Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hım anladım canım ben klomeni kullanım 3 ay ama yumoşlar kendi çatladığı için iğne hiç yaptırmadım teşekkür ederim canım..

canım emin diilim ama bildiğim kadarıyla 36. saat yumurtanın çatlamasına denk geliomuş..ama ben de bu iğneden vuruldum benim dr. sadece gün aşırı ilişki dedi...öyle 36 saat filan demedi:uhm: sen gene dr unu dinle bence..

canım ben geç kalmışım zaten cevaplar gelmişkaydirigubbakcemile3 neyse...

bak şimdi ben de takıldım benim dr. hiiiiç 36 filan demediCADIARZU bi de bana hiç kaç tane yumurtam var kaç mm filan söölemedi...siz sorunca mı söölüyolar?sadece çok güzel demişti önceki ay...neyse gene de güveniyorum rahat hissediyorum bu dr da:lepi:

bi de bebişi verirse kucağıma o zaman...oooooooooohhhhhhhhhhh yandan yandan:teytey::teytey:
deymeyin keyfime ooooohhhh:dance::dance:
ya artık şu marttan bekliyorum bişiler herkesten...mırrrr mırrr miyavvvvv:roflol::roflol::roflol: hadi hayırlısı....

inş canım inş. bebişini bir an önce RABBİM nasip ederde kucagına alırsın inş. hepimizde öyle canım dr ısrarla 36 saat dedi o yüzden canım cevapların için sagol canım ya sende bu igneden ovital vurdurdun?inş . hakkımızda hayırlısı olur AMİNNNNNNNN.:Saruboceq:

geldim sevilcimmm daha bişi yok bir iki kere adet olucakmışım gibi sancım oldu ama henüz gelen giden yok
yarın test yapıcam

sen nasılsın?

çıtırsın bacım çıtıııııır, kilo vermek dertmi anam ben yuvarlancam bu gidişle en az yirmi kiloyla biter ye yat yeyat nereye kadar, o vücut çatlıyo sarkıyo hele göğsler ve göbek direk inek misaliiii, kilodan ok bu fena işteeee

ben 36 ıncıyı beklemediğim ay hamile kaldım canım hemen o akşam birlikte oldm eşimle valla sonraki günde iki kere.

O e demekmiş canım yaa doktor bana herkesin hamie klm şansı yüzde 70 seninki yüzde 15 dedi, deiği gece hamile kaldım ben. Darısı başına canım.
Canım ben % 5 derken kendi düşüncemdi.Biraz umutsuz Vakayımda :jeyyar:
balcım canıımm inşallah hayırlı ve sevinçli haberini bir kaç güne kadar verirsin..umutsuzluk yoookkklava:klava:

ami
:jeyyar:Tamam umutsuzluk yok mehtapım
:asigim:Şeniz
Bal surat senİnde aŞılaman hayırlı olsun İnŞallah tutar. Hep bİrlİkte sevİnİrİz burdan.
:asigim:Saoğlasın canım inşallahhh .Rabbim cümlemizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahh:Saruboceq:

sevilcim kusura bakma akşam çıkmak zorunda kaldım

hala gelen giden yok.akıntım var biraz.idrarım bu aralar kokuyo gibi bazen baya hissediyorum farklı olduğunu.ama sancım da var adet olucam gibi sürekli kontrol ediyorumm kendimi bakalım yarın ola hayrola

canlarım bana dua edin lütfensenağlama sabah 10 da hsg çekilecek.inşallah size iyi haberler veririm.çok korkuyorum.herkesin canı tatlıdır ama benimki daha tatlı galiba.mirmirmirmir

slm kızlar bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım adetime 4-5 gün var karnım adet olacak gibi ağrıyodu bugün bu aralar değişik ağrılar var göğüslerim çok şiş ve damarlar belirgin, sizce hamiş olabilirmiyim, bugün kan testi için sağlık ocağına gittim ama sağlık ocağında kanda gebeliğe bakılmıyomuş yani ana çocuk sağlığına gittim illa hastanedemi yaptırmak lazım bu kan testini yaaa, lütfen bi cvp yazın, ayrıca sol yumurtalığımdada ağrı vardı bu aralar buda belirti olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…