karmencim sorun olmasada erkekler için biraz kötü oluyor gidip sperm vermek sonuçta kolay degil benim eşimde ilk defa verdiginde çok gergin di..ama geçti inş degmiştir bu emeklere..
Geldim kızlar geldimmm şaşkınım vallla...maşallah deyin öncee...ben GEBEYİMMM ....orta katı kiraya verdim..:teytey::teytey:
Geldim kızlar geldimmm şaşkınım vallla...maşallah deyin öncee...ben GEBEYİMMM ....orta katı kiraya verdim..:teytey::teytey:
ah nekadar sanslısın ben aylarca uğrastım eşime kabul ettirebilmekk için ama yaptırdım sonunda:jeyyar::jeyyar:[/QUOT
patrica bende halen kocamı götüremedim test yapmaya her seferinde gideriz 1 -2 hafta sonra diyo işini bahane ediyor beni deli ediyor :jeyyar:
:teytey::teytey: mavi deniz kırkbinkere maşallahhihoyyythihoyyyt inşallah süper bir hamilelik geçirirsin çok mutlu ettin hepimizi
Sagolun kızlar degerim az çıktı diye canım sıkılıyor ama bilmiyorum normali belkide bu ...doktorumla görüşeyim rahatlayacam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?