Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım dr HATİCE BANU özele gidiyotrum ben sen nerde tedavi görüyorsun canım biraz anlat bende anlatayım ama kapatırsam mesajlarını akşam okur sana cevap yazarım merak etme sen aniden kapatırsam kusura bakma canım sen yaz paylaşalım

kızlarrr bilmiyorum merak ediyomusunuz ama benim yumoş çatlamışş :)) mutluyum yani kist oluşmamış ALLAHIM inş. dualarımızı boşa çıkarmazda bu ay güzel bi haber alırımm buna çok ihtiyacım var dua edin arkadaşlarr yer gök dua üzerine kurulu diye boşa demiyorlarr... 15 ine kadar nasıl geçer zaman hiç bilmiyorum gerçi sizler bana çok iyi geldiniz beraberce atlatırız dimii

hiç stres yapma rahat olmaya çalış inşallah bu ay hamiş olursun :CüvCüv:

eylem canım inan çok sevindim hayırlı haberler alırsın inşallah canım ben de klomen kullandım yumoşlar çatladı ama olmadı neyse nasip deyilmiş regly oldum dr umun yanına gittim dr um baktı regly az oluyo dimi dedi evet dedim tamam pko oluşmuş zaten dedi ne olur dikkat edin dr um dikkat etmeseydi ben hiç bilmeyecektim AMA İNŞALLAH SENİN YUMOŞLAR TUTMUŞTUR RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI HABERLER ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

meraba pranses 47 bende hataylıyım.nasılsınız hemşerim.bende batmana gelin geldim.okuyunca çok yakın hissettim kendime:)

kızlar bısı sorcam bılenınız varsa lutfen cevaplayın bu hacca gıden ınsana bebek kıyafetı verılıyo hacca gıden kısı tavaf ederken yanına alıp dua edıyor ya sora sıze gerı getırdınde ne yapmanız gerekıyor bılenınız varmı

cnm üzülme ama yaa onlarda öle sölemek istememişlerdir malum hepmz bi şey için uğraşıorz zaman zaman moralimz bozuk olup ne dedğimizi bilmiyorz onlarda seni kırmak istememişlerdir eminimki... hepsi çok iyi yeni olablrsn snde ama birz daha dikkat et ozmn ne biliym
ama üzme kndinide bu yüzden tmm mı???klava:

hamıs yokmu kızlar bu ay lıste cokmu gerılerde kaldı gucellermısınız lıstemızı

selam canım mavi deniz arkadaşamız hamile çok şükür.

kızlar adetimi yarından itibaren bekliyorum ama her zamanki gibi regl belirtilerim var ancak dün çok fazla mide bulantım vardı, afedersiniz bir kaç kez kustum hatta, bugün de öyle bi tuhaflık var midemde ağrı bulantı karışık, üşütmüşümdür b üyük ihtimalle ama yine de insan ümitleniyo işte :1closedeyes: neyse yarını bekleyip görecez artık

en çok da eşim için istiyorum canımın içi o kadar istiyoki benden beter ümitleniyo ya Allahım inşallah mutlu evliliğimizi sevimli bir yavruyla taçlandırır:Saruboceq:

canım gözümden kaçmış şimdi gördüm bu yazdığını..en acısı böylesi olsa gerek..Allah sabır versin ve İnşallah sağlıkla doğurup sağlıkla büyütebileceğin yeni bir bebek verir Rabbim sana canım..Allah büyük canım..bol bol dua et..

sağol canım ya çok iyi morel oldun bişi demiyorum zaten haklısın insan çok yıpranıyo

çok üzüldüm arkadaşım Allah sabır versin...diyecek bişi de bulamıyorum çok üzüldüm :1no2:

kızlar herkese iyi bir hafta sonu diliyorum..hayırlı haberlerle gelin inşallah..
iyi akşamlarrr

mrb kızlarrrrrrrrr nasılsnz bakiim bgn..
ya sizlee bişi paylaşçam bn yaaa bu ay bi garip bişiler oluyo bnde karmaşk duygular içindeyim..
bu ay hiç mi hiç bebek beklentiisi olmadı yaa şaşırıyorm kndime ne aklımdaydı ne de stres yaptm okdr rahatım ki bu ay az kaldı adet tarihim 15inde ama dediim gibi hiç bi heycanda yok belkide umudum bu ay olmadığı için öle hissediyorm..
ne güzel ama yaa keşke her ay böle olsamfisfisfis haa bide önceden 2 günde 1test yapardm bu ana kadar yapmadm 9 gün var adetime
alkışşşş valla bana alkışşşşş:lepi:
böle saçma sapan bişi yapıyorm işte aaaaaaaaadelikafadulden

eeeeeee sizler naptnz bakalım kafalarda varmı hala???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…