Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Black hmen bi test alıyosun ve balıyosun yaa hadi yaaa nası duruyosunnn

sevilim bana da doktorum geçenlerde igne vermişti demiştim ya düşük olmasın diye lekelenmem var dı hanii bu hafta da vurulmam gerekiyormuş yani 4 hafta dedi bu 2.haftam henüz..olsun ne yapalım bir şekilde gelecek bu sıpalr gelincede biz çektiririz onlara he o zmanda böyle dermiyiz ki acaba..

cerotum cnm oyy yaramaz bıcırıgında mı gelmiş işe..iyi vakit geçirin bakeeemm..black sevilin sözünü dinle git test yap anacım hadiii.

ben sanki daha önce çok net bir şekilde igne fiyatını yazmıştım diye hatırlıyorum... sizin 3 yılınız doldumu evlilikte..

mavi denizcim ben evleneli 1sene 10 ay oluyo evet yazmıştın iki fiyat çok sağol kusura bakma bende bu ara çok sitresliyim yaşadığım şeyleri anlatmaya kalksam bana hak verirdiniz yinede hiç alınmıyorum allah razı olsun hepinizden

inşallah hiç iğne falan kullanmadan, hemencecik hayırlısıyla hamile kalırsın. Hiç canını sıkma, bebek kısmetiyle gelir derler. Eminim senin bebeğinle kısmetiyle gelecektir, yeterki gelsin..

inşallah hiç iğne falan kullanmadan, hemencecik hayırlısıyla hamile kalırsın. Hiç canını sıkma, bebek kısmetiyle gelir derler. Eminim senin bebeğinle kısmetiyle gelecektir, yeterki gelsin..

allah razı olsun canım işallah öyle olur hemencik gelir kuzucuğum allah isteyen herkeze verir işallah :Saruboceq:

kızlar moral arkadaşlarım ya dr um dediki bide eger tutmazsa bu seferde rahim filmi çekecez dedi çektiren var mı dua edin ne olur hamiş olanlarda dua edin ne olur inş.hepimiz bu ay hamiş oluruz bek biraz korktun çektiren var mı rahim filmi ?

Black hmen bi test alıyosun ve balıyosun yaa hadi yaaa nası duruyosunnn

sevilcim ben de çok istiyorum test yapmayı ama frenliyorum kendimi...geçen ay ayın 11inde adet görmüştüm ondan önceki 3 ay ayın 13 ünde olmuştum.sen biliyosun daha önceki aylarda da 1-2 gün gecikmişti hemen test yapmıyorum çünkü bişey hissetmiyorum.bu ay da öyle gibi..ama şu an adetimin hamile olmadığım halde gecikmiş olması beni hamile kalamamaktan daha çok üzecek...en azından yarınında geçmesini beklicem.gözlerim rahatsız zaten son 10 gündür aşırı iltihaplanma var dayak yemiş gibi şiş gözlerim dışarı da çıkamıyorum bu yüzden.....kafamçokkarıştı

dua edin bana ltf .....hayırlısı olur inşallahhhhh:Saruboceq:

yani tedaviye başlamadan önce çekmedilermi rahim filmini.. ben daha tedaviye karar verdiğim gibi önce tahliller arkasından rahim filmimi istediler. Korkman gereken birşey yok canım. Kendini kasmadığın sürece dayanılmayacak kadar ağrılı birşey değil. Adet sancısı gibi düşün. Kendini korkutma, acıyacağı yoksa da acır..

slm kızlar keseyide gördüm şükür 4 ml valla ilk görmedik karından sonra alttan baktı doktorum ..oda dış gebelik diye korktu..10 gün sonra kalp atışını duyacaz..

:teytey:Canım tekrar tebriklerr gözünaydınnn keseyi gördün allahın izniylee allaha emanettt ollŞeniz:Saruboceq:

kızlar tekrar merhaba;

bu kolmen işikinlik yaptımı sizdede bende ne ağrı yaptı ne bişi sadece kasıklarım şiş adet olacakmışım gibi karnım bilen varsa yazsın lütfen...neden olur bu???

balkafa nerdesin kuzu sen özledim valla gelde iki kelam et bak..nasılsın cicim ne zman senin test tarihin..hadi bakalım inş yakında seninde hayırlı güzel haberlerini alırız..

slm kızlar keseyide gördüm şükür 4 ml valla ilk görmedik karından sonra alttan baktı doktorum ..oda dış gebelik diye korktu..10 gün sonra kalp atışını duyacaz..

canım MAAŞALLAH diyelimmm alttan bakmayınca görünmedi demek..seninki doğsun onun da dötüne dötüne valla..sevilinki ve seninkiiii.

iğneleri ihmal etme canım vurul, emek verdin o kadar...

ben sanki daha önce çok net bir şekilde igne fiyatını yazmıştım diye hatırlıyorum... sizin 3 yılınız doldumu evlilikte..

canım 3 yıl dolunca ne oluyor anlamadım ben..yani karşılanan ne sadece iğne fiyatı mı

cerotum cnm oyy yaramaz bıcırıgında mı gelmiş işe..iyi vakit geçirin bakeeemm..black sevilin sözünü dinle git test yap anacım hadiii.

yevrüm sorma bilgisayar hayal oldu bana kalkmadı sıpa..:)) seninki de seneye başlar annesi seninle gezmeye:))

cnm evet gelsin sıpa vurucam dötüne ...cnm 3 yıl dolunca rapor falan çıkartabiliyorsun ya sadece yüzdesini ödüyorsun o yüzden dedim...seneye dolanırmı dersin...aman olsunlarda canları sagolusun..

merhaba canım.rahim filmi korkulacak kadar ağrı verici birşey değil.şöyle anlatayım.bana yapılırken alttan dr um şırıngayla yavaş yavaş ilaç verdi.o anda bende sanki gaz çıkaracakmışım gibi bir durum oluştu o kadar.o sırada zaten filmde çekiliyor.sonra kalkıp evine gidiyosun.ilk anlarda biraz bacaklarım uyuştu benim o kadar.bende çektirmeden önce beni çok korkutmuşlardı.ama inan korkulacak bişey yok.rahat ol.inşallah bu ay hamiş kalırsın da hiç gerek kalmaz güzelim.kendine iyi bak.moralini yüksek tut.

balkafa nerdesin kuzu sen özledim valla gelde iki kelam et bak..nasılsın cicim ne zman senin test tarihin..hadi bakalım inş yakında seninde hayırlı güzel haberlerini alırız..

ŞenizGüzel hamiş
Burdayım canumm Yoktum 2 gündür evde kafa dinlemeye gittim kuzene..Ben test yapmıcamkiii:jeyyar::roflol:Rahatım relaxxx paşalar gibi adetimi bekliycemm :)gelmezse yaparımm ..se nasılsınn mavidenizim:asigim:

cnm bn geçen ay çktrmiştm rahim filmini bnm cnm çok acıdı çünkü sağ tüpüm kapalıydı doktorm biraz zorladı belki sıvı geçer die ama çok az sürüo ztn 2 dk fln bnm 5 dk kdr uzadı çnkü sıvıyı zorladı birz ama hiç korkma derm kastkça kndini daha zor olur ama baya kasmştm kndimi korkudan

balım ben iyiyim hafif kasık agrısı dışında normalmiş neyseki..10 gün geçmez şimdi pıt pıtları görecez ya.. neyse zaten geçikme çok fazla olmaz regl tarihin geçerse yaptırısın testi.ama kafanı rahat tutu bu dönemde çık gez dolaş evde oturma hiç bu araalr sanırım çalışmıyorsun dolaş bacım hergün bir yere git valla bu aralar senin moralli olman lazım..

kızlaaaaaaaarrr nasılsınz bakiimm yoktm 2 gündr maşallah sayfalar bitmedi oku oku tam bitiremedm gerçi hepsini ama...
ne durumlardasınz siz bnm adete 2 gün kaldı ve bi rekora imza atmş bulunuyrm bn bu güne kadar hiiiçççç test yapmadım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…