Ne çektirmesi kızım yaa hahaytt sen daha dur uykusuz gecelerde kimkime çektiriyo görücen,
Rabbim burdaki bütün güzel kalpli caım arkadaşlarıma öyle hayırlısından uykusuz geceler nasip eylesin biran önce, gece 40 kere emzirmeye kalkarken beni hatırlarsınız (40 seferdede çınlatmayın anacııım mümkünse) ,kulaklarım tatlı tatlı çınlar. Hepinizi çok seviyorum Nazo, Selda; cerot; Black, Mavideniz, Ranaa canlarım benim ınşallah biran önce pörtletirsinizde hep birlikte büyütürüz hayırlısıyla. Seviyom leyn sizy:asigim:
bende öyle valla takip ediyorum..ama bu ara selda pek bi boşladı ara ara görüyorum herhalde yazacak diyorum ama yok devamı gelmiyor geçende öyle oldu kısaca yazdı yine yazacam gibi birşey dedi gidş o gidiş henüz yazısını göremedim.. nazanım iyi göz at ona göre alırsın he pavyona..:roflol::roflol::roflol:SELDAM da gelmiş hoş gelmiş..valla takımdan birilerini görünce mutlu oluyorum..
SEVıL,RANA,CEROT,MAVı DENıZ,SELDA,BLAC,EBRU NıSA,NAZAN(o benim-tatlicadiarzu-) valla sizlerle yola başladım bendeki yeriniz ayrı..diğer arkadaşlarımı da zamanla tanımaya çalışıyorum,hak edenleri PAVYONA alacam:roflol:kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Eşi benzeri bulunmaz biricik enerjik arkadasim Nazanim, vallahi yine patlatmissin gunun yorumunu.. sen cok yasa emi.. nesen hep daim olsun birtanem.. Guzel dilegin icin sagol kader arkadasim yigenim bir gelsin vallahi kendiminki gelmis gibi sevinecegim :teytey: :teytey: bole halay cekecegim.. kocaman optum seni.. a.s.
:teytey: mavi denizciim keseyide gordun hee.. haydi bakalim tekrar tebrik ediyorum. yakinda pit pit larida duyarsin insallah.. :teytey:
yerimseniben Sevilciim bizde seni seviyooz dualarini eksik etme emii.. yardimci buldun demek kendine biraz olsun rahatlamissindir.. bak senin bicirde usluymus bitanesi, annesine zorluk cikartmiyor ne guzel.. Allahim seni ve bebisini korusun.. :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5 Nazanim vallahi benim icinde ayni sey gecerli illaki hergun gozum ariyor bu arkadaslarimizi.. bak bugun Seldam hic yorumda bulunmamis eksikligini belli etmis hemen seker.. diger arkadaslarimizida sefiyooz ama sizlerin yeri bir baska canlarim opuldunuz hepiniz.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar bu mabarek gün hürmetine inşallah hamişler çoğalır AMİN...
aminnnnnnnnn.canım aminnnnnnnn herkezin cuması mübarek olsun:Saruboceq:
a.s Balim cok icten soyluyorum insallaaaah bu ay hayirlisiyla tutacak muradina ereceksin icimden bir ses oyle diyor.. bebisin sana pati pati gelecek..
:Saruboceq: :Saruboceq: AMiN insallah.. canim muhtemel olman gereken adet tarihini yaz ekleyelim listemize.. Aramiza hosgeldin.. :1hug:
ya kızlar bişey soracam bu klomeni kullanınca adetler düzene giriyormu ben 40- 45 gün arayla adet oluyorum klomenle değişecekmi acaba cevap verirseniz sevinirim.
ya kızlar okadar klomen içiyrz gerçi 2 aydır içmiyoeum ara verdik klomenle sonuç alamayınca aşılamadan da önce ne yapıyolar bileniniz varmı...bu ayın 20sinde doktora gidince sorayımda o yönyeme geçsek olmazmı?
Ne çektirmesi kızım yaa hahaytt sen daha dur uykusuz gecelerde kimkime çektiriyo görücen,
Rabbim burdaki bütün güzel kalpli caım arkadaşlarıma öyle hayırlısından uykusuz geceler nasip eylesin biran önce, gece 40 kere emzirmeye kalkarken beni hatırlarsınız (40 seferdede çınlatmayın anacııım mümkünse) ,kulaklarım tatlı tatlı çınlar. Hepinizi çok seviyorum Nazo, Selda; cerot; Black, Mavideniz, Ranaa canlarım benim ınşallah biran önce pörtletirsinizde hep birlikte büyütürüz hayırlısıyla. Seviyom leyn sizy:asigim:
SELDAM da gelmiş hoş gelmiş..valla takımdan birilerini görünce mutlu oluyorum..
SEVıL,RANA,CEROT,MAVı DENıZ,SELDA,BLAC,EBRU NıSA,NAZAN(o benim-tatlicadiarzu-) valla sizlerle yola başladım bendeki yeriniz ayrı..diğer arkadaşlarımı da zamanla tanımaya çalışıyorum,hak edenleri PAVYONA alacam:roflol:kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar,
mavi denizcim. Gebelik boyunca bir sürü endişe olur ya. Heleki bizim gibiler için. Sen ilk endişeyi atlatmışsın. Çok şükür...kaydirigubbakcemile5 Önce hamilemiyim diye beklersin sonra hamile olduğunu öğrenirsin kesesini bir göreyim dersin sonra kalp atışını duyayım. aman ikili test iyi çıksın 3 lü test süper olsun derken sağlıkla evladını kucağına alıverirsin inşallah. Sana çok güzel bir hamilelik dönemi diliyorum canım.kaydirigubbakcemile3
sevilcim senin sıpada çok fena çıktı kız. Bi rahat ettirmedi seni ve bizi. ınsanları diken üstünde tutmayı seviyor demekki . 13 haftalık oldun değilmi? Ha gayret kaldı 27 hafta be güzelim.
ranacım sen neler yapıyorsun hangi aşamadasınız? Ne test istediyseniz yaptım iyi çıktı çok şükür de..Sonrada nerde ülen benim bebeğim diye bi çemkir bakalım amerikanyalı doktorlara.Ne diyecekler merak ettim. Şahsen benim içimden geliyor bazen bu doktorlara çemkirmek.
cerot ya bi umut yokmu bebişe dair kızz. Sen kanamalı gebe oluyorsun belki bi ihtimal ööle olmaz mı yine? Azıcık zorla bakalım çıkar mı :CüvCüv:
nazan yavrım. döktürmüşsün yine incileri. Kız millet o pavyona düşmeye heveslenmiş sayende. buradan tüm kızlara sesleniyorum. Bir an evvel bebeklerinize kavuşup pavyonlara falan düşmeyin inşallah. Allah düşenleri de kurtarsın tez zamanda.:Saruboceq: Ayrıyeten ben de pavyonun hesap işlerini bırakıyorum anacım. Zilleri taktım göbek atmaya başladım. ohhhh yandan yandan hihoyyyt
balsurat emel aşkkızı no stok zeytin ve adını saymadığım tüm kızlar. Hepinize selamlar.
kızlar sormak istediğim bir şey var. dün bitti klomenim. günde 3 tane almıştım. ama kasıklarımda hiç bir ağrı batma falan yok. acaba büyümedimi yumoşlar. sıkıntı yaptım kendime şimdi.
kızlar klomende bugün ikinci günüm günde 2 adet içiyorum ne zaman büyümeye başlıycak yumuşlar
bende seni yerim hani gelecektin arkadaşıın kollarınaa, bu hafta bekliyom valla haa bi süpürgene gelyörüüümm canım SEVİLİM kız buradayım geldim
Canımm benimkaydirigubbakcemile3 Eşi benzeri bulunmaz biricik enerjik arkadasim Nazanim, vallahi yine patlatmissin gunun yorumunu.. sen cok yasa emi.. nesen hep daim olsun birtanem.. Guzel dilegin icin sagol kader arkadasim yigenim bir gelsin vallahi kendiminki gelmis gibi sevinecegim :teytey: :teytey: bole halay cekecegim.. kocaman optum seni.. a.s.
:teytey: mavi denizciim keseyide gordun hee.. haydi bakalim tekrar tebrik ediyorum. yakinda pit pit larida duyarsin insallah.. :teytey:
yerimseniben Sevilciim bizde seni seviyooz dualarini eksik etme emii.. yardimci buldun demek kendine biraz olsun rahatlamissindir.. bak senin bicirde usluymus bitanesi, annesine zorluk cikartmiyor ne guzel.. Allahim seni ve bebisini korusun.. :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5 Nazanim vallahi benim icinde ayni sey gecerli illaki hergun gozum ariyor bu arkadaslarimizi.. bak bugun Seldam hic yorumda bulunmamis eksikligini belli etmis hemen seker.. diger arkadaslarimizida sefiyooz ama sizlerin yeri bir baska canlarim opuldunuz hepiniz.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım dr una gidene kadar bu kuru incir kürünü dene inan çok faydası oluyo ben günde 1 adet klomen içerken yaptım bu kürü klomen pitince gittim gelişmemiş bir kaç gün bekleyecez edi bekledim bu günlerde kuru incir kürünü denedim dr bile şaşırdı çok iyi gelişmiş dedi canım bi dene istersen ben 2 klomen tedavisine geçtim klomen günde 2 tane kullandım bitti tabi salak gibi nciri aldım ama kürünü yapmadım ugraşmadım dr bu biri iyi gelişmiş ikincisi biraz dedi ben hata yaptım siz yapmayın RABBİM şu mübarek günde yüzümüze bakar inş.da hepimize bebiş nasıp eder bir an önce inş.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?