Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sevilim dur gözünü seveyim uykusuz geceler falan ..amanda inşallah fazla zırt pırt uyanmazda yoksa dötüne dötüne yer vallaha.bizde seni seviyoz leynnn varmı diyecegin ya başkasının? :mymeka:

bende öyle valla takip ediyorum..ama bu ara selda pek bi boşladı ara ara görüyorum herhalde yazacak diyorum ama yok devamı gelmiyor geçende öyle oldu kısaca yazdı yine yazacam gibi birşey dedi gidş o gidiş henüz yazısını göremedim.. nazanım iyi göz at ona göre alırsın he pavyona..:roflol::roflol::roflol:

ranam sagol bebişim inş pıt pıtlarıda görmek nasip eder..sizlerde yakında inş karnınız dolar şişersiniz...a.s.

bu arada beni tebrik eden..tüma rkadaşlara tekrar tşk ederim inş kısa zmanda pıt pıtlarıda duyarım ..rabbim her isteyene nasip etsin inş..aminn..:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın arkadaşlar benimde gonaphenede 2. günüm bakalım inş hepimize hayırlısını versin

günaydın kızlar,
mavi denizcim. Gebelik boyunca bir sürü endişe olur ya. Heleki bizim gibiler için. Sen ilk endişeyi atlatmışsın. Çok şükür...kaydirigubbakcemile5 Önce hamilemiyim diye beklersin sonra hamile olduğunu öğrenirsin kesesini bir göreyim dersin sonra kalp atışını duyayım. aman ikili test iyi çıksın 3 lü test süper olsun derken sağlıkla evladını kucağına alıverirsin inşallah. Sana çok güzel bir hamilelik dönemi diliyorum canım.kaydirigubbakcemile3
sevilcim senin sıpada çok fena çıktı kız. Bi rahat ettirmedi seni ve bizi. ınsanları diken üstünde tutmayı seviyor demekki . 13 haftalık oldun değilmi? Ha gayret kaldı 27 hafta be güzelim.
ranacım sen neler yapıyorsun hangi aşamadasınız? Ne test istediyseniz yaptım iyi çıktı çok şükür de..Sonrada nerde ülen benim bebeğim diye bi çemkir bakalım amerikanyalı doktorlara. Ne diyecekler merak ettim. Şahsen benim içimden geliyor bazen bu doktorlara çemkirmek.
cerot ya bi umut yokmu bebişe dair kızz. Sen kanamalı gebe oluyorsun belki bi ihtimal ööle olmaz mı yine? Azıcık zorla bakalım çıkar mı :CüvCüv:
nazan yavrım. döktürmüşsün yine incileri. Kız millet o pavyona düşmeye heveslenmiş sayende. buradan tüm kızlara sesleniyorum. Bir an evvel bebeklerinize kavuşup pavyonlara falan düşmeyin inşallah. Allah düşenleri de kurtarsın tez zamanda.:Saruboceq: Ayrıyeten ben de pavyonun hesap işlerini bırakıyorum anacım. Zilleri taktım göbek atmaya başladım. ohhhh yandan yandan hihoyyyt
balsurat emel aşkkızı no stok zeytin ve adını saymadığım tüm kızlar. Hepinize selamlar.

:asigim:Canımm inşallahh öyledir ama benimm %5 lik bir umudum bile yokk.. :1rolleyes:

Hepinizee selamm kızlarr herkezin cumasıı mübarek olsun inşallahh.Rabbim hepimize önce sağlık sonra huzur versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

seldam sanada selam ben bu ararlar işyerişnde rahatım işler biraz azaldı ama bende senin gibi iş olunca yazamıyorum ancak okuyabiliyorum iki arada bi derede zengin olsakta artık çalışmasak evde oturup keyfimize baksak ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile5

seldam oh beee yazını gördüm sevindim anacım şöyle arada gir iki kelam yaz özlüyoruz be anacım...balkafa sagol seninde tüm arkadaşlarında cuması mübarek olsun tüm dualarınız bu mübarek günde kabul olsun..

Mavı denız keseyı gÖrmÜŞsÜn hayırlı olsun canım. ınŞallah saĞlıkla doĞacak bebebıĞn.
Bal surat senınde aŞılaman hayırlı olsun ınŞallah tutar. Hep bırlıkte sevınırız burdan.

kızlar sormak istediğim bir şey var. dün bitti klomenim. günde 3 tane almıştım. ama kasıklarımda hiç bir ağrı batma falan yok. acaba büyümedimi yumoşlar. sıkıntı yaptım kendime şimdi.

ya kızlar bişey soracam bu klomeni kullanınca adetler düzene giriyormu ben 40- 45 gün arayla adet oluyorum klomenle değişecekmi acaba cevap verirseniz sevinirim.

canım eğer klomen beraberinde çatlatma iğnesi de olursan mutlaka 28 günde bir adet oluyorsun..ama çatlatma iğnesi olmazsan ve yumoşların kendiliğinden geç çatlarsa geç regl oluyorsun..ya da çatlamazsa hiç olmayıp kistinle tanışıyorsun canım dilerim seninki düzene girer kendiliğinden...

canım aşılamada da klomen ya da benzeri bir ilaçla yumoşların oluşturuluyor ve yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğneni oluyorsun..iğneden 36 saat sonra da aşılanıyorsun:)

sevilimmm.... ben de seni seviyorum leynnn..tutmayın benii..yevrüm hepimiz 40 ar kereden çınlatsak sabahı sabah edersin sen:)))) bence sıpaları emzirirken kendini hatırlatma sevdasından vazgeç anacım..kulak mı dayanır:)))

canım benim sıpa pörtleyene kadar benim bi taraflarım pörtledi valla:))))75 kiloyum yaaasenağlama

döltutmaz pavyonunun gülüüü, patronun bülbülüüü.....torpilli konsum benim:)))):roflol: aşılama kardeşim benümmmmmmmm:)) anacım bizim sıpalar sahnelere doğacak, kurtar bizi şu hayattan:))

seldaaaam canım bu ay bebek varsa da yok olmuştur valla, çok şiddetli regl oldum ama ne yalan söyleyim 6 aylıkken haberim olacak diye ödüm çıtlıyoooooo:))) gelsin de ne zaman gelirse gelsin gaaali:)))
öpüyorum seldacım seni şapadanak:)

kızlar klomende bugün ikinci günüm günde 2 adet içiyorum ne zaman büyümeye başlıycak yumuşlar

kızlar sormak istediğim bir şey var. dün bitti klomenim. günde 3 tane almıştım. ama kasıklarımda hiç bir ağrı batma falan yok. acaba büyümedimi yumoşlar. sıkıntı yaptım kendime şimdi.

canım dr una gidene kadar bu kuru incir kürünü dene inan çok faydası oluyo ben günde 1 adet klomen içerken yaptım bu kürü klomen pitince gittim gelişmemiş bir kaç gün bekleyecez edi bekledim bu günlerde kuru incir kürünü denedim dr bile şaşırdı çok iyi gelişmiş dedi canım bi dene istersen ben 2 klomen tedavisine geçtim klomen günde 2 tane kullandım bitti tabi salak gibi nciri aldım ama kürünü yapmadım ugraşmadım dr bu biri iyi gelişmiş ikincisi biraz dedi ben hata yaptım siz yapmayın RABBİM şu mübarek günde yüzümüze bakar inş.da hepimize bebiş nasıp eder bir an önce inş.:Saruboceq:

kızlar klomende bugün ikinci günüm günde 2 adet içiyorum ne zaman büyümeye başlıycak yumuşlar

canım 7 günde büyüdü benimki bende günde 2adet kullandım bu gün ignem yapılacak canım bence sende kuru incir kürünü uygula ben uygulamadım az büyüdü inş. senin ki çok büyür AMİNNNNNNNN.

Canımm benim
İNŞLLAH, Dualarım hep sizinle
Az kaldı Allah ın izniyle canım ,olucak illaki
Sanada duaların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun,:1hug:

teşekürler canım. doktora gitmeye 2 günüm var. mutalaka yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…