Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inşallah hamilesindr canım ama ilaçlarda aynı belrtileri yapabiliyor bildiğim kadarı ile....çok fazla kendini kaptırma sonra daha fazla üzülürsün.kan testini yakınlarında kızılay varsa orda da yaptırabilirsin....hayırlı haberlerini alırız

canlarım bana dua edin lütfensenağlama sabah 10 da hsg çekilecek.inşallah size iyi haberler veririm.çok korkuyorum.herkesin canı tatlıdır ama benimki daha tatlı galiba.mirmirmirmir

slm canım hiç korkma ve kasma kendini çünkü ufak bi kıpırdama bile yanlış sonuç verir bende çektirdim ve canım inanılmaz tatlı ama 2-3 dakkalık bişey gelip geçiyo sonra gülüp geçersin hayırlı haberler alırsın inşallah ve hsg çektirmenin sebebini bilmiyorum ama hsg sonrası ben hamile kaldım doktorum etkisi olabilir demişti belki faydalı olur

bi kaç gün önce sol kasığımda tamda hamişlerin tarif ettiği o iğne batması gibi acıyı hissettim ve çok sevinmiştim ama sadece bir kere oldu ya bunun olmasını çok istiyodum çünkü hamiş belirtileri arasında bunu sayıyodu ama kendimi kaptırmıcam

canım meraba bunlar adet belirtisi ama gebeliktede yaşanan belirtiler bende gonaphen kullandım iğne filan acele etme adetini 4-5 gün geçsin evde test yaparsın hemde kesin sonuç alırsın

bu ay raim filmi çekilecek doktor yine bana klomen verirmi acaba deneyen oldumu hiç

benim dr um hsg cekildigi ay klomen vermişti bazı doktorlarda o ay korunduruyormus tabiki seninki nasıl yapar bilinmez
bu arada benim adet gunum bugundu ama olmadım sabah test yaptım ama cıkmadı atesim yuksek gidiyor bilmiyorum nedendir normalde uc gun onceden yavas yavas dusuyordu heralde gecikecek benim uyuz adet

yevrumm yarın girecem iyi haber ver nolur inşallah, telefonun sende duruyosa arra hemennn
ebrunisaa sende nisan hamilesi olasın bacım inşallah
allah kolaylık versin

tamam bacımm haberleşiriz.annem bende kimseye demedim heyecan yapmaınlar diye.yarın bi ara dışarı çıkıp alıcam testi.zaten yarında alamazsam p.tesiye kalır......numaran duruyor tabiii...dua et bana sevilcimmmm

bu ay raim filmi çekilecek doktor yine bana klomen verirmi acaba deneyen oldumu hiç

canımben rahim filmi çektirdiğim ay bırakmıştım zatem 6 aydan fazlası iyi değilmiş ben 3 ay kullandım rahim filmi sonra 3 ay deneyip şeker iğnesine başlıycaktımki rahim filmini çektrdiğim ay hamile kaldım çok faydası oluyomuş.tabi sonu hüzünlü bitti bebişimi erken doğum sonrası kaybettim inşallah tez zamanda hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.

sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun.

ben 36 ıncıyı beklemediğim ay hamile kaldım canım hemen o akşam birlikte oldm eşimle valla sonraki günde iki kere.

canım sen öyle demişsin rabbim kucagına almak nasip etsin inş. bende senin gibi prengly ignesini vurdurdugum gün ve sonra ki 2 devam ettim çalışmalara sonrada gün aşırı ama tutmadı şimdi 36 saati beklemeyi düşünüyorum yoksa ovitali ben ilk defa vurdurdum dr bu ignayi ilk defa yazdı yoksa bu ignenin özelligimi beklememek yardımcı olur musun canım yaaaaaaaaaa:uhm:

günaydın kızlar..nazan nazan çık ortaya .....kız dünden beri bekledim seni bir geliyorsun sonra pırr yoksun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…