seldacım sağol geçen sayfaların birinde okudum arkadaşın biri karından yaptılar yazmış ta
YAŞIM 32 CANIM AMA HİÇ ÇOCUĞUM YOK. OLSUN DİYE UĞRAŞIYORUZ AMA GELMİYOR BİR TÜRLÜ. GELİNCE POPOSUNA Bİ ŞAPLAK YİYECEK BENDEN ZATEN NERDE KALDIN DİYE.yerimseniben
seldacım bende 32 yaşındayım bende bi yakalasam ahhhhhhhhhhhhh mememin ucları çok acıyor selda adetim yaklaşdı diyte olabilirmi herşeyden bi ümit bekliyorum artık
emelcim koptum sana ya allah iyiliginizi versin ikinizinde...tez zamanda önce karnınızı sonrasındada kucaklarınızı doldursun emii.sılacım sagol bi tanem umarım sizlerede nasip olur hayırlısı ile..
SELDAM olacak hımmm aha naahh şuraya yazıyorum olacak hemde çok yakın..mavi bilir şuralara burala nnmmhhhh deyip yazmalarımı..zaten ben bundan sonra adımı değiştirecem yani seninkini de tutturursam MÜNECCİM NAZAN HOCA yapacam adımı...
sende de olacak demedi deme.mmhh dur bi daha yazayım aha da yazım...SEVİL78,MEHTAPGÜLÜ,MAVİ DENİZ 3 te 3 oldu..senden sonrasını ücretli yazacam...pööhh:roflol:kaydirigubbakcemile3(bu kaydırgubbakcemileye de ayrıca bayılıyorum bana tombiş yaramaz küçük kızları hatırlatıyor)
kızlar cvp verilmiyo ama yine bişey sorucamben çatlatma iğnesi olduktan 3 sonra falan sol tarafımda çok ve sürekli bi ağrı oldu 3 gün falan sürdü, doktor iğne olduğum günde dahil olmak üzere 3 gün ilişkidedi bizde bu 3 günden sonra bi faaliyette bulunmadık, yani yumurta geçmi atladı acaba yada bu normalmi, ağrı çatladıktan sonraki günlerdemi olur lütfen cvp verin
selam kızlar nasılsınız?
MAVİ DENİZ canım hayırlı olsun bebegin saglıkla kucagına almayı nasip etsin allah çok sevindim.
bu arada kızlar benim bir kızım daha olacakmış belli oldu cinsiyeti prensesleri ikiledim birz şaşkınlık içindeyim ama onu görmek için sabırsızlanıyorum
BENMİ ÜZDÜM ÇOK ÖZÜR DİLERİM GERÇEKTEN İŞSİZDE KALDIK EŞİMLE TAMDA BEBİŞ İSTERKEN onun için sinirlerim çok yıprandı sorun varmı bilmiyorum çünkü 3. ayım deniyoruz şimdilik 1 sene olmazsa dr.a gidicez
SELDAM yavrıım patlat iyi bir haber..hamileyim de arkadaşım...hepten zil takıp oynayacam valla hazırım dünkü mavi deniz haberinden sonra ben coştum resmen..CEROTUM kız inşallah adet olma(kist olmasın) 9 ay 10 emi..
Herkese hayırlı cumalar diliyorum Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin..
Bu arada BALSURATIMIZIN bugün aşılaması var,inşallah herşey yolunda gider inşallah hakkında hayırlısı olur..amiinn
NAZAN HOCAM BEN SENİN ÖNÜNDE EĞİLİRİM HOCAM. VALLAHİ İYİ GİDİYORSUN. HOCAM SANA SORUM BENİM BEBEK NE ZAMAN GELECEK . VALLAHİ SABRIM KALMADI. HELE BUGÜN VAR YA TAM DELİRDİM.. laelaelaelaelae BAKLA FALI MI AÇARSIN TAROT MU BAKARSIN DERDİME Bİ ÇARE HOCAMklava:
gerçekten ama burada ciddi şeylerle uğraşıyoruz kafamı şişirdi o arkadaş hangi sayfayı açtıysam orada.Hay ağzına sağlık EBRUNİSACIM..çok doğru tespitin için..:1hug:
CEROTT kız bana 3 tane niye ben iki tane istiyorum..benden 1 tanesi bile bu evde kocamı bu hale getirdi:1shok:..kız düşünsene ortalıkta 3 tane nazancık bir de ben etti 4 peeehh benim koca göçer valla..sırf oje masrafımız bile adama yıkım için yeter..gürültüyü patırtıyı saymıyorum..
abimin ikizlerini annem büyüttü kadın delirdi..valla..2 yaşındayken ana okulunua gidiyorlardı arkadaşlarından öğrenmişler oruppu :roflol: kelimesini..anneme her kızdıklarında ''ten büyüyünce oruppu olacaksın'' diyorlardı..halen güleriz şimdi 12 yaşında dünyalar güzeli genç kız oldular..Allah nazarlardan saklasın..fıstıklarımı..
ikiz çocuk ta zor..hele üçüz bilemiyorum olan anneme olur,kadın bu sefer gerçekten oruppu olur 60 yaşında:roflol:
selam kızlar hamilelerimiz baya çoğalmış allah kucağınıza almak nasip etsin ben 38 haftalıkken bebeğimi kaybettim sevincimi sizlerle paylaşmıştım üzüntümüde sizlerle paylaşıyorum dünyam başıma yıkıldı allah bu acıyı kimseye göstermesin
canım merhaba. Gerçekten çok üzüldüm. En zoru da bu olsa gerek. Başın sağolsun be güzelim. Vallahi hayırlısı falan diyemicem allahım bu şekilde alacaksa bizden hiç vermesin daha iyi.selam kızlar hamilelerimiz baya çoğalmış allah kucağınıza almak nasip etsin ben 38 haftalıkken bebeğimi kaybettim sevincimi sizlerle paylaşmıştım üzüntümüde sizlerle paylaşıyorum dünyam başıma yıkıldı allah bu acıyı kimseye göstermesin
gerçekten ama burada ciddi şeylerle uğraşıyoruz kafamı şişirdi o arkadaş hangi sayfayı açtıysam orada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?