selam kızlar hamilelerimiz baya çoğalmış allah kucağınıza almak nasip etsin ben 38 haftalıkken bebeğimi kaybettim sevincimi sizlerle paylaşmıştım üzüntümüde sizlerle paylaşıyorum dünyam başıma yıkıldı allah bu acıyı kimseye göstermesin
gerçekten ama burada ciddi şeylerle uğraşıyoruz kafamı şişirdi o arkadaş hangi sayfayı açtıysam orada.
hayırlısı olsun be canım inşallah nisanda hamile kalırız.allah büyük sabrın sonuda selametmiş.allah seninde yardımcın olsun.Burcinn aramıza yeni katılan arkadaşım.. Klomen içecekmişsin bu ay. Hayılısı olsun. çok sıkıntı geçirmişsin ama inşallah yüzün güler. Allah daha büyük dert vermesin
aman bizim kızlar çoşmuş gene..selda kız tekmelemezmi oturmuyor bile erken başladı yavrucak...cerotum tlf la konuştum doktorumla tebrik etti ben hala şaşkınlardayım ya evet gebesin dedi bana progestan folik asit ve coraspine devam dedi..dün öglen kahverengi lekelneme olomuştu onu söylemiştim degeri düşünkmü o yüzden kafama takıldı diye..deger normal dedi henüz yeni yarın gel igne yazacam dedi..rapordan falan bahsetti ama anlamadım...istirahat et dedi..işte böyle bu akşam doktorumla yüzyüze görüşecem kısmetse bakalım igneden kaçış yok gördügün gibi ..
CEROTT kız bana 3 tane niye ben iki tane istiyorum..benden 1 tanesi bile bu evde kocamı bu hale getirdi:1shok:..kız düşünsene ortalıkta 3 tane nazancık bir de ben etti 4 peeehh benim koca göçer valla..sırf oje masrafımız bile adama yıkım için yeter..gürültüyü patırtıyı saymıyorum..
abimin ikizlerini annem büyüttü kadın delirdi..valla..2 yaşındayken ana okulunua gidiyorlardı arkadaşlarından öğrenmişler oruppu :roflol: kelimesini..anneme her kızdıklarında ''ten büyüyünce oruppu olacaksın'' diyorlardı..halen güleriz şimdi 12 yaşında dünyalar güzeli genç kız oldular..Allah nazarlardan saklasın..fıstıklarımı..
ikiz çocuk ta zor..hele üçüz bilemiyorum olan anneme olur,kadın bu sefer gerçekten oruppu olur 60 yaşında:roflol:
CEROTUM YAPSANA ŞU TESTİ YAVRUCUM . NAZAN HOCAMA AYIP OLMASIN AMA BEN DE SENDEN BEKLİYORUM Bİ BOMBA. AHADA BURAYA YAZIYORUM:smiley-cool:
:1rolleyes:NAZAN HOCAM BÖYLE YAZIYORDUK DEĞİL Mİ?
canım benim ya patlat şu nüfusudelikafadulden neyse ben o kişi hakkında yorum yapmayayım artık yoksa topiğimiz tartışma topiğine dönecek benim yüzümden.sen bize böyle moral veriyorsun ya inşallah rabbimde sana ikiz ikiz verir:CüvCüv::CüvCüv:EBRUNİSACIM her sayfada olması onun problemi fakat dediğin gibi her konuda var ve yorumları da tatmin edici gelmiyor..açıkça kıvırmadan yazayım en iyisi..ben samimi bulamadım..
burada en çok ben herhalde konuları ciddiyetten uzaklaştırmaya çalışıyorum bunu kafamız dağılsın o an içinde olsa tebessüm edelim istiyorum..4 yıldır görmediğim tedavi kalmadı ama inan bazen arkadaşların sorularına hemen cevap veremiyorum,aklımda acaba varsa hiç yorum yazmıyorum..herşeyi biliyoruz sanıyoruz aslında hiçbirşey bilmiyoruz..zaten bilsek ben hepinizi tedavi edecem nüfus patlaması yaptıracam..
canım benim ya patlat şu nüfusudelikafadulden neyse ben o kişi hakkında yorum yapmayayım artık yoksa topiğimiz tartışma topiğine dönecek benim yüzümden.sen bize böyle moral veriyorsun ya inşallah rabbimde sana ikiz ikiz verir:CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?