kızlarrr bilmiyorum merak ediyomusunuz ama benim yumoş çatlamışş :)) mutluyum yani kist oluşmamış ALLAHIM inş. dualarımızı boşa çıkarmazda bu ay güzel bi haber alırımm buna çok ihtiyacım var dua edin arkadaşlarr yer gök dua üzerine kurulu diye boşa demiyorlarr... 15 ine kadar nasıl geçer zaman hiç bilmiyorum gerçi sizler bana çok iyi geldiniz beraberce atlatırız dimii
meraba pranses 47 bende hataylıyım.nasılsınız hemşerim.bende batmana gelin geldim.okuyunca çok yakın hissettim kendime:)
kusura bakmayın ama sizin işinize zaten karışmıyorum yeniydim bilmediğim için her sayfadaydım beni samimi bulmamışsınız canınız sağolsun ama siz çoktan beri tanışıyorsunuz ve benden büyüksünüz artık kimseye yazmam :1no2::a015:
hamıs yokmu kızlar bu ay lıste cokmu gerılerde kaldı gucellermısınız lıstemızı
Seldacım sağol geçen sayfaların birinde okudum arkadaşın biri karından yaptılar yazmış ta
selam kızlar hamilelerimiz baya çoğalmış allah kucağınıza almak nasip etsin ben 38 haftalıkken bebeğimi kaybettim sevincimi sizlerle paylaşmıştım üzüntümüde sizlerle paylaşıyorum dünyam başıma yıkıldı allah bu acıyı kimseye göstermesin
cnm üzülme ama yaa onlarda öle sölemek istememişlerdir malum hepmz bi şey için uğraşıorz zaman zaman moralimz bozuk olup ne dedğimizi bilmiyorz onlarda seni kırmak istememişlerdir eminimki... hepsi çok iyi yeni olablrsn snde ama birz daha dikkat et ozmn ne biliym
ama üzme kndinide bu yüzden tmm mı???klava:
selam kızlar hamilelerimiz baya çoğalmış allah kucağınıza almak nasip etsin ben 38 haftalıkken bebeğimi kaybettim sevincimi sizlerle paylaşmıştım üzüntümüde sizlerle paylaşıyorum dünyam başıma yıkıldı allah bu acıyı kimseye göstermesin
merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize 2 gibi doktora gidiyorum.. kistleştimi yoksa çatladımı ona bakıcaklar ne olur bana dua edin çünkü ilkinde kist olmuştu bu sfer olmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?