Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar

test yaptım ama sonuç negatif çıktı ama ben hala hastalanmadımmm

canım idrar testi alıp evde yaptıysan güvenim canını sıkma çogu zaman dogru sonucu göstermiyor ben hamileyken 1 buçuk ayımdaydım test alıp yaptım çıkmadı ama dr um bana bebişin oldugunu göstermişti gerçi kucagıma alamadan kaybettim ama neyseeeeeeeeee hayırlısı canını sıkma hem hastalanmamışsında inş. hamişsindir de müjdeyi bir an önce verirsin RABBİM hepimize bebiş nasip etsin inş.:Saruboceq:

haklısın canım ama ben bu ay ilaç iğne kullanmadım.4-5 aydır adetlerim düzenliydi tabi ilaçlarla.....geçen sene de aynı gecikmeleri yaşadım gerçi o zaman korunuyorduk pko çıktı.benim tedirginliğim yine pkodan dolayı adet olamamam.klomen kullansaydım bu gecikmeyle hamile olabileceğimi düşünürdüm.ama bilmiyorum 1 hafta kadar beklemeyi düşünüyorum kan testi yaptırıcam.

hayırlısı artıkk

merhaba prenses ben 23şubatta adet olmuştum galiba yalnış yazdım 8 martta da çatlatma iğnemi yaptırdım 36 saat sonra ilişkiye girdik bekliyoruz şu andada 23 martı.bu arada ben 8 aydır bebiş istiyoruz

merhaba kızlar bu bekleyişler beni o kadar etkilediki artık rüyalarıma giriyor düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyorrüyamda hamile olduğumu kantestinin düşük çıktığını gördüm inşallah hepimiz hamile kalırızda biter bu stres allah yardımcımız olsun

hsg sonucum çok güzel kanallarım açık ayrıca çok kolay oldu.korktuğum gibi değilmiş.

canıııım çok sevindim bundan sonraki haberlerinde hayırlı olur inşallah sana demiştim bide bu ay hamile kalma olasılığın yüksek ben hsg den sonra hamile kalmıştım.güzel haberler bekliyoruz hadi.

hsg sonucum çok güzel kanallarım açık ayrıca çok kolay oldu.korktuğum gibi değilmiş.
canım geçmiş olsun çok sevindim.inşş nisan'da hamiş haberini alırız tatlım..Şeniz
yelizcim geçmiş olsun tatlişkom.inşşş hayırlısıyla bebişleriniz artık bekletmeden gelir..
slm kızlar

test yaptım ama sonuç negatif çıktı ama ben hala hastalanmadımmm

black canım dur hele,:1hug: adet olana kadar hamile sayılırsın.inşallah 9 ay boyunca kırmızıları görmezsin birtanem..

inşallah mehtap gülü dediğin gibi olurrr..saol canım iyi dileğin için...inş sen de en kısa zamanda tekrar müjdeli haber verirsin bizlere:Saruboceq:

bulemsu58 slm.bu çarşamba 18 martta saat 13 de halk eğitim merkezi müfide ilhan sanat okulunda kadın sağlığı ile ilgili çok güzel bir konferans var.ilgilenirsen mesaj at.mersinde yaşayan arkadaşlarıma da duyurmak istiyorum.kadın hastalıkları ve kadın genital temizliği hakkında bilgilendirileceğiz uzman dr lar tarafından.sn valimizin eşi de bu toplantıya katılacak.(müfüde ilhan sanat okulu;
metropol karşısı vergi dairesi binasının yanı)

canım 5 dk sürdü ve sırf kendimi kastım boşuna korktuğum için hafif acı duydum çok kolay yani.

canım sağol inşallah hepimiz güzel şeyler yaşarız giden kötü günler birdaha gelmesin.rabbim inş allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

canıııım çok sevindim bundan sonraki haberlerinde hayırlı olur inşallah sana demiştim bide bu ay hamile kalma olasılığın yüksek ben hsg den sonra hamile kalmıştım.güzel haberler bekliyoruz hadi.
canım teşekkür ederim güzel dileklerin için.moral oldun bana.

aaa ilk kez mi duyuyolarmşş zor bulunan bişi anlaşılan ozmn kesn etkiside büyüktr bulmak lazm acilen yada dediin gibi getrtmek lazmfisfisfis

kızlar yaa bn adet oldmm tamda dün sabah test yapmştm 2 gün var adetimede çıkar belki die negatf çkmştı ztn amaa hiç kndini özletmeden geldi maşşallahh akşamnda adet oldm yeni tarihim muhtemelen 13 nisan olcak offffff sıkıldm bu bekleyşlerden artk ama isyan etmiorm kesnlkle ama yoruldu artk bedenim..
neyse allah sağlıklısıyla versnde geç olsn...

merhaba prenses ben 23şubatta adet olmuştum galiba yalnış yazdım 8 martta da çatlatma iğnemi yaptırdım 36 saat sonra ilişkiye girdik bekliyoruz şu andada 23 martı.bu arada ben 8 aydır bebiş istiyoruz

canım işallah hakkında hayırlısı olurda bebişini kucağına alıverirsin :Saruboceq:

Kızlar, Allah kısmet olursa benim ikinci kızım oluyor, Sizinle paylaşmak istedim
Rabbim en kısa sürede sizlerede nassip eder, sağlıkla inşallah.

yok caım, aynısı ha pregnyl ha ovitrelle.

Kızlar, Allah kısmet olursa benim ikinci kızım oluyor, Sizinle paylaşmak istedim

canım demekki ikimizde çeyizleri hazrlıyıcaz galiba kızları çiftledik ama olsun ben şimdiden merak ediyoruk kızım kime benziyecek diye saglıklı olsunlarda başka şey istemiyorum canım ama sevindim kızın olacagına a.s.

tebrık ederım canım.a.s.allah saglıklı ve hayırlı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın.:Saruboceq:darısı bızlerın basına ınsallah:Saruboceq:

kıslar 3 aydır istifa etmiş çalışmıyordum bugün yine öğretmenliğime başlyorum pazartesi çok mutlu oldum evde sıkntıdan patlıyodum....bebekim olmuş kadar sevindim sizlerle paylaşmak istedim....herkese bol bebişler büyüsünlerde onlarıda okutayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…