Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mavi deniz'cimm keseyii görmüşsn cnm allaahhhh sağlıklı hamilelk nasib etsn inşallah kucağına alırsn bebişini sağlığıylaa.s.

hihoyyyt:lepi:ewet canım söylediğin gibi yapmaya çalışıyorumm.2 gündür yeşillik köyde iyi kafa dinledimm :) zaten streste yapmıyorumm hayırlısı olsun sabırla beklıyorum.Rabbim bana verdiğii sabırla:Saruboceq::Saruboceq:

canım bilgilerin için sagol bende kasarım kendimi diye korkuyorum bir de canım ya rahim filmi çektirince ne oluyo ne için çekiliyo bu filim ?bilgi verirsen sevinirim canım:uhm:

canım ALLAH razı olsun inan okuyunca yazdıklarınızı içim biraz daha rahatladı inş.canım film e falan gerek kalmaz inş. hepbirlikte buradan haykırırız bebişlerimizi :Saruboceq:MAVİ denizcim tebrikler canım darısı kucagına almana ne olur dua edin RABBİM hepimizin kucagını bir an önce bebişlerle doldurur inş.:Saruboceq:

kıslaaaarrr...ben de dün akşam dr a gittim kist filan kalmamışhihoyyyt..bugün sabah yine klomene başladık günde 2 tane..20 martta yumoşlara bakmaya gidicem..ikinci deneme bu hadi inşallah hayırlısı..
hsg için acele etmeyin bu ay da bi deneyelim öbür ay bakarız dedi..
BU ARADA TEŞEKKÜR EDERıM LıSTEYE EKLEDıĞıNıZ ıÇıN...a.s

canım bilgilerin için sagol bende kasarım kendimi diye korkuyorum bir de canım ya rahim filmi çektirince ne oluyo ne için çekiliyo bu filim ?bilgi verirsen sevinirim canım:uhm:

cnm tüplerine bakıyolar bi sorun varmı die bide rahminede bakıyolar şekl itibaryle bi sorun varmı die..
kndimden örnek veriyim cnm bnm sağ tüpte yapışklık varmş dış gebelkten dolayı rahmimde bi sorun çıkmadı allaha şükür.. dediğim gibi kasma sakın kndini rahat gir odaya bn çok korka korka grmiştm ama acısada korkma ztn uzun sürmüyo adet sancısı gibi bittikten sonrada 1 saat kdr ağrı oldu ara ara ama dayanılmicak gibi diil sancı şeklnde tabi bana zorladı birz sıvıyı doktrm ondan ağrıdı baya ama onun dışnda korkulcak bi ağrı olmaz

bu arada şu sizin pavyon beni öldürüyo öldürüyoooooo...hemide gülmekteeeennn:roflol::roflol::roflol:
anaaaammmm bi gün biz de düşmeyek pavyona:roflol::roflol:
hadi ben kaçtım yemek yapmadım daha...herkese ii akşamlar güzeller:teytey:

ya kızlar bişey soracam bu klomeni kullanınca adetler düzene giriyormu ben 40- 45 gün arayla adet oluyorum klomenle değişecekmi acaba cevap verirseniz sevinirim.

MAVıCıM gözün aydın tatlım.....
yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz boş durmak yok çalışın çalışınki hamiş listemiz kabarsın ha gayret kızlar....aynı anda patlatalım bebişleri....

ya kızlar okadar klomen içiyrz gerçi 2 aydır içmiyoeum ara verdik klomenle sonuç alamayınca aşılamadan da önce ne yapıyolar bileniniz varmı...bu ayın 20sinde doktora gidince sorayımda o yönyeme geçsek olmazmı?

ya kızlar bişey soracam bu klomeni kullanınca adetler düzene giriyormu ben 40- 45 gün arayla adet oluyorum klomenle değişecekmi acaba cevap verirseniz sevinirim

ya kızlar bişey soracam bu klomeni kullanınca adetler düzene giriyormu ben 40- 45 gün arayla adet oluyorum klomenle değişecekmi acaba cevap verirseniz sevinirim.

canım benim 4 _5 gün geçerdi klomenden sonra düzenli ama çok sancılı adetlerim oluyo senin durumu bilemiycem....şunu sormak istiyorum pko musun öyle kişilerde adet 40 45 günde oluyorda doktorunla konuş istersen...

gözün aydın canım bugün herkes ne güzel şeyler yazmış.....:lepi:

doktor pko olmadığını söyledi kendimi bildim bileli böyle yumurtalık tembelliği diyorlar bütün tahlillerimde temiz çıkıyoyor her şey normal ama adetler düzensiz benimkininde huyu böyleymiş ne yapalım

canım eninde sonuna öğreneceksin zaten uzaması daha kötü diilmi, ben bi an önce iyi yada kötü öğrenmek istiyodum, İNŞALLAh hamişsindir şişkinlikte varmış baksana hadi be canım Allahım İnşallah sevindirsin seni canım arkadaşım.

Ne çektirmesi kızım yaa hahaytt sen daha dur uykusuz gecelerde kimkime çektiriyo görücen,
Rabbim burdaki bütün güzel kalpli caım arkadaşlarıma öyle hayırlısından uykusuz geceler nasip eylesin biran önce, gece 40 kere emzirmeye kalkarken beni hatırlarsınız (40 seferdede çınlatmayın anacııım mümkünse) ,kulaklarım tatlı tatlı çınlar. Hepinizi çok seviyorum Nazo, Selda; cerot; Black, Mavideniz, Ranaa canlarım benim İnşallah biran önce pörtletirsinizde hep birlikte büyütürüz hayırlısıyla. Seviyom leyn sizy:asigim:

yörüüümm canım SEVİLİM kız buradayım geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…