balım ben iyiyim hafif kasık agrısı dışında normalmiş neyseki..10 gün geçmez şimdi pıt pıtları görecez ya.. neyse zaten geçikme çok fazla olmaz regl tarihin geçerse yaptırısın testi.ama kafanı rahat tutu bu dönemde çık gez dolaş evde oturma hiç bu araalr sanırım çalışmıyorsun dolaş bacım hergün bir yere git valla bu aralar senin moralli olman lazım..
cnm bn geçen ay çktrmiştm rahim filmini bnm cnm çok acıdı çünkü sağ tüpüm kapalıydı doktorm biraz zorladı belki sıvı geçer die ama çok az sürüo ztn 2 dk fln bnm 5 dk kdr uzadı çnkü sıvıyı zorladı birz ama hiç korkma derm kastkça kndini daha zor olur ama baya kasmştm kndimi korkudan
merhaba canım.rahim filmi korkulacak kadar ağrı verici birşey değil.şöyle anlatayım.bana yapılırken alttan dr um şırıngayla yavaş yavaş ilaç verdi.o anda bende sanki gaz çıkaracakmışım gibi bir durum oluştu o kadar.o sırada zaten filmde çekiliyor.sonra kalkıp evine gidiyosun.ilk anlarda biraz bacaklarım uyuştu benim o kadar.bende çektirmeden önce beni çok korkutmuşlardı.ama inan korkulacak bişey yok.rahat ol.inşallah bu ay hamiş kalırsın da hiç gerek kalmaz güzelim.kendine iyi bak.moralini yüksek tut.
slm arkadaşlar.yeni üye oldum.klomen adlı ilacı kullanıyorum araştırırken siteyi farkettim iki de etmişim.
yalnız olmadığımı hissettim.allah hepimizin dualarını kabul etsin..
slm kızlar keseyide gördüm şükür 4 mlvalla ilk görmedik karından sonra alttan baktı doktorum ..oda dış gebelik diye korktu..10 gün sonra kalp atışını duyacaz..
canım bilgilerin için sagol bende kasarım kendimi diye korkuyorum bir de canım ya rahim filmi çektirince ne oluyo ne için çekiliyo bu filim ?bilgi verirsen sevinirim canım:uhm:
ya kızlar bişey soracam bu klomeni kullanınca adetler düzene giriyormu ben 40- 45 gün arayla adet oluyorum klomenle değişecekmi acaba cevap verirseniz sevinirim.
gözün aydın canım bugün herkes ne güzel şeyler yazmış.....:lepi:kıslaaaarrr...ben de dün akşam dr a gittim kist filan kalmamışhihoyyyt..bugün sabah yine klomene başladık günde 2 tane..20 martta yumoşlara bakmaya gidicem..ikinci deneme bu hadi inşallah hayırlısı..
hsg için acele etmeyin bu ay da bi deneyelim öbür ay bakarız dedi..
BU ARADA TEŞEKKÜR EDERİM LİSTEYE EKLEDİĞİNİZ İÇİN...a.s
sevilcim ben de çok istiyorum test yapmayı ama frenliyorum kendimi...geçen ay ayın 11inde adet görmüştüm ondan önceki 3 ay ayın 13 ünde olmuştum.sen biliyosun daha önceki aylarda da 1-2 gün gecikmişti hemen test yapmıyorum çünkü bişey hissetmiyorum.bu ay da öyle gibi..ama şu an adetimin hamile olmadığım halde gecikmiş olması beni hamile kalamamaktan daha çok üzecek...en azından yarınında geçmesini beklicem.gözlerim rahatsız zaten son 10 gündür aşırı iltihaplanma var dayak yemiş gibi şiş gözlerim dışarı da çıkamıyorum bu yüzden.....kafamçokkarıştı
dua edin bana ltf .....hayırlısı olur inşallahhhhh:Saruboceq:
Ne çektirmesi kızım yaa hahaytt sen daha dur uykusuz gecelerde kimkime çektiriyo görücen,sevilim bana da doktorum geçenlerde igne vermişti demiştim ya düşük olmasın diye lekelenmem var dı hanii bu hafta da vurulmam gerekiyormuş yani 4 hafta dedi bu 2.haftam henüz..olsun ne yapalım bir şekilde gelecek bu sıpalr gelincede biz çektiririz onlara he o zmanda böyle dermiyiz ki acaba..
Ne çektirmesi kızım yaa hahaytt sen daha dur uykusuz gecelerde kimkime çektiriyo görücen,
Rabbim burdaki bütün güzel kalpli caım arkadaşlarıma öyle hayırlısından uykusuz geceler nasip eylesin biran önce, gece 40 kere emzirmeye kalkarken beni hatırlarsınız (40 seferdede çınlatmayın anacııım mümkünse) ,kulaklarım tatlı tatlı çınlar. Hepinizi çok seviyorum Nazo, Selda; cerot; Black, Mavideniz, Ranaa canlarım benim İnşallah biran önce pörtletirsinizde hep birlikte büyütürüz hayırlısıyla. Seviyom leyn sizy:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?