emelcim mrb cnm aldn mı sn kuşburnu kökünü cnm bn daha almadm da hep unutuyorm yaa bu ara unutkanlıkta aldı bni ztn adet olurm 2 - 3 güne başlarm hemen bu ay (unutmazsam tabi almayı)
canımm bende sizleri unutmam.topiğe girdimde yazmadım tatlım,sadece okudum, ama artık buradayııımm...ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN artık kendimi iyi hissediyorum.kııss bana pavyonda iş yokmu yavriimm,bak benim kocişte işsiz ee para lazım bebiş için dimii amma...nazanımm bacıımm öpüyorum senii..ŞenizŞenizŞenizMEHTAP GÜLÜ ve AŞKKIZI sizi unutmadım ama bu aralar uğramaz oldunuz,inşallah iyisinizdir..:1hug:
balcım canıımm inşallah hayırlı ve sevinçli haberini bir kaç güne kadar verirsin..umutsuzluk yoookkBenimde aşılama olalı 7.gün aynı yumoş büyüdüğündeki gibi sag ve sol kasıgımda batmalarım oluyo.alttanda var batmalar hayır olsun
mehtap gülü seni görmek ne güzel nasılsın.?seninde cuman ve tüm dualarım kabul olsun..
kızlar klomende bugün ikinci günüm günde 2 adet içiyorum ne zaman büyümeye başlıycak yumuşlar
Cerotum Nazonun detoksunun tarifini alalım hayatım, bi haftada 3 kilo, bi ayda b,iilemedin 2 ayda verirsin boşveeer, üzüldüğün bu olsun
yevrüm burdayım ben...işyeri malum..sayfayı sürekli kapatıp girmek durumundayım..aşağıda bekletmeye tırsıyorum:))))) atılacam işten bu gidişle valla:))))anam ben bir gittim sevilde gelmiş cerotta yav bu nazan nerelerde anacım kızdırma beni gel bakemm şuraya..seldoş fıstık durma öyle sessiz sessiz..
karmencim ama sizin işin baştan ucu kaçmış peki ilişki yoksa sen neden tedavi görüyorsun bence balım biraz ara ver kendine bazı şeyler düzene girsin sonra ilaç kullan yani boşuna vucuduna ilaç alma madem öyle..umarım kısa zmanda halledebileceginiz problemlerdir eşinle..
kızlar acele cevap istiyoooooooooooom!..... az önce igne vuruldum ovitrel gibi bişey adı vurdurdum ama kızlar dr 36 saat sonra ilişki dedi bende bi gün arayla devam mı dedim gerek yok dedi ben anlamadım bu igneyi vuduran var mı cevap yazarsanız sevinirim lütfennnnn
36 saat sonra ilişkiye gir ama sonra gün aşırı devam et. Hangi gün tutacağı belli olmaz çünkü. Ama en büyük ihtimal iğneden sonraki ilk ilişkide tutar. Sen yine de tedbiri elden bırakma, çalışmalara devam derim :)))
selam canım RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN iyiyim.sen nasılsın tatlım..selaaaaaaaammm tatlııımmm nasılsn???
AMİİİİİİNN CANIIMM. RABBİM HEPİMİZE ÖNCE SAĞLIK VERSİN,BEBİŞ İÇİNDE FAZLA BEKLETMEZ İNŞŞŞ.....cerotum cnm benim evet tatlım yakında bende atılacam herhalde..nazan gacıı geliyor yazmadan gidiyor yahu iki çift llafını eksik etmese diyorum laf atıyorum gık yok ben bi yakalayayım onu.. mehtabım gülüm valla haklısın sürekli bir endişe çıkıyor allah saglık versinde..cnm ya bir kere düşük oldu diye illa digeride düşecek diye birşey yok (allah korusun) sen işini saglama al gerkli kontroller muayene falan zaten gebe kalırsan doktorun bilir durumunu ona göre ignemi yersin hapmı içersin seville benim gibi yaparsın artık düşmesin diye...aman rabbim önce sana saglık sonra bebk nasip etsin hepinize tabii.
MEHTAP GÜLÜ CANIM HOŞGELDİN YENİDEN. İYİ OLMANA SEVİNDİM. CANIMCIM BEN DE DÜŞÜK YAPTIKTAN SONRA EPEY ARAŞTIRDIM NE ZAMAN HAMİLE KALABİLİRİM DİYE. DÜŞÜKTEN SONRA 1 KERE ADET GÖRMEK YETERLİ İMİŞ. ARAŞTIRMA SONUÇLARI BÖYLEa.s FAKAAATT. HEMEN HEMEN BÜTÜN DOKTORLAR HEM RAHİMİN KENDİNİ TOPARLAMASI HEM DE PSİKOLOJİK OLARAK ANNE ADAYININ HAZIR OLABİLMESSİ İÇİN 2 HATTA 3 AY TAVSİYE EDİYORLAR. BEN DÜŞÜKTEN SONRA 2 FARKLI DOKTORLA GÖRÜŞTÜM 2 Sİ DE 3 AY BEKLE DEDİLER. SEN DE ENAZ 2 AY BEKLE BENCE. BİR KERE DÜŞÜK YAPANLARIN BİR DAHA DÜŞÜK YAPMA RİSKİ DAHA FAZLA OLUYORMUŞ. AMAAANNN İŞTE. AZICIK BEKLE SONRA PATLAT Bİ TANE DAHA. ÖPÜYORUM SENİ
canım sagol yaaaaaaa cevap için ama dr gerek yok dedi ben de senin gibi düşünüyorum canım yaa bide vitamin ver miş onuda bu gün yarın iç dedi ne dersin anlamadım siz içtiniz mi bu vitaminden:uhm:
bana vitamin vermemişti ama verdiyse iç mutlaka, eminim vücudunun ihtiyacı olan birşeydir ki vermiştir sana. senin doktorun gerek yok demiş ama bence sen devam et, asla olmasın dememiş sonuçta. Zararı olacak olsa sakın ha derdi. Benim doktorum iğneden sonra ilk 3 gün hergün, sonra günaşırı 3 gün ilişki önermişti. İnşallah çabaların boşa çıkmaz da bebeğini kucaklarsın..
canım dileklerin için sagol amin hep birlikte inş.bebişlerimizi kucagımıza almamızı nasip etsin RABBİM inş.canımya ama bana 3 demedi ben onu yapmayayım demi 3 üst üst
kızlar acele cevap istiyoooooooooooom!..... az önce igne vuruldum ovitrel gibi bişey adı vurdurdum ama kızlar dr 36 saat sonra ilişki dedi bende bi gün arayla devam mı dedim gerek yok dedi ben anlamadım bu igneyi vuduran var mı cevap yazarsanız sevinirim lütfennnnn
yok yapma bencede. kafamıza göre hareket etmek yerine doktorun dediğini yapman daha iyi olur. hepimizin bünyesi farklı ve ona göre tedavi uyguluyo doktorlar. sen iyisimi vitaminlerini iç, o verdiği saati kaçırma. belki de o kadar emindir ilkinde tutacağına. stres yapma yeter..
canım ya benmi karıştırdım acaba 36 saat içinde mutlaka ilişki değilmiydi sonrasındada gün aşırı ilişki diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin yoksa yumoşları arıya vermeyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?