Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sevilim nazanın anlattıkları zaten aklımda canlanıyor zira sende anlatınca gidip geldim oraya ilahi çok yaşayın emii.. ben progestanı şimdi 2 tane çakıyom akşamları zira sabah içince sonra bir başlıyorki baş dönmesi göz kararması hepten gidecem sanıyorum...niye kız o kadar alıyorsun..hee ben o kadar igneden sonra bana vız gelmeye başladı bunlar..geçen ahaftada kalçadan yaglı igne yedim bakalım bugünde vuracakmı?

mrh bende geldim canım benimde yumoşlar 15 mm lolmuş iğneyi yarın akşama vurul dedi. sonra gün aşırı çalış dedi.bende sevinmelimiyim bilmiyorum yumoşlar oluşmuş ya ikimizinde şükür benim bu zaten ilk klomen ve iğne inş. iğneden sonra iyi sonuçlar alırız.RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞ.hihoyyythihoyyythihoyyyt

amin canım amin çok sevindim hadi kolay gelsin tabi banada hayırlısı bu ay olur inş. fazla ümitlenmekte istemiyorum ama hayırlısısositososito

eminecim cnm üzüldüm rabbim hayırlısını saglıklısını versin diye boşuna dua etmiyorum ben...belkide rabbim uygun görmedi ..ne desem şuan boş biliyorum rabbim saglık sabır versin sana.

sağolun allah razı olsun sabırlı olmaya çalışıyorum allah kimseye evlat acısı vermesin çok zor acımı sizlerden güzel haberler aldıkça unutmaya çalışıyorum arkadaşlar sizlerin yazılarını okuyorum güzel haberler aldıkça mutlu oluyorum :teselli::enbuyukkk:

amin canım amin çok sevindim hadi kolay gelsin tabi banada hayırlısı bu ay olur inş. Fazla ümitlenmekte istemiyorum ama hayırlısısositososito

bana bugün için hiç birşey demedi aklım takıldı neyapsam acaba sana çalış dediğine göre bir faydası olur diye demiştir heralde bana niye bişey demedi anlamadım.iğneyi bana koldan yapcaklar dedi senin ki bişey dedimi nerden olcağı konusunda?

ne bilem bacım dayadı resmen doktor kanamam varya, bi alttan bi üstten progestanlar gelsin crinonlar gitsin, 5 kilomuda aldım paşa paşa bi buçuk ayda bide ne kadar kanama olsada, eşşek gibi kalkıp kızımı yedirmem, giydirmem tuvaletini yaptırmam lazım Allahıma şükür usluda bunun dışınd ekstra uğraşmıyorum, Rabbim hepinize nsip etsin, o böyle olmsa çoktan başıma iş gelirdi bana kalırsa, annem yok burda, kayınvaldem olmasa daha iyi olur, yardımcım var 5 saat o geliyo, bi arkadaşıma tamgün gidiyodu yarım gününü benimle paylaşıyo artık, evin işini o yapmasa kokacaz ,onuda Allah gönderdi. Çıksam gezsem yürüyüş yapsam, yapamıyorum, özgürlüğünüzün kıymetini bilin valla.Artık deli deli gülüyorum filan, yemin ederim ben kendimi tanımaz oldum.sırnaşık şey

UZUN ZAMANDIR GIREMEDIMSITEYE HAMILE OLAN ARKADASLAR TEBRIK EDRIM SIZIa.s. DARISI BIZIMBASIMIZA INSALLAH:Saruboceq:

ben de hala bişi yok.....cesaret edemiyorum test yapmaya.....ama ne adetimle ilili ne de hamilelikle ilgili bişi yok.sadece sık ıdrara çıkma ve ağız kuruluğu.......eşime bile demedim geciktiğini heyecanlanmasın diye sonra olurum filan yazık ona daa...

eğer hamile değilsem bir an önce hastanmak istiyorum.bu şekilde daha kötü benim için...yumurtam gelişmemişti acaba ondan mı geciktiiii.

[selam arkadaşlar bende klomen kullandım pek bi işe yaraamadı menagon iğnesine başladık 3 kutu kullandım süper sonuç verdi fakat adet oldum bugün 5. günü gonapheneye başladım doktorum hiç çalışmayan yumurtalıklarımın artık uyarıldını söledi en son 16mm di bakalım gonaphene işe yarıycakmı inş allahım 3 yıldır olmasını bekliyorum.evet sizlerden benim durumumda olanlar varsa lütfen bana cevap yazın biraz dertleşiriz

anlıyorum seni ama ben son 3 yıldır hiç adet görmüyorum çalışmıyo duruyo yumurtalık.şu an adet olmam ilginç demekki olumlu şeyler olduki adet gördüm bakalım gonaphene işe yarıcakmı

canım benimkide dndü kırmızıya iki gündür perişanım, sağol canı ya hep moralsin hepp, Allah kalbine göre versin.

sevilim canım hepimiz moraliz birbirimize..

bugün kaynatmışsınız valla bakıyorum da..
kızımı getirdim bugün işyerine ne mümkün bilgisayarı elinden almak..yazamadım canım şööle bi doyasıya bugün..ama okudum satır satır...rüya yorumlarına koptum nazanın..delüüüü..:))

canım ben şakır şakır kanama ile doğurdum kızımı inan bana moral olsun diye söylemiyorum..bir giriyorduk usg ye hanımefendi yerinde oynuyor yani..ama ben ve dr um 9 doğurduk yani..seni çok iyi anlıyorum canım...Allah şifa versin ve göz açıp kapayana kadar geçsin gebeliğin ve al kucağına bebişini inşallah..dötüne başına vuracaaaam ahtım var:))

mavi denizcim, ranacım, seldam, nazanım...veee adını yazmadığım herkes..çok öpüyorum hepinizi gacılarrr:))

mrb canım bende 3ay klomen kullandım ve bir işe yaramadı 1ay daha deniycez olmazsa iğneye geçecez sende aynı durumu yaşamışsın sanırım iğne işe yaradı demi peki iğne fiyatları nasıl doktorum pahalı bir tedavi dedide

menagon denen iğne gonal f ile aynı işe yarıyorsa bir kutusu 316 ytl. ben kullandım daha dün bitti. salı kontrole gittim 8 mm olmuş dedi doktor, bugün yine gidicem bakalım ne kadar olmuş yumurtam..umarım kötü sürprizle karşılaşmam...

işallah canım işe yaramıştır iğneler çok pahalıymış benim bu tedavinin masraflarını karşılamam çok zor eşim yeni işe girdi ve askeri ücretten daha az alıyo ne yapacağımı bilmiyorum rabbim işallah gerek bırakmadan gönderir bebişimi

slm kızlar keseyide gördüm şükür 4 ml valla ilk görmedik karından sonra alttan baktı doktorum ..oda dış gebelik diye korktu..10 gün sonra kalp atışını duyacaz..

ben sanki daha önce çok net bir şekilde igne fiyatını yazmıştım diye hatırlıyorum... sizin 3 yılınız doldumu evlilikte..

Canım benim bende şu an aynen öyleyim, İnşallah hayırlısıyla canım ya sağol bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…