Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kııız çatlak gebeee, dellendinmi yavrüm, ilk aylar zordur yerim senin yükselenen hormonlarını, daha çok dellencen seeeen, ben napiim sende yükselen hormonlardan bende 6 kat fazla progestandan dolayı bi sıcak basıyo bi terliyom, geçen kocam panik oldu kız yataktan düştü adam kekeleyince ağzına patlattım bitanee, sonrada aaaa canım kendine gel diye yaptım şok felan oldun zannettim çok afedersin fiyimisin fellan dedim, külliyen yalan, bilerek ve isteyerek yaptım, tadı damağımda kaldı, eylemlerim devam etcek aha büüle:mymeka:
sendede gelecek görüyorum ben çatlak gebeciim, böyle kal sakın değişmeklava:

nazo fıstık olucaksın bacım detokslarla helal sanaa çokta geç kalma ha çabuk istiyom yeğenlerimi.

sağol seldam Allah razı olsun.

canım inşallah, tstte çıkar hemen yap hemen hber ver hamileysen araaaa ay İNŞALLAHHHH

canım benimkide dndü kırmızıya iki gündür perişanım, sağol canı ya hep moralsin hepp, Allah kalbine göre versin.

Son düzenleme:

RANACIM..rüyan hayır olsun pekk güzel bir rüya..gelelim yorumuna:roflol:

şimdi bizim DÖLTUTMAZ PAVYONUNA yeni biri düşmüş.kaydirigubbakcemile3.bir hırs bir hırs ki sorma..bir o masa bir masa,bir bakıyosun senin masanda,bir bakıyosun benim masada anam bizi bırak müşteriler bunaldı..bir fingirdek bir fingirde kki sorma..herkesi bunalttı..RANAM tabi sende bunun etkisinde kaldın rüyana girdi..bak fingirdeğe artık rüyalara bile giriyor...avatırı zaten bir alem:roflol:..
RANAM çok öptüm birtanem inşallah Allah senin yüzünü en kısa zamanda güldürür meleğim..

BLACK canım bir haber ver neler oldu...inşallah bebiş geliyordur..inşallah..Allahım yüzünü güldürsün inşallah..haber verr..ve arada bir uğra lütfeeennklava:

slm kızlar rana senin rüyana nazanın yorumuna koptum :roflol::roflol:

nazanın dedigin gibi ayy sorma daral geliyor valla...sevilcim kalırım şeker sen iste yeterki vallaha afakanlar basıyor beni bazen ay sorma progestan bir yandan gebe hormonları bir yandan birde pürüzler çıkınca tutmayın beni:jeyyar: moduna giriyorum...azcık tutmam lazım kendimi ama beceremiyorm sanırsam..sevilcim patlatmışsın kocaya bir tane anam sendede iyi gelecek var çaktırmadan iyi degildin hayatım modlarında götürmüşsün..:roflol:

ve gel gelelim sana igneleyici lafı ben göremedim ..orada direk patadanak söyledim ucundan dokundursaydım neyseeee..bak güzelim sana daha öncede söylemiştik başka arkadaşlarda söylemişti..cvp larında görüyorum sırf yazı yazmak için cvp veriyor gibisin lütfen dön bir bak geçmişi yaptıgın yorumlara..ben sana sazan dedim diyemi bozuldun:mymeka: demem kuzu sen alındıysan...eee sevilcim bana çatlak gebe demiş ben şimdi üstüne mi atlayayım niye bana çatlak dedin üzüldüm diye yok yok bende ona yetiyom lülülülülülü görmüyonmu...oyyy oyyy daral geldi bana ...:roflol::roflol:

Son düzenleme:
kızlar günaydın
bugün ilk gün başladım klomene ALLAHIM inşallah bu ay olur benle birlikte bütün istiyenler yarabbim
mavi deniz yazımı okuyunca ne olur bana dua et içimden geldi sen hamilesin senin duanı rabbim kabul eder lütfen içinden geçir okuduktan sonra kalbinden benide

emelim etmemmi yazını okuyunca işyerinde çaktırmadan elimi açtım da öyle dua ettim adını söyleyerek..hayrılısını versin cnm illa olsun degil hayırlısıyla bebiş ver dedim..inş hayırlısı ile karnın dolar cnm..

canım benim Allah razı olsun Allah tüm dualarını kabul etsin Allah bebişinin saglık dogmasını nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq: Şeniz

slm arkadaşlar.yeni üye oldum.klomen adlı ilacı kullanıyorum araştırırken siteyi farkettim iki de etmişim.
yalnız olmadığımı hissettim.allah hepimizin dualarını kabul etsin..

gümbür gümbür atıyosun taşları anam, senin şu pavyona bayılıyorum valla bide detaylı anlatıyosunki sanki orda gibi oluyo böööle köhne lloş ışık dumanaltı biyer içerde bıyıklı kel göbekli vede kırmızı ipek gömlekli adamlar var ama bıyıkları kıl bıyıkk saçlarındaki kelin üzerini saçla kapatmışlar bilmem anlatabildimmi.

sendemi progestan, ben 6 tanee, sen kaç tane çakıyon bacım günde. Annaşıldı senin durumunun benim gibi , ikinci trimestere tımarhanede buluşuruz şeker. Bu seferde pavyon yerine tımarhane maceraları anlatırız.
Anam adama patlattım ama hala avcumun içi tatlı tatlı kaşınıyo bilmem anlatabildimmi.

kızlar günaydın yeni dr.dan geldin 2 yumoş varmış ikiside sag tarafta dedi geçen solda gelişmişti şimdi sagda ve iki tane bu gün çalış yarın igneni vurdur sonra günaşırı çalış dedi çok mutluyum hihoyyyt yumoşlar büyümüş kızlar sizde durumlar nasıl?

canım osmaniyecim daha gelmedin her halde dr dan hayırlı haberlerini bekliyorum RABBıM herkesin yüzünü güldürsün kucagını boş bırakmasın AMıN:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…