a.s. sagolasin seldam cok ilgli cok iyisin bitanem.. kaydirigubbakcemile5Ranacım günaydın.( Tabi sen şimdi büyük ihtimal uyuyorsundur.) sononun iyi çıkmasına sevindim. Ben çok kısa sürede hamile kalacağına inanıyorum canım. Allah yardımcın olsun.
Ranacım çok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına, biliyorsun hsg gebelik şansını arttırıyor, bende geçen ay çektirmiştim, İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerini de alırız
Geldim kızlar geldimmm şaşkınım vallla...maşallah deyin öncee...ben GEBEYİMMM ....orta katı kiraya verdim..:teytey::teytey:
CEYLAN canım ağrı olması iyiye işarettir..eğer eşinin sperm sayısı problemi yoksa elbetteki yumurta çatlayınca kadar hazırda sperm olması her zaman için iyidir..ilişkiye girmenin hiçbir sakıncası yok..hadi hayırlısı olsun arkadaşım..emeğin boşa gitmesin inşallah..
Hadi hayırlısı güzelim güzel haberlerle gelslm kızlar nasılsınız keyıfler nasıl
bırkac gun gelmedım sayfalar akmıs gıtmıs hepsını okuyamadım lısteyıde goremedım
kızlar benım tarıh 1 mart tı ya ben onu subatı hesaplamadan yazmısım
bugun ıgneden sonra 17.gun hıcbır belırtı falan yok gecen ay da 17.gun lekelenme baslamıstı
o yuzden test falan yapmadım eger ıkı gun ıcınde gelmezse benım kırmızılar o zaman yapcam
ayyyyyy bıraz heyecanlanmaya basladım hayırlısı bakalım
canlarım ay geçmişi okuyayım dedim bir kaç sayfa gittim ama baktım olacak gibi değil. okumadan bodoslama dalayım dedim ehueheuhe eee napıyorsunuz ay benım 7 günüm kaldı , heycan stres hat safhalarda biliyorsunuzdur kendinizden :))) mavi denizcim belirtilerin neler ??? arkadas insallah tutunmuştur bebeğin diye yazınca, sanırım cok belirti yaşıyorsun. hadi canım insallah doğrudur. ama anlar belirtilerini:))))))))))))))) biliyorsun bizler aynı şeyleri binkere duysakta bıkmıyoruz su belirtiler hakkında:))))))))))
kızlar salı günü iğnemi oldum ama dün akşamdan beri kasıklarımda aşırı ağrı var normalmi?
kızlar öncelikle ben geçen yaz başından beri istiyordum ama adam gibi ilaç tedvilerine başlamam bundan 5 ay falan önce idi..klomen fayda etmedi sonra igneler geçtim 2 igne denememde artı aşılamada tuttu ki inş degerimde iyidir doktorumla konuşmadan gebeyim diyemiyorum..sorunum pko yumurta gelişimi olmuyor du...
Kızlar degerim 61.48 çıktı nasıl az geldi deger bana bugün aşılamanın 14 günü
Kızlar degerim 61.48 çıktı nasıl az geldi deger bana bugün aşılamanın 14 günü
Geldim kızlar geldimmm şaşkınım vallla...maşallah deyin öncee...ben GEBEYİMMM ....orta katı kiraya verdim..:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?