Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Seviyorum işteee varmı diyeceeein (buşarkıyıda repertuara alalım kız)

İNŞALLAH canım, duyucn inşallah kalbini ferah tut.

He valla Seldacım beni mahvetti bu bıcır, kaprisli bi kız heralde (yüzde 60 öyleymiş cumartesi kesin belli olcak) Anam babasınn burnundan getirir çıkınca valla, adam zaten kaprisli seviyo (benden önceki kız arkadaşı çok fenaymış öyle duydum) bendede hiç yok, ona bölesi lazımdı, hakkından gelir İnşallah.

amin yarabbim inşallah :Saruboceq: nasıl yapılıyodu canım bu incir kürü

Cerotum Nazonun detoksunun tarifini alalım hayatım, bi haftada 3 kilo, bi ayda b,iilemedin 2 ayda verirsin boşveeer, üzüldüğün bu olsun

anam ben bir gittim sevilde gelmiş cerotta yav bu nazan nerelerde anacım kızdırma beni gel bakemm şuraya..seldoş fıstık durma öyle sessiz sessiz..

kızlar sormak istediğim bir şey var. dün bitti klomenim. günde 3 tane almıştım. ama kasıklarımda hiç bir ağrı batma falan yok. acaba büyümedimi yumoşlar. sıkıntı yaptım kendime şimdi.

bunumu sormuştun cicim..sana cvp veren arkadaşlar olmuş bildigim kadarıyla...bak güzelim daha öncede ben yazdım herkeste illa kasık agrısı olacak diye birşey yok kiminde oluyor kiminde olmuyor ben hala kasık agrısı yaşıyorum eee bunun nedeni ne ..yani her kasık agrısınında yumurta çatlaması ile ilgiside yok..bünye meselesi bu..hala aklına yatmadıysa doktoruna sor neden agrımıyor diye..ne zamn gidecen doktora..

herkesee mrblarrr nasılızzzzz bugün bakalımmmm????????
bn sabah test yaptm negatif çıktınaniknanik
hiçte şaşırmadım haaaaa!!:sm_cool:
olsn bn yinede mutluyum:asigim:

pazartesi gidicem. aslında neden korkuyorum biliyomusun son 20 günüm çok stresli ve üzüntülü geçti. birde sigara var. klomen görme bozukluğu yaptı. buna rağmen bırakmadım içmeye devam ettim. günde 3 tane kulanmama rağmen gelişmezse çok üzülürüm.cebap için teşekkürler canım.

emelcim mrb cnm aldn mı sn kuşburnu kökünü cnm bn daha almadm da hep unutuyorm yaa bu ara unutkanlıkta aldı bni ztn adet olurm 2 - 3 güne başlarm hemen bu ay (unutmazsam tabi almayı)

bunu doktorunla konuşmadınmı pekii görme bozuklugu falan...neden strestesin bu durumda biraz kafa dagınık olmak lazım görmüyormusun bizi biz ne zmandır delilge vuruyoruz işi ben hala öyleyim gebe oldum bittimi sorunlar keseyi görebilecekmiyim kalp atışını duyabilecekmiyim ense kalınlıgı şeker harekletleri falan filan derken doguma kadar sürecek bu sürüven asıl bundan sonra zor dönem bekliyor hepimizi.. sigarayı kesinlikle bırakmalısın..eger gerçekten bebk istiyorsan bu yaolda bebişi,n için bazı fedakarlıklar yapmalısın yani stresteyim deyip ve bilinçli olarak ta tedavi görürüken sigara içmek zaten yanlış..klava:klava:

aşkkızı dur bakalım daha kırmızıları gördünmüde önümüzdeki ayın hesabını yapıyorsun..hadi bakalım daha kaç gün var regline söyle bakem..

selaaaaaaamm tatlımmmmmmmm öpüyorm sni en güzel yerinden muuaaaaaahhh:1hug:

mavi deniz eşimle biraz sorunum var. ilişkiye de girmiyoruz . zaten kırgınım eşimi görmek bile istemiyorum. ve hem çocuk isticeksin hem bu kadar üzüntü. hemde ilişki yok. valla nasıl olcak bilmiyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…