cnm hoşgeldin aramıza tatlım klomen sana fayda etmezse doktorun zaten seni igneye yönlendirir bu kalçadanda olabilir göbektende ama göbekten inan hiç acımıyor genelde korkuyorlarda... evet cnm belli bir neden olmayınca sebebi kısırlık olarak gösteriyorlar...bende pko oldugu için yumurtayı büyütmek için ugraştık...rahim filminden sonra gebe kalan da oluyormuş aslında tedavi yöntemi degil bu ama tüplere ilaç verirken eger tüplerde tıkanıklık olursa bu ilaç sayesinde o an açılabiliyor...hayırlı haberlerle dönersin inş..igneyi cnm 5 gün falan bir süre içerinde vuruyorsun doktorunda zaten seni kontrol ediyor yeterli oldugnluga gelince genelde çatlatma ignesi vuruyorlar..uamrım soruna cvp verebilmişimdir..
yuh yaa sen nöbetmi tuttun burada mazallah sazan gibi atlamışsın her yazıya her yazının arkasında mutlaka yazın var...başagın şuanda igne kullanıdıgınıda nerden çıkardın..o simeraya örnek vermiş igne daha etkili diye..başak bu arada hamile bilmiyorsan söyleyeyim yani yumurta büyütmeye falan çalışmıyor...vayy sazan vay..
nazanım yavrümmm nerdesin bakayım sen seldamda ugramamış kızıyorum bak..ne güzel liste olmuş patlatmışsınız ikiz hep..maşallah diyeyimde gelsin devamı gelsin ikizler..cnm randevuyu geri mi iptal ettin..bacım en azından gidip te bir görüşüp konuşsaydınız nedir ne degildir ..nasıl bir yol izlemeniz gerekir..bırakma anacım kendini..bak güzelimm son zmanlrda iyice kirlilik oldu biliyorum hatta dayanamayıp yazıyorum ..valla yavrum gel be bu kirlilikte bizde kaybolmayalım..ebru nisada yok dövücem onu..anlarsın sen... bana da geliyorlar valla her yerde görünce oyyyy oyyy diye daralıyorum valla..gel bakakarışmam ona göre..klava:
nazo fıstık olucaksın bacım detokslarla helal sanaa çokta geç kalma ha çabuk istiyom yeğenlerimi.hihoyyythihoyyythihoyyyt:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[bayılıyorum bu cemileye)
kızlar günaydın...geldim geldim..SELDAM,CEROTUM,MAVİDENİZİM,SEVİLİM..
sağol seldam Allah razı olsun.selam kızlar ben geldim..
mavi denizim inşallah hayırlısıyla görürsün keseyi. Dualarımız seninle,
Nazan yavrım. Maşallah maşallah. Bak tabi kendine.. Ben de birazdan fit anne olayım diye yapacaklarımı anlatıcam. Benim yolum azıcık daha zor delikafadulden. listene ayrıyeten bayıldım. Gülben Ergenden neyimiz eksik kızz...Gelsin bebişler ikişer üçer.
cerotcum bi müneccimlik yapayım dedim ama olmadı galiba. Bu işleri nazana bırakmak lazım. -tatlicadiarzu-o tutturuyor ne de olsa.
emelcim beni sormuşsun burdayım canım. Okuyorum yazılanları da yazamadım bi türlü.
Sevilcim inşallah atlatacaksın bu sıkıntılı günleri. Sen içini ferah tut.
Hepinize sevgiler. Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada...
slm arkadaşlar
adet tarihim 10 marttı hala olmadım hiç belirti de yok...gerçi bu ay klomende kullanmadım....belki de gecikme yaşıyorum malum pko da var.....aşırı derecede ağız kuruluğu yaşıyorum....evde içecek bişi bırakmıyorum.....ne dersiniz?
mavideniz canım inan öylesine değildi yani söylediklerim..ilk aydan karamsar olmuştun ve hiç iç karartıcı değildi benim için değerlerin..buradan herkese de söylüyorum tekrar dr um bana yumurtanın ne kadar büyük olduğu kadar, ne kadar kaliteli olduğu da önemli demişti. ve 14 mm yumurta ile hamile kalan hastam olmuştu dedi..siz düşünün artık..
canım bu arada senin de ikiz pırtlatma ihtimalin var biliosun dimi:)) aşılmayla ihtimal fazla yaniş..artık görümcenle dörtlü gezersiniz bebişlerle::))
simeray canım bende henüz elips gibi görünüyorum ama sonum koca bir daire yani belli bu:))) canım aslında ilginin bölünmesi çok iyi..dün da yazmıştım bi arkadaşa sürekli bebek düşüncesine odaklanmak yerine bişiilere yönelmek bazen çok etkili oluyor..stresi baskılıyorsun anlatabildim mi..mesela ben bundan 6,5 sene önce işe girip çalışacağım artık bebek fikri yok dediğimde hamile kalmışım..umarım sende çifte mutluluk yaşarsın canım..hem çıtır olur, hem gebe kalırsın:)
sevgiler..
sevilim canım ben her ay kanamalı olarak acile gittim hamileliğimde ve afedersin bildiğin regl kanaması gibi kıpkırmızı idi..hala unutamam o yaşadığım stresi..canım lütfen rahat olmaya çalış..hani derler ya yiyecek ekmeği varsa doğacak o sıpa başka yolu yok yani..zor gelen bebişler, doğana kadar da zorluğunu devam ettiriyor canım baika birşey değil yani bu..mümkün olduğunca dinlenmeye çalış canım ve bol bol pozitif düşünce kürü uygula kendine..hep doğacak ve sağlıklı olacak de sürekli içinden..
çok öpüyorum seni..özletme pırtla arada tamam mıı....
nasipcim buraya da hoşgeldin..:) diğer topikte de cevap vermiştim sana..ikinci bebeğini bekleyenler topiğinde...
nazannnn demek 4 kilocuk fazlan var ve detoks yapıyorsun..ben napıyım ha napıyımmklava: klava: 75 kiloyum yaaa..tamam boy var ama olsun eskiden 65 i geçmezdimmm ((
canım sen kafadan attıysan bebiş olayını tamamdır senin olay..haftaya üçüzlerin temeli atılır emin ol..bu işin sırrı kafayı resetlemek bacım:)))
bana da ikizleri yazmışsın..ee o kadar sanayi tüpü yiyince en az iki olmalı..yok öööle tek bebe...yakışmaz bize hanımlar bu kadar uğaştan sonra..doğurun ikişer, üçer hadi bakeeem..ahada ben gidiyom tutmayın beniiiiiiiii
nazanım öptüm seni kocamannnn...
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: benim ikizler
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: seldanın ikizler
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: nazanın üçüzler
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: rananın ikizlerr
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: bu iki tane de mavi denizin sıpaları:))))
a.s merhaba arkadaslar
birkac gundur baya yogun geciyor yazilanlari okuyorum ama ben birturlu biseyler yazamadim
size ruyamdan bahsedeyim. Mavi Denizcim, Nazancim, Ebrunisacim, kizlar ruyamda o bilindik arkadasimiz sizinde desteginizle, gereksiz aciklama yaptigi gerekcesiyle editorlerimizden nevrosky tarafindan fislenip bloke edildi..:jeyyar: :jeyyar: Hay Allahim yaa.. sabah uyandim guldum kendi kendimee.. :tomato:
Nazanim, Cerotum yeni sanayi tupu ikiz ucuz hamiş listemizde gercekten hostu naniknanik Hayirli ugurlu, diger arkadaslarimizada moral olsun sırnaşık şey
slm arkadaşlar
adet tarihim 10 marttı hala olmadım hiç belirti de yok...gerçi bu ay klomende kullanmadım....belki de gecikme yaşıyorum malum pko da var.....aşırı derecede ağız kuruluğu yaşıyorum....evde içecek bişi bırakmıyorum.....ne dersiniz?
emelim etmemmi yazını okuyunca işyerinde çaktırmadan elimi açtım da öyle dua ettim adını söyleyerek..hayrılısını versin cnm illa olsun degil hayırlısıyla bebiş ver dedim..inş hayırlısı ile karnın dolar cnm..
slm arkadaşlar.yeni üye oldum.klomen adlı ilacı kullanıyorum araştırırken siteyi farkettim iki de etmişim.
yalnız olmadığımı hissettim.allah hepimizin dualarını kabul etsin..
RANACIM..rüyan hayır olsun pekk güzel bir rüya..gelelim yorumuna:roflol:
şimdi bizim DÖLTUTMAZ PAVYONUNA yeni biri düşmüş.kaydirigubbakcemile3.bir hırs bir hırs ki sorma..bir o masa bir masa,bir bakıyosun senin masanda,bir bakıyosun benim masada anam bizi bırak müşteriler bunaldı..bir fingirdek bir fingirde kki sorma..herkesi bunalttı..RANAM tabi sende bunun etkisinde kaldın rüyana girdi..bak fingirdeğe artık rüyalara bile giriyor...avatırı zaten bir alem:roflol:..
RANAM çok öptüm birtanem inşallah Allah senin yüzünü en kısa zamanda güldürür meleğim..
slm kızlar rana senin rüyana nazanın yorumuna koptum :roflol::roflol:
nazanın dedigin gibi ayy sorma daral geliyor valla...sevilcim kalırım şeker sen iste yeterki vallaha afakanlar basıyor beni bazen ay sorma progestan bir yandan gebe hormonları bir yandan birde pürüzler çıkınca tutmayın beni:jeyyar: moduna giriyorum...azcık tutmam lazım kendimi ama beceremiyorm sanırsam..sevilcim patlatmışsın kocaya bir tane anam sendede iyi gelecek var çaktırmadan iyi degildin hayatım modlarında götürmüşsün..:roflol:
ve gel gelelim sana igneleyici lafı ben göremedim ..orada direk patadanak söyledim ucundan dokundursaydım neyseeee..bak güzelim sana daha öncede söylemiştik başka arkadaşlarda söylemişti..cvp larında görüyorum sırf yazı yazmak için cvp veriyor gibisin lütfen dön bir bak geçmişi yaptıgın yorumlara..ben sana sazan dedim diyemi bozuldun:mymeka: demem kuzu sen alındıysan...eee sevilcim bana çatlak gebe demiş ben şimdi üstüne mi atlayayım niye bana çatlak dedin üzüldüm diye yok yok bende ona yetiyom lülülülülülü görmüyonmu...oyyy oyyy daral geldi bana ...:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?