karmen çok sağol ne hayet biri bişey yazmış
kusura bakmayın ama sadace 1kişiye sormuştum nerelisin diye neyse özür dilerim
Yarın doktora gideceğim klomen büyütüp yarına kadar ya çatlarsa bugün ilişkiye girsek mi :uhm:
Bugün kasıklarım çok ağrıyor sağ böbreğime doğru bir ağrım var kasıklarımın haricinde
ee bana mı sordun sacede..sadece bana sorduysan yazayım ben ELAZIĞLIYIM...eşim İZMİRLİ..asl olan ben TÜRKİYELİM vatanım her karışına kurban olurum..nereli olduğumuzn aslında hiç önemi yok hele bu topikte hiç yok..ablam sanırım senin yaşın biraz küçük bunu nereeden anladın dersen..daha beni tanımadan sen diye hitap etmen açıkçası hoşuma gitmedi..özel sayfamdada olunca bozuldum..özür dileme sadece buradaki yazışmaları takip et insanların birbirine yazdıkları cevaplardaki hitaplara dikkat et..o zaman yazdıklarında antipati oluşturmamış olursun..umarım yazdıklarımdan alınmazsın pay çıkartırsın tatlım..silbaştan hoş geldin..senin için en hayırlı olan ne ise o olsun..
prensesim sırf profilinde 1 kişiye sahsen bir kaç kişiyede genel olarak kızlar nerelisiniz diye sormuşsun..dobra olsana kuşum..saklanacak bişe yok..neyse zamanla daha iyi çözersin siteyi..direk balıklama atlarsan sana güvenmeyebilirler...emin ol sende karşı tarafın yerinde olsan aynısını düşünürsün..
slm kızlar nasılsınız keyıfler nasıl
bırkac gun gelmedım sayfalar akmıs gıtmıs hepsını okuyamadım lısteyıde goremedım
kızlar benım tarıh 1 mart tı ya ben onu subatı hesaplamadan yazmısım
bugun ıgneden sonra 17.gun hıcbır belırtı falan yok gecen yada 17.gun lekelenme baslamıstı
o yuzden test falan yapmadım eger ıkı gun ıcınde gelmezse benım kırmızılar o zaman yapcam
ayyyyyy bıraz heyecanlanmaya basladım hayırlısı bakalım
canım hadi hayırlısı bakalım eşin istiyomu şimdi?
benim kocam o kadr iyi bir inasnki o yüzden ben ona hep meleğim derim. Ben stiyorum diye oda istiyor ve çabalıyor. Sperm testi vermeyi bile kobul etti . şimdi şehir dışında gelsin o da testini vericek.
ah nekadar sanslısın ben aylarca uğrastım eşime kabul ettirebilmekk için ama yaptırdım sonunda:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?