çokk şükür canımm, Allah tamamına erdirsinn sağlıkla.slm kızlar keseyide gördüm şükür 4 mlvalla ilk görmedik karından sonra alttan baktı doktorum ..oda dış gebelik diye korktu..10 gün sonra kalp atışını duyacaz..
Black hmen bi test alıyosun ve balıyosun yaa hadi yaaa nası duruyosunnnben de hala bişi yok.....cesaret edemiyorum test yapmaya.....ama ne adetimle ilili ne de hamilelikle ilgili bişi yok.sadece sık ıdrara çıkma ve ağız kuruluğu.......eşime bile demedim geciktiğini heyecanlanmasın diye sonra olurum filan yazık ona daa...
eğer hamile değilsem bir an önce hastanmak istiyorum.bu şekilde daha kötü benim için...yumurtam gelişmemişti acaba ondan mı geciktiiii.
ben sanki daha önce çok net bir şekilde igne fiyatını yazmıştım diye hatırlıyorum... sizin 3 yılınız doldumu evlilikte..
işallah canım işe yaramıştır iğneler çok pahalıymış benim bu tedavinin masraflarını karşılamam çok zor eşim yeni işe girdi ve askeri ücretten daha az alıyo ne yapacağımı bilmiyorum rabbim işallah gerek bırakmadan gönderir bebişimi
inşallah hiç iğne falan kullanmadan, hemencecik hayırlısıyla hamile kalırsın. Hiç canını sıkma, bebek kısmetiyle gelir derler. Eminim senin bebeğinle kısmetiyle gelecektir, yeterki gelsin..
Black hmen bi test alıyosun ve balıyosun yaa hadi yaaa nası duruyosunnn
kızlar moral arkadaşlarım ya dr um dediki bide eger tutmazsa bu seferde rahim filmi çekecez dedi çektiren var mı dua edin ne olur hamiş olanlarda dua edin ne olur inş.hepimiz bu ay hamiş oluruz bek biraz korktun çektiren var mı rahim filmi ?
slm kızlar keseyide gördüm şükür 4 mlvalla ilk görmedik karından sonra alttan baktı doktorum ..oda dış gebelik diye korktu..10 gün sonra kalp atışını duyacaz..
slm kızlar keseyide gördüm şükür 4 mlvalla ilk görmedik karından sonra alttan baktı doktorum ..oda dış gebelik diye korktu..10 gün sonra kalp atışını duyacaz..
ben sanki daha önce çok net bir şekilde igne fiyatını yazmıştım diye hatırlıyorum... sizin 3 yılınız doldumu evlilikte..
cerotum cnm oyy yaramaz bıcırıgında mı gelmiş işe..iyi vakit geçirin bakeeemm..black sevilin sözünü dinle git test yap anacım hadiii.
kızlar moral arkadaşlarım ya dr um dediki bide eger tutmazsa bu seferde rahim filmi çekecez dedi çektiren var mı dua edin ne olur hamiş olanlarda dua edin ne olur inş.hepimiz bu ay hamiş oluruz bek biraz korktun çektiren var mı rahim filmi ?
balkafa nerdesin kuzu sen özledim valla gelde iki kelam et bak..nasılsın cicim ne zman senin test tarihin..hadi bakalım inş yakında seninde hayırlı güzel haberlerini alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?