Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

karmencim ama sizin işin baştan ucu kaçmış peki ilişki yoksa sen neden tedavi görüyorsun bence balım biraz ara ver kendine bazı şeyler düzene girsin sonra ilaç kullan yani boşuna vucuduna ilaç alma madem öyle..umarım kısa zmanda halledebileceginiz problemlerdir eşinle..

emelcim mrb cnm aldn mı sn kuşburnu kökünü cnm bn daha almadm da hep unutuyorm yaa bu ara unutkanlıkta aldı bni ztn adet olurm 2 - 3 güne başlarm hemen bu ay (unutmazsam tabi almayı)

bende daha almadım daha dogrusu bulamadım adamlar diyoki ilk kez duyuyorum böyle bişeyi diyolar uyuz ediyorlar beni klava:mısır çaşısına gitmek lazım oralarda aktarcılar çok bulursam ordan bulurum oda olmadı erzurumdan getirtmek lazım sırnaşık şeyorda her yerde varmış

MEHTAP GÜLÜ ve AŞKKIZI sizi unutmadım ama bu aralar uğramaz oldunuz,inşallah iyisinizdir..:1hug:
canımm bende sizleri unutmam.topiğe girdimde yazmadım tatlım,sadece okudum, ama artık buradayııımm...ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN artık kendimi iyi hissediyorum.kııss bana pavyonda iş yokmu yavriimm,bak benim kocişte işsiz ee para lazım bebiş için dimii amma...nazanımm bacıımm öpüyorum senii..ŞenizŞenizŞeniz
Benimde aşılama olalı 7.gün aynı yumoş büyüdüğündeki gibi sag ve sol kasıgımda batmalarım oluyo.alttanda var batmalar hayır olsun
balcım canıımm inşallah hayırlı ve sevinçli haberini bir kaç güne kadar verirsin..umutsuzluk yoookkklava:klava:
mehtap gülü seni görmek ne güzel nasılsın.?seninde cuman ve tüm dualarım kabul olsun..

amiiinn canımm..mavilim canımm.keseyi görmüşsün gözünaydın tatlişkom.. hayırlısıyla kalbinin pıt pıt seslerinide duydunmu tamam .sonra gelsin testler,inşş hepside tertemiz çıkar..ve sorunsuz bir hamişlikten sonra, bebişini sağlıcakla kucağına alırsın..

kıssslaarr size bir sorum var !dr bana 2 ay korunma süresi vermişti.geçtiğimiz p.tesi sanki benim yumoş çatlamış gibi hissettim(gerçi kasıklarda hiç ağrı felan yoktu)valla ben dr moktor dinlemedim tam gaz çalışmalara başladım.bir yandanda korkuyorum,korunma süresi varya, ya ben bu arada hamiş kalırsam tekrar düşük yaparmıyımki?(ALLAH KORUSUN)hepinizi öpüyorum.döltutmaz pavyonunun gülleriiŞeniz:roflol:

kızlar klomende bugün ikinci günüm günde 2 adet içiyorum ne zaman büyümeye başlıycak yumuşlar

canım adetinin 12. günü başlıyor tam anlamıyla büyümeye..yani beklenen yumurtlama dönemine hazır oluyor..(14-18.gün arası)

Cerotum Nazonun detoksunun tarifini alalım hayatım, bi haftada 3 kilo, bi ayda b,iilemedin 2 ayda verirsin boşveeer, üzüldüğün bu olsun

sevilim canım üzülmüyorum aslında inan..Allah başka dert vermesin..zaten hiçbir zaman çıtır değildim sevilcim ben.:)).boy var Allahtan..hele şu 2. sıpa doğsun Allahın izniylee erimezseem ben de cerot değilimm:))

nazan dan ses yok detoks eritti mi gacıyı:))))

anam ben bir gittim sevilde gelmiş cerotta yav bu nazan nerelerde anacım kızdırma beni gel bakemm şuraya..seldoş fıstık durma öyle sessiz sessiz..
yevrüm burdayım ben...işyeri malum..sayfayı sürekli kapatıp girmek durumundayım..aşağıda bekletmeye tırsıyorum:))))) atılacam işten bu gidişle valla:))))

öpüyorum mavişim denizimmm:)))))

cerot teşekür ederim cevabın için
aynı problemi bende yaşıyorum işten kavulursak yandık valla zor buluruz yenisini

canım eşimde bebek istiyor. reglim bitti 2 gün önce biz 3 gündür küsüs yani yumurta varsa eğer onların pırtlıca zaman küsmüş oluyoruz. şans işte. sinirimden gülüyorum valla. tedaviyede yeni başladık. şimdi bırakırsam eşim bir daha tedaviyide kabul etmez neyse.bakalım pazartesi yumoş büyümüşse mecburen barışacaz

cerotum cnm benim evet tatlım yakında bende atılacam herhalde..nazan gacıı geliyor yazmadan gidiyor yahu iki çift llafını eksik etmese diyorum laf atıyorum gık yok ben bi yakalayayım onu.. mehtabım gülüm valla haklısın sürekli bir endişe çıkıyor allah saglık versinde..cnm ya bir kere düşük oldu diye illa digeride düşecek diye birşey yok (allah korusun) sen işini saglama al gerkli kontroller muayene falan zaten gebe kalırsan doktorun bilir durumunu ona göre ignemi yersin hapmı içersin seville benim gibi yaparsın artık düşmesin diye...aman rabbim önce sana saglık sonra bebk nasip etsin hepinize tabii.

MEHTAP GÜLÜ CANIM HOŞGELDıN YENıDEN. ıYı OLMANA SEVıNDıM. CANIMCIM BEN DE DÜŞÜK YAPTIKTAN SONRA EPEY ARAŞTIRDIM NE ZAMAN HAMıLE KALABıLıRıM DıYE. DÜŞÜKTEN SONRA 1 KERE ADET GÖRMEK YETERLı ıMıŞ. ARAŞTIRMA SONUÇLARI BÖYLEa.s FAKAAATT. HEMEN HEMEN BÜTÜN DOKTORLAR HEM RAHıMıN KENDıNı TOPARLAMASI HEM DE PSıKOLOJıK OLARAK ANNE ADAYININ HAZIR OLABıLMESSı ıÇıN 2 HATTA 3 AY TAVSıYE EDıYORLAR. BEN DÜŞÜKTEN SONRA 2 FARKLI DOKTORLA GÖRÜŞTÜM 2 Sı DE 3 AY BEKLE DEDıLER. SEN DE ENAZ 2 AY BEKLE BENCE. BıR KERE DÜŞÜK YAPANLARIN BıR DAHA DÜŞÜK YAPMA RıSKı DAHA FAZLA OLUYORMUŞ. AMAAANNN ıŞTE. AZICIK BEKLE SONRA PATLAT Bı TANE DAHA. ÖPÜYORUM SENı

mavi denizim benim açık sayfa ama ne bakabiliyorum ne okuyabiliyorum bazen. 4 adamla aynı yerde çalışıyorum tek bayan olarak. o yüzden gizli saklı yazıyorum. eşim bile yakalayınca ya yine mi bu sayfadasın diyor.
Bebek yapmak uğruna işimden ayrıldım rahatlık olsun diye eşimle çalışıyorum. ama sanmayın ki çok rahatım. Aksine kendimi daha çok ıspatlamam gerekiyor. Tek rahat yanı istediğimiz zaman yumurta baktırmaya:1rolleyesçok tuhaf bi deyim oldu ama) gidebiliyoruz. O kadar...

kızlar acele cevap istiyoooooooooooom!..... az önce igne vuruldum ovitrel gibi bişey adı vurdurdum ama kızlar dr 36 saat sonra ilişki dedi bende bi gün arayla devam mı dedim gerek yok dedi ben anlamadım bu igneyi vuduran var mı cevap yazarsanız sevinirim lütfennnnn

36 saat sonra ilişkiye gir ama sonra gün aşırı devam et. Hangi gün tutacağı belli olmaz çünkü. Ama en büyük ihtimal iğneden sonraki ilk ilişkide tutar. Sen yine de tedbiri elden bırakma, çalışmalara devam derim :)))

canım sagol yaaaaaaa cevap için ama dr gerek yok dedi ben de senin gibi düşünüyorum canım yaa bide vitamin ver miş onuda bu gün yarın iç dedi ne dersin anlamadım siz içtiniz mi bu vitaminden:uhm:

selaaaaaaaammm tatlııımmm nasılsn???
selam canım RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN iyiyim.sen nasılsın tatlım..
AMİİİİİİNN CANIIMM. RABBİM HEPİMİZE ÖNCE SAĞLIK VERSİN,BEBİŞ İÇİNDE FAZLA BEKLETMEZ İNŞŞŞ.....

hoşbuldum seldacım(kııss kızımın adaşısın)canıımm kendimi psikolojik olarak toparladım sayılır.birtanem bu benim ikinci düşüğüm.ilk geçen yıl on haftalık,ocak 25 te düşük yaptım,o zaman kürtaj olmak zorunda kalmıştım.hiç korunmadığım halde tam 1 yıl sonra hamiş kalmıştım.aaahh keşke hemen kalabilsem ama nerdeee.............eşime bu sefer 3 ay beklerim olmazsa aşılama yaptırırım dedim,bana kızdı.düşük yaptıkça hırs yaptım anacım.delikafaduldenbanane banane yaptıracam işte..hele birde nazan benide işe aldımı tamamm..bende senii çoook öpüyorum tatlım.Şeniz

cerotcum canım sorma klomenden önce,58 kiloydum ilaç içe içe bende oldum 76 kilooo..ay kıs nasıl vericez biz bu kiloları,sende boyda varmış, bense 1,60 yani boyda yokkivalla diyetisyenede gidecem belkim bir kaç gr veririm heeyerimseniben

canım sagol yaaaaaaa cevap için ama dr gerek yok dedi ben de senin gibi düşünüyorum canım yaa bide vitamin ver miş onuda bu gün yarın iç dedi ne dersin anlamadım siz içtiniz mi bu vitaminden:uhm:

bana vitamin vermemişti ama verdiyse iç mutlaka, eminim vücudunun ihtiyacı olan birşeydir ki vermiştir sana. senin doktorun gerek yok demiş ama bence sen devam et, asla olmasın dememiş sonuçta. Zararı olacak olsa sakın ha derdi. Benim doktorum iğneden sonra ilk 3 gün hergün, sonra günaşırı 3 gün ilişki önermişti. İnşallah çabaların boşa çıkmaz da bebeğini kucaklarsın..

canım dileklerin için sagol amin hep birlikte inş.bebişlerimizi kucagımıza almamızı nasip etsin RABBİM inş.canımya ama bana 3 demedi ben onu yapmayayım demi 3 üst üst

canım dileklerin için sagol amin hep birlikte inş.bebişlerimizi kucagımıza almamızı nasip etsin RABBİM inş.canımya ama bana 3 demedi ben onu yapmayayım demi 3 üst üst

yok yapma bencede. kafamıza göre hareket etmek yerine doktorun dediğini yapman daha iyi olur. hepimizin bünyesi farklı ve ona göre tedavi uyguluyo doktorlar. sen iyisimi vitaminlerini iç, o verdiği saati kaçırma. belki de o kadar emindir ilkinde tutacağına. stres yapma yeter..

canım ya benmi karıştırdım acaba 36 saat içinde mutlaka ilişki değilmiydi sonrasındada gün aşırı ilişki diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin yoksa yumoşları arıya vermeyelim..

canımcım dileklerin için sagol bu ikinci klomen tedim ama ilk igne prengly bu ovital farklı ama hayırlısı inş.bebişlerimize kavuşuruz AMİN.

canım ya benmi karıştırdım acaba 36 saat içinde mutlaka ilişki değilmiydi sonrasındada gün aşırı ilişki diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin yoksa yumoşları arıya vermeyelim..

hayır canım, 36 saat sonunda ilişki istiyor doktorlar, hatta doktorum ilişki saatimi bile söylemişti ve iğneden sonraki tam 36 saat sonraya denk gelmişti. E saat de verince hepten stres olduk ve tabii ki tutmadı...inşallah bu bana has bişey olmuştur da herkesin tutar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…