hayır canım, 36 saat sonunda ilişki istiyor doktorlar, hatta doktorum ilişki saatimi bile söylemişti ve iğneden sonraki tam 36 saat sonraya denk gelmişti. E saat de verince hepten stres olduk ve tabii ki tutmadı...inşallah bu bana has bişey olmuştur da herkesin tutar..
kızlar acele cevap istiyoooooooooooom!..... az önce igne vuruldum ovitrel gibi bişey adı vurdurdum ama kızlar dr 36 saat sonra ilişki dedi bende bi gün arayla devam mı dedim gerek yok dedi ben anlamadım bu igneyi vuduran var mı cevap yazarsanız sevinirim lütfennnnn
bi de bebişi verirse kucağıma o zaman...oooooooooohhhhhhhhhhh yandan yandan:teytey::teytey:
deymeyin keyfime ooooohhhh:dance::dance:
ya artık şu marttan bekliyorum bişiler herkesten...mırrrr mırrr miyavvvvv:roflol::roflol::roflol: hadi hayırlısı....
çıtırsın bacım çıtıııııır, kilo vermek dertmi anam ben yuvarlancam bu gidişle en az yirmi kiloyla biter ye yat yeyat nereye kadar, o vücut çatlıyo sarkıyo hele göğsler ve göbek direk inek misaliiii, kilodan ok bu fena işteeeecanım adetinin 12. günü başlıyor tam anlamıyla büyümeye..yani beklenen yumurtlama dönemine hazır oluyor..(14-18.gün arası)
sevilim canım üzülmüyorum aslında inan..Allah başka dert vermesin..zaten hiçbir zaman çıtır değildim sevilcim ben.:)).boy var Allahtan..hele şu 2. sıpa doğsun Allahın izniylee erimezseem ben de cerot değilimm:))
nazan dan ses yok detoks eritti mi gacıyı:))))
yevrüm burdayım ben...işyeri malum..sayfayı sürekli kapatıp girmek durumundayım..aşağıda bekletmeye tırsıyorum:))))) atılacam işten bu gidişle valla:))))
öpüyorum mavişim denizimmm:)))))
geldim sevilcimmm daha bişi yok bir iki kere adet olucakmışım gibi sancım oldu ama henüz gelen giden yok
yarın test yapıcam
sen nasılsın?
ben 36 ıncıyı beklemediğim ay hamile kaldım canım hemen o akşam birlikte oldm eşimle valla sonraki günde iki kere.inş canım inş. bebişini bir an önce RABBİM nasip ederde kucagına alırsın inş. hepimizde öyle canım dr ısrarla 36 saat dedi o yüzden canım cevapların için sagol canım ya sende bu igneden ovital vurdurdun?inş . hakkımızda hayırlısı olur AMİNNNNNNNN.:Saruboceq:
Canım ben % 5 derken kendi düşüncemdi.Biraz umutsuz Vakayımda :jeyyar:O e demekmiş canım yaa doktor bana herkesin hamie klm şansı yüzde 70 seninki yüzde 15 dedi, deiği gece hamile kaldım ben. Darısı başına canım.
:jeyyar:Tamam umutsuzluk yok mehtapımbalcım canıımm inşallah hayırlı ve sevinçli haberini bir kaç güne kadar verirsin..umutsuzluk yoookkklava: klava:
ami
:asigim:Saoğlasın canım inşallahhh .Rabbim cümlemizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahh:Saruboceq::asigim:Şeniz
Bal surat senİnde aŞılaman hayırlı olsun İnŞallah tutar. Hep bİrlİkte sevİnİrİz burdan.
prenses47 nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?