Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

seldacım sağol geçen sayfaların birinde okudum arkadaşın biri karından yaptılar yazmış ta

evet canım işin şakası tabi bu. Ben de okudum karından yapılıyor diye ama benim bütün iğneler popodan yapıldı. Karından daha etkili oluyomuş diye de duydum. Doktorun aksini söylemediyse popodan vurulursun yani.

YAŞIM 32 CANIM AMA HİÇ ÇOCUĞUM YOK. OLSUN DİYE UĞRAŞIYORUZ AMA GELMİYOR BİR TÜRLÜ. GELİNCE POPOSUNA Bİ ŞAPLAK YİYECEK BENDEN ZATEN NERDE KALDIN DİYE.yerimseniben

SELDAM olacak hımmm aha naahh şuraya yazıyorum olacak hemde çok yakın..mavi bilir şuralara burala nnmmhhhh deyip yazmalarımı..zaten ben bundan sonra adımı değiştirecem yani seninkini de tutturursam MÜNECCİM NAZAN HOCA yapacam adımı...

sende de olacak demedi deme.mmhh dur bi daha yazayım aha da yazım...SEVİL78,MEHTAPGÜLÜ,MAVİ DENİZ 3 te 3 oldu..senden sonrasını ücretli yazacam...pööhh:roflol:kaydirigubbakcemile3(bu kaydırgubbakcemileye de ayrıca bayılıyorum bana tombiş yaramaz küçük kızları hatırlatıyor)

Canlarım dr gel burda yapcam dedi nasıl yapcanı söylemedi ama karındansa biraz korktum inş. Acımıyordurşimdi çıkmalıyım eltiye kısıra gidiyorum sizler içinde yerim sonra görüşürüz

seldacım bende 32 yaşındayım bende bi yakalasam ahhhhhhhhhhhhh mememin ucları çok acıyor selda adetim yaklaşdı diyte olabilirmi herşeyden bi ümit bekliyorum artık

ANACIM BENİM GÖĞÜSLERDE ACI YOK. BUGÜN KESİN OLURUM AMA NAZLANDI BAYAĞI BENİM KIRMIZILAR. BEN DE BUGÜNE KADAR UMUTLUYDUM CANIM AMA BUGÜN MAALESEF UMUDUM KIRILDI. NE YAPALIM ARTIK ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKICAZ... LİG DEVAM EDİYOR....
İNŞALLAH SEN KUPAYI ALIRSIN (BKZ: LİSTE -PEMBE BÖLÜM- HAMİŞLER)

MAVİCİM SEN NE YAPIYORSUN. TEKMELİYOR MU KIZZZ:roflol:

NAZAN HOCAM BEN SENİN ÖNÜNDE EĞİLİRİM HOCAM. VALLAHİ İYİ GİDİYORSUN. HOCAM SANA SORUM BENİM BEBEK NE ZAMAN GELECEK . VALLAHİ SABRIM KALMADI. HELE BUGÜN VAR YA TAM DELİRDİM.. laelaelaelaelae BAKLA FALI MI AÇARSIN TAROT MU BAKARSIN DERDİME Bİ ÇARE HOCAMklava:

canım zaten çatlatma iğnesi yumurta belli bir boyuta gelince vuruluyor ve max 36 saat sonra da çatlıyor..gecikmiş olamaz o yüzden çatlaması canım..

başakcım selam..2. bebişinn de kız olması ile ilgili bişiiler yazdım ama gözünden kaçtı sanırım..benim hem ablam hem abim var ve ablamla paylaştıklarımı abimle paylaşamadığım için hep iyiki de ablam var diyorum..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım minik meleğini..2 tane cadın olacak desene..annem 2 kızı olanlara 2 cadısı var der..çok cilveli oluyor kızlar bilirsin ilk çocuğundan..
sevgiler canım..

sweetbaby canım inşallah hayırlı bir iş bulursunuz eşin de sen de..böyle zamana denk gelmesi zor olmuş ama sen yine herşeyde bir hayır vardır de arkadaşım..bu arada kafanızı rahatlatmaya çalışın bebek için bence.. sevgiler canım

nazanımmmmm yevrüm erken damlamışsın bugün..hala regl olmadım inatla..sevgili kistlerim nerelerde hoğluyor acaba..sol yumoşta mıı sağ yumoşta mı..hadi oylamaya koyuyorum sağ diyenler ve sol diyenler yarışıyorrrrrr:)))))
canım şaka maka valla da geçen ay aldığım bi idrar testi var evde inatla yapmıyorum yanii.eşimde aynı bıkkınlık içinde hadi test yap falan demiyor bile..evde test kelimesi yasaklandı:)))) buhafta sonu da geçmeden test yapan ne olsun valla..hafiften kasıklarımda kramp şeklinde batma oluyor ama anlam veremedim canım..göğüsler henüz tam siyahlaşmadı:))))) yarıdalar:)))

balsuratcım aşılaman hayırlı olsun şimdiden..şıp diye yapışır inşallah bebiş sana canım bu ay...

seldaaaaaaaaaa canım tüp bebek merkezi ile görüştüm 2 şer den 6 embriyo için taksit varmış bonusaa:)))) nazana 3 embriyo dedi ama...ona 1 tane fazla verecekmiş enerjisi fazla olduğu için..:))

mavi denizcim naaptın aradınmı dr unu canım..

Son düzenleme:
selam kızlar hamilelerimiz baya çoğalmış allah kucağınıza almak nasip etsin ben 38 haftalıkken bebeğimi kaybettim sevincimi sizlerle paylaşmıştım üzüntümüde sizlerle paylaşıyorum dünyam başıma yıkıldı allah bu acıyı kimseye göstermesin

DELÜÜÜ SELDA yavrıımm kuzum sende hamilesin...dedim ya yazdım diye..kırmızılar gelmeyecek 9 ay 10 gün...heyytt kime diyomm..bacım ücreti bir ara hesabıma yatır malum tüp yapacaz para iiilazzımm olacak..

aman bizim kızlar çoşmuş gene..selda kız tekmelemezmi oturmuyor bile erken başladı yavrucak...cerotum tlf la konuştum doktorumla tebrik etti ben hala şaşkınlardayım ya evet gebesin dedi bana progestan folik asit ve coraspine devam dedi..dün öglen kahverengi lekelneme olomuştu onu söylemiştim degeri düşünkmü o yüzden kafama takıldı diye..deger normal dedi henüz yeni yarın gel igne yazacam dedi..rapordan falan bahsetti ama anlamadım...istirahat et dedi..işte böyle bu akşam doktorumla yüzyüze görüşecem kısmetse bakalım igneden kaçış yok gördügün gibi ..

bu arada ranacım seldacım adet oldum Çok üzgünüm çoookyeni tarihim 3 nisan offfffiiiiiii nisana geldika bu senede bitıyı.-tatlicadiarzu-

CEROTT kız bana 3 tane niye ben iki tane istiyorum..benden 1 tanesi bile bu evde kocamı bu hale getirdi:1shok:..kız düşünsene ortalıkta 3 tane nazancık bir de ben etti 4 peeehh benim koca göçer valla..sırf oje masrafımız bile adama yıkım için yeter..gürültüyü patırtıyı saymıyorum..

abimin ikizlerini annem büyüttü kadın delirdi..valla..2 yaşındayken ana okulunua gidiyorlardı arkadaşlarından öğrenmişler oruppu :roflol: kelimesini..anneme her kızdıklarında ''ten büyüyünce oruppu olacaksın'' diyorlardı..halen güleriz şimdi 12 yaşında dünyalar güzeli genç kız oldular..Allah nazarlardan saklasın..fıstıklarımı..

ikiz çocuk ta zor..hele üçüz bilemiyorum olan anneme olur,kadın bu sefer gerçekten oruppu olur 60 yaşında:roflol:

CEROTUM YAPSANA ŞU TESTİ YAVRUCUM . NAZAN HOCAMA AYIP OLMASIN AMA BEN DE SENDEN BEKLİYORUM Bİ BOMBA. AHADA BURAYA YAZIYORUM:smiley-cool:
:1rolleyes:NAZAN HOCAM BÖYLE YAZIYORDUK DEĞİL Mİ?

hayırlısı olsun ben ebrucum inşallah rabbim kısa zmanda hayrırlısı ile saglıkla bebiş verir sana rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul et amin....

:roflol::roflol::roflol: koptum yaa kadını oruppu mu yaptılar...anam senden bir kaçtane nazanı bende düşünemiyorum yazık adam valla..şaka bir yana ayy ne tatlı olurlar sende bi 3 tane daha amanda yesinler onları ..şu halimiza bakın hayali seviyoruz ...olsun gelecekler o minik sıpalar kaçışı yok...ay hala gülüyorum yaa:roflol::roflol:

çok üzüldüm Allah bi daha yaşatmasın :Saruboceq:

canım merhaba. Gerçekten çok üzüldüm. En zoru da bu olsa gerek. Başın sağolsun be güzelim. Vallahi hayırlısı falan diyemicem allahım bu şekilde alacaksa bizden hiç vermesin daha iyi.
Sabır diliyorum sana. Elimizden başka birşey de gelmiyor ki.. Allah yardımcın olsun.

gerçekten ama burada ciddi şeylerle uğraşıyoruz kafamı şişirdi o arkadaş hangi sayfayı açtıysam orada.

EBRUNİSACIM her sayfada olması onun problemi fakat dediğin gibi her konuda var ve yorumları da tatmin edici gelmiyor..açıkça kıvırmadan yazayım en iyisi..ben samimi bulamadım..

burada en çok ben herhalde konuları ciddiyetten uzaklaştırmaya çalışıyorum bunu kafamız dağılsın o an içinde olsa tebessüm edelim istiyorum..4 yıldır görmediğim tedavi kalmadı ama inan bazen arkadaşların sorularına hemen cevap veremiyorum,aklımda acaba varsa hiç yorum yazmıyorum..herşeyi biliyoruz sanıyoruz aslında hiçbirşey bilmiyoruz..zaten bilsek ben hepinizi tedavi edecem nüfus patlaması yaptıracam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…