Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

prensesim sırf profilinde 1 kişiye sahsen bir kaç kişiyede genel olarak kızlar nerelisiniz diye sormuşsun..dobra olsana kuşum..saklanacak bişe yok..neyse zamanla daha iyi çözersin siteyi..direk balıklama atlarsan sana güvenmeyebilirler...emin ol sende karşı tarafın yerinde olsan aynısını düşünürsün..

osmaniye hele şükür buldum seni çoğu yere yazmışsın cevap yazmıyoruz diye her konuda yazdığına cevap vermeye çabaladım ..Hoşgeldin aramıza.

Yarın doktora gideceğim klomen büyütüp yarına kadar ya çatlarsa bugün ilişkiye girsek mi :uhm:
Bugün kasıklarım çok ağrıyor sağ böbreğime doğru bir ağrım var kasıklarımın haricinde

merhaba arkadaşlar.mavi deniz güzel haberlerini bekliyorum canım.inan dua ediyorum sizler için.bende rüyamı anlatayım sizlere.gece yatmadan önce duamı okudum ve bebeğimiz olacakmı diye rüyaya yattım.rüyamda eşim bana eliyle bir salkım yeşil olgunlaşmış üzüm veriyor,beraber yiyorduk.bende hani şu fesleğenler varya,daha sonra toprağa fesleğen ekiyordum.uyandığımda çok huzurluydum.dilerim rabbim,vakti gelince bizlere de evlat sahibi olmayı nasib eder arkadaşlar.biraz uzun yazdım ama:her akşam meryem suresi ni okuyorum.41 gün devam edeceğim.emin olun yalnızca kendim için değil,hepimiz için okuyorum.rabbim kabul etsin inşallah.

kusura bakmayın ama sadace 1kişiye sormuştum nerelisin diye neyse özür dilerim

ee bana mı sordun sacede..sadece bana sorduysan yazayım ben ELAZIĞLIYIM...eşim İZMİRLİ..asl olan ben TÜRKİYELİM vatanım her karışına kurban olurum..nereli olduğumuzn aslında hiç önemi yok hele bu topikte hiç yok..ablam sanırım senin yaşın biraz küçük bunu nereeden anladın dersen..daha beni tanımadan sen diye hitap etmen açıkçası hoşuma gitmedi..özel sayfamdada olunca bozuldum..özür dileme sadece buradaki yazışmaları takip et insanların birbirine yazdıkları cevaplardaki hitaplara dikkat et..o zaman yazdıklarında antipati oluşturmamış olursun..umarım yazdıklarımdan alınmazsın pay çıkartırsın tatlım..silbaştan hoş geldin..senin için en hayırlı olan ne ise o olsun..

CEYLAN canım ağrı olması iyiye işarettir..eğer eşinin sperm sayısı problemi yoksa elbetteki yumurta çatlayınca kadar hazırda sperm olması her zaman için iyidir..ilişkiye girmenin hiçbir sakıncası yok..hadi hayırlısı olsun arkadaşım..emeğin boşa gitmesin inşallah..

kusura bakma ablacım ya yeni yeni çözüyorum siteyi

haklısınız ablacım bilmiyordum herkeze gittiğini uyardığınız için sağolun hepinizden küçüğüm abla dememede kızmazsınız umarım

slm kızlar nasılsınız keyıfler nasıl
bırkac gun gelmedım sayfalar akmıs gıtmıs hepsını okuyamadım lısteyıde goremedım
kızlar benım tarıh 1 mart tı ya ben onu subatı hesaplamadan yazmısım
bugun ıgneden sonra 17.gun hıcbır belırtı falan yok gecen ay da 17.gun lekelenme baslamıstı
o yuzden test falan yapmadım eger ıkı gun ıcınde gelmezse benım kırmızılar o zaman yapcam
ayyyyyy bıraz heyecanlanmaya basladım hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
mavi deniz ablacım işallah bebeğin sana tutunmuştur dualarım hepinizle

işallah ablacım hamile olduğunu burda bize duyurmayı nasip eder allahım

canlarım ay geçmişi okuyayım dedim bir kaç sayfa gittim ama baktım olacak gibi değil. okumadan bodoslama dalayım dedim ehueheuhe eee napıyorsunuz ay benım 7 günüm kaldı , heycan stres hat safhalarda biliyorsunuzdur kendinizden :))) mavi denizcim belirtilerin neler ??? arkadas insallah tutunmuştur bebeğin diye yazınca, sanırım cok belirti yaşıyorsun. hadi canım insallah doğrudur. ama anlar belirtilerini:))))))))))))))) biliyorsun bizler aynı şeyleri binkere duysakta bıkmıyoruz su belirtiler hakkında:))))))))))

benim kocam o kadr iyi bir inasnki o yüzden ben ona hep meleğim derim. Ben stiyorum diye oda istiyor ve çabalıyor. Sperm testi vermeyi bile kobul etti . şimdi şehir dışında gelsin o da testini vericek.

ah nekadar sanslısın ben aylarca uğrastım eşime kabul ettirebilmekk için ama yaptırdım sonunda:jeyyar::jeyyar:

senağlamakızlar ne zamandır yazamıyorum yoğunlıktan hastanede ömrüm geçiyo velhasıl merak eden arkadaşım varsa söyleyim günüm gelmedi ama hamile olamayacağımda kesinleşti....bu ay için yani adetin 3. günü gidiyorum 8. günüde hsg çkilecekmiş....RANAcım hsgnin tedavi özelliği varmış SONO yu söyledim çok ayrıntılı olduğunu ama türkiyede yeni başladığını söyledi yanlız şyle bir durum var sononun tedavi özelliği ok çünkü içimize sadece serum fizyolojik gönderiliyor hsgde ise olası geçici tıkanıkları açabilme özelliği var dedi tanıdan ziyade tedavide diyebiliriz diyor.....bu ayda geçti of offffsenağlamasenağlama

ah nekadar sanslısın ben aylarca uğrastım eşime kabul ettirebilmekk için ama yaptırdım sonunda:jeyyar::jeyyar:

BEN ONU İKNA EDEBİLMEK İÇİN ŞÖYLE DEMİŞTİM. CANIM SORUN BENDE EMİNİM SENİN SONUÇLARIN ÇOK İYİ ÇIKCAK ÇÜNKÜ ÇOK SAĞLIKLISINNEZLE BİLE OLMAZSIN AMA YİNEDE DOKTOR İSTİYOR BİR YAPTIRILAIM DEDİM. ODA SESİNİ ÇIKARMADI. BEN BUNU EVET OLARAK ALDIM. GELSİN ELİNDEN TUTUP GÖTÜRÜCEM. KIRMAZ BENİ BİLİYORUM.ŞİMDİ BİRAZ DAHA ISINDI TEST VERMEYE.:jeyyar:

prenses abla demek zorunda degilsin cnm zaten senden de çok fazla büyük oldugum söylenemez 2 yaş büyügüm...patriciam belirti falan demeyelimde bende 2 gündür pembe leke geliyor sonrada kahverengi akıntı ama sürekli degil sayılı yanii.dün akşamda doktoruma gittim rahim duvarın kalınlaşmış dedi buda iyiye işaret gebe olabilirsin demişti bebk tutunmaya başladıgında rahim duvarı kalınlaşırmış...bende kan verdim sonucu alacam 2 gibi hayırlısı bakalım..

karmencim sorun olmasada erkekler için biraz kötü oluyor gidip sperm vermek sonuçta kolay degil benim eşimde ilk defa verdiginde çok gergin di..ama geçti inş degmiştir bu emeklere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…