canım yapma nolur,ben anlatmıştımya uzun hikayemi sana iki gün önce,hani 3 ay kullandım ilk ay geldi sonra gelmedi,sadece lekelenme oldu diye..olabiliyor yani..canım sen test yaptınmı..lekelenmeler bile 9.gün gelmişti son ay,düşün..ben her leke olduğunda bile yaptım ne olur ne olmaz diye..kaçıncı günün bugün..
canım yapma nolur,ben anlatmıştımya uzun hikayemi sana iki gün önce,hani 3 ay kullandım ilk ay geldi sonra gelmedi,sadece lekelenme oldu diye..olabiliyor yani..canım sen test yaptınmı..lekelenmeler bile 9.gün gelmişti son ay,düşün..ben her leke olduğunda bile yaptım ne olur ne olmaz diye..kaçıncı günün bugün..
canımm bak sen çok stres yapıyosun,bana sorarsan senin hamile olup olmadığını kesin bilmen,sonrada ona göre doktoruna gitmen gerekiyor..bana sorarsan evde yapsan yine aklında şüphe kalacak,kan testi yaptır,gitmişken doktoruna da sor,anlat durumu..için rahat etsin..ben böyle 10 gün delirmiştim kan testinde tamam negatif diye üzüldm ama içimde rahatladı,önümü gördüm yani..
ben lekelenmenin ilk günü doktorumu aradım pazartesiydi,geçen ayda böyle olduğu için doktor yinede bekleyelim sökülür belki dedi..çarşamba tekrar aradım,sökülmedi aynı diye,doktorda cuma gel o zaman klomene birtek 3. gün değil,5.günde başlanıyor dedi..yani lekelenmeyi adet saydı..
Arkadaşlar merhaba. Eski foruma yazmıştım daha önce, bilg. başında fazla oturmadığımdan dolayı çok sık yazamıyorum ama sizlerin her yazdığını yakından takip ediyorum. Benimde klomen biteli 2 gün oldu. dün yani 11. gün doktora gittim, yumurtalıkların henüz yeterli derecede büyümediğini, fakat PKOS durumunda 20. günde dahi büyüyebileceğini bu nedenle cumagünü tekrar bakmak istediğini söyledi. ben bu ay günde 3 tane içmiştim. Glucopage sayesinde 2 kilo daha verdim, 64 den 56 ya düştüm. Eğer pkos olan arkadaşlarım varsa kilo çok önemli bebiş için unutmasınlar. mutlaka zayıf olmamız gerekiyo hamile kalabilmemizi kolaylaştırmak için. Kilo yumurtalıklarımızın kalitesinide düşürüyomuş. Arkadaşlar umarım cuma günü güzel haberler alırım ve umarım biran önce hepimiz, hiç eksiksiz temmuz ve ağustos hamileleri forumunda buluşup paylaşırız hamilelik durumlarımızı. Kader arkadaşlarım dualarım sizinle.
evet bebek isteyenlerdenim 5 aydır deniyoruz.2 aydır adetim şaştı.insanın psikolojisi bozuluyor.bundan sonra takmamaya karar verdim.çatlatma iğnesi nasıl yapılıyor bilgin varsa benimle paylaşır mısın:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?