slm kızlar
test yaptım ama sonuç negatif çıktı ama ben hala hastalanmadımmm
canım idrar testi alıp evde yaptıysan güvenim canını sıkma çogu zaman dogru sonucu göstermiyor ben hamileyken 1 buçuk ayımdaydım test alıp yaptım çıkmadı ama dr um bana bebişin oldugunu göstermişti gerçi kucagıma alamadan kaybettim ama neyseeeeeeeeee hayırlısı canını sıkma hem hastalanmamışsında inş. hamişsindir de müjdeyi bir an önce verirsin RABBİM hepimize bebiş nasip etsin inş.:Saruboceq:
hsg sonucum çok güzel kanallarım açık ayrıca çok kolay oldu.korktuğum gibi değilmiş.
canım geçmiş olsun çok sevindim.inşş nisan'da hamiş haberini alırız tatlım..Şenizhsg sonucum çok güzel kanallarım açık ayrıca çok kolay oldu.korktuğum gibi değilmiş.
yelizcim geçmiş olsun tatlişkom.inşşş hayırlısıyla bebişleriniz artık bekletmeden gelir..selam kızlar ben bu ay klomen kullanmadım bu sabah hsg cektırdım
cok zor gectı ya anlatamam 10 dakıka falan surdu ama hayatımdan sılmek ısteyecegım bır 10 dakıka
haaaaaaaa cektırecek arkadaslar korkmayın agrı herkeste aynı olmayabılır
arkadasım cektırmıs daha once adet sancısı gıbı hafıf bırsey demıstı
ama malesef bende tam tersı oldu ben kendımı cok kastıgım ıcın olmus olabılır
bu ay tedavısız gececek dıger ay asılama planlıyor dr.um
ama benım hsg den sonra bıraz kafam karıstı asılama anestezıyle mı oluyor yaptıran kızlar yardımmm
slm kızlar
test yaptım ama sonuç negatif çıktı ama ben hala hastalanmadımmm
canım geçmiş olsun çok sevindim.inşş nisan'da hamiş haberini alırız tatlım..Şeniz
yelizcim geçmiş olsun tatlişkom.inşşş hayırlısıyla bebişleriniz artık bekletmeden gelir..
black canım dur hele,:1hug: adet olana kadar hamile sayılırsın.inşallah 9 ay boyunca kırmızıları görmezsin birtanem..
canım 5 dk sürdü ve sırf kendimi kastım boşuna korktuğum için hafif acı duydum çok kolay yani.canım ALLAH sabır versin ama ümitsizlik yooooook inş. bir an önce bebişine kavuşursun bir de canım benim bu denemem tutar inş. tutmazsa dr rahim filmi isteyecekmiş sen çektirmişsin galiba nasıl oluyor çektirdikten sonra neler yapılıyor bilgi vere bilir misin?:lepi:
canım sağol inşallah hepimiz güzel şeyler yaşarız giden kötü günler birdaha gelmesin.rabbim inş allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.canım geçmiş olsun çok sevindim.inşş nisan'da hamiş haberini alırız tatlım..Şeniz
yelizcim geçmiş olsun tatlişkom.inşşş hayırlısıyla bebişleriniz artık bekletmeden gelir..
black canım dur hele,:1hug: adet olana kadar hamile sayılırsın.inşallah 9 ay boyunca kırmızıları görmezsin birtanem..
canım teşekkür ederim güzel dileklerin için.moral oldun bana.canıııım çok sevindim bundan sonraki haberlerinde hayırlı olur inşallah sana demiştim bide bu ay hamile kalma olasılığın yüksek ben hsg den sonra hamile kalmıştım.güzel haberler bekliyoruz hadi.
bende daha almadım daha dogrusu bulamadım adamlar diyoki ilk kez duyuyorum böyle bişeyi diyolar uyuz ediyorlar beniklava:mısır çaşısına gitmek lazım oralarda aktarcılar çok bulursam ordan bulurum oda olmadı erzurumdan getirtmek lazım sırnaşık şeyorda her yerde varmış
merhaba prenses ben 23şubatta adet olmuştum galiba yalnış yazdım 8 martta da çatlatma iğnemi yaptırdım 36 saat sonra ilişkiye girdik bekliyoruz şu andada 23 martı.bu arada ben 8 aydır bebiş istiyoruz
yok caım, aynısı ha pregnyl ha ovitrelle.canım sen öyle demişsin rabbim kucagına almak nasip etsin inş. bende senin gibi prengly ignesini vurdurdugum gün ve sonra ki 2 devam ettim çalışmalara sonrada gün aşırı ama tutmadı şimdi 36 saati beklemeyi düşünüyorum yoksa ovitali ben ilk defa vurdurdum dr bu ignayi ilk defa yazdı yoksa bu ignenin özelligimi beklememek yardımcı olur musun canım yaaaaaaaaaa:uhm:
Canımm, çok sevindim bu habere, Allah en kısa sürede bebiş nasip etsin, sağlıkla İnşallahhhh.hsg sonucum çok güzel kanallarım açık ayrıca çok kolay oldu.korktuğum gibi değilmiş.
Kızlar, Allah kısmet olursa benim ikinci kızım oluyor, Sizinle paylaşmak istedim
Rabbim en kısa sürede sizlerede nassip eder, sağlıkla inşallah.
Kızlar, Allah kısmet olursa benim ikinci kızım oluyor, Sizinle paylaşmak istedim
Rabbim en kısa sürede sizlerede nassip eder, sağlıkla inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?