Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar ben bu ay klomen kullanmadım bu sabah hsg cektırdım
cok zor gectı ya anlatamam 10 dakıka falan surdu ama hayatımdan sılmek ısteyecegım bır 10 dakıka

haaaaaaaa cektırecek arkadaslar korkmayın agrı herkeste aynı olmayabılır
arkadasım cektırmıs daha once adet sancısı gıbı hafıf bırsey demıstı
ama malesef bende tam tersı oldu ben kendımı cok kastıgım ıcın olmus olabılır

bu ay tedavısız gececek dıger ay asılama planlıyor dr.um
ama benım hsg den sonra bıraz kafam karıstı asılama anestezıyle mı oluyor yaptıran kızlar yardımmm

aşılama anestesi ile olmuyor. Zaten 2-3 dakika süren çok basit bir işelm. Ilişkiye girmiyosunda sadece spermler şırınga ile veriliyor. Acısızda.

:uhm:

Amiiiin canım tek kendim için diil zaten hepimiz için Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah..
bende ovitrel vurulmuştum ilk denemede ama bişi olmadı.geçen ay 1 yumurtam kist olmuş ara verdik bekledik.şimdi düştü yine klomene başladık.dr yumurtalara bakıp gene verecekmiş ovitrel hadi hayırlısı olsun hepimiz için..

kızlar benim sonuç 4 çıktı yani gebelik yok

üzülme canım ya hayırlısı olsun...umudu kesmek yok:teselli:ben de bu ay ümitlenmiştim adet olunca üzüldüm ama şimdi tuuuuurpp gibiyim..en azından sağlığımız yerinde dimi...yeni tur yeni şans çalışmalara devam üzülme tamam mıa.s.

amin canım amin ben ilk igneyi prengly olanı vurdurdu dr um aynı şeyleri yaşıyoruz bendede ilk ay bişey olmadı 2. ay kist oldu ara verdik şimdi klomen bitti dün ovitrel vuruldum 36 saat sonra ilişki dedi dr um ama sonra gün aşırı yada 2 daha ilişki devam falan demedi ne yapmalıyım yardımcı olurmusun:uhm:

canım endişelerini anlıyorum ama ben de çok tecrübeli diilim dr un dediklerinden başka bişi diyip yanlış yönlendirmek istemem.bana gün aşırı demişti...seninki 36 saat demiş.sanırım dr lara güvenecez başka çare yoook :teselli:
bi de canım tek bildiğim doğru şu ki kaçıncı saat olacak ne olacak bebek vs.. fikirlerini bir at kafandan rahatla...stres olunca bütün emekler boşa gidiyo..relax delikafadulden

bi de canım sen ilişkine normal bi şekilde devam et...yumurta çatladı ilişki yasak diye bişi yok ki:roflol::roflol: faydası olur zararı olmaz bencenaniknanik

canım dogru çok haklısın RABBİM hepimizin duasını kabul eder ve bir an önce tatlı ve sevimli bebişler nasip eder hepimize inş.:dance:

mrb BALSURAT arkadaşım...çok oldu ama aşılaman hayırlı olsun demeye fırsat olmadı...hayırlı olsun iinşallah en hayırlı şekilde alırsın bebişini kucağına...amiiin :Saruboceq:
tanışmıyoruz ama içimden yoğun bi şekilde hamile olacakmışsın gibi geliyor senin nickin bana bunu hissettiriyor...hayırslısı olsun bakalıma.s

:1no2:bilmiyorum artık bu ay ne olur sıkıldım artık biran önce olsada rahatlasam kocayla birbirimizi yicez bu gidişle

:1no2:bilmiyorum artık bu ay ne olur sıkıldım artık biran önce olsada rahatlasam kocayla birbirimizi yicez bu gidişle

canım ALLAH sabır versin ama ümitsizlik yooooook inş. bir an önce bebişine kavuşursun bir de canım benim bu denemem tutar inş. tutmazsa dr rahim filmi isteyecekmiş sen çektirmişsin galiba nasıl oluyor çektirdikten sonra neler yapılıyor bilgi vere bilir misin?:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…