sevilim dur gözünü seveyim uykusuz geceler falan ..amanda inşallah fazla zırt pırt uyanmazda yoksa dötüne dötüne yer vallaha.bizde seni seviyoz leynnn varmı diyecegin ya başkasının? :mymeka:
bende öyle valla takip ediyorum..ama bu ara selda pek bi boşladı ara ara görüyorum herhalde yazacak diyorum ama yok devamı gelmiyor geçende öyle oldu kısaca yazdı yine yazacam gibi birşey dedi gidş o gidiş henüz yazısını göremedim.. nazanım iyi göz at ona göre alırsın he pavyona..:roflol:
ranam sagol bebişim inş pıt pıtlarıda görmek nasip eder..sizlerde yakında inş karnınız dolar şişersiniz...a.s.
bu arada beni tebrik eden..tüma rkadaşlara tekrar tşk ederim inş kısa zmanda pıt pıtlarıda duyarım ..rabbim her isteyene nasip etsin inş..aminn..:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar,
mavi denizcim. Gebelik boyunca bir sürü endişe olur ya. Heleki bizim gibiler için. Sen ilk endişeyi atlatmışsın. Çok şükür...kaydirigubbakcemile5 Önce hamilemiyim diye beklersin sonra hamile olduğunu öğrenirsin kesesini bir göreyim dersin sonra kalp atışını duyayım. aman ikili test iyi çıksın 3 lü test süper olsun derken sağlıkla evladını kucağına alıverirsin inşallah. Sana çok güzel bir hamilelik dönemi diliyorum canım.kaydirigubbakcemile3
sevilcim senin sıpada çok fena çıktı kız. Bi rahat ettirmedi seni ve bizi. İnsanları diken üstünde tutmayı seviyor demekki . 13 haftalık oldun değilmi? Ha gayret kaldı 27 hafta be güzelim.
ranacım sen neler yapıyorsun hangi aşamadasınız? Ne test istediyseniz yaptım iyi çıktı çok şükür de..Sonrada nerde ülen benim bebeğim diye bi çemkir bakalım amerikanyalı doktorlara.Ne diyecekler merak ettim. Şahsen benim içimden geliyor bazen bu doktorlara çemkirmek.
cerot ya bi umut yokmu bebişe dair kızz. Sen kanamalı gebe oluyorsun belki bi ihtimal ööle olmaz mı yine? Azıcık zorla bakalım çıkar mı :CüvCüv:
nazan yavrım. döktürmüşsün yine incileri. Kız millet o pavyona düşmeye heveslenmiş sayende. buradan tüm kızlara sesleniyorum. Bir an evvel bebeklerinize kavuşup pavyonlara falan düşmeyin inşallah. Allah düşenleri de kurtarsın tez zamanda.:Saruboceq: Ayrıyeten ben de pavyonun hesap işlerini bırakıyorum anacım. Zilleri taktım göbek atmaya başladım. ohhhh yandan yandan hihoyyyt
balsurat emel aşkkızı no stok zeytin ve adını saymadığım tüm kızlar. Hepinize selamlar.
O e demekmiş canım yaa doktor bana herkesin hamie klm şansı yüzde 70 seninki yüzde 15 dedi, deiği gece hamile kaldım ben. Darısı başına canım.:asigim:Canımm inşallahh öyledir ama benimm %5 lik bir umudum bile yokk.. :1rolleyes:
canım 7 günde büyüdü benimki bende günde 2adet kullandım bu gün ignem yapılacak canım bence sende kuru incir kürünü uygula ben uygulamadım az büyüdü inş. senin ki çok büyür AMİNNNNNNNN.
kızlar sormak istediğim bir şey var. dün bitti klomenim. günde 3 tane almıştım. ama kasıklarımda hiç bir ağrı batma falan yok. acaba büyümedimi yumoşlar. sıkıntı yaptım kendime şimdi.
bunumu sormuştun cicim..sana cvp veren arkadaşlar olmuş bildigim kadarıyla...bak güzelim daha öncede ben yazdım herkeste illa kasık agrısı olacak diye birşey yok kiminde oluyor kiminde olmuyor ben hala kasık agrısı yaşıyorum eee bunun nedeni ne ..yani her kasık agrısınında yumurta çatlaması ile ilgiside yok..bünye meselesi bu..hala aklına yatmadıysa doktoruna sor neden agrımıyor diye..ne zamn gidecen doktora..
pazartesi gidicem. aslında neden korkuyorum biliyomusun son 20 günüm çok stresli ve üzüntülü geçti. birde sigara var. klomen görme bozukluğu yaptı. buna rağmen bırakmadım içmeye devam ettim. günde 3 tane kulanmama rağmen gelişmezse çok üzülürüm.cebap için teşekkürler canım.
günaydın kızlar,
mavi denizcim. Gebelik boyunca bir sürü endişe olur ya. Heleki bizim gibiler için. Sen ilk endişeyi atlatmışsın. Çok şükür...kaydirigubbakcemile5 Önce hamilemiyim diye beklersin sonra hamile olduğunu öğrenirsin kesesini bir göreyim dersin sonra kalp atışını duyayım. aman ikili test iyi çıksın 3 lü test süper olsun derken sağlıkla evladını kucağına alıverirsin inşallah. Sana çok güzel bir hamilelik dönemi diliyorum canım.kaydirigubbakcemile3
sevilcim senin sıpada çok fena çıktı kız. Bi rahat ettirmedi seni ve bizi. İnsanları diken üstünde tutmayı seviyor demekki . 13 haftalık oldun değilmi? Ha gayret kaldı 27 hafta be güzelim.
ranacım sen neler yapıyorsun hangi aşamadasınız? Ne test istediyseniz yaptım iyi çıktı çok şükür de..Sonrada nerde ülen benim bebeğim diye bi çemkir bakalım amerikanyalı doktorlara.Ne diyecekler merak ettim. Şahsen benim içimden geliyor bazen bu doktorlara çemkirmek.
cerot ya bi umut yokmu bebişe dair kızz. Sen kanamalı gebe oluyorsun belki bi ihtimal ööle olmaz mı yine? Azıcık zorla bakalım çıkar mı :CüvCüv:
nazan yavrım. döktürmüşsün yine incileri. Kız millet o pavyona düşmeye heveslenmiş sayende. buradan tüm kızlara sesleniyorum. Bir an evvel bebeklerinize kavuşup pavyonlara falan düşmeyin inşallah. Allah düşenleri de kurtarsın tez zamanda.:Saruboceq: Ayrıyeten ben de pavyonun hesap işlerini bırakıyorum anacım. Zilleri taktım göbek atmaya başladım. ohhhh yandan yandan hihoyyyt
balsurat emel aşkkızı no stok zeytin ve adını saymadığım tüm kızlar. Hepinize selamlar.
aşkkızı dur bakalım daha kırmızıları gördünmüde önümüzdeki ayın hesabını yapıyorsun..hadi bakalım daha kaç gün var regline söyle bakem..
Canım arkadaşlarım..cumanız mübarek olsun.rabbim bu mübarek günde ettiğimiz tüm duaları kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?