatta ikiz bebeiş versin..amin

neyse kızlar ben çıkıyorum byyyyyyyyyy koçişim gelecek kaynanamada kahvaltı hazırlıycam öptüm hepinizi

nazanım katılıyorum sana prenses için dediklerinde valla bende dün yazdım buraya düşüncelerimi yeni üyü imişsin ama yazmadıgın yer kalmamış maşallah ve herkese nerelisin diye sormuşsun..çogu kişide seni tanıyamadım diye tepki vermiş malum sanki tanıyormuşsun gibi yaklaşmışsın insanlara..

nazan yavrım. Karnım ağrıyor benim yavaş yavaş. Ama cerottan ben de umutluyum. Allah senden razı olsun. Sanayi tüpüne gerek kalmaz inşallah ama kalırsa da alırız tüpümüzü gerekeni yaparız be şekerim

arkadaşlar sayfamızı 1000 e ulaştırdık hepimize hayırlı uğurlu olsun, bu uğurlu topiğimize bulaşan herkese Allah en kısa zamanda tombik tombik bebişler nasip etsin inşallah,

bu arada size rüyamı anlatmak istiyorum rüyamda göğüs uçlarım neredeyse simsiyah olmuştu ama şöyle hani gözleme pişirirken böyle ara ara siyah noktalar falan olur ya aynı onun gibi zaten bakınca da diyorumki aynı pişmiş gözlemeye benziyo göğislerim diyorum ve herkese gösteriyorum eşime, ablama, enişteme falansırnaşık şey faekettiğiniz gibi saçma salak bir rüya, neyse idare edin henüz kafayı yemediğime şükredin:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 vallahi kırıldım gülmekten..kız eniştene ne gösteriyorn delüümüsün sen..:roflol:

gelelim rüyanın tabirine..senin gece bir yerin açık kalmış:roflol: bu birinci yorum..ikinci yorum senin canın gözleme çekmiş göğsüne vurmuş..kaydirigubbakcemile3

Allah ta seni güldürsün..Allah buradaki herkesin yüzünü güldürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…