allah razı olsun inşallah sende hayırlı bi haber ver bizlere.inşallah iyi haberlerin gelir ebrunisa.sıkma kendini rahat ol.......dualarım seninle
slm kızlar bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım adetime 4-5 gün var karnım adet olacak gibi ağrıyodu bugün bu aralar değişik ağrılar var göğüslerim çok şiş ve damarlar belirgin, sizce hamiş olabilirmiyim, bugün kan testi için sağlık ocağına gittim ama sağlık ocağında kanda gebeliğe bakılmıyomuş yani ana çocuk sağlığına gittim illa hastanedemi yaptırmak lazım bu kan testini yaaa, lütfen bi cvp yazın, ayrıca sol yumurtalığımdada ağrı vardı bu aralar buda belirti olabilirmi
allah razı olsun inşallah sende hayırlı bi haber ver bizlere.
canlarım bana dua edin lütfensenağlama sabah 10 da hsg çekilecek.inşallah size iyi haberler veririm.çok korkuyorum.herkesin canı tatlıdır ama benimki daha tatlı galiba.mirmirmirmir
slm kızlar bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım adetime 4-5 gün var karnım adet olacak gibi ağrıyodu bugün bu aralar değişik ağrılar var göğüslerim çok şiş ve damarlar belirgin, sizce hamiş olabilirmiyim, bugün kan testi için sağlık ocağına gittim ama sağlık ocağında kanda gebeliğe bakılmıyomuş yani ana çocuk sağlığına gittim illa hastanedemi yaptırmak lazım bu kan testini yaaa, lütfen bi cvp yazın, ayrıca sol yumurtalığımdada ağrı vardı bu aralar buda belirti olabilirmi
bu ay raim filmi çekilecek doktor yine bana klomen verirmi acaba deneyen oldumu hiç
bu ay raim filmi çekilecek doktor yine bana klomen verirmi acaba deneyen oldumu hiç
yevrumm yarın girecem iyi haber ver nolur İNŞALLAH, telefonun sende duruyosa arra hemennnsevilllll nerdesin bacımmmmmmm
yevrumm yarın girecem iyi haber ver nolur inşallah, telefonun sende duruyosa arra hemennn
ebrunisaa sende nisan hamilesi olasın bacım inşallah
allah kolaylık versin
sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun.slm canım hiç korkma ve kasma kendini çünkü ufak bi kıpırdama bile yanlış sonuç verir bende çektirdim ve canım inanılmaz tatlı ama 2-3 dakkalık bişey gelip geçiyo sonra gülüp geçersin hayırlı haberler alırsın inşallah ve hsg çektirmenin sebebini bilmiyorum ama hsg sonrası ben hamile kaldım doktorum etkisi olabilir demişti belki faydalı olur
ben 36 ıncıyı beklemediğim ay hamile kaldım canım hemen o akşam birlikte oldm eşimle valla sonraki günde iki kere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?